rrmi 31.07.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Ty Zeljko to jednak jestes A w Niedziele sama zobaczysz i ocenisz na miejscu mmmadziu ja nie wiem czy moj Stary na ten barter sie napisze , bo poki co to niby plytki-elktryka, a jak pojda sprawy dalej to jak zechcesz sie na wiecej zamienic , to powiem szczerze i nie czarujmy sie Gdzie On wiekszy skarb ode mnie znajdzie? Polozylam kilka szamotowek i mysle jaki ksztalt dac mojemu kominkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.07.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Pozdrawiam majsterkowyczow. Co mam upiec na niedziele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.07.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Pozdrawiam majsterkowyczow. Co mam upiec na niedziele? Dziekujemy za pozdrowienia Dzisiaj mamy wolne ,bo trzeba bylo do elektrowni i teraz moi jada na egzamin teoretyczny do Wawy. Ciekawe czy Mlody zda. Mam nadzieje , bo poki co to jeszcze wczoraj nie rozumial kilku pytan po polsku. Coz ,trzymajcie kciuki Zeljko To ja poprosze jakis serniczek , torcik czekoladowy , moga byc te pyszne kokosanki i jakis makowiec. No jeszcze jakby plesniak i szarlotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 31.07.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Jaki egzamin? Uwazaj. Najcenniejsze skarby zakopuje sie w ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 31.07.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 rrmi, ja Wam wcale nie wspolczuje a wrecz przeciwnie zazdroszczam na potege dla mnie najwiekszym luksusem jaki czlowiek moze posiadac to czas ktorego ja za cholere nie mam a tez bym sie potaplala troche w farbie czy innym czynniku budowlanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 31.07.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 ... A AnSi jak tam ? Over . Zosiu kochana... over, over i pewnie przez ta sama mąkę budowlana przechodze co i Ty. Komarow koleczkowskich bym wypozyczyc chciala (kielpinskich jakos tak malo), zeby nimi kafelkarzy moich, co to juz wchodzic mieli, ale sie rozmyslili potraktowac i murarzy, co to na urlop pojechali zostawiwszy mnie w polu doslownie i nie tylko Oj zazdraszczaczam ja rrmi i jej osobistemu Majstrowi bardzo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.07.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 mmmadziu moze i slusznie prawisz z tymi skarbami,wiec sie pogorsze , na ten przyklad nie posprzatam w domu No czuje sie juz lepiej po tym zazdraszczaniu Przeciez wlasnie mam ten czas ,bo pracy nie mam , wiec buduje tylko temu. AnSusia a jak malowanie idzie? Moze Zosie zapros i w ramach samopomocy chlopskiej jakos razniej bedzie? No u nas tynki beda K-G wiec problem tynkarzy odpada. A i komarow malo mamy na stanie teraz jakos. Za to jaszczurki obrodzily latos. Jedna to malo winda na dach nie wwiozlam. Mialaby niezle wakacje Wklejam moj kominek przyszly. Tak sobie mysle , ze dobrze jesli te palenisko bedzie duze? Jak uwazacie? http://img441.imageshack.us/img441/8179/forum50bb7.jpg Tyle elektryk zrobil poki co Skrzynke i te wkladki do niej jutro ma ponoc na pewno przywiezc. http://img441.imageshack.us/img441/9794/forum51zl8.jpg I rabek tajemnicy http://img65.imageshack.us/img65/3667/forum54th3.jpg I tu porzadki Zosia kiedys powiedziala , ze u mnie tak czysto Przebiore sie chyba z galowego stroju po elektrowni i pozamiatam troche http://img104.imageshack.us/img104/5892/forum52ik6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 31.07.2007 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Ooo!! wreszcie sie doczekalismy.Ladny ten Twoj rabek,szkoda ze tak malo.I to duze palenisko to dobry pomysl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.07.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Dziekuje speek , ciesze sie , ze podoba sie Tobie. Syn powiedzial nam ,ze jak pojechalismy do elektrowni nasz elektryk calkiem glosno , nie wiedzac , ze On jest w domu , nawymyslal mi i to dosc powaznie. Dzieciak stwierdzil , ze jak skonczy ta robote to z nim pogada Wniosek jest jeden , jesli nie dasz sie wywalic jestes ....&%^% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 31.07.2007 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 taaaa, fachowcy A jak tam syn, zdał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 31.07.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Oj nieładnie panie elektryku może niech go syn znajomościami postraszy, telewizja zawsze działała na ludzi rrmi, podoba mi się ten rąbek zza krzaka wystający ten Twój chłop to skarb acha, i jeszcze płytka Zosi bardzo mi leży, ciekawe jak na żywo się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.07.2007 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Ooooo, obrazki bardzo ładne. Kominek - jasne, że z dużym paleniskiem. Dach - rąbek bardzo ładny, ciekawe, jaka reszta i jaki autor? Porządki c- mogłabyś wreszcie wziąć się do roboty, na pewno jasnie oświecony wiele razy elektryk potknął się o coś i dlatego tak brzydko o Tobie mówił... Fajnie, że się dzieje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.07.2007 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Capri Nie zdal ,jak sie spodziewalam , nie rozumial wielu slow , akurat trafil tak , jak to w zyciu. W sierpniu natepny raz. Sa wieksze dramaty Ty z ta telewizja Kulka dobrze gadasz A o tym skarbie to jak pisalam ,to mialam z mmadem siebie na mysli Widac zle zrozumialas Dps chyba wiedzialam i czulam przez skore ,ze zajrzysz do mnie i zawczasu mi sie wstyd zrobilo . Posprzatalam sypialnie i korytarz dlugi. Troche w kuchni. Zreszta musze nadgonic , bo Zeljka w Niedziele zajedzie , to wstyd bedzie. Sie wyda , ze ja taka niechluja jestem Maz przygotowuje sie do obrobek komina . Wygina blache i cos tam grzebie. Obiecal , ze jak bedzie padalo to wymuruje kominek Trzeba to przed oknami zrobic i tak , bo pozniej od kucia dziury do wylotu spalin z komin ka zabrudza sie okna. Stary by sie wkurzyl Ciekawe czy znowu w tych czerwonych porcietach przyjedzie na montaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 31.07.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 ... AnSusia a jak malowanie idzie? ... rrmi ja dopiero wzornik kororow przegladam wypozyczony za cale 100 dukatow polskich. Ty myslisz, ze to tak hopsiup... To palenisko duze u Ciebie mi sie widzi, w zimowe wieczory ognisko bedzie mozna rozpalic, kielbaskie upiec.... Coraz bardziej podoba mi sie u Was, chyba sie przeniose.... Aaaaa... i jeszcze kupilam farbe w kolorze szary mlotkowy....slupki pod ogrodzenie bede malowac i kafle do gornej lazienki tez kupilam... http://www.grespania.com/images/series/estampa/46ST32R.jpg Wiecej nic nie kupilam, bo...korki straszne w 3City Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 31.07.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 AnSusia a jak malowanie idzie? Moze Zosie zapros i w ramach samopomocy chlopskiej jakos razniej bedzie? Wklejam moj kominek przyszly. Tak sobie mysle , ze dobrze jesli te palenisko bedzie duze? Jak uwazacie? Zosia kiedys powiedziala , ze u mnie tak czysto Przebiore sie chyba z galowego stroju po elektrowni i pozamiatam troche w temacie malowanie jestem bardzo przydatna - wymalowalam prawie wszystkie stodoly w Szwecji, w czasach studenckich, a ostatnio malowalam paznokcie - takze doswiadczenie mam wszechstronne i moge sie smialo polecac AnSi - bierz mnie w temacie drugim - glosuje za kominkiem nisko osadzonym i duzym. Duze palenisko jest lepsze niz male palenisko - gdyz, oprocz wiekszego rozmiaru ,ma wiele innych zalet, ktorych nie czas tu wyliczac, zreszta czesc AnSi juz wymienila Powtarzam wiec: duze i nisko osadzone Rabek za drzewa wyglada bardzo ladnie . Fajny kolor dachowki - taki klasyczny i ja taki lubie w temacie balagan : jest to balagan czysty i ladnie pachnacy i jako taki nie przeszkadza , a nawet wrecz przeciwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 31.07.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 Zosiu, a w kwestii malowania to od metra liczysz czy za dzielo wykonane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 31.07.2007 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 AnSi - u mnie slabo z liczeniem, ja sie spelniam w tym malowaniu takze jeszcze moge doplacic, jak mnie ktos dopusci Ty lepiej powiedz jak to zrobilas , ze juz przy farbach i plytkach jestes Tylko ja taka powolna , hlip.. Widzi mi sie plytka do lazienki - czy ona ma taki metaliczny polysk od czasu do czasu ? A udalo Ci sie namierzyc soapstone ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 31.07.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 karb acha, i jeszcze płytka Zosi bardzo mi leży, ciekawe jak na żywo się prezentuje Kuleczko - na zywo prezentuje sie ladnie, z tym ze jest troche - z przeproszeniem - rustykalna w sensie , ze nierowna i ma takie przebarwienia ,jakby byla "wytarta zebem (?) czasu " (hm..). Ja dopiero zamowilam - na jeden kolor ,na ten najjasniejszy bede czekac m-c, troche ciemniejsze beda wczesniej - takze wkleje zdjecie na zywo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 31.07.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 AnSi ... Ty lepiej powiedz jak to zrobilas , ze juz przy farbach i plytkach jestes Tylko ja taka powolna , hlip.. Widzi mi sie plytka do lazienki - czy ona ma taki metaliczny polysk od czasu do czasu ? A udalo Ci sie namierzyc soapstone ? Zochna - mieszkanie sprzedalam , ot cala tajemnica Plytka ta kupiona lekki polysk ma. Od czasu do czasu Na inne kafle tez czekam. nie wiem, kiedy beda.. Soapstone czyli pietra ollare - znalazlam, ale o grubosci 2 cm, wiec nie wiem, czy taki sie nada.... A wiesz, ze teraz to chcialabym moc byc powolna i dobrze zastanowic sie nad kazdym wyborem, a tak...kompromis goni kompromis. Az sama ciekawa jestem finalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.07.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 AnSi Tak patrze ,ze Ty i po wlosku juz gadasz..pietra cos tam ,no zaimponowalas mi normalnie. Plytka ladna ,znaczy bedzie dobrze wygladalo A jesli juz na dopuszczenie Zosi sie namyslisz to final szybko nastanie. No to fajnie jest jak widze No jak sie namyslisz do nas przeprowadzic to niby czego nie ? A i nagotujesz cos czasem i posprzatasz moze tez Ja z tym kominkiem to obstawiam 40 cm nad podloga , to jak Wam sie wydaje? Ty Zosia z tym rustykiem to uwazaj , bo nam sie jakis gosc nieproszony pojawi,za przeproszeniem No i pieknie o moim balaganie napisalas , az zaluje ,ze zaczelam zamiatac A kiedy wkleisz plytki? ps.AnSi a ta plytka to tak naprawde jaki ma odcien ?/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts