Karen 26.05.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Ania to narzeczona, ale też osoba krucha uuuuuuuups ale się uśmiechnełam - zobaczyłam oczami wyobraźni jak Ania siedzi pod stołem, pod obrusem i czeeeeeeeeka ze smakołykami ile to sie człek namęczy zanim jego pies nabierze rozumu, a jak juz ,,nabierze'' - nagle zauważasz że ten śliczny pluszak gdzieś zniknął..... szkoooooda że ten czas tak szybko biegnie, chwilami jednak szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 27.05.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 [ps . Oxa czy Ty widzialss "rottka" na poprzedniej stronie ? No widziałam, widziałam, i co mam Ci powiedzieć, no jak moje suczyska dalej nie rozumiem, jak z takiego rotta może wyrosnąć doberman nie wiem dlaczego, ale w mojej świadomości tkwiło szczenię dobka ze szczupłym wyciągniętym pyszczydłem choć przecie wszystkie szczeniory mają pysie jak po zderzeniu ze ścianą macie tu na smaka takie paróweczki http://img530.imageshack.us/img530/8484/psiaki3tyg4to0.jpg (NEGRA EKLAND & GERONIMO VOM HAINICHFELSEN) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 27.05.2009 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Aaaaaa i dzień dobry oczywiście, choć pogoda licha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 27.05.2009 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Ale słodycz!!! Przyszłam się przywitać i o zdrowie spytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.05.2009 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 O panno laskawa Karen Usmialam sie z tego dziecka pod obrusem jak norka Marjucha Sprawa zalatwiona Co tu duzo gadac , taka pogoda , ze nic tylko spac . Lece poki co , ale wroce Gwiazdo nasza , gdzie jestes ? oxa Parowki super , wybieram ta z jezyczkiem . U mnie jak sie Pablisia drapie po klacie to tak wysuwa jezyczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karen 28.05.2009 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Witam porannie Oxa wiesz one faktycznie bardzo podobne, fakt rottki ciut wiecej puchate ale mordusie identyczne http://canis-eximius.fm.interia.pl/DZIECI3/29.07/Obraz%20005.jpg RrimiUsmialam sie z tego dziecka pod obrusem jak norka właśnie ja też Kuleczka o zdrowie???? marniście jak pada deszcz, lepiej jak świeci słonko - ogólnie fajans bo pracować trzeba Marjucha jak spać w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.05.2009 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Dzień dobry przyszłam powiedzieć i powiedzieć, że powiadomień nie miałam a na razie na budowę spadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.05.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Gosiek Donosze , ze jezyny coraz wieksze , rosna jak na drozdzach Pewnie owocow w tym roku nie bedzie , ale krzewy podrosna mysle. Karen To zdjecie super , jak zwykle . Bylo jeszcze jedno podobne pamietam tez zarabiste Moi od rana maja zajecie , znalezli stara butelke plastikowa i dymia . Pablis chcial jeszcze spac , ale Kot od rana na nogach , glodny i rozbawiony . Poogladal troche bajki w TV i zaczal sie bawic . Oni ogladaja bajki Pogoda jakby lepsza na szczescie. Mokka Pokazuj , bede podziwiala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 28.05.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Karen - to maleństwo na fotce przesłodziutkie jest rrmi - mogę prosić o namiary na obróżki? Super może nadszedł czas, żeby moim wymienić? Czy one ciężkie są? mokka - Twój wykład o Kuciaczku - bezcenny Skopiowałm, wkleiłam do worda i zachowałam na pamiątkę Czy można prosić o następny wykład? O czym kolwiek miłego dnia Wszystkim życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 28.05.2009 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Cze , na szybko wpadłam, piękne to rottkodobcie Jestem w kropce, w wielkiej psiej kropce, mam bardzo poważny dylemat i cały czas nie mogę przestać o nim myśleć, nie jem i nie śpię .... i nie chudnę, co w tym wszystkim jest najgorsze. Z pozytywnych spraw Świnka ma strój na weselicho, foty mam, Prosiak siedzi jak straszydło i pokraka, ale wstawię. Lepsze foty dam niebawem. Fota pt: "Weź się ode mnie odwal, ty stara ruro, co mnie tak męczysz, nie widzisz, ze tam kot na mnie czeka. Zrobię minę zbitego psa i łamagi, to się szybciej ten oszołom ode mnie odczepi". Pomyślała Świnka . http://images49.fotosik.pl/132/d8fe5f4f9abfc248.jpg Komplecik jest czaderski. Karen . Sama prawda to co mówisz . Marjucha. Wszystko z Tobą w normie . Oxa. Ładne te dobcie co wstawiłaś . Rrmi , za gwiazdę to Ciebie zbiję . Maluszek, napiszę, a i owszem, teraz mam cykl o agrouprawach razem z całą ideologią, bo to komplet . Kuleczka, zdrowie bez zmian, czyli dzień jak co dzień i na poprawę się nie zanosi . Gosiek. Dzień dobry, oczywiście odpowiadam, a nawet dzień doskonały. Zalecę koło wieczora. Ciał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.05.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Maluszku Nie wiem jak na wage , ale na pewno to nie to samo co Rogozy, bo nie szaciane tylko skorzane sa . Skora tez podszyte i gabke maja w srodku . Okucia porzadne , wiec tez nie delikatne i nie lekkie . Jesli wolisz takie bardzo lekkie to szmaciaki jednak chyba musisz . Moim sie podobaja i ciezar chyba im nie przeszkadza . Mysle , ze Misiek by pieknie wygladal i bardzo ucieszyl ztakiego prezentu na dzien dziecka Ucaluj Miska ode mnie i powiedz , ze tesknie za tym usmiechem i pogawedka Nie wiem co Swinka w temacie wagi mysli , ale chyba jej pasuje , z tego co wiem nie chce tego zdjemowac Piekna synowa jednak moja jest W czerwonym jej do twarzy bardzo . Nawet nie za bardzo wyzywajaco wyglada Zreszta ona nie jest z tych oczywiscie Kot widzial i mowi , ze bardzo mu ona na czerwono pasuje.A ze siedzi jak kwoka na jajkach to co zrobic , a moze Wy tam kuroasty chcecie wychowac jakies ? Mokka Jak juz taka jestes madra i wszechwiedzaca to powiedz jak wytepic takie jakies robale granatowe , blyszczace i obrzydliwe Bardzo duzo ich u nas , kreca sie kolo kup , najpierw myslalam , ze to jakies takie kupojady , ale sa i tam gdzie chlopcom sie nie zdarza Leza przewaznie na plecach a ja chodze z lopata i je na pol przecinam , fuj Moze na cole tez da rade ? Za kilka dni beda kwiaty te fioletowe takie co mi dalas , w sumie to juz sa bardzo duze , tylko jeszcze paki nie puscily . Takie rozowe drobne tez juz sa i caly czas kwitna i wiecej ich jakby i jeszcze taki zolty malutki , ale nie wiem co to Chyba juz po deszczu u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.05.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Mokka Jak juz taka jestes madra i wszechwiedzaca to powiedz jak wytepic takie jakies robale granatowe , blyszczace i obrzydliwe Bardzo duzo ich u nas , kreca sie kolo kup , najpierw myslalam , ze to jakies takie kupojady , ale sa i tam gdzie chlopcom sie nie zdarza Leza przewaznie na plecach a ja chodze z lopata i je na pol przecinam , fuj Moze na cole tez da rade ? Za kilka dni beda kwiaty te fioletowe takie co mi dalas , w sumie to juz sa bardzo duze , tylko jeszcze paki nie puscily . Takie rozowe drobne tez juz sa i caly czas kwitna i wiecej ich jakby i jeszcze taki zolty malutki , ale nie wiem co to Chyba juz po deszczu u nas rrmi to są żuki gnojowniki i Tych ich łopatą nie dziabaj, bo one bardzo pożyteczne są, jak sama nazwa wskazuje Niech Cię nie zwiedzie, że leżą na plecach, bo może są już po robocie. Nasz ekosystem ich potrzebuje,a my jesteśmy częscią ekosystemu Albo może częścią czegoś innego, to mi się pomyliło. Takie jest moje zdanie na przykład. Ale może mokka ma inne i każe dziabać A propos tej wagi , to odkryłam bardzo dobre wafelki , nazywają sie pryncypałki , maja mnóstwo kalorii i w ogóle są pyszne Cieszę się że ogrodnictwo u Ciebie kwitnie .u mnie zakwitła lawenda ale w doniczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.05.2009 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 To sie Zosiu z ta lawenda spisalas na medal , ale malo jak w donicy jednak Cienizna jednym slowem . Co do tych gnojowiakow to nie wiem niby do czego one potrzebne , no ale moze Ty taka swiatowa to i Wiesz co gadasz . No ale jak mi powiesz , ze kleszcze tez w tym Twoim niby ekosystemie maja swoje role i to wazne to ja juz nic nie powiem. Ja juz o wakacjach mysle . Zapisalam sie na oboz z chlopcami , szkoleniowy . I juz sie ciesze Normalnie jak wroce to juz bede taka madra a oni tacy grzeczni , ze zapomne , ze mam 2 dobermany w domu U nas wichura , koncem swiata mi pachnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 28.05.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Mokka, nie bij gospodyni za gwiazdę, bo prawdę gada wykład też chętnie przyjmę Rrmi, no podpadłaś kobieto straszliwie moje ulubione żuki ciapiesz, toć ładniejszych nie ma chyba, uwielbiam je, jak byłam mała zbierałam w lesie Karen, maleństwo klawe, cukierkowe nawet, nie ma chyba ładniejszych fot niż małe szczeniory Mokka, pięknie Twoja siedzi, no zupełnie jak moja, arystokratycznie (tylko mojej lepiej się powodzi waga nijak spaść nie może, a tu wakacje idą i babcia znów będzie grana, już się boję ) A teraz prywata dziecię moje pierworodne, (11 l.) dziś w mistrzostwach Polski w pływaniu 4 w krałlu (cholercia jak to się pisze chyba styl dowolny inaczej) i 9 w żabie. Normalnie taka jestem dumna, że aż urosłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.05.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 O żęsz oxa to gratulacje wielkie - bo to wielki sukces Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 28.05.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 A teraz prywata dziecię moje pierworodne, (11 l.) dziś w mistrzostwach Polski w pływaniu 4 w krałlu (cholercia jak to się pisze chyba styl dowolny inaczej) i 9 w żabie. Normalnie taka jestem dumna, że aż urosłam http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify31/029.gif Ale w kraulu w okręgu warszawskim? Bo to korespondencyjne są mistrzostwa dla jedenastolatków Przerabiałam to bo moja medalowa była w okręgu w grzbietowym a kolega klubowy okazało się potem, ze złoto wywalczył w kraju Też byłam strasznie dumna z mojego dziecka. Czy byłaś na zawodach? Mnie mało serce nie wyskoczyło z piersi gdy płynęła i bałam się, czy nie pomyli się ile basenów ma popłynąć, bo był kiedyś taki chłopiec, który z emocji prowadząc o kawał za szybko skończył i został zdyskwalifikowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karen 29.05.2009 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Witam poranie http://tmp1.glitery.pl/text/148/31/1-GRATULACJE-2608.gif dla zdolnych pociech !!!! Mokka moi walczą z tym cholernym Turkuciem - walczą i czytają, lecz nie jest to proste, to są ogródki działkowe w mieście i muszą wszyscy razem, inaczej paskudztwo jest i będzie - wyczytali z ciekawszych o łajnie końskim, o słoiczkach o zakopywaniu na zime tralalala takie tam - ale czy dadzą radę??? dzień dzisiejszy wszystko zniszczone, piwonie leżą, lilie w pąkach pościnane, porażka........ u nas: na jednym ORZECHU liście mają czerwone kropki jabłonka nadal pare listków ma w mszycy - w sobote w CNOS-ie popytam co z tym fantem zrobić....... tym Turkuciem to jestem załamana jak słucham - niech on się od nas trzyma z daleka bo odpadnę........ a Świnka fajna, jak Oxa pisze - siedzi ARYSTOKRATYCZNIE mam dość deszczu - chce słońca, lata i odpoczynku Rrmi dobrze że jedziesz na obóz - bardzo bardzo !!!! wracając do tematu rottko-dobermaniego - KOCHAM to FOTO, ale czy na pierwszym planie jest na 100% doberman ) http://canis-eximius.pl/kubel/bucek.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.05.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Oxa Gratuluje Super , juz widze jak spuchlas z dumy Do wielbicieli zukow . Jesli ktos ma zyczenie moge nazbierac , zapakowac i wyslac . Jakas ja jednak obrzydliwa jestem . Karen Bylo jeszcze takie zdjecie gdzie maly lezy na pleckach i widac go w calosci .I te raczki i nozki takie mniam , jak niedzwiadek .Pamietam dobrze to zdjecie To byly Goszki male te ostatnie . I ja sie obozu ciesze , bardzo a nawet bardziej .Juz przezywam jak stonka oprysk Jakos tak widze oczami wyobrazni ta walke z turkuciem Milego dnia zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 29.05.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Gosiek byłam wczoraj cały dzień, a dziś też trochę mała skasowała 4 miejsce w żabie na 200 i 7 w kraulu taka agentka. Gratuluję Wam Nie mów, że też byłaś i nie powiedziałaś, że Ty to Ty Na Polonezie? Bo druga część była w Ożarowie Jestem ciekawa, jak wyjdzie w zestawieniu na Polskę Moja od września pływa dopiero, nie chwalę jej za bardzo, ale jest debeściara I gdzie ten kolega widział zestawienie z innych okregów, jest w necie? Ja widziałam ożarowskie tylko Karen, nie sęp nam fot, jeśli Rrmi pozwoli wrzucaj czasami na poprawę humoru masz te foty takie very eleganckie Rrmi, gdzie ten obóz, nie mow, że do miasta wyjedziesz, przecie Ty masz raj u siebie patrząc na foty, a może w końcu i na żywca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mokka 29.05.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Привем дорогие Пебама. Емо я мокка. У меня болит голова и ноетаму я розгопываю на русском языке. Подпуга Ррми сказала, что так будет лутше дла всеч . Oxa wielkie i serdeczne gratulacje, Polska Wschodnia puchnie z dumy. Karen , no z turkuciami , łatwo nie jest, namęczą się, za piwonie nie miałbym litości to jedne z moich ukochanym kwiatów. Rrmi o niczym innym już nie gada jak o tym obozie, chce mnie dobić psychicznie i dobije, to tylko kwestia czasu. W sumie nauczyłam się już z tą świadomością żyć i całkiem sobie dobrze z tym radze. Życzę Wszystkim miłego wieczoru, bo u mnie to zapowiada się wręcz fantastyczny, winny jest , ofiara jest, kat jest , będzie się działo . Mam bojowniczy nastrój bo nikt mnie nie rozumie i jakoś ludzie cały czas wyśmiewają moje bardzo poważne i życiowe dylematy. Zamykam się w sobie bo muszę przemyśleć kilka bardzo istotnych spraw, między innymi stopy mojej Świnki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts