Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik rrmi - komentarze

Nefer

Recommended Posts

Ania to narzeczona, ale też osoba krucha

uuuuuuuups :oops:

ale się uśmiechnełam - zobaczyłam oczami wyobraźni jak Ania siedzi pod stołem, pod obrusem i czeeeeeeeeka ze smakołykami :lol: :lol:

ile to sie człek namęczy zanim jego pies nabierze rozumu, a jak juz ,,nabierze'' - nagle zauważasz że ten śliczny pluszak gdzieś zniknął..... szkoooooda że ten czas tak szybko biegnie, chwilami jednak szkoda :lol:

• Odpowiedzi 9,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

[ps .

Oxa czy Ty widzialss "rottka" na poprzedniej stronie ? :wink:

No widziałam, widziałam, i co mam Ci powiedzieć, :D no jak moje suczyska :lol: dalej nie rozumiem, jak z takiego rotta może wyrosnąć doberman :lol: nie wiem dlaczego, ale w mojej świadomości tkwiło szczenię dobka ze szczupłym wyciągniętym pyszczydłem :roll: choć przecie wszystkie szczeniory mają pysie jak po zderzeniu ze ścianą :lol:

macie tu na smaka takie paróweczki :lol:

http://img530.imageshack.us/img530/8484/psiaki3tyg4to0.jpg

(NEGRA EKLAND & GERONIMO VOM HAINICHFELSEN)

O panno laskawa :D

Karen

Usmialam sie z tego dziecka pod obrusem jak norka :lol:

Marjucha

Sprawa zalatwiona :wink:

Co tu duzo gadac , taka pogoda , ze nic tylko spac .

Lece poki co , ale wroce :D

Gwiazdo nasza , gdzie jestes ? :lol:

oxa

Parowki super , wybieram ta z jezyczkiem .

U mnie jak sie Pablisia drapie po klacie to tak wysuwa jezyczek :D

Witam porannie :)

Oxa wiesz one faktycznie bardzo podobne, fakt rottki ciut wiecej puchate ale mordusie identyczne :lol:

http://canis-eximius.fm.interia.pl/DZIECI3/29.07/Obraz%20005.jpg

Rrimi

Usmialam sie z tego dziecka pod obrusem jak norka
właśnie ja też :oops:

Kuleczka o zdrowie???? marniście jak pada deszcz, lepiej jak świeci słonko - ogólnie fajans bo pracować trzeba :wink:

Marjucha jak spać w pracy :cry:

Gosiek

Donosze , ze jezyny coraz wieksze , rosna jak na drozdzach :D

Pewnie owocow w tym roku nie bedzie , ale krzewy podrosna mysle.

Karen

To zdjecie super , jak zwykle .

Bylo jeszcze jedno podobne pamietam tez zarabiste :D

Moi od rana maja zajecie , znalezli stara butelke plastikowa i dymia .

Pablis chcial jeszcze spac , ale Kot od rana na nogach , glodny i rozbawiony .

Poogladal troche bajki w TV i zaczal sie bawic .

Oni ogladaja bajki :lol:

Pogoda jakby lepsza na szczescie.

Mokka

Pokazuj , bede podziwiala :p

Karen - to maleństwo na fotce przesłodziutkie jest :D

rrmi - mogę prosić o namiary na obróżki? Super :D

może nadszedł czas, żeby moim wymienić? Czy one ciężkie są?

mokka - Twój wykład o Kuciaczku - bezcenny :D

Skopiowałm, wkleiłam do worda i zachowałam na pamiątkę :D

Czy można prosić o następny wykład? O czym kolwiek :D

miłego dnia Wszystkim życzę :D

Cze :lol: , na szybko wpadłam, piękne to rottkodobcie :lol: Jestem w kropce, w wielkiej psiej kropce, mam bardzo poważny dylemat i cały czas nie mogę przestać o nim myśleć, nie jem i nie śpię .... i nie chudnę, co w tym wszystkim jest najgorsze. Z pozytywnych spraw Świnka ma strój na weselicho, foty mam, Prosiak siedzi jak straszydło i pokraka, ale wstawię. Lepsze foty dam niebawem.

Fota pt: "Weź się ode mnie odwal, ty stara ruro, co mnie tak męczysz, nie widzisz, ze tam kot na mnie czeka. Zrobię minę zbitego psa i łamagi, to się szybciej ten oszołom ode mnie odczepi". Pomyślała Świnka :lol: .

http://images49.fotosik.pl/132/d8fe5f4f9abfc248.jpg

Komplecik jest czaderski.

Karen . Sama prawda to co mówisz :D .

Marjucha. Wszystko z Tobą w normie :lol: .

Oxa. Ładne te dobcie co wstawiłaś :lol: .

Rrmi , za gwiazdę to Ciebie zbiję :lol: .

Maluszek, napiszę, a i owszem, teraz mam cykl o agrouprawach razem z całą ideologią, bo to komplet :lol: .

Kuleczka, zdrowie bez zmian, czyli dzień jak co dzień i na poprawę się nie zanosi :lol: .

Gosiek. Dzień dobry, oczywiście odpowiadam, a nawet dzień doskonały.

Zalecę koło wieczora. Ciał :D .

Maluszku

Nie wiem jak na wage , ale na pewno to nie to samo co Rogozy, bo nie szaciane tylko skorzane sa .

Skora tez podszyte i gabke maja w srodku .

Okucia porzadne , wiec tez nie delikatne i nie lekkie .

Jesli wolisz takie bardzo lekkie to szmaciaki jednak chyba musisz .

Moim sie podobaja i ciezar chyba im nie przeszkadza .

Mysle , ze Misiek by pieknie wygladal i bardzo ucieszyl ztakiego prezentu na dzien dziecka :D Ucaluj Miska ode mnie i powiedz , ze tesknie za tym usmiechem i pogawedka :D

Nie wiem co Swinka w temacie wagi mysli , ale chyba jej pasuje , z tego co wiem nie chce tego zdjemowac :lol:

Piekna synowa jednak moja jest :D W czerwonym jej do twarzy bardzo .

Nawet nie za bardzo wyzywajaco wyglada :roll: Zreszta ona nie jest z tych oczywiscie :lol: Kot widzial i mowi , ze bardzo mu ona na czerwono pasuje.A ze siedzi jak kwoka na jajkach to co zrobic , a moze Wy tam kuroasty chcecie wychowac jakies ? :lol:

Mokka

Jak juz taka jestes madra i wszechwiedzaca to powiedz jak wytepic takie jakies robale granatowe , blyszczace i obrzydliwe :-? Bardzo duzo ich u nas , kreca sie kolo kup , najpierw myslalam , ze to jakies takie kupojady , ale sa i tam gdzie chlopcom sie nie zdarza :wink:

Leza przewaznie na plecach a ja chodze z lopata i je na pol przecinam , fuj

Moze na cole tez da rade ?

Za kilka dni beda kwiaty te fioletowe takie co mi dalas , w sumie to juz sa bardzo duze , tylko jeszcze paki nie puscily .

Takie rozowe drobne tez juz sa i caly czas kwitna i wiecej ich jakby i jeszcze taki zolty malutki , ale nie wiem co to :roll:

Chyba juz po deszczu u nas

Mokka

Jak juz taka jestes madra i wszechwiedzaca to powiedz jak wytepic takie jakies robale granatowe , blyszczace i obrzydliwe :-? Bardzo duzo ich u nas , kreca sie kolo kup , najpierw myslalam , ze to jakies takie kupojady , ale sa i tam gdzie chlopcom sie nie zdarza :wink:

Leza przewaznie na plecach a ja chodze z lopata i je na pol przecinam , fuj

Moze na cole tez da rade ?

Za kilka dni beda kwiaty te fioletowe takie co mi dalas , w sumie to juz sa bardzo duze , tylko jeszcze paki nie puscily .

Takie rozowe drobne tez juz sa i caly czas kwitna i wiecej ich jakby i jeszcze taki zolty malutki , ale nie wiem co to :roll:

Chyba juz po deszczu u nas

rrmi to są żuki gnojowniki i Tych ich łopatą nie dziabaj, bo one bardzo pożyteczne są, jak sama nazwa wskazuje :lol: Niech Cię nie zwiedzie, że leżą na plecach, bo może są już po robocie.

Nasz ekosystem ich potrzebuje,a my jesteśmy częscią ekosystemu :o

Albo może częścią czegoś innego, to mi się pomyliło.

Takie jest moje zdanie na przykład. Ale może mokka ma inne i

każe dziabać :roll:

A propos tej wagi , to odkryłam bardzo dobre wafelki , nazywają sie pryncypałki , maja mnóstwo kalorii i w ogóle są pyszne :D

Cieszę się że ogrodnictwo u Ciebie kwitnie .u mnie zakwitła lawenda :oops:

ale w doniczce :)

To sie Zosiu z ta lawenda spisalas na medal , ale malo jak w donicy jednak :lol:

Cienizna jednym slowem .

Co do tych gnojowiakow to nie wiem niby do czego one potrzebne , no ale moze Ty taka swiatowa to i Wiesz co gadasz .

No ale jak mi powiesz , ze kleszcze tez w tym Twoim niby ekosystemie maja swoje role i to wazne to ja juz nic nie powiem. :roll:

Ja juz o wakacjach mysle . Zapisalam sie na oboz z chlopcami , szkoleniowy .

I juz sie ciesze :p

Normalnie jak wroce to juz bede taka madra a oni tacy grzeczni , ze zapomne , ze mam 2 dobermany w domu :lol:

U nas wichura , koncem swiata mi pachnie :wink:

Mokka, nie bij gospodyni za gwiazdę, bo prawdę gada :D wykład też chętnie przyjmę :D

Rrmi, no podpadłaś kobieto straszliwie 8) moje ulubione żuki ciapiesz, toć ładniejszych nie ma chyba, uwielbiam je, jak byłam mała zbierałam w lesie :lol:

Karen, maleństwo klawe, cukierkowe nawet, nie ma chyba ładniejszych fot niż małe szczeniory :D

Mokka, pięknie Twoja siedzi, no zupełnie jak moja, arystokratycznie :lol: (tylko mojej lepiej się powodzi :lol: waga nijak spaść nie może, a tu wakacje idą i babcia znów będzie grana, już się boję :roll:)

A teraz prywata :lol: dziecię moje pierworodne, (11 l.) dziś w mistrzostwach Polski w pływaniu 4 w krałlu (cholercia jak to się pisze :lol: chyba styl dowolny :roll: inaczej) i 9 w żabie. Normalnie taka jestem dumna, że aż urosłam :lol:

A teraz prywata :lol: dziecię moje pierworodne, (11 l.) dziś w mistrzostwach Polski w pływaniu 4 w krałlu (cholercia jak to się pisze :lol: chyba styl dowolny :roll: inaczej) i 9 w żabie. Normalnie taka jestem dumna, że aż urosłam :lol:

http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify31/029.gif

Ale w kraulu w okręgu warszawskim? Bo to korespondencyjne są mistrzostwa dla jedenastolatków :roll: Przerabiałam to bo moja medalowa była w okręgu w grzbietowym :lol: a kolega klubowy okazało się potem, ze złoto wywalczył w kraju 8) Też byłam strasznie dumna z mojego dziecka. Czy byłaś na zawodach? Mnie mało serce nie wyskoczyło z piersi gdy płynęła i bałam się, czy nie pomyli się ile basenów ma popłynąć, bo był kiedyś taki chłopiec, który z emocji prowadząc o kawał za szybko skończył i został zdyskwalifikowany :-?

Witam poranie

http://tmp1.glitery.pl/text/148/31/1-GRATULACJE-2608.gif dla zdolnych pociech !!!!

Mokka moi walczą z tym cholernym Turkuciem - walczą i czytają, lecz nie jest to proste, to są ogródki działkowe w mieście i muszą wszyscy razem, inaczej paskudztwo jest i będzie - wyczytali z ciekawszych o łajnie końskim, o słoiczkach o zakopywaniu na zime tralalala takie tam - ale czy dadzą radę??? dzień dzisiejszy wszystko zniszczone, piwonie leżą, lilie w pąkach pościnane, porażka........

u nas: na jednym ORZECHU liście mają czerwone kropki :( jabłonka nadal pare listków ma w mszycy - w sobote w CNOS-ie popytam co z tym fantem zrobić.......

tym Turkuciem to jestem załamana jak słucham - niech on się od nas trzyma z daleka bo odpadnę........

a Świnka fajna, jak Oxa pisze - siedzi ARYSTOKRATYCZNIE :)

mam dość deszczu - chce słońca, lata i odpoczynku :(

Rrmi dobrze że jedziesz na obóz - bardzo bardzo !!!!

wracając do tematu rottko-dobermaniego - KOCHAM to FOTO, ale czy na pierwszym planie jest na 100% doberman :-))

http://canis-eximius.pl/kubel/bucek.jpg

Oxa

Gratuluje :p :p :p

Super , juz widze jak spuchlas z dumy :D

Do wielbicieli zukow .

Jesli ktos ma zyczenie moge nazbierac , zapakowac i wyslac . Jakas ja jednak obrzydliwa jestem .

Karen

Bylo jeszcze takie zdjecie gdzie maly lezy na pleckach i widac go w calosci .I te raczki i nozki takie mniam , jak niedzwiadek .Pamietam dobrze to zdjecie :D To byly Goszki male te ostatnie .

I ja sie obozu ciesze , bardzo a nawet bardziej .Juz przezywam :lol: jak stonka oprysk :lol:

Jakos tak widze oczami wyobrazni ta walke z turkuciem :lol: :lol:

Milego dnia zycze

Gosiek byłam wczoraj cały dzień, a dziś też trochę :lol: mała skasowała 4 miejsce w żabie na 200 i 7 w kraulu :lol: taka agentka. Gratuluję Wam :lol: Nie mów, że też byłaś :D i nie powiedziałaś, że Ty to Ty :lol: Na Polonezie? Bo druga część była w Ożarowie :D Jestem ciekawa, jak wyjdzie w zestawieniu na Polskę 8) Moja od września pływa dopiero, nie chwalę jej za bardzo, ale jest debeściara :lol: I gdzie ten kolega widział zestawienie z innych okregów, jest w necie? Ja widziałam ożarowskie tylko :roll:

Karen, nie sęp nam fot, jeśli Rrmi pozwoli wrzucaj czasami na poprawę humoru 8) masz te foty takie very eleganckie :D

Rrmi, gdzie ten obóz, nie mow, że do miasta wyjedziesz, przecie Ty masz raj u siebie patrząc na foty, a może w końcu i na żywca :lol:

Привем дорогие Пебама. Емо я мокка. У меня болит голова и ноетаму я розгопываю на русском языке. Подпуга Ррми сказала, что так будет лутше дла всеч :lol: .

Oxa wielkie i serdeczne gratulacje, Polska Wschodnia puchnie z dumy.

Karen , no z turkuciami , łatwo nie jest, namęczą się, za piwonie nie miałbym litości to jedne z moich ukochanym kwiatów.

Rrmi o niczym innym już nie gada jak o tym obozie, chce mnie dobić psychicznie i dobije, to tylko kwestia czasu. W sumie nauczyłam się już z tą świadomością żyć i całkiem sobie dobrze z tym radze.

Życzę Wszystkim miłego wieczoru, bo u mnie to zapowiada się wręcz fantastyczny, winny jest , ofiara jest, kat jest , będzie się działo :lol: . Mam bojowniczy nastrój bo nikt mnie nie rozumie i jakoś ludzie cały czas wyśmiewają moje bardzo poważne i życiowe dylematy. Zamykam się w sobie bo muszę przemyśleć kilka bardzo istotnych spraw, między innymi stopy mojej Świnki.