Żelka 03.08.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Zeljko To ja poprosze jakis serniczek , torcik czekoladowy , moga byc te pyszne kokosanki i jakis makowiec. No jeszcze jakby plesniak i szarlotka A to ja dopiero teraz widze. O przeceniasz Ty mnie kochana. No, ale cos tam zrobie. Oby tylko zjedli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 03.08.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Elektryk przepadl , pozostawial zle polaczone kable, wlasnie to poprawiamy, znaczy nie ja oczywiscie. Nie wiem , nie rozumiem . Moze ktos go kiedys chcial oszukac i tak zapobiegawczo sie zachowal , nie wiem , nie chce juz wiedziec . Ma przyjsc elektryk od sasiadow i Jemu zaplacimy za te pieczatki pewnie . Po co robic takie rzeczy nie wiem , przeciez mozna zrobic prace , rozliczyc sie i isc dalej i dostac dobre referencje jeszcze Lacze sie z Toba w niezrozumieniu. Tez tak mialem, jak mnie zostawil gosc od wykonczen. Potem mialem jeszcze dwoch takich glazurnikow... Moze teraz zrozumiesz moj postepujacy wykonawcowstret? A o jakich ty referencjach piszesz? Przeciez on znajdzie nastepnych naiwnych, a o Was bedzie im mowil "Niby przyjechali z Ameryki, a przy rozliczeniu wyszli z nich Polacy"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.08.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 No tak. Tyle , ze ja chcialam mu zaplacic . Nawet mi do glowy nie przyszlo ,ze mozna nie zaplacic. Powiem szczerze ,ze prad moglismy zrobic sami (znaczy te gniazdka , porozciagac kable , porobic wlaczniki) i szukac kogos kto to popodlacza , tyle ,ze czasu jednak troche brak , poza tym pomyslalam , ze niech chlop zarobi na tych punktach , znaczy gniazdkach i wlacznikach. Na pytanie moje odnosnie odbioru mowil , ze nie ma problemu. Przeciez musial wiedziec ,ze potrzebne sa zaswiadczenia o tych uprawnieniach i cos tam jeszcze . Niemozliwe zeby nie wiedzial.Byl juz elektryk od sasiadow , ma podac cene ,za zlikwidowanie rbtki i za te pieczatki . Zeljko nie klopocz sie naprawde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.08.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Zdjecie dla mmmada Jakos tak mi ten komin bokiem wyszedl,ale nie pojde robic jeszcze raz. Tak wiec nie mam juz problemu ,dogadalismy sie z elektrykiem od sasiadow. Mlody , konkretny ,powiedzial co musi zrobic i za ile. To jest jasne , przejrzyste i zrozumiale. Jakos mi sie lzej zrobilo http://img370.imageshack.us/img370/3285/forum57sd9.jpg[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.08.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 zdjecie co prawda dla mmmada , ale ja tez obejrzalam a co nie znam sie za bardzo na obrobkach kominowych - ale na oko laika nawet widac, ze ta jest super a co tam wystaje takie z folia ? Fajnie, ze elektyk zalatwion. rrmi Ty masz date ustawiona po hamerykansku, a ja juz juz sie cieszylam , ze dzisiaj Dzien Kobiet. I ze jakies rajstopy dostane. Ale i tak jest fajny dzien . I Zeljka tyle napiecze Ja mam przepis na pyszne ciasto z rabarbarem. Takie letnie. Moge dac przepis. Moge nawet upiec wlasciwie. Tylko nie mam rabarbaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.08.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Zosiu Nie wiem co za folia , pewnie dachowa , bo to na dachu sie rzecz dzieje Jestem tylko pomocnikiem ,wiec mam prawo nie wiedziec Ciasto bym i ja moze zrobila , ale rabarbar tez wyszedl wzial A co u Ciebie za newsy budowlane ? Cos sie chyba dzieje , bo widzialam ,ze mialas atak wczoraj o 23.00 AnSi to pewnie maluje To za zdrowie Wasze w bebechy nasze jagodzianke moze zjem , tak pod ten rabarbar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.08.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 rrmi , dachowke masz piekna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 03.08.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 A co u Ciebie za newsy budowlane ? Cos sie chyba dzieje , bo widzialam ,ze mialas atak wczoraj o 23.00 AnSi to pewnie maluje To za zdrowie Wasze w bebechy nasze jagodzianke moze zjem , tak pod ten rabarbar jestem po slowie z jednym tynkarzem. maszynowym jak mnie kolejny facet zrobi w trabe to zmienie orientacje. AnSi moze maluje, a moze wiersze pisze. Kto to wie .Pogoda taka nostalgiczna. Ja wciagne goloneczke Gdyz ide na kolacje proszona polaczona z pieczeniem prosiaka. Biedny prosiak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 03.08.2007 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Czy to wątek budowlany, czy kulinarny ciągle tylko to żarcie i żarcie i jeszcze prosiaki mordują Zosia, przynieś trochę nadzienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.08.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 rrmi , dachowke masz piekna. Dziekuje Juz niedlugo i Ty mozesz miecpodobnalub taka sama Zosiu ,jesli juz po slowie jestes to ja na druhne moge Smacznego prosiaka zycze na proszonej kolacji. Ze tez mnie nikt nie prosi ,nawet nie musialby dlugo prosic Zawsze jestem chetna Kulka to nie kulinarny, tylko tak przy okazji mojego komina . Bo jak sie strawe warzy to dym idzie Z komina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 03.08.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 rrmi a to zdjecie mialo byc dachowki czy komina? Bo jak dachowki to ok, ale jak komina, to musialas jakas glodna byc i na obiad sie spieszylas. I w dodatku ten obiad byl po lewej od tego komina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.08.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 O jejku , chcialam zrobic 2 w1 Elektryk wchodzi w poniedzialek , okna we wtorek Dziury w kominie trzeba porobic i kominiarza sprowadzic ,byle jakiegos guzika miec w odzieniu (na szczescie) , podlogowka i wylewki i moze sie uda oddac do uzytku. Tak bym chciala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 04.08.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 rrmi wybacz ze tak późno jestem u ciebie, gapa jestem i tyle i jeszcze w dodatku nie potrafię znaleźć projektu domu (a przeszłam wszystkie 17 stron)... help me Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.08.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Dana rzuty pomieszczen wkleila Zeljka chyba 2 strony temu A dom wyglada dokladnie tak jak w awatarku , tyle , ze to odbicie lustrzane Milo mi Cie goscic. Gdyby byla akurat Zosia to ciastem bu Cie poczestowala Ale nie ma Jej , nie ma ciasta ,wogole niewiele jest Na dworzu jesien , ale nic to ide nosic dachowki Jakis drogowskaz sie Zeljce nalezy http://img187.imageshack.us/img187/7172/forum58he5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.08.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 A to na ktory z tych krzaczkow trzeba patrzec? Powiesilabys jakas wstazeczke to mialabym lzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.08.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Zeljko Nic nie boj , stane na drodze i transparentem bede machala Zawsze tak robie . Na Aggi ostatnio czekalam tak z pol godziny. Dobrze , ze u nas latarni nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.08.2007 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 04.08.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Dana Milo mi Cie goscic. Gdyby byla akurat Zosia to ciastem bu Cie poczestowala Ale nie ma Jej , nie ma ciasta ,wogole niewiele jest mam karpatkę, może być ?? Ps. Dom znalazła, podoba mi się. Podoba mi się brak scian tzn przestrzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.08.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 no i szczego? Dana u nas sie nic nie zmarnuje , jak slowo daje ,tym bardziej karpatka Jesli chodzi o dach to zostaly do zrobienia 2 kosze i troche docinania. Najgorsze , ze to jest wlasnie najwiecej roboty z tym ciciem. Sie unosilam dzisiaj Znaczy nie w tym sensie , tylko dachowki sie unosilam Okna ostatecznie zgodzilam ze Starym na srode. Drzwi wejsciowe wstawi moj Stary ze Starym forumowym po wylewkach . Moje przemysleniawziely w leb oczywiscie , bo jak pisalam o podlogowce i innych to zapomnialam jakos ,ze wode trzeba doprowadzic do kuchni i lazienek . Na szczescie Majster przytomnie pamieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 04.08.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 szczego? z latarni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts