Maxtorka 05.08.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Maxi Pojechali juz obcalowani i mam nadzieje nie glodni Echh ta nasza Zeljka to jest naprawde Przy okazji gosci dowiedzialam sie , ze pod moja brzoza rosnie grzyb . I ze mam jezyny Wlasne znaczy Toż u Ciebie dokładnie jak u mnie , sosny , brzozy , jeżyny , nawet grzyb osobisty Dzisiaj wypatrzyłam kilka małych maślaczków , poczekam aż będzie ich więcej Pod brzózkami zwykle koźlaczki rosna , u nas nawet czerwone bywają A zdjęcia jakieś robiliście ? A Zeljka to taka dobra duszyczka , rzadko sie dziś takich ludzi spotyka . ( ale jest nas jeszcze troszku na tym świecie , co nie ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.08.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Normalnie , wiadomo ,ze jest NAS wiecej Nie robilismy zdjec jakos ,ale za tydzien moze nadrobimy ,bo przyjada znowu To moze nie zapomne Ty Kochanienka mialas mi swoje salony pokazac, to czekam Niech zgadne jednak!!! Czy to ma zwiazek z Dark Side of the Moon ?? ps.To z posiadaniem tych brzoz i sosen to tez jakies jest ten tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.08.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 ps.To z posiadaniem tych brzoz i sosen to tez jakies jest ten tego To się magia nazywa I przeznaczenie czy jakoś tak Zaraz Ci pokażę co mamy na ścianach . http://img528.imageshack.us/img528/2983/p1010435ui8.jpg Drugiego niestety nie mam , a dziś aparat wyjechał i będzie we wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.08.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Czy to ma zwiazek z Dark Side of the Moon ?? I nie tylko Zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.08.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Nie no Maxi NY , ten widok jest cudny. Jak kiedys przyjedziesz do nas pokaze Ci cale mnostwo pieknych zdjec Zwlaszcza te z Brooklyn Bridge sa zajefajne. Bede robila powiekszenia i zrobie kacik amerykanski w domu. Mam tez zdjecia z gor , te beda sie Tobie bardzo podobaly ps. Dojadam ciasto Zeljkowe Dobre bardzo jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.08.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Smacznego Nie masz sie czego wstydzic , jak jest dobre to grzech żeby sie zmarnowało No że też tak daleko mieszkacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.08.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Daleko , nie daleko, nie koniec swiata ,wsiadaj za tydzien rano w samochod i bedziesz na grillu. Normalnie dla chcacego ... Jak co to ze mna bedziesz spala. Jak dobrze opijemy sprawe to nie bedzie spania Mozna u mnie cala noc sluchac muzyki do oporu glosnosci. Bedzie kurczak i boczek . Zeljka znowujakies ciasto wymodzi. No grzech zostawic , temu jem A i AnSi ma byc , tylko nie wiem dokladnie kiedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.08.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Przyszlam tu aby jeszcze raz podziekowac za przemile spotkanie. Jedzonko bylo bardzo smaczne, niech zaluja ci co nie jedli. Dom i okolice super, zapach lasu i w ogole. Tylko zaluje, ze nie zabralem tego czegos od Housa Wrocilam i patrze widac z samolotu, a czemu ja nie widzialam, na prawde nie wiem... Pewnie tak sie spotkaniem przejelam, albo za bardzo Housa polubilam i przykleilam sie do jego rzeczy. No i syna Waszego musze tu publicznie pochwalic, bo malo tego, ze sympatyczny bardzo to jeszcze mnie oczarowal ta swoja dorosloscia i wracajac myslalam, jakby moj byl zdrowy to tez chcialabym aby byl tak dobrze wychowany. Dzieki serdeczne za gosciny i pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.08.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Poprawiam się rrmi, będziesz mieć piękny dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 05.08.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 rrmi zerknelam do tego filmu i jednak jest to Misja, z R.De Niro, ale w srodku tez jest ten co mowilas, dlatego sie nie moglismy dogadac. Bo okladka jest inna a ja do srodka nie zagladalam do dzis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 05.08.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Poprawiam się rrmi, będziesz mieć piękny dom Ty Kasia i tak dobrze wygladasz Dziekuje za pochwaly Zeljko Kochana Ty nasza Tak moje Dziecie nachwalilas az mi serce uroslo Film ogladaj na zdrowie , bedziesz juz wiedziala co my tak z tym kukuruku palomaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.08.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Poprawiam się rrmi, będziesz mieć piękny dom Ty Kasia i tak dobrze wygladasz Dziekuje za pochwaly Zeljko Kochana Ty nasza Tak moje Dziecie nachwalilas az mi serce uroslo Film ogladaj na zdrowie , bedziesz juz wiedziala co my tak z tym kukuruku palomaaaa rrmi, masz nade mną przewagę ty wiesz jak wyglądam...........aleeeeeeeeeeeee Zakopane tuż tuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.08.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 [Zakopane tusz tusz Tusz tusz to mi się wczoraj rozmazał jak sie okazało co się okazało Jak mazepa jakaś wyglądałam Nic to , nadrobimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.08.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 A to moja druga ściana http://img454.imageshack.us/img454/6518/p10108473ii.jpg Mój typ to ruda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.08.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Maxti, ja tam nie rozumiem czemu Ci się ta ruda właściwie podoba Zapytuję się, o co chodzi stem Zakopanem chyba, że to tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.08.2007 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Maxi wow!!!!!! Ja jestem za ta obok rudej w prawo No cudnie ,tak sie wlasnie domyslalam Kulka bedzie spotkanie w Zakopcu. I ja mialam tez byc , mialam Ciebie po drodze zabrac ,ale wyszlo niespodziewanie ,ze mam w tym czasie z Housem spotkanie. A On zaraz wraca tam do siebie i nie moge przelozyc Poza tym musze sie i z Nim napic Elektryk u mnie skonczyl ,znaczy ten drugi ,skradziony sasiadom. Zostalo tylko pomiary porobic i zawiezc dokumenty do elektrowni . Czeka sie okolo miesiaca na zmiane taryfy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.08.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Maxi wow!!!!!! Ja jestem za ta obok rudej w prawo No cudnie ,tak sie wlasnie domyslalam Kulka bedzie spotkanie w Zakopcu. I ja mialam tez byc , mialam Ciebie po drodze zabrac ,ale wyszlo niespodziewanie ,ze mam w tym czasie z Housem spotkanie. A On zaraz wraca tam do siebie i nie moge przelozyc Poza tym musze sie i z Nim napic Elektryk u mnie skonczyl ,znaczy ten drugi ,skradziony sasiadom. Zostalo tylko pomiary porobic i zawiezc dokumenty do elektrowni . Czeka sie okolo miesiaca na zmiane taryfy. Ale ja nie rozumiem dlaczego nie mozesz się z Housem napić w Zakopcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.08.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Ale ja nie rozumiem dlaczego nie mozesz się z Housem napić w Zakopcu No wlasciwie nie wiem Troche za szybko sie ta akcja rozegrala wczoraj Co ma byc to bedzie ,tfu stop zaplute Nie pochwalilam sie ,ze dostalam sliczny prezent od Zeljki. Bede tylko musiala zadobyc pasujaca ramke i powiesici go na scianie Przy okazji pstrykne zdjecie i pochwale sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 06.08.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 a ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.08.2007 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 a ja O !!!! Zosia Czesc. A gdzie to nasza AnSi jest? Zmalowala chyba plot i sie przykleila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts