Żelka 06.08.2007 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Melduje sie po nieprzespanej nocy. U nas w bloku ktos gral do 5 rano. Wesolo bylo. Dzis znowu do gorodu wyrywac trawe=chwasty. A tak to mysle jakie teraz ciacho zrobic na niedziele. Moze macie jakies ulubione, a ja umiem zrobic? p.s. Czekam jaka rame wymyslisz do obrazu to sciagne pomysl, no chyba, ze nie bedzie mnie stac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.08.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 No my bogaci kupujemy ramy z Castoramy Cie kopne w ten chudy tylek. Fajnie mieliscie ,mozna bylo potanczyc i nie marnowac wlasnego sprzetu Szarlotka? Tu prezent od Zeljki Bede miala duszka w domu http://img267.imageshack.us/img267/132/forum81ka0.jpg Tu dla Housa , niech sobie nie mysli ,ze nie pamietamy o Nim http://img267.imageshack.us/img267/6307/forum82tb8.jpg A my dzisiaj pomurwywalismy okna . Zeby Stary przy wstawianiu mial wygodnie I nie narzekal,ze nierowno I beata sie poruszala troche . A tak sie dzisiaj darla przy robocie ,jak nie przymierzajac dorzynana swinia. Dlugo stala samotna taka http://img522.imageshack.us/img522/2196/forum80fc0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 06.08.2007 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 rrmi, podmurowuje, Zeljka wyszywa takie cuda nie mowiac o ciescie ... jessso jakie ja beztalencie jestem ale szarlotke z sosem waniliowym tez bym zjadla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.08.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 rrmi, podmurowuje Znaczy ja tak moze troche przesadzilam.Krecilam zaprawe i podawalam cegly ,a murowal Majster. A co do ciasta to wiadomo ,mniam Mohag gadaj jaka farba to malowac Chyba sie szarpne na takie cosik w lazience goscinnej. Myslalam tez ,zeby przy kominku z tym pomajstrowac Jak dumasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.08.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 rrmi, WITAJ tak se patrze i podziwiam, fajna chata...komin bez kominiarza a Q do Zakopca wyślij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 06.08.2007 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 no kurna to ja juz wczoraj po oblucjach wieczornych caly kolaborat Tobie napisalam w Rubiku mnie sie takie bajery scienne podobaja a jak sie znudzi to mozna skuc i po klopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.08.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 O!!! Jea A co Ty myslales ,ze ja to niby troki od kaleson jestem? Moje kominy 1 klasa . W koncu do mnie przyszedles Mohag ,no ja zbladzilam wczoraj Dziekuje Ci ,juz ide czytac. Wiedzialam ,ze bedziesz wiedziala ps. I nie dostalam powiadomienia o odpowiedzi Kurde ,jak to fajnie jak w domu pali sie swiatlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.08.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 O!!! Jea A co Ty myslales ,ze ja to niby troki od kaleson jestem? Moje kominy 1 klasa . W koncu do mnie przyszedles Ja Cię uważam, jak nikt... do Zakopca pare wiorst... Q weź do towarzystwa... pogadamy o Quality...dla mas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.08.2007 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Ja Cię uważam, jak nikt... do Zakopca pare wiorst... Q weź do towarzystwa... pogadamy o Quality...dla mas Ty jeden znaczy jestes do tego uwazania Ladne kwiaty House do Zakopca nie pojedzie ,predzej by sie ze wstydu spalil. Tym lataniem dziur z tesknoty po wiadomej osobie Zreszta nie mysle ,ze ktos moze myslec , ze On tak na powaznie Poza tym daleko do mnie nie masz Normalnie , bierzesz cos co pija szanujacy sie ludzie i jedziesz Ja burbony najbardziej uwazam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.08.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 House do Zakopca nie pojedzie ,predzej by sie ze wstydu spalil. a co z nim jest nie tak???? Łysy, garbaty, z oka i ucha mu cieknie czy jak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.08.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 hihihi Kasiu odpowiedz napisalam tuz pod zdaniem , ktore zacytowalas . A wlasciwie to nie wiem , moze i mialby ochote Nie rozrzasajmy dluzej tego tematu ,jak zechce sam sie wypowie , a ja dyspozycyjna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.08.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 hihihi Kasiu odpowiedz napisalam tuz pod zdaniem , ktore zacytowalas . A wlasciwie to nie wiem , moze i mialby ochote Nie rozrzasajmy dluzej tego tematu ,jak zechce sam sie wypowie , a ja dyspozycyjna jestem ok, dyspozycyjna, znaczy że jechać możesz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.08.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Ale fajne te Zeljkowe prezenta Zresztą, szanująca się kobieta wie, że w gości nie wypada z bele czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.08.2007 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 hihihi Kasiu odpowiedz napisalam tuz pod zdaniem , ktore zacytowalas . A wlasciwie to nie wiem , moze i mialby ochote Nie rozrzasajmy dluzej tego tematu ,jak zechce sam sie wypowie , a ja dyspozycyjna jestem ok, dyspozycyjna, znaczy że jechać możesz????? Czy jest coś o czym powinnam widzieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 07.08.2007 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 albo na ten przyklad ja tez ? jak tam okna ? czy juz so ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.08.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Niech siem okna trzymajom!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 08.08.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 No, no... sie tutaj dzieje, kiedy mnie nie ma. Wyjechana bylam, z malowania to tylko paznokcie ostatnio umalowalam...piekne duszki Zeljkowe, pieknie kosze obrobione i okna wyrychtowane.... jak w domu, jak w domu... Napisalabym moze wiersz jaki, ale pogoda sie zmienila z nostalgicznej na plazowa i wena zczezla...rrmi kochana - no nie udalo sie do Was dotrzec, baaaardzo zaluje, a moze Wam by sie udalo??? Dzisiaj to nawet dzwonic juz chcialam do Twojego Starego w prawie kleju do kafli, bo mi majstry w glowie mieszajo, ale jakos tak smialosc mnie opuscila. Mapei czy Ceresit? - oto jest pytanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.08.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 Niech siem okna trzymajom!!! Jak okna som to ani chybi znak że i parapety bendom , a wiecie co to oznacza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 08.08.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 r pisala, ze parapetow nie bedzie. Bo ma byc po Hamerykansku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.08.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 r pisala, ze parapetow nie bedzie. Bo ma byc po Hamerykansku. No to naczym ja się grzecznie pytam lawendowe doniczki stać będą ? Ja już na tę okoliczność hodować zaczęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts