rrmi 17.08.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 http://img165.imageshack.us/img165/8403/forum98gy5.jpg Tutaj popelniamy lenistwo Postawilam stol na tarasie , bo czesto pada. Krzesla chociaz nowe wygladajaod tego deszczu jak uzywane od pokolen Taras naopkolo zasieje lawenda , zeby goscie mogli powachac i powspominac DPS dziekuje za wspolczucie, pozyjemy zobaczymy. Wczoraj elektryk jeszcze mowil o przepieciowym wlaczniku i chcial nam kupic . Podal cene. Powiedzialam , ze kupie sama. I slusznie. Kosztowal wiecej niz 2 razy taniej. I takie to cudowne upusty mamy u wykonawcow z materialem. Wlasnie Maz to kupil i pewnie zdziwil sie jak ja , bo az smsa przyslal. Oczywiscie kupil to w hurtowni elektrycznej a nie w markecie. Ciekawe co mnie jeszcze zszokuje Z kompem wina elektryka ewidentna. To sie stalo jak juz bylo wszystko powlaczane a oni cos jeszcze mieli sprawdzic. Smrod byl niemilosierny i swiatlo jasne jak nie wiem co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.08.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 http://img165.imageshack.us/img165/8403/forum98gy5.jpg Tutaj popelniamy lenistwo Postawilam stol na tarasie , bo czesto pada. Krzesla chociaz nowe wygladajaod tego deszczu jak uzywane od pokolen Taras naopkolo zasieje lawenda , zeby goscie mogli powachac i powspominac DPS dziekuje za wspolczucie, pozyjemy zobaczymy. Wczoraj elektryk jeszcze mowil o przepieciowym wlaczniku i chcial nam kupic . Podal cene. Powiedzialam , ze kupie sama. I slusznie. Kosztowal wiecej niz 2 razy taniej. I takie to cudowne upusty mamy u wykonawcow z materialem. Wlasnie Maz to kupil i pewnie zdziwil sie jak ja , bo az smsa przyslal. Oczywiscie kupil to w hurtowni elektrycznej a nie w markecie. Ciekawe co mnie jeszcze zszokuje rrmi, temu elktryku to sie w morde należy jak nic a zszokuje cie pewnie jeszcze wiele rzeczy, takie życie aleee za tooo krzesła to masz Bosskieee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.08.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 rrmi, nie było mnie z tydzień, a tu takie zmiany dach prawie wyrychtowany, okna, drzwi (chociaż nieokute) i te ruruuuuuy Właśnie, ja w sprawie tych rur..... głupio się przyznać, bo wcześniej w innym wątku tak zachwalałam centralny odkurzacz, ale po roku używania to raczej zmieniłam zdanie w sumie, to napewno zmieniłam i w nowym domu już nie zrobię wszystko mnie w nim wkurza, że rura za długa i się plącze, opróżnianie kosza, to zajęcie dla odważnych, cały garaż uwalony, nie mówiąc o osobie opróżniającej (bynajmniej nie się ) ostatnio to nawet cześciej takiego zwykłego używam, bo mi wygodniej , a zmiana worka trwa chwilę i bez kurzu domyślam się, że pewnie w Hameryce miałaś i chwaliłaś sobie, bo inaczej byś nie zrobiła Teraz wrócę do meritum: okna pikne, drzwi to w ogóle cudo, a dach.................. super rrmiowie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.08.2007 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Kasia No gdzie tam moim krzeslom sie z Twoimi czerwonymi rownac O elektryku nie pisze , bom wkurzona za bardzo Kulka Mi centralniak naprawde pasuje . Co do platania sie rury to bede miala dluga , bo 9 m , ale to dlatego , ze nie chcialam duzo gniazdek w domu. Jakos chyba dam rade . Jak sie dobrze zaplacze to bede czekala na pomoc . Moze to jest argument , jesli Wiesz co mi chodzi po glowie. Jak Cie ratownik juz odplacze i w ogole Dziekuje za pochwaly i uznanie. Naprawde to wazne dla nas , bo takie jakies budujace jest Znalazlas juz dzialke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.08.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 No pieknie juz na tarasie maja miejsce. A ja jeszcze nie mam. Ciekawa jestem ile my "zaoszczedzilismy", ze duzo rzeczy kupowali wykonawcy? Kulkaa, a Ty na prawde budujesz sie znowu??? Chce Ci sie??? A projekt juz masz jakis w glowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.08.2007 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 rrmi, mnie też się czasem takie rzeczy plączą po głowie ale tak sobie myślę, że skoro czasem, to się w sumie nie liczy, co nie Zeljka, myślę i nawet działam, ostatnio przekonuję takiego pana, że sprzedanie mi działki, to najlepsza rzecz, jaką zrobi w życiu Projekty przeglądam, ale jaki to sens, kiedy działki jeszcze nie mam. Mam parę na oku, jednak nie przywiązuję się, bo ostatnio zrobiłam już taki błąd, ze projekt wybrałam wcześniej i na siłę go chciałam wpasować w działkę, no i wpasowałam (pociągnęło to za sobą parę nieistotnych zmian, jak na przykład zmiana domu z parterówki na poddaszowy...........eh) Ps. no dobra, mój faworyt to ten (tylko nieco powiększony, głównie sypialnie) http://www.extradom.pl/ext/page?projekt/projekt.xmf&z=opis&id=3241 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.08.2007 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 No to Kulka z racji tego ze Cie bardzo lubie, czekam z niecierpliwoscia na Twoj nowy dziennik budowy a jak nie Ty, to nikt tego pana nie przekona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.08.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Ty Kulka zdolna jestes .Z parterowki ,poddasze i w ogole. Maly ten dom . Nie wiem czy chcesz powiekszyc pokoje kosztem czegos innego , czy calosc ? Zaplaczesz sie jak sie przeprowadzisz ze swojego do takiego. Zobaczysz. Chyba , ze on ma jeszcze poddasze a ja nie widze Zeljko ciekawe jak Ona tego pana przekonuje? Nasza Ty rodzaca sie gwiazdo spiewania Jesli chcesz kogos do chorku , kogos kto wyje a nie spiewa to ja moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.08.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Nie no, sypialnie powiększyć kosztem podwórka i gdzieś tam drugą łazienkę wcisnąć i garderobę Ten ma sto parę metrów, a ja liczę, że potrzebuję min 150. salon + jadalnia- ok 40 m kuchnia- 10 spiżarnia- 2-3m przedsionek- min. 6m 3 sypialnie po 15-16m gabinet- 9m 2 garderoby po 5m. pom. gospodarcze - 7-10 m 2 łazienki po min. 5m komunikacja max. 15m (garaż chcemy osobny taki naprawdę duży z miejscem na rowery, quada, rolki, grilla, meble ogrodowe...... właśnie z przez wzgląd na jego wielkość będzie osobno. żeby dom nie wyglądał, jak przyklejony do garażu) wychodzi 160m. kw. W domu, który pokazałam chodzi bardziej o styl (ale bez szprosów), rozkład pomieszczeń, wygląd zewn......... Ps. sory rrmi za zaśmiecanie Twojego wątku mam nadzieję, że w końcu założę własny, jak już kupię tę pierońską działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.08.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Nie badz sorry No 160 to nie 120 ,a kuchnia nie za mala? Przejrzyj projekty z mojej pracowni boduch nawet niezle sa. Jeszcze jeden bardzo mi sie podobal , taka stodola absolutna ,Wlada Kowalskiego. Chyba to bylo W11 . Tyle , ze dach dwuspadowy , jesli lubisz. Przynajmniej tani w budowie. A Ty bylas ostatnio u kogos kto ma dom ok 150m2? Tak wlasciwie to mi ten moj metraz wydaje sie byc ok. Po dodaniu antresoli bedzie jakies 230 + kotlownia , pralnia i garaz , czyli to co teraz zajmujemy. Bez antresoli jednak salon wygladal kijowo, nawet bardzo. No nie wiem Gieldy na swiecie i u nas dzisiaj daly czadu. ps.A gdzie jest mmmad ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.08.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Rrmi, ten W11 jest wprost cudny!!!!!!!! no naprawdę Dodane po chwili bingo!! W11a z osobnym garażem i duuużym pomieszczeniem na wspomniane powyżej graty http://projekty.wm.com.pl/domy/W12.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.08.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 O, jaki piękny tarasik To imprezy juz mozna spokojnie robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.08.2007 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 O, jaki piękny tarasik To imprezy juz mozna spokojnie robić Wlasnie po to sa tarasy Imprezujemy ile wlezie. Chyba nawet ciut zanadto Kulka Ja nie wiem co by byla ze mnie za kolezanka , zebym nie dala Ci sie odwdzieczyc za gotowca Dokladnie na ten projekt[z garazem] bylam bardzo dlugo zdecydowana. W ostatniej chwili namyslilam sie na ten co mam. Tam jednak jakos za malo miejsca bylo [chyba] , juz sama nie wiem Mialam tylko zamienic pomieszcz gospodarcze z lazienka miejscami, bo jakos tak odwrotnie to dla mnie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 17.08.2007 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 nie no rrmi to Wy juz calkiem urzadzeni jestescie brawo ,brawo, slicznie. I pomyslec, ze bede jadala na tym tarasiku Acha ,opocz rurek mam jeszcze indetiko kolumny. Z tym ze te moje wylazly w srodku Kulka - fajny ten W11 - tylko taras moznaby pokombinowac, bo tak jakos na garaz wylazi. Albo ja zle patrze. A w ogole ja jestem wielka szycha , bo Wlad Kowalski to jest maz corki mojej kolezanki matki kolezanki z pracy. z tym ze chyba byly. Czyli my wlasciwie jak rodzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.08.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Zosia, no nie ma to jak dobre koneksje (rodzinne) jednak przez wzgląd na leśniczego mogłabyś sobie go darować tego Wlada że o rurkach nie wspomnę Ps. tarasy mam zamiar dać z dwóch stron conajmniej, bo teraz mam zdecydowanie za mało w tym projekcie dołożyłabym jeszcze taki duuużu z drugiej strony salonu aż do sypialni (i wyjście z sypialni na taras) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 17.08.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Kulka zerknij na ten http://www.jota.gda.pl/ dom doskonaly E (powyzej 200m2) Ta pracownia robila ten projekt na nasza prosbe, tylko, ze Pani sie strasznie ociagala i nie dotrzymala terminu,(podobno mila wtedy bardzo duza robote) wiec z niej zrezygnowalismy. Ale widac, ze robote miala w trakcie, bo jednak zrobila projekt. To zmieniony D doskonaly D Taki mial byc nasz dom, hehe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.08.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Pani Zosiu wielka szycho Az mi sie geba usmiechnela jak poczytalam co piszesz Pani Zeljko Ty to nawet o projektach Wiesz wszystko Kulka narob tych tarasow , bo naprawde potrzebne. Rozumiem , ze jak z sypialni to bedziesz rano w gaciach albo bez sie wietrzyla? Elektryk zaszantazowany przyjechal i dopiero pojechal wlasnie. Przykre ,ze to tak musialo byc . Dal jakies papiery , pojade do elektrowni i zobacze co beda gadac. Zaplacilismy Mu chociaz polowe , bo glupio inaczej. Mam nadzieje , ze nie wyjde na frajera. W sumie to mily chlopak. Zdruzgotalam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.08.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 rrmi, a czym zaszantażowaliście? Pytam tak dla nauki własnej, jakby czasem u mnie coś takiego było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.08.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 DPS Dobitnie powiedzialam , ze pieniadze komus zaplacic musze . Jesli nie jemu to komus kto mi to zalatwi do konca. I ze mi jest bez znaczenia komu to zaplace. Wyjasnilam , ze wole zaplacic jemu , bo jednak cos tam zrobil i nie chce wyjsc na oszustke. Wiedzial dokladnie , ze chodzilo mi tylko o papiery a o robote mniej. Jak ja nie lubie wstac tak wczesnie rano w sobote. Maxi Pamietaj o sosenkach Please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.08.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Zeljko Ty to nawet o projektach Wiesz wszystko Rozumiem, ze za duzo gadam w Twoich komentarzach. To juz nie bede tak o d..ie Maryni, no dobra, dobra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts