rrmi 18.08.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Kochaniutka Mowi sie o d.upie Maryni Chyba ., ze to bylo ekhmm Gadaj , gadaj Musze kupic wegiel groszek eko. Nie palilam w piecu . Nie wiem jak dam rade. Znaczy dam , tylko nie wiem jak. Mysle o kompostowniku , bo widzialam u danap. Mysle o kibelkach i o podlodze w kuchni. Chyba jedank dam plytki pomiedzy wyspa a szafkami. Jakies 2x60cm to bedzie fajnie chodzic szeroko. Bo jednak panele to beda zawsze ufajdolone. Zreszta kto wie? Moze zostane calkiem dobra gospodynia domowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.08.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 juz poprawilam, bo jeszcze mnie jaks Marylka w d..e kopnie a tu Ci cos znalazlam http://www.fox-dekorator.pl/gal_nowe_wymalowania.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.08.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Skad wiedzialas , ze ja takie cos lubie? Tyle , ze sie jeszcze dobrze do szukania nie wzielam Podobne to do tego co Mohag pokazala i usilowala mi powiedziec , ze dam rade zrobic A jak na tarasie zrobic swiatlo? Myslalam , ze dam kinkiety po obu stronach drzwi tarasowych. Czy lepiej u gory? Jak gadacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 18.08.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 a no wiedzialam bo slyszalam jak z mohag rozmawialas o tym... lampy - po bokach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.08.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 fajne te krzesełka na tarasie kiedy ocieplacie z zewnątrz? Bo tasmy ochronne moga się wgrzać w ościeżnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.08.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 a no wiedzialam bo slyszalam jak z mohag rozmawialas o tym... lampy - po bokach O zesz Ty Tez mi sie po bokach bardziej podoba. Majka No ciesze sie , ze w koncu do mnie zajrzalas. Jakos tak brakowalo kogos Ocieplac bedziemy przy czasie , styropian kupiony , czeka na salonach stojac. Tasny juz pozrywalam czesciowo , bo i tak nie zabrudzimy okien. Przeciez sami bedziemy ocieplac Poza tym chcialam miec czyste okna.Czesc nie umyta , bo po kolei sprzatam pokoje , przygotowujac jednoczesnie do polozenia wszystkiego co ma byc pod wylewka. Skuwam farfocle z zaprawy . Pozniej tylko polozyc folie, styro i reszte i zalewac. Juz sie nie moge doczekac. ps.Dzwonil Housiu i kazal pozdrowic wszystkich szanujacych sie forumowiczow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.08.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Rrmi, tylko pamiętaj, żebyś mi żadnych niespodzianek nie przywoziła, bo za płot nie wpuszczę... A na tarasie lampy boczne. Wielkie donice z niskimi roślinami zimozielonymi, kwitnące donice latem (może być lawenda ), Przenośny pojemnik, w którym zamiast ziemi będzie woda z mini kaskadą (taką bardzo mini), podświetloną fajosko. Zieleń i szum wody. Super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 18.08.2007 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Yo... Poczytalem troche o tych pysznych szarlotkach, przysmakach na czosnku i innych kulinariach i nawet dla rmi-owej elektryki zapal stracilem... To tak z głodu mam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.08.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Maxi Pamietaj o sosenkach Please Wzięłam wiadro Nootropilu i pamiętałam Zdjątka zrobiłam , późnym wieczorkiem je tu przeflancuję A w ogóle to teraz sobie siedzę , kawkę piję , lody Carte D`Or Tiramisu wcinam i mam w d.upie fszystkie kalorie świata I to nie jest moje ostatnie słowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.08.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Nie no Maxti, Ty jak przyszalejesz, to naprawdę i dla innych litości nie masz, a może taka kulka też by se zjadła te dor, czy inne ala karte Zeljko, projekt przez Ciebie podany też bardzo mi się podoba, ale ten rrmiowy jakoś tak bliski memu sercu. Normalnie se oglądam od wczoraj i marzę, aż oczy prawie mam zamglone seryjnie (jak by to powiedział mój syn) rrmi, przeszłaś swoje z tym elektrykiem od siedmiu boleści pociecha taka, że robota przy domku sprawnie idzie i niedługo fiu fiu, wylewki będą i te steropiany...... a potem już z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.08.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 A w ogóle to właśnie na dwójce śpiewają "kukurukuku paloma" Tercet znaczy plus jakaś młódka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.08.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 No żesz kurna ale sie wkurzyłam Miałam już 4 zdjęcia umieszczone i kiedy chciałam dodać piąte ten pieprzony imageshack uparł sie ze coś wygrałam i za cholerę nie chciał ze mna dalej współpracować , mało , zerwało mi połączenie z forum i wszystko poszło się ..... A teraz imageshack jest niedostępny Spróbuje później , może już znajdą jelenia co z nagrody sie ucieszy i ją zechce odebrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.08.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 DPSNie przywioze A Ty masz lawnde posiana? U mnie bedzie bankow , bo inaczej sie obawiam , ze Zosia bedzie sie boczyla Z kaskada dobrze gadasz ,ale kiedy ja dojde? Do kaskady ma sie rozumiec mmmadzu witaj w domku I ja sie zaslinilam nate cisto z rabarbarem Kiedy juz posiadaczka umiejetnosci pieczenia tego cuda zamieszka u nas , zaprosze Cie pierwszego. Kulka no nie masz pojecia jak sie ciesze , ze przypasowalam. Chyba na te okolicznosc jakis pokoj mi sie bedzie nalezal Maxi Nie denerwuj sie zdjeciami. Bede i tak czekala. Lody jedz Kochana na zdrowie. Mi tez Maz dzisiaj kupil loda , w wafelku , galkowego. Mam newsy. Kupilam kibelki. Jeden retro do naszej lazienki i do Dzieciaka jakis taki nowoczesniejszy. Niedawno wrocilismy z Warszawy dopiero , bo obskoczylismy Bartycka i Jupitera. Najbardziej ciesze sie , ze wybralismy plytki do goscinno -dziennej lazienki. I bedzie to ta dam Trawertn surowy .Ma takie piekne dziury Jak pumeks Taki jaki chcialam . Wytargowalismy dobra cene . Takie drogie to jest , ze moze nie bede mogla jesc z tydzien , zeby zaoszczedzic kilka groszy , ale co tam . To najlepszego, pod ten moj trawertn. Jutro jedziemy kupic Tylek mam jak kosz , wiec tylko na zdrowie mi wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.08.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 No, ja to bym bardzo chciała lawendę mieć, ale nijak dochować się nie mogę. JAK PRZYJEDZIESZ TO cI JAKIEŚ CIASTO UPIEKNĘ. Jeszcze nie wiem z czym. Może ze śliwkami w winie, dobre są. A jakie kibelki kupiłaś? Takie, jakie obrazki wklejałaś tutaj? Bardzo mi się tamte podobały. Trawertyn to takiego koloru jak u Q? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.08.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Trawertyn moj jest ladniejszy niz Housowy oczywiscie. Kolor bardziej ..ekhm no nie wiem , u Niego taki jakby rozowawy jest , a moj nie. No jak trawertyn Poszukam zdjecia. Zapomnialam powiedziec , ze umywalki i postumenty tez kupilismy , takie do pary. Na szafki jaike podobaja mi sie nie wydam tyle kasy , wiec zdecydowalam sie na postumenty stojace , bo nie chcialam kupowac szafek zadnych innch. Tak wiec tydzien zszedl nam na zakupach. No ale trzeba bylo troche odpoczac , bo mi sie Stary zmarnuje eh juz widze jak dyryguje Nim przy ukladaniu tego trawertynu ps.Znalazlam zdjecie , taki jakby podobny jest http://www.jppilch.pl/html/trawertyny/trawertyny/TravertinoNoce-Trawertyn.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.08.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 masz fuksa ze swoim Starym taki gramotny do roboty i podyrygować sobie możesz Jednak ten surowy trawertyn w łazience.........na pewno jest piękny, ale w te dziurki nie nalezie brudu sama nie wiem Ps.rrmi , pokój dla Ciebie znajdzie się zawsze, niezależnie jaki projekt ostatecznie wybiorę no bo z tą działką, to jeszcze do końca nie wiadomo i czy będzie pasował, to się dopiero okaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.08.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Kulka Powiem krotko .Swoje wiem Mi , jesli bede miala ten trawertyn nic nie bedzie przeszkadzalo. Bardzo mi sie on podoba. Tak poza tym bedzie w lazience, w ktorej nie bedziemy sie kapac , tylko tak w czasie dnia korzystac . W roznym celu I jak goscie beda to sie obtokna. Mam nadzieje , zecena bedzie taka jak dzisiaj utargowana. Byl po 400 pln Jak juz bedziesz miala ten pokoj dla mnie to ja na cale wakacje przyjade Cieszysz sie , nie? ps. Starego kazdy ma takiego na jakiego sobie zasluzyl albo jak sobie wychowal. No a ze ja jestem takafajna to i On fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 18.08.2007 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 400, fiu fiu to się nie czepiam, bo za taką kasę to nie może być nie tego i będę mogła się może kiedyś obtoknąć w tak wystawnej Twej łazience tylko jak się zachować pośród takich luksusów jako szanująca się kobieta powinnam wiedzieć..... ale, czy szanująca się kobieta uskutecznia prasowanie w sobotni wieczór, na przemian serwując po necie w związku z tym mam zagwozdkę w sprawie tych housowych pozdrowień, znaczy się waham, czy brać je do siebie, no właśnie Jak juz bedziesz miala ten pokoj dla mnie to ja na cale wakacje przyjade Cieszysz sie , nie? jako szanująca się gospodyni się cieszę, a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.08.2007 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 Kulka No to chyba do gospodyn tez bylo [z kola gospodyn wiejskich] , wszak i ja gospodyni jestem , ale nie prasujaca. Oduczylam od prasowanego skutecznie 400 bym nie dala ,na 280 zeszlo. To znaczy , ze nie az taki luksus . Wstep bedzie wolny , wiec bedziesz mogla posiedziec. Jedna przy stoliku na tarasie , druga w lazience Kto do kuchni??? Moze jakas szanujaca sie ps, Na czacie jestesmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.08.2007 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Kulka No to chyba do gospodyn tez bylo [z kola gospodyn wiejskich] , wszak i ja gospodyni jestem , ale nie prasujaca. Oduczylam od prasowanego skutecznie 400 bym nie dala ,na 280 zeszlo. To znaczy , ze nie az taki luksus . Wstep bedzie wolny , wiec bedziesz mogla posiedziec. Jedna przy stoliku na tarasie , druga w lazience Kto do kuchni??? Moze jakas szanujaca sie ps, Na czacie jestesmy Ja tam chętnie do kuchni się udam, popatrzę, posiedzę, a nuż coś mi skapnie - łasować lubię, a u Ciebie dobrze chyba jeść dają. Tylko nie wiem czy ja z tych szanujących się. Się to na pewno. Szanujących też. Nie wiem, czy szanowanych przez wszystkich. Muszę ankietę zrobić we wsi. Chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts