rrmi 19.08.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 DPSiu Spoko gdzie chcesz Mysle o kuchni juz bardzo mocno i mam powazne wizje. Oglaszam ankiete o szacunku i szanowaniu DPSi. Ja bardzo , jak najbardziej Ale dalysmy wczoraj w nocy Dopiero niedawno siezwloklam i sie trza wyszykowac i po trawertynik zasuwac. Kupie chyba go tez do kuchni na pomiedzy szafkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 19.08.2007 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Tylek mam jak kosz , wiec tylko na zdrowie mi wyjdzie a to o tym koszu byla mowa a ja gupia myslalam ze rrmiowy w temaciei kosza to na dachu siedzial a to sympatycznie przez te trawertyny teraz sie waham miedzy tarasem, lazienka i kuchnia w sprawie ankiety jestem na tak oczywiscie. Milej niedzieli Wam zycze i lece a co , jak kultura to kultura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.08.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Wow, teraz to się czuję doceniona! Dziękuję Szanownym Przedmówczyniom za obiektywne podejście i pragnę wyrazić wszystkim tu obecnym swój najwyższy szacunek. Sprawa jest poważna. Powiększyliśmy grono szanujących się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.08.2007 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Aha, jeszcze jedno... Bo ja bardzo jestem zainteresowana kibelkami rrmi... A nie powiedziałaś, jakie w końcu wybrałaś... Niedawno nawet wzięłam udział w żywej dyskusji w Wymianie Doświadczeń o tym, że wypróbowywać w sklepie takie kibelki trzeba na właściwy rozmiar. Bo jak za chuda jesteś, no to wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.08.2007 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Ja względem tych sosenek co je pani dziedziczka zamawiała http://img516.imageshack.us/img516/5333/d2001029ql0.jpg http://img252.imageshack.us/img252/2632/d2001151aj2.jpg http://img130.imageshack.us/img130/7313/d2001152zk9.jpg http://img516.imageshack.us/img516/1669/dsc2946id8.jpg Wysyłam od razu co by ich znowu nie zżarlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.08.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 To jeszcze dorzucę Jak by kto pytał sosenki to to zielone z tyłu w środku kadru http://img130.imageshack.us/img130/1770/dsc2948ws9.jpg http://img260.imageshack.us/img260/6520/dsc2950xp9.jpg I mały prezent z pobliskiej łąki Zaznaczam że w trakcie sesji fotograficznej żadne stworzenie nie uierpiało http://img260.imageshack.us/img260/4465/dsc2933df3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.08.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 A ja tam bylam, a ja tam bylam piekne fotki, no i te kolana! rrmi pstrykniesz tego trawertyna? Jak tam Guscik, dolecial juz? p.s. dobrze, ze u Was beda tynki suche..., nie wiedzialam, ze tak ciezko maluje sie nowe tynki cement/wapienne... Rane ile tam farby trzeba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.08.2007 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 O rany Maxi jak pięknie Uwielbiam połączenie sosenek z brzozami. Masz może jakis plan swojego ogrodu, czy robiłas to wszystko tak na żywca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.08.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Mam nadzieję że mnie gospodyni ścierą nie pogoni że Jej sie tak na podworku kokoszę Plan był taki zeby jak najwięcej dziewiczego terenu z sosnami , brzozami i poszyciem leśnym zostawić , trawnik owszem , na przydomowej części a na granicy dwóch światów zrobić nieregularną rabatę z bylinami , niskimi krzewami , wrzosami i roślinkami jednorocznymi , głównie kwiatami . Krzewy wybierałam głównie zimozielone ale też takie które mają albo efektowne owoce , albo ładnie przebarwiające się liście , itp. Generalnie miały się odznaczać na tle tych sosenek . Kwiaty zaś umysliłam sobie w kolorach białych, żółtych i pomarańczowych , co nie znaczy że inne sie nie pojawią , bo takie wrzosy to głównie odciene fioletu mam , ale to jest cały osobny kącik . W założeniu na tej rabacie przez cały rok ma się coś dziać . Na razie się uczę i troszkę eksperymentuję ale mam tego wielką radochę , nawet nie przpuszczałam że tak mnie to wciągnie . Nie boję sie już przesadzać jak mi cos w danym miejscu nie pasuje albo okazuje sie że roslinka wymaga nieco innych warunkow niz miała . Jeszcze wiele przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.08.2007 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Czesc Dziewczeta Maxi No piekny ten Twoj ogrod , bardzo , bardzo cudne sosenki . A Ty sama to juz jak krolowa siedzisz pod tym ladnym kwiatkiem :PZ dzwoneczkami ,a one dzwonia?? Tylko gdzie jest lawenda???? Dziekuje , ze wkleilas , taki widze rodzinny dziennik budowy nam tu powstaje DPS Kibelki Kochana kupilam 2 retro a jeden do Dziecka lazienki taki moderny jakby bardziej. No jakos dokupie chyba pasujaca glazure czy cos. Te retro maja takie jakby falbanki przy podlodze , ta noga od umywalki tez tak jest wykonczona i umywalki tez. Nie ma jak zrobic teraz zdjecia ,bo stoito obtulone . Najdalej za 2 miesiace zobaczysz w lazienkach. Mi sie bardzo podobaja. Zeljko No wiedzielismy jak sie maluje tynki cem -wap ,niemniej wybralismy K-G ,bo to dla nas najlepsze rozwiazanie , poza tym umiemy to zrobic bez problemu. Farby beda Benjamin Moore . Znam je dobrze ze stanow. A tu moj trawertyn. Niektore plytki maja wieksze dziury i sa ladniejsze. Zobaczycie jaki bedzie efekt po zafugowaniu. Dla mnie najladniejsze co moze byc, szkoda , ze drogie takie. Kulka czego spisz tak dlugo Zosiu Trawertyn jest naprawde super,kup chociaz do jednej lazienki , jak co to przyjedziemy Ci pomoc ulozyc. I nie gadaj glosno z tymi koszami, no prosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.08.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 No, Maxi, naprawdę pięknie! I te stópki zgrabne... Pogratulować! Zeljko, ona tego trawertyna już pstrykła była, parę postów wyżej, bo byłam namolna i się pytałam. Teraz jestem namolna w kwestii kibelków, bardzo chcę wiedzieć, jakie wybrała. Może też takie gościom kupię, jak mi powie, które to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.08.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Rrmi, jesteście? Może byśmy na chwilę na czata poszły, bo ja bym chciała na randkę się z Wami umówić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.08.2007 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 rrmi trawertino prawie tak piekny jak u Housa! Za dwa miesiace juz bedom lazienki? Dobrze Ci tak przy tym mezu, co? Choc on z kolei dowodce ma tez dobrego i pracowitego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.08.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Zeljka, ten trawertyn ładniejszy, niż housa sama rrmi mówiła mnie też się podoba bardzo!!! Ale wczoraj dałyśmy na czacie z "moim" jestem dziś na wojennej ścieżce, trochę przez to..... jak się zbudził w nocy, to i tak nic nie tego , bo zanim się wytoaletowałam, to usnął znów A dziś od rana pogadanka umoralniająca (mam alergię na tego typu rozmówki damsko - męskie) Eh Maxti Mieszkasz w bajce normalnie, a wyglądasz jak Calineczka pod tymi wielkimi liśćmi slicznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 19.08.2007 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Zeljka, ten trawertyn ładniejszy, niż housa sama rrmi mówiła mnie też się podoba bardzo!!! Ale wczoraj dałyśmy na czacie z "moim" jestem dziś na wojennej ścieżce, trochę przez to..... jak się zbudził w nocy, to i tak nic nie tego , bo zanim się wytoaletowałam, to usnął znów A dziś od rana pogadanka umoralniająca (mam alergie na tego typu rozmówki damsko - żenskie) Eh Maxti Mieszkasz w bajce normalnie, a wyglądasz jak Calineczka pod tymi wielkimi liśćmi slicznie Hihihi , i mam nadwornego pazia królowej Kulka ja też przeszłam kilka takich rozmów , no moze nie umoralniających ale z pretensjami Dlatego na takie nasiadówki pozwalam sobie tylko wtedy gdy Małż jest wyjechany albo ma dyżur . On też stara się za długo na forach fotograficznych czy wędkarskich nie siedzieć , choć mnie to naprawdę nie przeszkadza Dopóki to nie koliduje z normalnym damsko-męskim życiem rodzinnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.08.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Zeljka, ten trawertyn ładniejszy, niż housa sama rrmi mówiła mnie też się podoba bardzo!!! Ale wczoraj dałyśmy na czacie z "moim" jestem dziś na wojennej ścieżce, trochę przez to..... jak się zbudził w nocy, to i tak nic nie tego , bo zanim się wytoaletowałam, to usnął znów A dziś od rana pogadanka umoralniająca (mam alergie na tego typu rozmówki damsko - żenskie) Eh Maxti Mieszkasz w bajce normalnie, a wyglądasz jak Calineczka pod tymi wielkimi liśćmi slicznie Hihihi , i mam nadwornego pazia królowej Kulka ja też przeszłam kilka takich rozmów , no moze nie umoralniających ale z pretensjami Dlatego na takie nasiadówki pozwalam sobie tylko wtedy gdy Małż jest wyjechany albo ma dyżur . On też stara się za długo na forach fotograficznych czy wędkarskich nie siedzieć , choć mnie to naprawdę nie przeszkadza Dopóki to nie koliduje z normalnym damsko-męskim życiem rodzinnym to i ja sie tu wpiszę, żeby była jasność w temacie kto z kim i gdzie i jak długo w temacie długich nasiadówek na murku podobnie jak Maxi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 19.08.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 trawertino jeszcze nie jest ladniejszy od ..., bedzie dopiero za 2 miesiace... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.08.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Zeljka, się nie czepiaj, bo jestem dzisiaj w nastroju wybuchowym Kasia, Maxti, wiem, że ma w sumie rację, ale nie powie wprost spokojnym tonem, tylko najpierw się czepia o byle pierdołę, a potem to już zadyma na całego Teraz chodzi struty, bo wie, że ma embargo, aż do odwołania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.08.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Dopóki to nie koliduje z normalnym damsko-męskim życiem rodzinnym Jesli myslisz Maxi o sexie to i ja sie zgadzam z Toba. Chyba , ze o kolacji damsko -meskiej , to ja na diecie , wiec nie wiem Alez oczywiscie , ze moj ladnieszy trawertyn od trawertynu wiadomego , szanujacego sie forumowicza Wiem , ze nie ma nertu ,bo Mu Zonkaszlaban zalozyla na kilka tygodni wakacji poza stanami Juz ja Jej opowiem wszystko , o batmanie tez A moj spal snem niemowlakai nie wiedzial , ze siedzialam prawie do ..ekhmm nie powiem , bo sie doczyta Kulka nie karz Go za mocno , mam nadzieje , ze sie na nas nie wkurzyl , za wiadomo co Kupilam wiecej trawertynu ,zeby na miedzy szafkami w kuchni tez starczylo. A tak posprzatalismy dom dom przed wylewkami , znaczy najpierw pzed podlogowka , styro i tym wszystkim innym http://img166.imageshack.us/img166/8115/forum99mh7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 19.08.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 no no - widze fajne fotki tutaj majom ... bede tu częściej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts