Żelka 21.08.2007 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Dziekuje wszystkim sliczne za gratulacje ale "dziecko sie jeszcze nie urodzilo" dopiero bedzie! rrmi kiedy zaczynacie wylewki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Zeljko Urodzilo sie czy nie ,to mysl skad net wezmiesz Nie wiem kiedy zaczniemy , bo nie wiem jak nam pojdzie z rozprowadzeniem wody i podlogowki. Nie robilismy tego nigdy , trzeba bedzie sie douczyc , poki co planujemy. Ukladamy w glowie . Jak juz bedzie po wylewkach to pojdzie szybko , dla nas wykonczeniowka to bulka z maslem. Zosiu Masz racje z tym blogoslawionym dniem , wiem. Z ktorej strony robisz taras u siebie? Pewnie z tylu , tak? Jestem pewna , ze taka wielkosc wystarczy, chc myslalam , ze za maly bedzie. ps. nie oczerniaj tutaj Jagusi , ona na pewno nie zjadlaby tego kota , jest zbyt inteligentna sobie nie zycze normalnie , rozumiesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 21.08.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Tak naprawde ja chce k-g ,bo mi pasuje , moze jestem przyzwyczajona. Wiem jak to i czym malowac , jak szpachlowac ,zeby bylo szybko i dobrze. Eeee... wysil sie na lepsze tlumaczenie Dachu przeciez wczesniej chyba nie kladliscie... Rozumiem awersje do tynkow gipsowych i potrzebe szybkosci. To przynajmniej moze lazienki/kuchnie (pomieszczenia "wilgotne") zrobcie tynkiem tradycyjnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 21.08.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Zeljko Urodzilo sie czy nie ,to mysl skad net wezmiesz A u nas to nie ja jestem od myslenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.08.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Zeljko Urodzilo sie czy nie ,to mysl skad net wezmiesz A u nas to nie ja jestem od myslenia. Abo radiowy, abo Edge. Pozostaje sprawdzić zasięg, szybkość i ceny abonamentu. Powodzenia życzę, Sama korzystam z EDGE. Zamieniłabym natychmiast gdybym tylko mogła, ale tylko to ma tutaj zasięg. W dodatku tylko Orange. Rrmi, fajnie czytać, że nie tylko my jesteśmy "bezfachowcowi" - poza elektrykiem. Ale nasz elektryk fajny jest. Dobrze robi i ma uprawnienia. I słowny jest. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 DPS i ja tak bym Zeljce doradzala ,bo niby jak mamy tu bez Niej zyc Co do elektryka to opadly mi rece po tym jak sasiadka , od ktorej go pozyczylismy stwiedzila , ze on przeciez nie chcial nas oszukac. Tylko , ze ja nigdzie nie napisalam , ze chcial oszukac , nigdzie nie nazwalam go oszustem. Mowilam tylko , ze robi nas w trabe z terminami , bo taka jest prawda. Mam nadzieje , ze doswiadczy jak ja ktos kiedys zrobi z terminem w trabe , a jej bedzie bardzo zalezalo , i bedzie o tym baaaardzo jasno mowila. Naprawde chcialabym juz ta sprawe zakonczyc . Pojade w poniedzialek do elektrowni i zobacze co powiedza na te papiery. My z fachowcow uzywalismy hydraulkia do podlaczenia wody z wodociagu i nie mam zadnych zastrzen ,robil na calej ulicy ,bo go polecalam . To samo ze Starym od okien . Zero zarzutow. Nie czepiam sie bez powodu , naprawde No niech nawet Stary powie, pewnie tu nie czyta , bo pracuje. Zrobione ,zaplacone , a nawet przed robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.08.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 rrmi, Ty olej tego elektryka cienkim sikiem parabolicznym co se bedziesz nerwy szarpać a jak Ty nie dasz rady, to może Twój małż, on se poradzi na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 21.08.2007 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Skorzystaj z jeszcze jednej mozliwosci- pt.Kurek- info wyslalam na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
speek 21.08.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 Nie martw sie wszystko brdzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.08.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 rrmi, Ty olej tego elektryka cienkim sikiem parabolicznym co se bedziesz nerwy szarpać a jak Ty nie dasz rady, to może Twój małż, on se poradzi na pewno Z tym sikiem to niezłe Rrmi piękny taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 21.08.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 rrmi, Ty olej tego elektryka cienkim sikiem parabolicznym Po co się na parabolika wysilać , olej go sikiem prostym Co za buraczność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.08.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 a jak Ty nie dasz rady, to może Twój małż, on se poradzi na pewno Nerwowy jest dosc , lepiej nie speek dzieki za namiar , ale zaplacilam juz polowe ,wiec chce zalatwic sprawe i doplacic reszte.Chyba , ze okaze sie , ze cos z dokumentacja nie tak ,to juz nie bede miala rozterek , ale wolabym nie Zasasdniczo mysle , ze gdyby dac kilku przeciagajacym termin nauczke to zawsze cos . Szkola kosztuje. Sikac nie moge jak chlopaki ,znaczy prostym czy innym jakim parabolicznym . Poprosze kogos innego Marjucha normalnie nie wytrzymam z radosci , ze zajrzales do mnie Wiem , chcesz posiedziec na tarasie , wiem , kazdy by chcial I ja chce , zmowcie sie Wy , ze tak za przeproszeniem powiem- pomorscy i przyjedzcie na popijawe Z tym , ze AnSi to juz u nas zadomowiona jest dosyc Z jednym sie pomylilam ,z moim panem od wodociagu , wysylalam namiar na Niego forumowiczom , a nie na ulice Chociaz u sasiadow centralne robil.Nie wazne zreszta. Tak przy okazji polecania , to kilka razy mi sie zdarzylo , ze komus kto pytal o namiar na wykonawce jakiegos , odpowiadalam konczac priva slowem "buziaki". Poimysleli pewnie , ze no ten tego Tak poza tym mamy wode ciepla i zimna rozmyslana , teraz tylko kupic co trzeba i robic Maxi to nie jest buracznosc , to co inne Poza tym kazdy kij ma dwa konce. On pewnie by udawal ,ze nie wie o co mi chodzi , bo jak mowilam jemu sie wydaje , ze nam pomaga . Ot czepialska baba i tyle . acha AnSi moze zdjecia plotu pomalowanego pokazesz? Gdzie Ty w ogole zginelas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.08.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2007 zawitałem już dawno, ale wstydliwy jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.08.2007 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 zawitałem już dawno, ale wstydliwy jestem Nie ma czego sie wstydzic Zobacz jak mmadziu swietnie sobie z nami radzi. I jakos z tym zyje To kiedy robisz ta kanalize? Pamietaj o jeszcze jednym , zeby kopac pod rury w ubitym juz piachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 22.08.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 zawitałem już dawno, ale wstydliwy jestem Nie ma czego sie wstydzic Zobacz jak mmadziu swietnie sobie z nami radzi. I jakos z tym zyje To kiedy robisz ta kanalize? Pamietaj o jeszcze jednym , zeby kopac pod rury w ubitym juz piachu. Choc Marjucha, nie boj sie, co mam tak sam siedziec przykuty do Beaty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 22.08.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Widzę, że coraz więcej tu pci przeciwnej To będę częściej zaglądać Rrmi, mam poważne pytanie, nie tam żadne śmichy chichy Na czym polegają te hamerykańskie okna bezparapetowe? Jak one są na dole wykończone i czy nie ma problemu ze spływającą wodą (chociaż u siebie żanej pary na oknach nie zauważyłam) Znajdziesz może poglądową fotkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.08.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Choc Marjucha, nie boj sie, co mam tak sam siedziec przykuty do Beaty...Nie narzekaj , przeciez krzywda sie Tobie nie dzieje. Kulka no i ja mysle , ze z chlopakami razniej tak jakos jest Co do parapetow to na trzezwo ciezko bedzie rozylumaczyc. Poza tym mmmadziu zaraz zacznie sie buntowac Normalnie beda wykonczone k-g , aw lazienkach i kuchni , ale tylko okna nad zlewem plytkami. U mnie rzecz w tym , ze nie lubie parapetow i przekonalam sie , ze mozna bez nich zyc calkiem normalnie. W poprzednim domu mialam debowe chyba nawet i nie widze w nich zadnej urody , znaczy nie , ze brzydkie jakies czy cos mam na rzeczy , nie lube po prostu , tak jak klinkieru , tak jak bialych sufitow , wiszacych kibelkow. Kibelkom prawie sie poddalam , bo wyprowadzenia mam pod wiszace , ale sie zmieni i juz. Majster sie nie buntowal. Wie ,wiem jestem dziwna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 22.08.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 U mnie wszystkie okna wykończone są kartongipsem, bo okna wstawiane były po tynkach. Nie widzę żadnych nawet mikroskopijnych pęknięć, no ale brat robił, a dokładny jest i fuszerki nie odwala. Z tym, że mam parapety, a wyczuwam podskórnie, że bez parapetów bardziej by mi się podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 22.08.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Mi na pewno tak podoba sie bardziej. Jak wykonczymy to zobaczysz i sama zdecydujesz . Kupilas juz dzialke , ze tak intensywnie myslisz? Chyba juz czas wyjac argumenty z rekawa w negocjacjach z tym panem od dzialki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 22.08.2007 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 Z argumentami ostatecznymi czekam do września Wtedy ma dać odpowiedź. Normalnie mnie brzuch boli ze strachu, jak sobie o tym pomyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts