frosch 24.08.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 gdziekolwiek zajze to o dachach mowia przyjdzcie wiecie gdzie dziewczyny , moze i gatki jakies sie znajda dla was aaa.....mozna pozdrowic Szanownego ode mnie i od froscha tez ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.08.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2007 aaa.....mozna pozdrowic Szanownego ode mnie i od froscha tez ? On nie jest zaden tam szanowny On jest szanujacy sie Kulka Ja Ci powiem , Ty sie najlepiej wez i wykap w razie czego Gdzie mamy isc ? Na czat? Tydzien temu jakos sie tak zasiedzialysmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 27.08.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Się pobyło we wielkim świecie, to już się pisać nie chce Skrobnijże co, albo co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.08.2007 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 To już chyba raczej "albo co". Gacie przepierała na zmianę, to teraz gdzieś szaleje. Kuleczko, a Ty nie? Myślałam, że Też należysz do wybranych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.08.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 hihihihih ja jezcze niedysponaowana jestem ten frac kupil gore w gorach i dom postwil to jak sie z rpzpaczy nad swoaja niedola nie napic swatalam to bylam zajeta przeciez , no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 27.08.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 No co Ty za mało się szanuję, kurka blaszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.08.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 hihihihih ja jezcze niedysponaowana jestem ten frac kupil gore w gorach i dom postwil to jak sie z rpzpaczy nad swoaja niedola nie napic swatalam to bylam zajeta przeciez , no Aleś się narąbała, o żesz Ty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.08.2007 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 T woje zdeowko pilim dpsiu , slowo daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.08.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 T woje zdeowko pilim dpsiu , slowo daje ale co i w jakich ilościach, że literki takie nieskładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.08.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Kasia , ja i za Ciebi i za Maxi, na kazdego teu taka jestem wesola pili my ja we wielkim swiecie burbonya teraz prosze sie oczepic Tak na powaznie to bardzo zadowolona jestem Tak na powanie to Housik kupil gore , napilismy sie i bylo super , bez narzekania , tylko z placzem ze smiechu Tak poza tym to nam zabtaklo 50 dachowek I tesknilaam za WAMI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.08.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Kasia , ja i za Ciebi i za Maxi, na kazdego teu taka jestem wesola pili my ja we wielkim swiecie burbonya teraz prosze sie oczepic Tak na powaznie to bardzo zadowolona jestem Tak na powanie to Housik kupil gore , napilismy sie i bylo super , bez narzekania , tylko z placzem ze smiechu Tak poza tym to nam zabtaklo 50 dachowek I tesknilaam za WAMI noo i tak do mnie mów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 27.08.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Czuję się niedoceniona, że za moje nie wypiliscie ale odpukać zdrowa jestem, więc wybaczam Ja już widzę ten gul tu jednemu takiemu skaczący w sprawie tej góry ofkors A mówio, ze góra z góro się nie zejdzie, a człowiek z człowiekiem..... czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.08.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 Czuję się niedoceniona, że za moje nie wypiliscie ale odpukać zdrowa jestem, więc wybaczam przeciez to oczywiste , ze przez Ciebie sie tak napilam ,ze ledwo zyje za kazdego raz a za Cie ze sto , wiesz dlaczego , ze ten tego Tak poza tym powiedzialam Husowej o tym zdjeiu batmanskim ,poplakalysmy ze smiechu Ona to biedna dla dzieci na Haloween kupila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.08.2007 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 T woje zdeowko pilim dpsiu , slowo daje Mam nadzieję, że nie na pohybel! Ale dziękować, dziękować... Tak się właśnie zastanawiałam, czego mam czkawkę jak nic nie piłam. A to za mnie pili! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.08.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 rrmi dałaś w kocioł ale powód był mnie interesuje, czy szanującego spomiewierało i porcięta mu pogieło może i dobrze, że góre kupił...strój się nada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 28.08.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Czuję się niedoceniona, że za moje nie wypiliscie ale odpukać zdrowa jestem, więc wybaczam przeciez to oczywiste , ze przez Ciebie sie tak napilam ,ze ledwo zyje za kazdego raz a za Cie ze sto , wiesz dlaczego , ze ten tego Tak poza tym powiedzialam Husowej o tym zdjeiu batmanskim ,poplakalysmy ze smiechu Ona to biedna dla dzieci na Haloween kupila jak On w to wlazł musi być elastyczne bardzo....... wdzianko, albo housik Ps. szkoda, że się nie udało wiesz co ale się udać w końcu musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 28.08.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 DpsiuNa zdrowie bylo , jak slowo Jea Sponiewieralo dosc powaznie Kulka Dowiedzialam sie , ze ma jeszcze w domu przebranie za wrozke Wole tego nie widziec U nas odkurzacz juz pociagniety calosciowo. Maz kupil sobie dzisiaj nowa zabawke , mlot udarowy czy jakos tak i zabawial sie odrazu , wiec miejsce na jedna skrzynke do rur od podlogowki wykute , poza tym podejscia do rur do prysznica i umywalek w dwoclazienkach ,a w trzeciej nie mozemy tego zrobic ,bo nie ma sciany , bedzie zrobiona zk-g , wiec trzeba jutro kupic stelaz i od tego zaczac. U mnie to sie w ogole na rwanie szykuje. Tylko nie takie cobym chciala Maxi bedzie wiedziala jakie , Juz mnie tak ciupalo przed wyjazdem , jak wracalamto mi puchlo z lekka a teraz to juz widze , ze mam klopot. Jakas franca mi zostawila kawalek korzenia W czwartek do elektrowni pojade , mam nadzieje , ze nie bedzie tam kolejki dlugiej na 100 osob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 28.08.2007 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 To ja chciałam się przywitać Spać dziś nie mogę i się szwendam po forum, aż mnie do Ciebie, rrmi zawiało Ale chaaawira Ci się szykuje Tylko pozazdrościć przestrzeni! P.S. Ale Was tu !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.08.2007 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 DpsiuNa zdrowie bylo , jak slowo U mnie to sie w ogole na rwanie szykuje. Tylko nie takie cobym chciala Maxi bedzie wiedziala jakie , Juz mnie tak ciupalo przed wyjazdem , jak wracalamto mi puchlo z lekka a teraz to juz widze , ze mam klopot. Jakas franca mi zostawila kawalek korzenia W czwartek do elektrowni pojade , mam nadzieje , ze nie bedzie tam kolejki dlugiej na 100 osob No to ja dziękuję bardzo! Mam nadzieję, że nie będzie tej kolejki w elektrowni, bo w stanie rwania mogłabyś ich tam nieźle po kątach porozstawiać... A z tą robotą to idziecie jak burza. Zdolnego chłopa masz. To tak jak ja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 29.08.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Maz kupil sobie dzisiaj nowa zabawke , mlot udarowy czy jakos tak i zabawial sie odrazu Chlopaki tak maja... najpierw buduja, a potem burza... A swoja droga, to moze moglabys mu zorganizowac jakies inne zabawy? ("W dwa ognie" odpada ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts