rrmi 29.08.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 To ja chciałam się przywitać Spać dziś nie mogę i się szwendam po forum, aż mnie do Ciebie, rrmi zawiało Ale chaaawira Ci się szykuje Tylko pozazdrościć przestrzeni! P.S. Ale Was tu !! No bardzo dobrze , ze w koncu sie znalazlas Zapraszam czesciej Dpsiu Zgodze sie , ze zdolny , jak najbardziej , z tym , ze jeszcze do tego uparty. Nie ma rzeczy , ktorej nie zrobi , a jak ktos Mu powie , ze tego sie samemu nie zrobi to juz kaplica. I to jest wlasnie najgorsze . Ba , cale nasze budowanie ma korzenie amerykanskie oczywiscie . Pamietam jak siedzielismy u znajomych i mowilismy , ze zbudujemy sobie dom. Kolega stwierdzil , ze nie zbudujemy , tylko , ze nam zbuduja. I stad nasze samodzielne budowanie. mmmadziu jesli nie lubisz w Dwa Ognie to mozemy w Tfu Stop Zaplute Co do mlota to jakos dziwnie wplywa na pewne rzeczy. Wczoraj moj Majster spiewal kiedy mlot wylaczal. Zupelnie tego nie rozumiem , nie wiem jaki to ma zwiazek z mlotem , ale to jest fakt Zaraz bede jechala do Stomatologa . Nie wygladam za specjalnie Zabilabym tego co mi ten kawal korzenia zostawil w dziasle, ale nie pamietam kiedy to bylo. Widze ten kawalek Fuj , wiem obrzydliwe Zdecydowalismy ,ze pierwsza zrobiona lazienka bedzie ta z gresu ,co to go kiedys tu pokazalam. Nie trawertynowa. Ta bedzie druga.Trzeba bedzie tez pozmieniac troche rury do kibelkow , bo bylo wyprowadzone jak pod wiszace , ale wiem , ze bede teraz zadowolona. Mam nadzieje od poniedzialku zaczac wylewki . Trzeba tez zabiezpieczyc OSB sciane nad gankiem , bo wieje teraz jak cholera , potem wstawimy drzwi i bedzie prawie jak w domu. Kupilismy dzis czesc stelazy do scianek dzialowych pomiedzy lazienka nasza a lazienka Synka ,bo inaczej ciezko bedzie rozlozyc podlogowke. To by bylo na tyle na dzisiejszy wystep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.08.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 No, to Ty się cieszysz na pewno, że taki... konsekwentny! A tę łazienkę - też sami? Myśmy zrobili dwie, osobiście jedną kafelkowałam. Najgorsze to to fugowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 29.08.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2007 Jaki tam "synek"?! To dorosly facet jest, przeciez zarabia na siebie i do tego przystojny. A Ty sie mamuska trzymaj i nie dawaj dentystom. No bo czy im mozna wierzyc? Zaraz mnie tu Ktos pogoni. Zobaczysz tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.08.2007 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Rrmi-sia, jak tam Twój ząb, bidulko? Napisz coś, bo martwimy się tu o Ciebie i o Twoje zdrówko. Pewnie teraz Cię boli... Jak Cię pocieszyć? Jakby mnie było stać, to bym Ci Bourbona jakiego posłała na odkażenie i znieczulenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.08.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Zaraz mnie tu Ktos pogoni. Zobaczysz tylko. Chyba wiem kogo masz na mysli , ale nie sadze , zeby tu zagladal Dpsia dostalam antybiotyk i jakos zyje Poszlam do pierwszego wolnego gabinetu , bo wiedzialam , ze tylko dostane lek , wiec bylo mi obojetne. Przyjela mnie okolo 100 letnia dentystka Nie widziala nawet , ze korzen widac spod tej opuchlizny Nie wiem jak mozna zatrudniac niedowidzacych dentystow Gabinet przypominal taki z czasow carskiej rosji ,wiadomo prowincja W przyszlym tygodniu bede musiala sie tego pozbyc , ale pojade do Piaseczna jednak Teraz do elektrowni . Pozniej pokaze postepy naszych [rac ,a wlasciwie to moich Majstrow , bo ja sie nie nadawalam do pracy. Kafelkowac bedziemy sami oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 30.08.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Zeljko, jesteś, żyjesz Ja Cię jednak upomnę Ty jedna taka owaka w obronie Maxti rrmi, pobierzesz antybiotyk, opuchlizna zejdzie i coś będzie można zacząć działać z tym korzeniem powodzenia w elektrowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.08.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 A co niby Maxi ma do tego?! No, jestem, jestem. Jeszcze troche bede. Zmeczylo mnie malowanie (no bo kij grubszy odemnie i dluzszy tez ) i sie teraz lenie jak tylko moge. rrmi zazdroszcze Ci takiego glazurnika! p.s. A nic nie mowisz czy Zonie Gorala podobala sie literka. Czy nie smial sie przyznac, ze to z Netu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.08.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 A co niby Maxi ma do tego?! Zeljko, no bo pisałaś o dentystach, a Maxi też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.08.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 No i co z tego, nie pisalam o dentystkach Jakie Wy zlosliwe, ze tak od razu o Maxi pomyslalyscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.08.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 To nie nasza złośliwość. To nasza inteligencja. A Ty tu nie udawaj Greka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.08.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Jak Wam dobrze , moje Drogie , ze macie wesolo , ja siedze jak na pokucie , nic nie lepiej Moze jutra dozyje. Moi dzisiaj pracowali , Synek wykul dziury w kominach , szykujemy sie na kominiarza W elektrowni prawie niezle wyszlo , dokumenty ok , tylko powiedziano nam ,ze takie same oryginaly tych pomiarow i schematu jedokreskowego musze miec dla PNIB do odbioru budynku. Do glowy mi to nie przyszlo , ale mam nadzieje , ze elektryk ma to dalej w kompie i zrobia sie z teg oryginaly. Pozostaja wodociagi , trzeba podpisac umowe . I jakos zaraz po tym jak geodeci dadza dokumentacje bedziemy gotowi do odbioru. Jutro woda chyba bedzie juz skonczona , trzeba bedzie zagrabic i zaczynac rozkladac podlogowke . Mam marzenie , zeby po niedzieli zaczac wylewki. Czasem marzenia sie spelniaja to pozostane przy nadziei. Mam tez juz scianki pomiedzy lazienka nasza sypialniana i lazienka Synka , rowniez ta , ktora oddziela lazienke nasza od garderoby. Scianki sa wiszace , bo latwiej nam bedzie ulozyc podlogowke , a ze stelazy Majter wypusci sruby czy cos tam i wejda one wlany beton na wylewke . Przyznam , ze calkiem cwanie sobie to wymyslil. Nie moge kupic gniazdek , ktore mi sie podobaja , podobnie jest z kratkami wentylacyjnymi . Podejrzewam , ze musze to miec dla kominiarza. Zastanawiamy sie jeszze jaka gruba rura doprowadzic wode do rozdzielaczy. To chyba tyle wystepu na dzisiaj. aaa Zeljko bardzo Im sie podobalo ,zawlaszcza Zonce I sie wziela i zruszyla ,ze Ty sie tak staralas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 30.08.2007 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 Zastanawiamy sie jeszze jaka gruba rura doprowadzic wode do rozdzielaczy. 1" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.08.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 1"Sie nagadales To bedzie taka sama jak 20 z tego pexa? Gdzie Ty byles w ogole , ze ja nie wiedzialam , ze Ciebie nie bedzie i musiala cierpiec z tesknoty Nie wiem co sobie wyobrazasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.08.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 To nie nasza złośliwość. To nasza inteligencja. A Ty tu nie udawaj Greka! oj, cos Wam sie dzis mila baby z facetami i odwrotnie Chcialas chyba powiedziec, ze Greczynke mam nie udawac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 30.08.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 rrmi Ty jaj nie rob, tylko zdrowiej. Jak z chalupa sobie rady dalas, to z zebem byc nie dala. Malo tego, z kawalkiem zebu... Jutro masz meldowac, ze jest juz lepiej. p.s. co do literki..., ciesze sie strasznie..., to chyba na zime poprosze o literke corci.... Cos robic trzeba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 30.08.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 1"Sie nagadales To bedzie taka sama jak 20 z tego pexa? Gdzie Ty byles w ogole , ze ja nie wiedzialam , ze Ciebie nie bedzie i musiala cierpiec z tesknoty Nie wiem co sobie wyobrazasz 25 mm biję się w piersi ale już jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.08.2007 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Rrmisia, walicie do przodu z robotą jak ruski... tfu, przepraszam - amerykański czołg! Podziwiam Twoją energię do pracy razem z tym cholernym zębem. Bierz lekarstwa i zdrowiej szybko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 31.08.2007 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Nie moge kupic gniazdek , ktore mi sie podobaja , podobnie jest z kratkami wentylacyjnymi . Podejrzewam , ze musze to miec dla kominiarza. Kominiarz to tylko sprawdzi, czy ciag jest. A z tego, co czytam, to u Was bywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.08.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 oj, cos Wam sie dzis mila baby z facetami i odwrotnie Chcialas chyba powiedziec, ze Greczynke mam nie udawac.... To tak na wieczor co do literki..., ciesze sie strasznie..., to chyba na zime poprosze o literke corci.... Cos robic trzeba... I ja sie cieszylam , ze podoba sie . House powiedzial , ze w ramy osadzi i na salonach powiesi 25 mm biję się w piersi ale już jestem To sie bij , byle mocno Sluchaj no Pan , u nas beda 2 skrzynki , kazda po 5 obwodow.Powiedz jeszcze czy wyjsc z kotlowni jeszcze grubszym przekrojem np.fi 40 zgrzewanym w plastiku i rozdzielic dopiero na skrzynki? Rrmisia, walicie do przodu z robotą jak ruski... tfu, przepraszam - amerykański czołg! Podziwiam Twoją energię do pracy razem z tym cholernym zębem. Bierz lekarstwa i zdrowiej szybko! Nie ma co podziwiac , bo nie robilam nic ,pokazalam tylko gdzie maja byc krany w prysznicach . Dzisiaj juz nie boli tak bardzo , ale jestem spuchnieta . Pomysle , ze mecze sie przez jakiegos niedorobionego za przeproszeniem dentyste Chyba nie jest ruski czolg , bo jakos mam wrazenie , ze jak zlapalismy opoznienie z dachem ,ciesla robil 3 tygodnie to sie ono ciagnie za nami jak flaki z olejem , jednak nie ma to jak samemu robic. Kominiarz to tylko sprawdzi, czy ciag jest. A z tego, co czytam, to u Was bywa No ladne sluchy o nas widze kraza Taka mam nadzieje , ze kominiarz nie bedzie wymagal kratek , bo logiczne przeciez jest , ze te kratki sobie wstawie , nie zamierzam zyc z dziurami w kominie Dzwonilismy do elektryka zeby sie rozliczyc juz. Powiedzial , ze nie potrzebne sa te oryginaly do PNIB , wystarcza kserokopie . I sadze ,ze ma racje , bo niby od kiedy sie robi cos w 2 oryginalach. Oj ciezko sie w tym polapac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 31.08.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Dzwonilismy do elektryka zeby sie rozliczyc juz. Powiedzial , ze nie potrzebne sa te oryginaly do PNIB , wystarcza kserokopie . I sadze ,ze ma racje , bo niby od kiedy sie robi cos w 2 oryginalach. Oj ciezko sie w tym polapac Najwyzej na papierkach napiszesz: poswiadczam zgodnosc z orginalem + cyrograf Taki urzedniczy blachotron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts