marjucha 31.08.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Dzwonilismy do elektryka zeby sie rozliczyc juz. Powiedzial , ze nie potrzebne sa te oryginaly do PNIB , wystarcza kserokopie . I sadze ,ze ma racje , bo niby od kiedy sie robi cos w 2 oryginalach. Oj ciezko sie w tym polapac Najwyzej na papierkach napiszesz: poswiadczam zgodnosc z orginalem + cyrograf Taki urzedniczy blachotron No a wiadomo, że im chodzi głównie o Twój autograf, bo kiedyś to on będzie wart majątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 31.08.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 na salonach powiesi he, ale dumna jestem teraz!!! z tej radosci ide zjesc dobry obiadek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.08.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 mmmadziu Mi sie juz tak chce i potrzebuje miec ten odbior ,ze podpisze wszystko co kaza Wiesz Marjucha powiem szczerze ,ze nie rozumiem dlaczego wrozysz mojemu autografowi dobra cene za jakis czas , bo uwazam , ze juz jest dosc wartosciowy Zeljko Jedz na zdrowie , zebys dala rade walek trzymac Swoja droga to ciekawe co powiedzialby Twoj Maz gdyby zobaczyl co piszesz, chyba Cie podkabluje. Te przyzwyczajenie mam na mysli of course Smiechem zartem bede goscila na naszego szanujacego sie w niedziele Mam troche cementu ,jak cos Mu sie nie spodoba zabetonuje w ogrodku Wklejam kilka zdjec z postepow. Daszek nad gankiem , trzeba zabudowac jak najszybciej te trojkaty , bo zimno Tutaj juz gotowe rurki do odkurzacza http://img250.imageshack.us/img250/3361/forum102dg0.jpg http://img115.imageshack.us/img115/7487/forum103ep8.jpg Tutaj poprowadzilismy rurke na zewnatrz ,bo nie chcialam juz w srodku kurzu. Prosze nie oceniac pcietegodrobno styropianu ,bo bedziewymieniany. Konczylismy klasc go jak padal snieg i tak w pospiechu wyszlo byle jak Mam nadzieje , ze nie widac jakie brudne okno , bo pod tym oknem mam kuchenke , jakos tak pryska jak gotuje http://img65.imageshack.us/img65/9782/forum104dz2.jpg Tutaj jedna z dwoch skrzynek rozdzielczych W lazience dla gosci , bedzie za drzwiami http://img75.imageshack.us/img75/9330/forum105qh5.jpg Tutaj nasza poki co wiszaca sciana do K-G http://img85.imageshack.us/img85/9185/forum106tn9.jpg O!!! To narazie powinno wystarczyc Jeszcze jedno moze , tu widac kawalek Majstra , w rekawiczkach co to dostal w prezencie od Housa ,jakies pewnie dezajnerskie sa Tak w tych szkieletowych sciankach beda rurki szly sobie. Normalnie jak w Ameryce http://img172.imageshack.us/img172/4335/forum107qb6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.08.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 fiu fiu fiu niezłe te rurki, całkiem całkiem do rzeczy tylko ja mam chyba coś z oczami, bo nie widzę tych rękawiczek, ani tym bardziej Majstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.08.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Nooo... rurki fajne... Majster fajną czapkę ma... niewidkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.08.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Co to jest , ze dziewczyny sie tak maja z rurkami i tylko na to patrza, dlaczego nikt nie podziwia daszku Majster fotografowac sie nie daje na nieelegancko , wiec kawalek tej dezajnerskiej rekawiczki widac ledwo Szybko idzie z ta woda ,ale za malo rurek kupilismy , znaczy nie rurek , brakuje kilku redukcji , trzeba bedzie naginac do sklepu zaraz . Poza tym wrocil w koncu komp Synka t trzeba odebrac. Ale oni sobie jaja robia w tych sklepach. Z kzeslami szykujemy sie do sadu , Pan Rzecznik pisal do nich do sklepu kilka razy i nie odpowiadali. Troche mnie to szokuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.08.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 daszek też jest piękny a rurki to wiesz, tak jakoś naturalnie się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 31.08.2007 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 ja tam widze Majstra, jak sie przechadza, jakby od niechcenia Bardzo ladna dachowka.I rurki. Pozdrawiam bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.08.2007 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 totez wlasnie Zosiu mialam overowac do trojmieszczek, bo tak jakos zaginelyscie obydwie Nie powiem Majstrowi , ze napisalas o tym od niechcenia , bo On jakos zawsze chce jednak pracowac To pochwal sie co masz za roboty zakonczone i ogole Wlasnie chcialam sie na parapetowke wpraszac juz Oj Kasia , Kasia To moze jeszcze sprobujemy AnSi obudzic Pewnie maluje i zeszyty kupuje do szkoly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 31.08.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Good Evening, mam zamiar zwalić sie Wam na "łeb". Pozdrawiam, bardzo zgrillowany guscik PS. podziwiam postępy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.08.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Te kolega , czekamy na Was , tylko przysiegnijmy sobie , ze nie bedziemy pic alkoholu co? Znowu jezdzilsmy do sklepu po jakies redukcje , jak sie robi i nie wie jak to ma wygladac to tak jest. Tym razem moze juz wszystko potrzebne mamy, mam nadzieje. Jutro przekuwanie sciany z kotlowni do kuchni i sprawdzenie czy nie cieknie gdzies ta woda.Mam nadzieje zdazyc. Do elektrowni zapomnielismy zabrac pozolenie na budoe i dzwonil Pan , zeby dowiezc. Znowu trzeba jechac , nie lubie wyjezdzac nawet do Konstancina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 31.08.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Rrmia, proszę, nie przysięgaj nie ma to jak Twoje privy, pisane na gazie narazie mam jeden i czytam sobie jak mam zły humor Daszek jest fajny rury też rękawiczki nie widzę a szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 31.08.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Normalnie sie wez Kulka i popukaj Ze wstydu chyba znikne stad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 31.08.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Normalnie sie wez Kulka i popukaj Ze wstydu chyba znikne stad nie znikaj, proszę wyślij i mnie cos bo mam kiepski humor dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 01.09.2007 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Normalnie sie wez Kulka i popukaj Ze wstydu chyba znikne stad nie znikaj, proszę wyślij i mnie cos bo mam kiepski humor dziś I jak? Wysłała, czy za mało alkoholu we krwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.09.2007 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Kurde, ja też bym chciała takiego priva na gorsze dni... Rrmi, ja w kolejce zaraz za Kaśką stoję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 01.09.2007 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Normalnie sie wez Kulka i popukaj Ze wstydu chyba znikne stad kochana, ja Ci obiecuję, ale tak bez kitu że po najbliższej imprezie wyślę Ci też coś od serca okazji będzie dużo, bo dziś wyjeżdżam na tydzień w Zeljki strony a rakiję uwielbiam tylko nie wiem jak z dostępem do netu tam będzie (będziesz miała na mnie haka, jakby co ) A Wy, ciekawskie baby sobie podśmiechujek nie róbcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 01.09.2007 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Kulka, sretan put! I povratak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 01.09.2007 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Diękuję Zeljko, cokolwiek to znaczy (chyba coś, że baw się dobrze i wracaj tak ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.09.2007 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Ja Wam zaraz nawysylam to zobaczycie. 1950 nie dzwonilam , bo dalismy rade . Dzisiaj bedziemy probowac czy nie przecieka. Normalnie sie boje Tak ladnie nawet te rurki wygladaja . Kulka baw sie dobrze i wracaj z prezentami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts