kuleczka 01.09.2007 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Wlazłam jeszcze na forum, bo jestem już spakowana, a wyruszamy wieczorem (ciężka noc przed nami) Prezenty będą, no bo jak inaczej Uważajcie rrmiowie na te, no...... przecieki rurki zdradliwe są, szczególnie jak ładnie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 01.09.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Wlazłam jeszcze na forum, bo jestem już spakowana, a wyruszamy wieczorem (ciężka noc przed nami) Prezenty będą, no bo jak inaczej Uważajcie rrmiowie na te, no...... przecieki rurki zdradliwe są, szczególnie jak ładnie wyglądają Zapisuje się na śliwke i jak zwykle na całowanie nóżek. Co do rurek, to jutro zalewam rure u rrmiów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 01.09.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Ok Zapisałam w notesie Wypijcie za mnie Muszę lecieć. Buźka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.09.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 House ja wypije z Toba jednego klina za zdrowie Dpsi i bedziesz musial obiecac , ze nie bedziesz Jej wiecej dokuczal Kulka No to szerokiej Czekam na prezenty. U nas woda skonczona ,znaczy zgrzewanie , ladnie wyglada bardzo. Teraz bedziemy sie przekuwac do kotlowni , ktora obecnie stanowi nasza lazienke , wiec bedzie brudno w domu . Z tym ,ze i tak nie jest jakos czysto , bo Janina niechetnie sprzata , ale bedzie gorzej . Teraz to mamy takie fajne rozrywki budowlane.Moj Maz jezdzi do sklepu i kupuje fajne rzeczy i mi o nich opowiada. Wiem po dzisiejszym co to jest srubunek i takie rozne jeszcze W sumie powinnam sie jakos wyrychtowac na gosci ,ale chyba sie poddam , najwyzej mi House tylek obsmaruje , najfajniej ,ze Jemu i tak nikt nie uwierzy , a to bedzie najszczersza prawda Tak sie zastanawiam gdzie Maxi zaginela Czyzby tak bez pozegnania do Zakopca miala wyjechac? Kasia a Ty juz gotowa? Jeszcze samodzielnie dzisiaj przygotowalam 2 pokoje Synka do polozenia rurek od podlogowki Taka juz jestem budowlanie samodzielna ,no prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.09.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Cześć Rrmi Ale ciekawie się tam u Ciebie robi. Rurki są bardzo fotogeniczne, ale daszek bije je na głowę Jak nic parapetówa się szykuje Wiesz co, jak juz w końcu zacznę budować to wiem, kto zostanie kierownikiem tego przedsięwzięcia Pozdrawiam cieplutko P.SA. Jak opuchlizna, zejszła była czy jeszcze franca siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.09.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Braza Kochaniutka , u mnie juz niejedna parapetowa byla I Ty doczekasz sie kierownikowania na budowie . Szukaj poki co swojego kawalka i pozniej to juz bedzie z gorki. W urzedach jakby troche przyjazniej dla nas jest ostatnio ,wiec szybko pojdzie Najwazniejsze to nie poddawac sie i dazyc do spelniania marzen. A dom to super marzenie. Moim zdaniem powinnas troche poszerzyc krag poszukiwan , dzieci sa wszedzie , wiec i kolezanki dla Twje Corci sie znajda, zobaczysz Dziekuje za troske ,ale jestem wciaz spuchnieta .Antybiotyk sie konczy Ciekawe jak sie Kulce jedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 01.09.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 ale jestem wciaz spuchnieta .Antybiotyk sie konczy to znaczy dobrze wyglądasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 01.09.2007 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 to znaczy dobrze wyglądasz Normalka J Mozesz byc ze mnie dumny, tak dzielnie pomagalam przy zgrzewaniu I wiem ktore rury sa do czego , znaczy ktore do zimnej a ktore do cieplej wody. Nic to nie poddajemy sie i podlogowke tez polozymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.09.2007 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 Tak sie zastanawiam gdzie Maxi zaginela Czyzby tak bez pozegnania do Zakopca miala wyjechac? Kasia a Ty juz gotowa? też się zastanawiam gdzież Ona mam jednak nadzieję, że w Zakopcu sie zobaczymy A Gotowa Na Wszystko jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.09.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Bawcie sie dobrze Kasia Informuje , ze Szanujacy sie juz polecial do domu Sie umeczyli w tej Polsce goscinami i jedzeniem w duzych ilosciach Jesien idzie , brzozy juz zolkna Jejku jak ja sie boje o ta podlogowke zeby to dobrze polozyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.09.2007 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Bawcie sie dobrze Kasia Informuje , ze Szanujacy sie juz polecial do domu Sie umeczyli w tej Polsce goscinami i jedzeniem w duzych ilosciach Jesien idzie , brzozy juz zolkna Jejku jak ja sie boje o ta podlogowke zeby to dobrze polozyc dacie radę z tą podłogówką, jestem pewna cały dom zbudowaliście to i podłogówkę też dobrze położycie a jesień to ja już widziałam końcem lipca jarzębina miała owoce, ładnie to wygląda, owszem, ale świadczy o jesieni niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.09.2007 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 a jesień to ja już widziałam końcem lipca jarzębina miała owoce, ładnie to wygląda, owszem, ale świadczy o jesieni niestety Ty wez i odszczekaj lepiej brrr wychodzilam teraz zapalic i biegiem do domu ,bo zimno . Na lotnisku bylismy to jakos w Warszawie cieplo i slonce bylo. Wieczorkiem trzeba ognisko zapalic pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.09.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 No kurde, Wy tu nie kraczcie o jesieni. Za wcześnie. A ja jeszcze na grzyby czekam. Ciągle rosnąć nie chcą nie wiedzieć czemu. Ani sucho nie mają tam w lesie, ani mrozu, a nie rosną. Co ja suszyć będę? Głowę Mężowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.09.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Co ja suszyć będę? Głowę Mężowi? Na bezrybiu i rak ryba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.09.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Potwierdzam, ze jesien idzie. Wczoraj w domu czekala na nas mysz. Skubana, lezala sobie na materacu synka, pod kocem.... jej nie bylo tam, ale zostawila odchody i potem jak ja szukalismy to sie odnalazla..., ale ja nie zlapalismy.... Wiec, chyba uciekla przed zimnem do domku...., jednak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 02.09.2007 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 odbierz pocztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.09.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Co ja suszyć będę? Głowę Mężowi? Na bezrybiu i rak ryba Przeciez nie bedziesz suszyla glowy jakiemus obcemu chlopu Dajcie spokoj z ta jesienia Zeljko Wydaje mi sie , ze ta myszka tak w gosci przyszla a nie zeby zaraz na zime . Obejrzyj Green Mile z Hanksem 1950Wlasnie odebralam , nic z ego nie rozumiem , jak moj Majster wroci do domu to zobaczy , bo ja nie kumata na tyle. Przeciez pisalam , ze wiem co to jest srubunek , zapomnialam tylko dodac , ze nie wiem nic wiecej Chcialam powiedziec , ze 1950 ma seksowny glos , bo rozmawialam z Nim I jest taki pomocny ,ze nie wyobrazacie sobie . I daje taaaaakie rabaty na rurki Dziekuje Ci bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 02.09.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 i napisz jeszcze, że tańczę przy rurze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 02.09.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 i napisz jeszcze, że tańczę przy rurze Nie napisze dopoki nie zobacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 02.09.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 jeszcze czego no chyba, że w kotłowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts