kuleczka 07.09.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 No no, rrmiowie, drzwi to nie przelewki Fajnie, że tak wszystko idzie do przodu Ja sobie myślę, że przez takie piękne drzwi, to żaden inkasent bez pukania nie przejdzie już na progu go śmiałość opuści mam rakiję (i to nie jedną) musim tylko znaleźć okoliczność na wspólne wypicie i lawendowe woreczki też mam Z działką się rozstrzygnie na dniach, póki co, nie zapeszam........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.09.2007 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 No to iinkasent wesoły był. Można by rzec, czuł się jak u siebie w domu. To Wy szybko róbcie drzwi. Może jak zrobicie solidny zamek, to inkasent zapuka. Kuleczka, my to mamy ankohol zapewniony w słodkościach kulinarnych, idź zobacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.09.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 lawendowe woreczki też mam To o dzialke nie pytam poki co. Natomiast zaczynam niepokoic sie o Ciebie. Te woreczki, do tego lawendowe moga swiadczyc roznie w ogole Dawaj ta rakije , wstyd sie przyznac , ale nie pilam tego nigdy DPSIU Lepiej moze niech on nie puka ,bo drzwi w calosci przeszklone ,zeby franca szyb nie powybijal No nic to, zaraz bedzie montaz. Az sie zaczynam bac o to jak beda wygladaly Zapomnialam wczoraj napisac. Polozylismy poki co pol kilometra rurek, pierwszy rozdzielacz juz kompletny ,zapelniony woda. Nie bylo zadnego przecieku Troche tylko te rurki stoja deba , nie wiem czy cos zle robimy czy co ? Mam nadzieje , ze beton to docisnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.09.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Depesia, byłam, widziałam i nawet mam plany zrobić conieco Rrmi, ja tam nie wiem jakie worki masz na myśli mogę się tylko domyślać Rakija to taki domowej roboty regionalny trunek, coś jak nasza śliwowica Jest bardzo smaczna (mnie bardzo smakuje) i mocna Pośród prezentów jest też naleweczka wisniowa, taka na słodko, robiona na bazie rakiji Proszę się czestować http://images29.fotosik.pl/77/71ae3aeb1d6af624med.jpg Ps. na stojące rurki nie mam niestety pomysłu chyba tak musi być, w końcu są pod ciśnieniem....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.09.2007 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Hej rrmi-siowa Na stojące rurki też pomysłu nie mam ale podobno pomaga myślenie o bejsbolu Ten Twój inkasent to miał farta, że psa nie macie takiego, jak mój. Nie przeżyłby nawet pół metra od płotu... Obawiam się cosik, że Kuleczka będzie miała działkę dłuuuugoooo przede mną Ale nie ma tego złego ... dwa razy pić będziem A myszeczka jak się miewa? Zostaw to zdjęcie na monitorze, może dojrzy się przestraszy http://www.pupile.com/pup/images/img_34571.5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.09.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Rrmi, ja tam nie wiem jakie worki masz na myśli mogę się tylko domyślać Przeciez nie te pod oczami. Dawaj z ta rakija czem predzej. Dzrwi wstawione jest co opijac juz. Wygladaja nawet fajne juz teraz , to jak zaowie okucia bedzie tak jak chcialam. Zapomnialam w sumie o okuciach , tyle mam na glowie , ze to pewnie nie bylo poki co tak wazne Braza Tak mysle, ze niech ten kot sobie tutaj bedzie , przyda sie . Myszka wciaz u nas mieszka. Chyba sie przyzwyczaimy , mam tylko nadzieje , ze nie pogryzie mi ubrac , bo leza w torbach i nawet nie wiem czy nie weszla do ktorejs. Martwic sie bede ewentualnie pozniej. Plan na dalsze prace mamy dosc napiety . Poniedzialek dachowka ,wtorek szczyty na gankach . Sroda wylewki , a pozniej sie zobaczy. Ciesze sie , mamy dom zamkniety. Wazne tez , ze i Stary nakarmiony pojechal Byle nie odchorowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.09.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 A gdzie Starego wyprawiłaś, uprzednio nakarmiwszy? pokażesz drzwi? wiem, że jeszcze nieokute, ale ciekawam braza, pewnie, że będą 2 okazje do wypicia co 2 okazje to nie jedna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.09.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 A gdzie Starego wyprawiłaś, uprzednio nakarmiwszy? pokażesz drzwi? wiem, że jeszcze nieokute, ale ciekawam braza, pewnie, że będą 2 okazje do wypicia co 2 okazje to nie jedna I takiej wersji się trzymajmy Kuleczko Rrmi kota zostaw, ale też i zacznij się może powoli przestawiać na ... polubienie tej myszki Jej chyba u Was po prostu dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.09.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Prosze bardzo ,to nasze drzwi.Bez okuc i kutej klamki jaka kupie niebawem , mam nadzieje , ze znajde czas Podobaja mi sie , wiem , ze jak zrobie z nimi co zaplanowalam , beda takie jak chcialam Ten przystojniak w seksownym bezrekawniku to forumowy Stary Kulka Mialam dzisiaj dwoch Starych , jeden moj wlasny a drugi to Stary forumowy , od ktorego kupowalismy okna. Drzwi tez , dlatego przyjechal nam pomoc w montazu ,bo nie chcielismy montowac razem z oknami , zmienil sie nasz plan i trzeba bylo wstawic teraz. Dlatego tez nagotowalam strawy ,bo chcialam Go ugoscic na koniec naszej wspolpracy. Mielismy 3 etapy montazowe , na jesieni ,nie dawno okna i teraz te drzwi . Nauzeral sie wiec z nami Braza Ja nawet ta mysz juz prawie polubilam , jak dolozy cos do wody i ogrzewania to przysiegam zostanie w Rodzinie Tez bedziesz miala taka wlasna mysz we wlasnym domu , zobaczysz. Wiem , wiem , nie jest Ci teraz przyjemnie , ale bywaja gorsze rzeczy na swiecie . Ja Ci to mowie . Masz namieszane w planach , ale jestes zdrowa , Twoje Dziecko pewnie tez i ciesz sie ,ze tak jest. A dom i tak zbudujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.09.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 O rany, rrmisia ale fajne drzwi Jak jeszcze będzie ta wypasiona klamka, to już w ogóle the best A z myszką pogadaj. Jak postawisz sprawę jasno, to na pewno dołoży do prądu i gazu A dom i tak zbudujesz Innej wersji nie przyjmuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.09.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Innej wersji nie przyjmuję Lubie ludzi ,ktorzy trzymaja sie wyznaczonego celu Tym bardziej Ci bede kibicowala. Ciesze sie , ze drzwo sie podobaja . Klamka tez mam nadzieje bedzie fajna, najbardziej jednak chcialabym juz te okucia , nie moge sobie wybaczyc , ze nie zamowilam ich do tej pory , nie wiem nawet ile to bedzie kosztowalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.09.2007 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Drzwi pikne som Stary, to naprawdę spoko gość...przy tych montażach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 08.09.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 czekam na okucia i klamke strasznie ciekawska jestem jak ja ci zazdraszczam , jenyyy jea, co ty tak na tych gosci lecisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.09.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 czekam na okucia i klamke strasznie ciekawska jestem jak ja ci zazdraszczam , jenyyy jea, co ty tak na tych gosci lecisz ? Ja ino na tarasie...na desce...nogami bujam...podziwiając widoki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.09.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Już się wystraszyłam, że swojego Starego w świat wyprawiłaś daleki ale jak tak, to dobrze fajnie mieć dwóch starych, choćby na jeden dzień Drzwi są super, ale po wszystkim to będą iście królewskie, już sobie wyobrażam Ps. popijam włśnie martini z limonką mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.09.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Ja ino na tarasie...na desce...nogami bujam...podziwiając widoki To pewnie mnie widziales , bo chodzilam po lesie Jea Ja Cie Kroliku nie podejrzewam ,ale mam Cie na oku Ty nie miales byc czasem w Zakopcu z Dziewczetami? Frosia Nie zazdraszczaj , bedziesz tak juz zaraz miala. Jak juz po tych geologach czy inych , no tych w gumakach i sandalkach to juz koniec bliski Tak na powaznie sama sobie zazdoroszcze . Wiem tylko , ze moje drzwi nie sa jakos specjalnie popularne ..w sensie ten tego .. Wiec mozna smialo wyrazac opinie jakiekolwiek. Mnie sie i tak nie zniecheci Kulka No fajnie , faktycznie. Zdrowko , ja dzis poszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.09.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 D Kulka Zdrowko , ja dzis poszcze ale się czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.09.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Miałem być ale w żenującym wywątku pisałem, że będę duchem Widziałem z tarasu Twój cień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 08.09.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 ale się czy jak Preciez sie nie poszcze na moje hamerykanskie , wysiedziane krzeslo. Poszcze od uzywek Plynnych. Jeus A to nie byl czasem orla cien???? A co to jest zenujacy wewatek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 08.09.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 rrmiusia, no co Ty nawet kak nie pomyślałam, w życiu romana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts