19501719500414 15.09.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.09.2007 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Bez względu na bezwzględność i tak powiem, co myślę RRmi, ale masz przestrzeń pod sufitem i ten wysoki komin, już widzę i czuję ten klimacik, kamień, drewno, grzaniec i Pink Floyd ....i ja w bujanym fotelu, a Ty mi ten grzaniec z wrodzoną gościnnością podajesz w ilościach żenująco nieprzyzwoitych a ja bezwzględnie nie odmawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 15.09.2007 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 ja też się łapię na Rogera i wiskacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.09.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Bez względu na bezwzględność i tak powiem, co myślę RRmi, ale masz przestrzeń pod sufitem i ten wysoki komin, już widzę i czuję ten klimacik, kamień, drewno, grzaniec i Pink Floyd ....i ja w bujanym fotelu, a Ty mi ten grzaniec z wrodzoną gościnnością podajesz w ilościach żenująco nieprzyzwoitych a ja bezwzględnie nie odmawiam Podoba mi sie ten pomysl , bardzo Z jedna moze uwaga , nie ja bym podawala , bysmy razem siedzialy a 1950 by kolo nas chodzil z taca i podawal rozne fajne rzeczy Pozniej bysmy Go wziely do srodeczka na kanape i zagadaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 16.09.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Ladny dom sie szykuje RoboRob Prosze bardzo moje zdjecia. http://img262.imageshack.us/img262/6928/antresola3ci3.jpg Po co robiliście te cyferki na wylewce. Pewnie trzeba to jakoś później zaimpregnować. Inaczej pomarańczowy zrobi się szarobury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.09.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 remxTaki byl zamysl projektanta.Trzymamy sie tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.09.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Bez względu na bezwzględność i tak powiem, co myślę RRmi, ale masz przestrzeń pod sufitem i ten wysoki komin, już widzę i czuję ten klimacik, kamień, drewno, grzaniec i Pink Floyd ....i ja w bujanym fotelu, a Ty mi ten grzaniec z wrodzoną gościnnością podajesz w ilościach żenująco nieprzyzwoitych a ja bezwzględnie nie odmawiam Podoba mi sie ten pomysl , bardzo Z jedna moze uwaga , nie ja bym podawala , bysmy razem siedzialy a 1950 by kolo nas chodzil z taca i podawal rozne fajne rzeczy Pozniej bysmy Go wziely do srodeczka na kanape i zagadaly Weźcie mnie na doczepkę, to mogę nawet podawać i fartuszek założę W tym czasie będziecie 1950 zagadywać z wrodzonym wdziękiem a ja będę podsłuchiwać mimochodem Rrmi, nie powiem, bo fajnie to wszystko wygląda, ten kominek i anresola i w ogóle wszystko. Co do kominka, to nie wiem zbytnio o co chodzi, o wysokość na której zaczyna się palenisko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 16.09.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 kuleczko jeżeli będziesz miała tylko fartuszek, to na pewno będę Ci bardzo pomagał, one, w tym układzie niech sobie siedzą na kanapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 16.09.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Coś tak czuję, że na tej kanapie wyląduje Kulka i 1950, a my potrzymamy fartuszek i...dołożymy drewno do kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 16.09.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Przyszlam zameldowac, ze sie nie nadaje do zdrowych dzieci. Rane, "to cos" nie sziedzi nawet przez minute i tak caly dzien. Ile to ma energii, ja juz padam a ono mowi "jesce". Stwierdzialam, ze to nie na moj kregoslup. musialabym sobie zrobic jakies genetycznie modyfikowane, co bawy sie na siedzaco. I biega tylko czasami. wylewki piekne, nasze nie byly az takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.09.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Mysz odeszla RiP No sama nie odeszla, nie? A juz mialam nadzieje, ze jakos sie dogadujecie, wspolnie dzielicie rachunkami, obiady gotujecie, Ty tluczesz kotlety, ona sieka warzywa na surowke, potem dlugo i namietnie wspominacie czasy pierwszych randek ... ehhhh ... marzenia o wiejskiej harmonii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.09.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Mysz odeszla RiP No sama nie odeszla, nie? A juz mialam nadzieje, ze jakos sie dogadujecie, wspolnie dzielicie rachunkami, obiady gotujecie, Ty tluczesz kotlety, ona sieka warzywa na surowke, potem dlugo i namietnie wspominacie czasy pierwszych randek ... ehhhh ... marzenia o wiejskiej harmonii może my kiedyś się spełnimy w tej roli oby nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.09.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Kulka Wlasnie o ta wysokosc mi chodzi , pewnie tylko jedna Amber mnie zrozumiala , bo Ona po sasiedzku mnie rozumie przewaznie Poza tym 1950 , Kulka i Tola Wyszykuje pokoj goscinny i zamkne Was tam razem Zeljko To sie ciesz , ze tylko na kilka dni przyjechali. Poza tym Twoj Steffo jest baaaardzo grzecznym chlopcem Amber Zacznij pisac bajki albo lepiej opowiadania niemozliwe. Kurde , najgorsze , ze one byly we dwie i juz obu nie ma z nami. Ciekawe co tam w trawie piszczy. Miko Nie wiem jak Ty , ale ja w prawie szczerym lesie , czasem jak ktos do nas jedzie to dzwoni jak juz skreci i mowi , ze chyba pomyslil droge , bo do lasu wjezdza.Domy widac dopiero pozniej. Pole jest za drzewami i stamtad one cholery ida. Nie sa to przyjemne odwiedziny. Znacznie lepiej jest , kiedy ktos z flaszka wpada Wylewki ladnie podsychaja , plyta kominka tez . Jutro pracowity dzien nas czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 16.09.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 ja na polu właśnie a zza zakrętu ledwo hamujące zające wparowują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.09.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Kurde , najgorsze , ze one byly we dwie i juz obu nie ma z nami. Ciekawe co tam w trawie piszczy. Oj ... tak przed snem ostrym kolkiem rzeczywistosci w me serce? A jednak nie byla to singielka ... Mialas szanse zostac szybciej poczciwa, dobra Babcia ... I wszystko na marnacje poszlo Kulka, przyznam szczerze, ze odkad wyobraznia objelam architektoniczne plany rrmi w zakresie kominka - co wierz mi, proste nie bylo - szczerze Jej kibicuje i z uwaga sledze kolejne cegielki, ktore pna sie do gory Cudne bedzie to palenisko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 16.09.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 ja na polu właśnie a zza zakrętu ledwo hamujące zające wparowują Zajace sa fajniejsze od myszy Amber Tak sie ciesze , ze mnie rozumiesz Wiem ile nieprzespanych nocy kosztowalo Cie rozgryzienie mnie Nic to jutro wielki dzien plyty paleniskowej. Glinka do murowania i cegly czekaja juz tak dlugo Sluchaj no jeszcze , bo powtarzac nie bede Wiem , ze bede miala okazje zapakowac Ci te wszystkie myszy do plecaka i sama badz sobie myszowa babcia Moge co najwyzej na kszesna To jak ta wysokosc paleniska , co myslisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.09.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Mysz odeszla RiP Szkoda myszki rrmi napisał: Kurde , najgorsze , ze one byly we dwie i juz obu nie ma z nami. Ciekawe co tam w trawie piszczy. Jest szansa, że nie zostałaś zupełnie samiusieńka Gdzieś mi się jeszcze pałęta butelka do karmienia niemowląt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 16.09.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Wiem , ze bede miala okazje zapakowac Ci te wszystkie myszy do plecaka i sama badz sobie myszowa babcia Moge co najwyzej na kszesna Eeeee ... iiiiiii ... no jak juz tak konkretnie chcesz sie dzielic, to ja moze po kota do sasiadow skocze To jak ta wysokosc paleniska , co myslisz? Slonko Ty moje ... u nas jest na 30 cm Wyzej se nie dalam go podniesc ... To nie piekarnik, aby wyzej murowac ... Takie jest moje zdanie ... Gdybym miala z otwartym paleniskiem, a ogien jak ogien ukierunkowany swawolnie do gory to nawet nizej bym go posadowila. Dla mnie magia takiej konstrukcji tkwi w "prawdzie" Ogniska tez sa na samej ziemi i nikomu to nie przeszkadza ... wrecz przeciwnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.09.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 1950 , Kulka i Tola Wyszykuje pokoj goscinny i zamkne Was tam razem A ja to bym chciała w kuchni. Lubię w garnki pozaglądać albo i pozjadać coś. Flaszkie brymuchy przywieźć mogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 16.09.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 AmberWind, wjechałaś mi na ambicję ostro, jak Kubica swoim bolidem Postaram się objąć wyobraźnią ten rrmiowy projekt dobrze, że akurat posilam się winem gronowym, czerwonym, hiszpańskim będzie to zaiste o wiele łatwiejsze Moje palenisko, raczej wkład zaczyna się 40cm nad podłogą. Jest bardzo dobrze, płonący ogień widać z każdej czesci pokoju. Gdyby był niżej, zasałaniałyby go kanapy. Rrmi, ostatnio przyobiecałaś mnie w gościnnym z guścikiem zamknąć tak we czwórkę, z Tolą i 1950, może być ciasno, aczkolwiek ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts