Maluszek 20.09.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 AmberWind, Depesia, widzę, że wiecie o czym mówię wanna to podstawa, a duża wanna to aperitif, przystawka, danie główne i deser, w zależności od potrzeb mmmad, przy odrobinie gibkości i ekwilibrystyki, można i na takiej powierzchni zrobić to i owo..............z czynności higienicznych ofkors W bloku mieliśmy mniejszą i dało radę wanna to jest to ja mam taką malutką 150x150. Na dwie osoby odpowiednia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 20.09.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 AmberWind, Depesia, widzę, że wiecie o czym mówię wanna to podstawa, a duża wanna to aperitif, przystawka, danie główne i deser, w zależności od potrzeb mmmad, przy odrobinie gibkości i ekwilibrystyki, można i na takiej powierzchni zrobić to i owo..............z czynności higienicznych ofkors W bloku mieliśmy mniejszą i dało radę wanna to jest to ja mam taką malutką 150x150. Na dwie osoby odpowiednia Maluszku , toż Ty basen masz Dołaczam do zacnego grona wielbicielek wanny . Dzień bez wanny to dzień stracony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.09.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Mam Was na oku , ale nie mam czasu sie ustosunkowac do tego co naplodziliscie , bo ide wnosic plytki do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 20.09.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 AmberWind, Depesia, widzę, że wiecie o czym mówię wanna to podstawa, a duża wanna to aperitif, przystawka, danie główne i deser, w zależności od potrzeb mmmad, przy odrobinie gibkości i ekwilibrystyki, można i na takiej powierzchni zrobić to i owo..............z czynności higienicznych ofkors W bloku mieliśmy mniejszą i dało radę wanna to jest to ja mam taką malutką 150x150. Na dwie osoby odpowiednia bo Ty Maluszku z założenia jesteś malutka i dlatego mieścisz się we dwójkę do tak malutkiej wanny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.09.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Macie sie tymi wannami i brodzikami. Ja donosze , ze ostatecznie brodzik ma 125 x95 . Jest juz gotowy prawie do polozenia plytek i wydaje sie , ze dobrze zdcydowalismy jednak. Wiekszy bylby za duzy do tej lazienki. Widze Amber , ze odliczasz Super . Fajnie tez , ze malujesz plot , mozesz sobie sama zrobic zdjecie budujacej kobiety I przy czyszczeniu wanny tez . Ale jesli taka lubisz to myc musisz , nie ma , ze cos Kominek na pewno bedzie duzy , poki co stoi z dwoma rzedami wymurowanymi. Trzeba dokupic szamotowke , a nie ma kiedy. Niezle jest ogolnie. Plytki juz wnioslam . Zdecydowalam jaki bedzie kolor scian nie oplytkowanych w lazience. Sufit wiadomo ecru. Drzwi tez . Troche tylko spachlowania bedzie , ale cielismy k-g z jak najwiekszych kawalkow , wiec nie ma tego duzo. Najgorsze , ze trzeba okno obrobic teraz . Nie lubie tego robic . Znaczy ja i taknie robie , bo penie nie umiem , ale musze byc i pomagac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.09.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Braza rację miała, kierownik wykończeniówki to z Ciebie będzie świetny. Starego swojego wykończysz tym tempem. On też taki Pershing? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 20.09.2007 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 tak zręcznie od konkretów w brodziku przeszłaś do płytek, no, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.09.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 tak zręcznie od konkretów w brodziku przeszłaś do płytek, no, no No bo ja jestem zreczna w ogole i poza tym. Dpsiu Ja z zawodu jestem kierowniczka , a moze nawet prezes Zimno jest dosyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.09.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Zimno jest jak cholera. Dobrze, że kominek u mnie działa. Wasz chyba niedługo zadziała. A ta podłogówka to już grzeje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 20.09.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Macie sie tymi wannami i brodzikami. Ja donosze , ze ostatecznie brodzik ma 125 x95 . Fajny! Duzy to i wygodny Nas ograniczyla kabina 90 Zadne wiec luksusy No, ale wanna nadrabiamy Widze Amber , ze odliczasz Super . Fajnie tez , ze malujesz plot , mozesz sobie sama zrobic zdjecie budujacej kobiety Odliczam, odliczam i czasu mamy coraz mniej ... A pracy jakos nam nie ubywa, mam wrecz wrazenie, ze ktos nam "podrzuca" kolejne rzeczy do zrobienia Z plotem jeszcze nie skonczylam ... Estymuje, ze do konca pomaluje go tak przed Mikolajem Najwiekszy bol glowy mam z balustrada od schodow ... Zamowilam specjalnie zmodyfikowana, aby moj malutki pies sie nie przecisnal i nie spadl. Ale musze jeszcze na nia poczekac ... Poki co zakazalam psu lazenia po schodach, ale i tak mam go na oku. Balustrady na balkonach tez zrobione "pod psa" rrmi, jakie plytki kupilas? Pochwal sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 20.09.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Ja donosze , ze ostatecznie brodzik ma 125 x95 . no masz, mój ma 120x100 czyli w rozrachunku wychodzi na to samo i to jest bardzo dobry rozmiar, jakby tam tego nie rozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.09.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 jakby tam tego nie rozumieć Tolunia no wlasnie wiem , ze to dobry mam tez rozmiar , ale zupelnie nie rozumiem o czym pisza kolezanki i koledzy z ta higiena i w ogole Nie dziwota , ze mamy takie prawie same Dpsiu Komienk faktycznie nie dziala , a podlogowka zacznie dzialac , jak skonczymy lazienke ta , ktora robimy . Najdalej za dwa tygodnie , a tak dlugo dlatego , ze w miedzyczasie robimy u Synka w sypialni i kominke wlasnie. AmberMoje plytki gdzies sie tutaj tarzaja wewatku , ale nie szukaj , bo zaraz pokaze jak w lazience wygladaja. Dziwne takie sa jedne Twoja sucz widzialam na zdjeciu i bardzo mi sie podoba , moge sie czasem w ramach pomocy sasiedzkiej zaopiekowac. Jestem tak poza tym psia matka . Przechowywane u nas psy przewaznie jednak spiaz moim Dzieckiem. Tak zupelnie btw , to wychowalam Synka na wrazliwego czlowieka. Opowiadal mi jak nasze myszki we dwie bawily sie na srodku naszego garazu . I taki byl jakis wzruszony przy tym. Poziej jak jedna , ze sie tak wyraze- sie zlapala , to sie zastanawial smutny czy to wlasnie ta. Ja to juz nie mam ludzkich uczuc , jak sie zlapala to sie ucieszylam. Jejku Amber Maz tych barierek chyba duzo , co? Byle nie dookola wanny sie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 20.09.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Twoja sucz widzialam na zdjeciu i bardzo mi sie podoba , moge sie czasem w ramach pomocy sasiedzkiej zaopiekowac. Jestem tak poza tym psia matka . Przechowywane u nas psy przewaznie jednak spiaz moim Dzieckiem. Tak zupelnie btw , to wychowalam Synka na wrazliwego czlowieka. O rany ... z nieba mi spadliscie Czasami (nie za czesto, wiec bez obawy ) potrzebuje opieki nad malutka Sucz nie jest klopotliwa. Generalnie nie wywoluje alergii (ta rasa nie ma podszerstka), w nocy przytula sie "na uszczelke", w zamian za garstke jedzonka zrobi co tylko chcesz. Ma repertuar wielu sztuczek, a gdy Cie to znudzi, moze przeszukac Twoj dom w poszukiwaniu tytoniu i kazdy znaleziony papieros grzecznie przyniesie. Najfajniejsza jest komenda "kochasz mnie?" ... ale to pewnie zobaczysz jak jej pomatkujesz rrmi, czekam na Twoje plytki Sadze, ze beda super! A tak w ogole to podoba mi sie szybkosc z jaka podejmujesz budowlane decyzje. Rano piszesz "jade po aramture", a wieczorem juz ja masz Super! ]Maz tych barierek chyba duzo , co? Byle nie dookola wanny sie masz Za duzo I za drogo to kosztuje ... ale do wanny bede sie pakowac bez poreczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.09.2007 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Amber To kiedy wyjezdzasz ? Co prawda nie rozrzucam papierosow po domu , ale moge zaczac Musisz nas sobie przedstawic No tyle jest do zrobienia , ze codziennie sie zastanawiamy od czego dzisiaj zaczac. Pieknie slonce swieci , to pewnie na przeprowadzke Zeljki Co do szybkich zakupow to tak mam. Wiem na co mnie stac , wiem co mi pasuje , wiec jade patrze i kupuje. Poza tym nie planuje nic z wielkiem wyprzedzeniem. Jakby tu powiedziec , hmm od dlugiego juz czasu zyje z dnia na dzien. I tak mi pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 21.09.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 AmberWind, mnie też się podoba rrmi podejście do budowy i do wykończeniówki. Coś mi potrzeba - jadę - kupuję - przywożę - instaluję Podoba mi się Twój synuś rrmi, chciałabym, żeby moje chłopaki na takich wyrosły, póki co są bardzo wrażliwi, ostatnio mój 12-latek popłakał się jak opowiadał, że kolega z klasy zamknął w łazience zerówkowicza, celem go nastraszenia.....................w ogóle często się wzrusza jeden i drugi (nie mam na myśli taniej, powierzchownej egzaltacji) czasem się martwię, bo wiadomo, kto ma miękkie serce, musi mieć twardą d...... Jadę dzisiaj na poszukiwanie działek, będę łazić od domu do domu i nagabywać nie lubię tego, ale jestem w wielkiej desperacji Ps a z wanną Ci wytłumaczę, jak już się spotkamy....na żywca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.09.2007 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Kulka Uwazaj z taka agitka dzialkowa , bo Cie zamkna w koncu , a juz na pewno ABwecja Cie zwinie na przesluchanie. Teraz na to moda jest Co do Dzieci to temat rzeka . Dobrze jesli sa wrazliwe , a z drugiej strony Moj pobil sie w Ameryce z jednym takim , bo sie wyrazil baaardzo o tym co to obie mamy ten tego Malo sie na komendzie nie skonczylo. Nie zrozumiem Waszej milosci do wanien , ale moze jak ktos da poprobowac to zmienie zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.09.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 AmberWind, Depesia, widzę, że wiecie o czym mówię wanna to podstawa, a duża wanna to aperitif, przystawka, danie główne i deser, w zależności od potrzeb mmmad, przy odrobinie gibkości i ekwilibrystyki, można i na takiej powierzchni zrobić to i owo..............z czynności higienicznych ofkors W bloku mieliśmy mniejszą i dało radę wanna to jest to ja mam taką malutką 150x150. Na dwie osoby odpowiednia Maluszku , toż Ty basen masz ano mam ale ja lubię takie duże wanienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 21.09.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 AmberMoje plytki gdzies sie tutaj tarzaja wewatku , ale nie szukaj , bo zaraz pokaze jak w lazience wygladaja. Dziwne takie sa jedne a kiedy te fotki będą? Twoja sucz widzialam na zdjeciu i bardzo mi sie podoba , moge sie czasem w ramach pomocy sasiedzkiej zaopiekowac. Jestem tak poza tym psia matka . tak nieśmiało powiem, że mam dwie sztuki psów. Jakby co, to czy ja też mogę podrzucić je do Ciebie w ramach sąsiedzkiej pomocy psia mamo? Nie są bardzo wymagające: jeden duży, przytulaśny misiek i drugie całuśne suczydło. Tak zupelnie btw , to wychowalam Synka na wrazliwego czlowieka. Opowiadal mi jak nasze myszki we dwie bawily sie na srodku naszego garazu . I taki byl jakis wzruszony przy tym. Poziej jak jedna , ze sie tak wyraze- sie zlapala , to sie zastanawial smutny czy to wlasnie ta. masz naprawdę super synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.09.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Jadę dzisiaj na poszukiwanie działek, będę łazić od domu do domu i nagabywać nie lubię tego, ale jestem w wielkiej desperacji Mogę podpowiedzieć co nieco w tym zakresie Jakoś tak dziwnie spokojna jestem, że ten rodzaj działalności mam w pełni opanowany Rrmisia ja Ci mówię, Ty Ekspert od Wykończeniówki jesteś i się nie wypieraj Pokaż te płytki w łazience. Czego mówisz, że dziwne som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 21.09.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 za krzaka wygladam i podgladam . ladnie ladnie idzie rrmi - czy te plytki co ich nie pokazujesz to sa te co kiedys pokazywalas ? takie troche kamienne ? ps. na czterdziestke musza cos kupic Kolezance a znam od niedawna i tak nie za dobrze ... macie jakis neutralny pomysl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts