AmberWind 23.09.2007 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 I tak chodze w robolkach przewaznie , wiec nawet sie odzwyczailam od normalnych ubranto sobie poleza jeszcze . Jakbym o sobie czytala Przed zakupem domu tylko szpilki i inne takie. Teraz sportowe buty, dresy i robocze koszule ... No normalnie na psy zeszlam, psom nie ublizajac Buziaki Majeczce przekazany. Oto ona http://allegro.pl/photos/files/tv/allegro_30.mpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.09.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 hihihi ale ma piekne usta Nie no cudna jest jak nie wiem co Spi na poduszce czy w nogach? Czy kucyk czesze sie co rano? Nie wiem czy poradze sobie? Amber I ja lalunia jestem ,a raczej bylam , mam wielka torbe szpilek i kostiumow A jakie gajerki Kiedys sie zapomnialam na budowe poszlam w butach Prady i tak juz w nich zostalam do dzis ,bo wygodne Kiedys Jezier (nie raz zreszta) przylapal mnie strasznie ufajdana przy beacie i stwierdzil , ze powinnam sie tak w gebach wkleic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 23.09.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Amber I ja lalunia jestem ,a raczej bylam , mam wielka torbe szpilek i kostiumow A jakie gajerki Kiedys sie zapomnialam na budowe poszlam w butach Prady i tak juz w nich zostalam do dzis ,bo wygodne Kiedys Jezier (nie raz zreszta) przylapal mnie strasznie ufajdana przy beacie i stwierdzil , ze powinnam sie tak w gebach wkleic Toz Ty prawdziwa ELEGANTKA!!!! Najbardziej podoba mi sie zestwienie Prada i beata Jak mniemam ma byc nie tylko wygodnie, ale przede wszystkim elegancko I to podczas kazdej czynnosci Jak juz skonczycie ta budowe, zaczniesz sie po wsi w markach wszelakich przechadazac ... ahhhh ... beda mlaskac z zachwytem Moja sucz tez elegantka. Czeszesz kazdego ranka. Kucyk oplatasz gumka-frotka wpinasz kolorowa spinke Spi TYLKO na poduszce - lubi miec glowe wyzej niz reszte marnego cialka - albo, gdy Cie polubi na Twoim ramieniu sapiac noskiem do ucha czlowieka Generalnie uwielbia kobiety, za facetami nie bardzo przepada ... Ciekawa jestem jak Marek ja tego nauczyl BTW jak zaswedza Cie plecy, wystarczy wydac jej komende "drap, drap" i wskazac gdzie ma poskrobac Zrobi to z pelnym zaangazowaniem i luboscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.09.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Pokaze efekt malowania drzwi drewnianych a raczej przemalowywania, jest to robione lakierem akrylowym i walkiem. http://www.die-heimwerkerseite.de/Malen/Turen_streichen/tur_streichen_6.jpg http://www.die-heimwerkerseite.de/Malen/Turen_streichen/tur_streichen_9.jpg cudo!!!!! muszę pokazać małzowinowi teraz karnie ogląda "gotowe na wszystko" i wnętrza podziwia a ja sobie siedzę z grzańcem przy kominku (choram nie ), z laptopkiem na kolanach dobry grzaniec, z miodem i cyrtynką, goździkiem, cynamonem rrmi, a drzwi kupujecie sosnowe, czy jakieś insze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 23.09.2007 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Amber Nie wytrzymam z Toba Karnie obiecuje , ze bede czesala. Synek sie ucieszyl , ze drapie po pleckach. KulkaI ja ogladam serial , moj ulubiony. Drzwi chyba sosnowe , w sumie wzielam jakie mi na oko pasowaly a reszta nie ma znaczenia.Ja tak zawsze zreszta kupuje , jak mnie zapytasz jakie mam plytki to powiem , ze ladne Prawda , ze sliczne to co Mohag pokazala ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 23.09.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2007 Były tak od ręki, te drzwi? Drzwi Mohag są super, matko, jak mi się przejadła ta ciemna stolarka u mnie Masz szczęście, że za daleko mieszkasz, bo ja mam taką suczkę - przybłędę Ma krzywe zęby, wystające z pyska, kuleje na prawą łapkę, ale ogólnie to fajna jest, a my często wyjeżdżamy lubi popodgryzać obuwie, już by sie zajęła tą Twoją pradą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.09.2007 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Lubie wszystkie pieski , wiec moze byc i kulawa I suczki tez. Kulka Drzwi za jednom razom nie nabylam , malo kto takie jednak kupuje , wiec trzeba polowac na nie. Kurcze jedna kawka jeszcze i ruszamy z plytkami Jak to Kaska mowi przezywam jak stonka oprysk Do Synka sypialni wybralam juz kolor , bedzie taki jakby niebieski , ale nie niebieski.Moze bardziej w zielony , ale nie zielony. Amber Jakos bys wytlumaczyla znowu o co mi chodzi I co z tym kominkiem jest? Bedziecie to wszystko zdzierac jakos i od nanowa ? Na ktora jedziesz na spotkanie ? Ne mam czasu caly dzien trzymac kciuki ,ale jak dasz godzine to bede trzymala. Najlepiej to odrazu ich zostaw niech poprawiaja co schrzanili. Kulka Do Zdesperowanych Gospodyn ,znaczy do ich wnetrz uzyto farb Banjamina of course Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 24.09.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Ja nie chcialbym ranic Waszych uczuc, ale skoro wiekszosc z Was jest gotowych na wszystko......to te biale drzwi kojarza mi sie z blokowiskami. Moze na zdjeciu Mohaq tego drewna nie widac, ale po prostu oczyma duszy mojej widze biale drzwi z plyty do kupienia na allegro za 10 zl. No takie mam skojarzenia... Kulka, nie denerwuj meza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.09.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Maluszku Najgorsze ,ze my nie tak bardzo po sasiedzku ,ale jak trzeba to trzeba , zwlaszcza , ze widzialam Twoj inwentarz i nie powiem dosc mi do serca przypadl. Przesylam buziaki w same nosy Dziekuje za Synka , ale to wiadomo i tak , przeciez we mnie sie wdal Dla mojej ukochanej Jagusi rowniez , podwojne A tam od razu nie po sąsiedzku a jeszcze nie dawno przecież mieszkałaś zagramanicą to, to dopiero było nie po sąsiedzku - a teraz mieszakamy po przeciwnej stronie Warszawy więc praktycznie jest to rzut beretem. Inwentarz wycałowany Za synka nie masz co dziękować bo z tego co piszesz to fajny chłopak z niego rośnie więc się tym ciesz i szukaj mu odopowiedniej kobiałki na przyszłość , żeby mu charakteru nie wypaczyła. Masz już jakąś na oku? Czy chodziło Ci o Jagnę naszą? Jeśli tak to oczywiście, że przy najbliższej okazyji prześlę jej buziaki od Ciebie Przyznam, że też zachorowałm na białe drzwi, ewentualnie ecru, jednkże małżonek nie chce o tym słyszeć (zakochałam się w domach z serialu "gotowe na wszystko" te wnętrza są przepiękne ) Rrmi, a czy te drzwi robicie pełne, bo ja bym teraz wolała pełne, tylko martwię się o światło w korytarzu, że za ciewmno będzie. Wlasnie takie beda moje wnetrza. I lubie ten serial Drzwi jak najbardziej pelne . Nie wyobrazam sobie w swoim domu przeszklonych wewnetrznych drzwi. Nie martwie sie o korytarz , bo u mnie jest on jakby przez caly dom , w dlugosci , a po srodku sa drzwi wejsciowei naprzeciw tarasowe , hol, ma ok 15 m2 i jest bardzo jasny ,wiec i tutaj za ciemno nie bedzie. toż u Ciebie będzie cudnie Też lubię ten serial i te fajne chałupiki, które tam mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.09.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Ja nie chcialbym ranic Waszych uczuc, ale skoro wiekszosc z Was jest gotowych na wszystko... ...to te biale drzwi kojarza mi sie z blokowiskami. To nie ran Madrala sie wzial i znalazl Za 10 zlotych , tia... Maluszku Naprawde tak mi Synka komplementujesz , ze az sie czerwienie. Mam jeszcze jeden ostatnio powod do dumy. Synek odkryl Niemena i slucha na okraglo. Panienke ma , ale nam pozostaje pokochac . Nawet sie nie zastanawiam czy fajna czy nie . Nie chce , zeby wyszlo tak jak przewaznie , ze sie Rodzicom nie podoba i buntuja. Wiec sie nie wtracam. Poza tym dla jakiej matki synowa jest wystarczajaco dobra ? Co do Jagny naszej ,to usciskaj, nie wiedzialam , ze masz z Nia kontakt . Bardzo lubilam czytac Jej dziennik. Tak sie sklada , ze nasza Zosia ma Jagusie , z tym , ze to sucz jest cudna Temu buziaki przesylam dosc czesto. Plytki sie tna . Takmabyc podobno pol dnia i potem chwilka na polozenie. Przypadkiem odkrylam , ze te plytki to Patorelli . Tak to i ja ignoruje wszystkie nazwy i marki , a czasami sie okazauje , ze calkiem cos znanego kupie. Wyglada na to , ze bedzie ladnie. Poki co wydziwiam i moj glazurnik traci cierpliwosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.09.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Pokazałabyś to Pato... coś tam. Może i ja się czegoś przy Tobie nauczę. A glazurnikowi daj najwyżej kwadrans na spuszczenie pary spod dekla i wydziwiaj dalej - w końcu to Ty będziesz tam mieszkała, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.09.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Pokazałabyś to Pato... coś tam. Nawet powtorzyc dobrze nie umiem , to Pastorelli U mnie nie ma obijania sie na budowie ,robota ma sie posuwac , tym bardziej , ze slono sobie liczy za szlifowanie. Ale ladnie wyglada to 45 stopni ciecie. Pieknie dzisiaj na dworzu jest. Jak polska zlota jesien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.09.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Maluszku Naprawde tak mi Synka komplementujesz , ze az sie czerwienie. Mam jeszcze jeden ostatnio powod do dumy. Synek odkryl Niemena i slucha na okraglo. Panienke ma , ale nam pozostaje pokochac . Nawet sie nie zastanawiam czy fajna czy nie . Nie chce , zeby wyszlo tak jak przewaznie , ze sie Rodzicom nie podoba i buntuja. Wiec sie nie wtracam. Poza tym dla jakiej matki synowa jest wystarczajaco dobra ? chyba żadna. Ciekawe co kiedyś przyszła teściowa mojej córki będzie o niej myślała? Co do Jagny naszej ,to usciskaj, nie wiedzialam , ze masz z Nia kontakt . Bardzo lubilam czytac Jej dziennik. Tak sie sklada , ze nasza Zosia ma Jagusie , z tym , ze to sucz jest cudna Temu buziaki przesylam dosc czesto. Ale wyszło z Jagną To ja przekażę Jagnie uściski od Ciebie a sucz Zosi proszę o wyściskanie ode mnie i mojej trzódki A gdzie fotki obiecanych kafli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 24.09.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Ja nie chcialbym ranic Waszych uczuc, ale skoro wiekszosc z Was jest gotowych na wszystko... ...to te biale drzwi kojarza mi sie z blokowiskami. Moze na zdjeciu Mohaq tego drewna nie widac, ale po prostu oczyma duszy mojej widze biale drzwi z plyty do kupienia na allegro za 10 zl. No takie mam skojarzenia... Kulka, nie denerwuj meza... sie odezwał najmondrzejszy phi...... A tak powaznie, jest różnica pomiędzy pomalowaną płytą, a drewnem, dlatego pytałam Mohag, jakie drzwi zamierza u siebie. Takie drzwi to klasyka, a u nas musi być na bogato, jak drewno, to niech będzie widać, żeby nikt sobie nie pomyślał, że imitacja. Poza tym, drewniane drzwi mocno zoboowiązują dalszy wystrój wnętrz U siebie planuję jasne, jednolite.....w razie protestu małżonka, bardzo jasne drewno rrmi, kładźta szybko te płytki Petroneli już bych chciała zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 24.09.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Ja nie chcialbym ranic Waszych uczuc, ale skoro wiekszosc z Was jest gotowych na wszystko... ...to te biale drzwi kojarza mi sie z blokowiskami. To nie ran Madrala sie wzial i znalazl Za 10 zlotych , tia... No dobra, chwilowo nie ma tych po 10 zl. http://allegro.pl/item245931498_drzwi_wewnetrzne_biale_80_prawe_2_3_szyby.html Kuleczka, ja tu jestem po to, zeby byc Waszym sumieniem, rozsadkiem i kontaktem z rzeczywistoscia i czego tam jeszcze potrzebujecie (badz nie potrzebujecie ). Sprowadzam na ziemie GRATIS. O, chyba zmienie sobie stopke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 24.09.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Widze, ze pracy do przodu biegna dobrym tempem Ja dalej pakuje. Dam znac kiedy bedzie mozna wpasc na kawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.09.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 No dobra , pokaze poczatek prac . Krytykujcie Z tym , ze dopieo 5 plytek jest polozonych , reszta docieta czeka na polozenie po obiadku http://img227.imageshack.us/img227/3074/plytki1wo2.jpg Zeljko No bardzo sie ciesze , ze Cie widze . Powodzenia zycze i czekam na telefon. Zaczynam szukac prezentu Maluszku Zosina suczka jest cudna ,zwlaszcza z ust Kulka Proponuje zrobic z mmmadziem porzadek Gratisy se ubzdural , jeden Dobra spadam acha , Powiedzcie czy klasc plytki w okolicy umywalki , no jakos mi sie to nie bardzo podoba ten pmysl , ale moze praktyczniej jednak? Szafki nie bedzie , tylko noga . Jak gadacie kumy? i tesciowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 24.09.2007 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Dobra, pojde juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 24.09.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 No dobra , pokaze poczatek prac . Krytykujcie Z tym , ze dopieo 5 plytek jest polozonych , reszta docieta czeka na polozenie po obiadku http://img227.imageshack.us/img227/3074/plytki1wo2.jpg Dobra spadam acha , Powiedzcie czy klasc plytki w okolicy umywalki , no jakos mi sie to nie bardzo podoba ten pmysl , ale moze praktyczniej jednak? Szafki nie bedzie , tylko noga . Jak gadacie kumy? i tesciowe Kochani, naprawde bardzo lanie mimo , ze tylko 5 ich jest . Wiedzialem , ze zdecydujecie sie na piekne i drogie plytki. Mam male podejrzenia , ze jest to 40 lub 45-cio centymettowka? Ide pokazac zonce , meczy mnie aby zmienil aranzacje jednej z lazienek na to co wybraliscie. PS. zreszta sama do Ciebie zadzwoni to porozmawiacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 24.09.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Macie pozdrowienia od zonki, bardzo sie jej podoba. Wlasnie mi "krzyczy" przez ramie , ze telefonu nie odbierasz. Miej troche litosci i trzymaj go pod rekom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts