jea 24.09.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Nie wiem jaka mamy , wodna , bo woda leci jak sie tnie. Kupilismy 2 rozne tarcze , ale nie profesjonalne. Jak beda dalej mialy klopot z cieciem dam znac. A Ty jestes z tej "wsi nowej" kolo Pruszkowa? Dziekuje za chec pomocy Czy moze radzisz kupic ta profesjonalna ? Do juterka Nie trzeba kupować profesjonalnej... Daj cynk, kiedyś tym "handlowałem" Przy śr 230opłaca się lutować nowe segmenty... Masz chyba dobrą stołową maszynę, na wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 25.09.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 To we wlykend ruszacie z tobolkami? Zobaczysz jaka bedziesz zadowolona , tym bardziej , ze pogoda fajna jest I wanna dziala Odwiedze Cie jak najbardziej ,przy czasie , pewnie za jakies 2 lata Pamietam , ze mam byc z rekawica kucharska i fartuszkiem w prezencie Ruszamy, ruszamy ... ale przyznam, ze juz od paru dni zwozimy jakies szpargaly w postaci ksiazek, albumow, sezonowych ubran, filizanek, talerzy i innych takich Czy ja dobrze zrozumialam, ze przyjedziesz do mnie jedynie odziana w fartuszek i rekawice Uuuuuu ... nie tylko zdolna na budowie, ale tez z fantazja ... nawet dosc perfersyjnom Czekamy z niecierpliwoscia Przespalas sie z tmi plytkami? Mam nadzieje, ze dzisiaj zdaja Ci sie piekniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.09.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 No ladnie , w fartuszku ? Gospodynie bys chciala odrazu ze mnie zrobic Plytki z rana wygladaja bardzo ladnie. Ale ze mnie $$#%^$^ Jea No wodna mam ta maszyne.Stolowa Nawet dobrze tnie Dorabiac tulejek nie bedziemy , bo nie ma na to czasu. Roboty jest po pachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 25.09.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Widzisz marudo jednak gdybyś zmieniła zdanie, to mogę Ci w trymiga załatwić parę metrów platikowej listwy narożnikowej (najlepiej róziowej ) Ale macie pogodę na wykończeniówkę super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 25.09.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Siostra, do płytek dobre som tzw. turbo np. cedima i weź do cięcia na sucho, możesz lać wodę albo nie te do cięcia na mokro, tylko z wodą...słabsze są Dziekuje bardzo . Nie wiem ile czasu minie zanim poznamy sie na naszych krajowych narzedziach Jakich krajowych? Chyba, ze Wy z Chinatown... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.09.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Widzisz marudo jednak gdybyś zmieniła zdanie, to mogę Ci w trymiga załatwić parę metrów platikowej listwy narożnikowej (najlepiej róziowej ) Ale macie pogodę na wykończeniówkę super Pocaluj mnie w nos Pogoda Kuleczko jest na kochanie a nie na wykanczanie No co? Mmmadziu Tak ja jestem chinka Pamietasz , ze kiedy spotkalismy sie to nie zdejmowalam okularow? Chcialam ukryc skosne oczy Idem do pracy. Mam dobrze , tak blisko jest . Ale co ja sie udrepcze caly dzien po tym domu to moje. Chyba rolki sobie fundne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 25.09.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Pogoda Kuleczko jest na kochanie a nie na wykanczanie No co? Czyz to nie piekne wykonczyc sie kochajac, albo kochac sie wykanczac? Mmmadziu Tak ja jestem chinka Pamietasz , ze kiedy spotkalismy sie to nie zdejmowalam okularow? Chcialam ukryc skosne oczy Tak prawde mowiac, jakbyscie tak do mnie przyjechali, to bym Was chyba nie poznal (taka meska zdolnosc zapamietywania). No ale raczej nie ma takiego ryzyka... Bardziej pamietam to, o czym i jak rozmawialismy niz czy mialas okulary przeciwsloneczne. Aha, widzialem Cie na zdjeciu, ale tam faktycznie masz zolta buzke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.09.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 No w końcu udało mi się zobaczyć pysiątko Jagusi Zochy - cudna pisna. Proszę ją ucałować ode mnie i mojej trzódki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 25.09.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Widzisz marudo jednak gdybyś zmieniła zdanie, to mogę Ci w trymiga załatwić parę metrów platikowej listwy narożnikowej (najlepiej róziowej ) Ale macie pogodę na wykończeniówkę super Pocaluj mnie w nos Pogoda Kuleczko jest na kochanie a nie na wykanczanie No co? Można wykańczać się kochając, albo kochać się wykańczając...... możliwości jest wiele jednakowoż uwazajcie na świeżo położone płytki, coby potem fugi krzywe nie były no chyba że klej jest szybkoschnący, taki jak w "dom nie do poznania" buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.09.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 łazienka już idzie ? a co to ? futrynka juz tez jest? rrmi przy Tobie można w histerię wpaść kurna! gdzie te moje obiboki! wszystko rozpoczęte totalna rozpierducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.09.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 No w końcu udało mi się zobaczyć pysiątko Jagusi Zochy - cudna pisna. Proszę ją ucałować ode mnie i mojej trzódki No ladna jest , zwlaszcza jak sie usmiecha mmmadziu Jakiez Ty znowu moje zdjecie widziales? Co do zoltosci to pewnie puder sie zwarzyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.09.2007 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 łazienka już idzie ? a co to ? futrynka juz tez jest? rrmi przy Tobie można w histerię wpaść kurna! gdzie te moje obiboki! wszystko rozpoczęte totalna rozpierducha Kochana , ale za to w calym domu nie ma sufitow Nie doluj sie , bo nie ma co. Jak mowilam musze kotlownie odpalic i dlatego tak pedzimy z lazienka. Kulka Nie rozumiem o co Tobie chodzi z tymi fugami krzywymi . Mialam na mysle bardziej wyzsze uczucia Kupilam fuge sopro , to chyba dobra fuga , tak? Pojutrze bedziemy pewnie fugowali i pozniej malowanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 25.09.2007 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 rrmi gwar u ciebie jak na wiejskim jarmarku. nie jestem w stanie dotrzymać ci tępa. błagam zwolnij trochę kobieto, dla mojego oczywiście dobra piękne 5 kafli a o moich zdjęciach pamiętasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 25.09.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Housowi grzybki suszę... Jak wreszcie przyjedziesz to je weźmiesz, nie? Za te pomidorki. Dpsiu To nie to samo co olejna Poczytaj tutaj No wlasnie z tym lusterm to mam juz zupelnie identyczne odczucia jak Ty , wiec poprosze o inny zestaw porad Housik pewnie pomidorami sie odwdzieczy , a sa naprawde super , mniam Dokladnie tak, juz to zaproponowalem. Wszystko tylko w Twoich rekach kochaniutka. Rozmawialem z ogrodnikiem i powiedzial , ze bedzie trzymal nasionowe jeszcze troche, niektore odmiany trzyma do konca zanim mi foli nie sciagnie na zime. Przekazalem mu, aby wyslal tobie pod wiadomy adres wszystkie rodzaje po "ziarnozbiorach". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.09.2007 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Edytko, bo na wsi sa jarmarki , ot i co Kochaniutka , ja moze przegoogluje co nie co , bo nie znajde teraz tego co mialam znalezc. Kazdy kto byl u mnie potwierdzi , ze to niemozliwe. Nie moge niczego znalezc. Mam wszystko w kupie ps.Czy z tym tamtym co Ci mowilam jak zrobic to tak zrobilas ? Mam nadzieje Housik To ja czekam i z Dpsia sie podziele. Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usmiechniety troll 25.09.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Dla Ciebie kochaniutka wszystko , opierd*l rowniez - co ty mojej "babie" przez telefon opowiadasz. a-ha, bo bym zapomnial, gratuluje wspanialych "osiagow" i gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 25.09.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Pogoda Kuleczko jest na kochanie a nie na wykanczanie No co? Czyz to nie piekne wykonczyc sie kochajac, albo kochac sie wykanczac? Można wykańczać się kochając, albo kochać się wykańczając...... możliwości jest wiele Kuleczka, podoba mi sie Twoj tok rozumowania, chyba dlatego, ze masz taki sam... rrmi, jest? bylo? takie Twoje? zdjecie z House? na lotnisku. Zakladam, ze to Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 25.09.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Edytko, bo na wsi sa jarmarki , ot i co Kochaniutka , ja moze przegoogluje co nie co , bo nie znajde teraz tego co mialam znalezc. Kazdy kto byl u mnie potwierdzi , ze to niemozliwe. Nie moge niczego znalezc. Mam wszystko w kupie nie przejmuj się, chyba zostanę przy murku i dechach pod kątem układanych ps.Czy z tym tamtym co Ci mowilam jak zrobic to tak zrobilas ? Mam nadzieje tak pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.09.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Dla Ciebie kochaniutka wszystko , opierd*l rowniez - co ty mojej "babie" przez telefon opowiadasz. a-ha, bo bym zapomnial, gratuluje wspanialych "osiagow" i gustu. Mowilam Jej co Ty na forum wyczyniasz. Powiedziala , ze szlaban na komp chyba zalozy . W biurze tez. Mmmadziu No faktycznie , ze to ja. Ja myslalam , ze gdzies zzolklam naprawde, Tak sobie mysle , ze jak tu bedzie z takiej nowej ekskluzywnej lazienki korzystac ? Taka ze mnie robotnica budowalan w takie leksusy Wiem , moze zaczne sie jakos ladnie ubierac do lazienki Tak , to dobry pmysl jest Edytko Poszukam , tylko , ze nie wiem jak Ty te dechy chcesz tam umoscic Ciekawa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.09.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Hej. Pocztałam sobie o tych farbach Benjamin Moore co to dla Depeesi było i siem kurczę zdziwiłam. To chyba dobre farby som. rrmsiu jak już coś nimi pomalujesz to pokaż proszę efekt. P.S. Płytki zostaw w spokoju, niech będą jak są Pozdrufka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts