rrmi 28.09.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Zosiu Wklejaj dekor , byle z opisem do czego ma byc Wlasnie przegladam dekory , bo o kuchni mysle powoli. Drzwi malowalam walkiem i pedzlem, bo mialam przykaz , ze tam gdzie nie mozna walkiem to nalezy pedzelkiem Kolor tak coraz bardziej mi sie widzi , ale jako , ze nie widze roznicy w wanilii i kremie i ecru to nie powiem jaki jest. Bo niby jak? Jutro najwyzej za dnia walne zdjecie. Co do lazienki to jak slowo daje nie wiem jaki to kolor jest Jakis chyba w oliwkowy Bardzo dziekuje Zosiu , ze opijasz nasza lazienke My wlasnie tez tak opijalismy teraz i Majster usiadl na opakowaniu gruntu i te sie rozwalilo i musielismy dodatkowo zagruntowac Synkowi sypialnie , bo by sie zmarnowalo. Normalnie katastrofa budowlana Dobra , gadaj nad czym dumasz ??? Ucaluj Jagusie do cioci ps . nie idzcie na emeryture , bo tylko ja zostane w robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 28.09.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Kolor tak na oko jakby wanilia , a moze krem a moze kosc sloniowa . Pewnie , tradycyjnie juz Amber sie domysli i opowie Nocnie sie melduje A kolorek to przede wszystkim smakowity wybralas! Uwielbiam te na wpol zlamane wanilia i z odrobina kremu. Az mi zapachnialo lodami waniliowymi z likierem smietanowym i odrobina ajerkoniaku Chiba glodna jezdem rrmi, wydaje mi sie, ze fajnie bedzie jak na drzwiach zostanie delikatny rysunek drewna Tak szlachetnie bedzie wygladac Z drzwiami jak z paznokciami. Dopiero jak drugi raz pomalujesz to nabiora charakteru A przy kominku jeszcze niczego nie robilismy Ale wyszlam na zewnatrz i ocenilam, co by bylo gdyby I klops ... zadne ekscesy na sztucznym futrzaku pod kominkiem nie przejda Nie mniej w niedziele, jedziemy kupic futrzaka, a w przyszlym tygodniu zamowimy rolety, o! Spac na nowym bedziemy od poniedzialku ... ale wanna zostanie uruchomiona dopiero za miesiac. Poki co na podgrzewaczu wody jedziemy, ktory obejmuje tylko parter. NIe mniej ma byc gaz ... lada tydzien Siem doczekac nie moge! BTW czy powinnam ubiegac sie o karabin ... znaczy sie o bana? Moglabym dolaczyc do calkiem zacnego i szerokiego grona Forumowiczow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 28.09.2007 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 teraz to troche nad ta emerytura dumam ale po likendzie pewnie mi przejdzie . o plytkach to poki co tak raczej wirtualnie bo u nas jeszcze troche czasu do plytek ... o dekorach to na podloge do kuchni myslalam - zeby tak ze dwa trzy od niechcenia rzucic .. poki co to kabla do aparatu znalezc nie moge ale szukam .. oliwka ladna bedzie. tylko taka jasniejsza moze ... moze nawet taka troche prowansalska a ze zaslonka do prysznica juz zdecydowalas ? jakby co - to ja jeszcze nie w ogole to ja sie w ziemi grzebie , bo przywiezli nam iles tam wywrotek i moj powiedzial ze teraz trzeba rozrzucic . i tak sie jakos na mnie patrzyl aa.. odpalilim koze - znaczy taka tymczasowa budowlana i widzialam dym z komina naszego , wlasnego. no normalnie sie zruszylam... uwazajcie na czym siadacie ide szukac kabla. acha - Jaga odwzajemnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.09.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Kanapkę sobie zrobiłam i właśnie konsumuję. Ale jeszcze masełko dodałam. No jestem zajeciekawa efektu tych mądrych farb w łazience. Drzwi od kotłowni też bardzo interesujące są. Zwłaszcza kolor - brzmi jak mój ulubiony. Smakowity. Czy Wy zawsze macie tyle energii aż do późnego wieczora? Ja o 22.00 to już na złom tylko się nadaję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 28.09.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Czy Wy zawsze macie tyle energii aż do późnego wieczora? Ja o 22.00 to już na złom tylko się nadaję... No baaa ... po 22.00 jest najfajniej Ale za to do 9.00 wolami nie mozna mnie z lozka sciagnac Przez ostatnie dni wstawalam ok 8.00 i czuje sie jak z krzyza zdjeta Musze odespac to nocne wstawanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 28.09.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 dwa razy i sloje widac hmmm to ja bede musiala ze cztery razy zawalkowac zeby ich jednak nie bylo widac tak przypuszczalam zreszta, chyba ze jednak podkladem jako pierwszym walne... slabi mnie to jak pomysle o tym malowaniu Ale jak ladnie wyjdzie z tymi slojami i wkleisz fotosa, to moze w przyziemiu tez zostawie te sloje, tam beda pasowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.09.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Czy Wy zawsze macie tyle energii aż do późnego wieczora? Ja o 22.00 to już na złom tylko się nadaję... No baaa ... po 22.00 jest najfajniej Ale za to do 9.00 wolami nie mozna mnie z lozka sciagnac Przez ostatnie dni wstawalam ok 8.00 i czuje sie jak z krzyza zdjeta Musze odespac to nocne wstawanie Najczęściej sama z siebie wstaję około 6.00 - 6.30... W maju uwielbiam iść pod płot od strony lasu, przysiąść na pniaczku i posłuchać ptaków. Teraz to już światło trzeba zapalać wtedy. Ale jesień bardzo lubię i nawet wstawanie rano jesienią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.09.2007 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 29.09.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 no widzisz, widzisz, nie jest tak zle czyli jak sie czlek przylozy to cos z tego bedzie. Jestem zadowolona z efektu na zdjeciach pogladowych tez sie zwloklam kole 10-tej, ale w ruch nie moge jakos wejsc ja moze nie zasypiam nigdy, ale rano mam straszny wstret do wstawania i bez siekiery do mnie nie podchodz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.09.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Rrmisiu wygląda to lepiej niż myślałam Chyba się jednak wycofam z tego "blokowiska" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.09.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 A jednak Sprobowalismy amerykanskim sposobem pomalowac drzwi. Teraz jest perfekt Dokladnie tak jak mialo byc. Kto zgadnie jaki to sposob? Zdjecie pozniej wkleje.Pieknie jest . Brazunia Efekt tak naprawde bedzie widoczny po wymalowaniu scian , wstawieniu moldingow , szerokich , pomalowanych w tym samym kolorze. Zobaczysz. Nie mniej zdaje sobie sprawe z tego , ze nie kazdy by tak chcial. To chyba trzeba miec te odbrobine dziwctwa w sobie , czego mi nie brakuje Zeby nie bylo , mi sie inne , bardziej tradycyjne kolorystycznie drzwi podobaja , z tym , ze nie w moim domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 29.09.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Ale zadajesz zagadki hmmm bylam pare razy w hameryce u rodzinki ale tam nikt drzwi nie malowal i nie mam zielonego pojecia jezeli jest tak perfekcyjnie to chce znac ten przepis aaa i jeszcze cos, czy farby ktore kupilas do tych drzwi sa w roznych kolorach tz naprzyklad seledynowym czy golebim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.09.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Kurde , nie wiem jaki to golebi jest. Kupowalam raczej kremowe. Naprawde nie znam sie az tak na kolorach i nie chce Cie wprowadzac w blad. Zreszta na tym sie moje malowanie drzwi chyba nie skonczy , ale o tym inna raza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.09.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 A jednak Sprobowalismy amerykanskim sposobem pomalowac drzwi. Teraz jest perfekt Dokladnie tak jak mialo byc. Kto zgadnie jaki to sposob? Nie zgadnę. Nigdy nie byłam w Hameryce Brazunia Efekt tak naprawde bedzie widoczny po wymalowaniu scian , wstawieniu moldingow , szerokich , pomalowanych w tym samym kolorze. Zobaczysz. Nie mniej zdaje sobie sprawe z tego , ze nie kazdy by tak chcial. To chyba trzeba miec te odbrobine dziwctwa w sobie , czego mi nie brakuje Zeby nie bylo , mi sie inne , bardziej tradycyjne kolorystycznie drzwi podobaja , z tym , ze nie w moim domu O widoczności efektu końcowego to tak właśnie sobie pomyślałam: po wszystkim Lubię drewniane, ciemne drzwi tak jak ciemne okna i dachy. Taka już ciemnolubna jestem Ale żeby nie było, te Twoje są ładne i odszczekuję to "blokowisko" raz jeszcze: hau! hau! hau! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 29.09.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 bendem w środę, skończom siem te ochy i achy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.09.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Ja lubię takie ecru z wanilią i co tam jeszcze... Mniam... U siebie mam co prawda drewniane saute, tylko zabezpieczone lakierem. Taki charakter domku. Bardzo jestem ciekawa tego sposobu z Hameryki. Zdradzisz? Niech i my w Polsce czegoś się dowiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.09.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 bendem w środę, skończom siem te ochy i achy o matko ps.Dzwon kiedy i o ktorej , zebym sie mogla wyrychtowac Dpsia z Brazia dzieki za kibicowanie , bez Was bym ducha stracila. Lazienka juz pomalowana jest , teraz fugowanie. Trzeba bedzie zrobic kilka poprawek , bo ja malowalam i Majster powiedzial , ze nie moge byc jednak samodzielnym majstrem , bo jestem niedokladna Powiem jak sie maluje , co i jak , ale jak zdecyduje jeszcze kilka szczegolow. Przeciez nie zabiore tajemnicy do grobu ps. Znalazlam dla Majeczki dwie krowy na lace po sasiedzku , to bedzie miala jak w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.09.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Dpsia z Brazia dzieki za kibicowanie , bez Was bym ducha stracila. Lazienka juz pomalowana jest , teraz fugowanie. No, przecież po to jesteśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.09.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Dpsia z Brazia dzieki za kibicowanie , bez Was bym ducha stracila. Lazienka juz pomalowana jest , teraz fugowanie. No, przecież po to jesteśmy. No właśnie Sama przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 29.09.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Ale jesteście zawzięci w tej robocie Bob Budowniczy, Strażak Sam i Pomsłowy Dobromir, to przy Was pikusie Ja dzisiaj odczuwam niewielki syndrom dnia wczorajszego..... no dobra, mam kaca jak stąd do Ameryki buuuuuu.... I tak dobrze, że nie pisałam priwów po powrocie "z" hie hie Drzwi wyglądają galancie (jakby powiedziała moja ŚP babcia) coś takiego bym chciała u siebie, nie wiem jak mąż, ale na to już mam swoje sposoby Co do koloru gołębiego, to miałam chyba takie szafki w kuchni, szare z tendencją do wpadania w błękit. Nie lubić 1950 i tego się trzymaj nie miej litości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts