AmberWind 29.09.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Ale jesteście zawzięci w tej robocie Zobaczycie za miesiac rrmi napisze "caly dom jest juz wykonczony" Drzwi wyszly Ci bardzo pieknie. Rzeklabym nawet zachwycajaco A jesli malowals po hamerykansku, to pewnie pistoletem Jakos tak hemerykanie kojarza mi sie z usprawnieniem, zautomatyzowaniem i przyspieszeniem rrmi, piszesz o Soltysowej ... My tez mamy Sotysowa. Mieszka pare domow dalej, bo niby gdzie ma mieszkac jak cala wies ma kilkanascie domostw W zwiazku z tym nasunelo mi sie dzisiaj pytanie ... czy jakos powinnam sie z nia "zaprzyjaznic"? Moze bez przyslowiowego placka, ktorego i tak nie upieke, moze tez bez brudzia bo zaraz mi latke "pijus" przypna (albo "rowny chlop" ) ale moze jakies stuk-puk do drzwi i dzien-dybry jestem Amber i bede Pani sasiadka? No jak myslicie? rrmi, z tym tekstem "niedokladna" to potwarz i pomowienie! Nie daj sie ... jesli mowia ze krzywo, powiedz ze mialo byc artystycznie, jesli obelzywie zarzuca, ze sa zacieki, mow iz tylko zmyslna faktura zadowoli Twe wyszukane gusta, a jesli wykrzycza, zes cala podloge zachlapala, rzeknij iz to zamierzony test dla organizacji konsumenckiej skutecznosci nowego mopa!!! No TY niedokladna??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 29.09.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 1950 i tego się trzymaj nie miej litości masz rację, Ona nie wie, że ogrzewanie to serce domu, i nic nie pomogą kafelki, malowane drzwi, jak w dupę zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.09.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Normalnie sie madrzysz Kulka i jeszcze mi 1950 buntujesz W srode od rana , bede wyczesana i w pelnym make apie , zeby lepiej wypasc Wiedzialam Amber , ze mnie zrozumiesz i docenisz Przeciez wiem , ze sie staralam i w ogole i wszystko i poza tym Co do Soltysowej . My znamy nasza , bo nas sasiad zapoznal , kiedy szukalismy dzialki. Dala nam namiar na sprzedajacego , pojechala z nami . Starsza , mila Pani. Jakbym nie musiala to nie zawieralabym tej znajomosci. Z drugiej strony grzecznie sie przedstawic . Nie sadze jednak , zebys miala zamiar angazowac sie w sprawy wsi. Z tym , ze kazdy swiadczy po sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 29.09.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Mądra jestem i w ogóle..... to się mądrzę całkiem niedawno do tego doszłam Wyczesana mówisz.... czy w tym sensie, co to mój synek używa, znaczy że fajoska, bajera, odlotowa...... Mieszkam już rok i nie znam sołytsa, ani sołtysowej nie sądziłam, że to takie ważne 1950, sam widzisz, że trzeba Jej nosa utrzeć dość słodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.09.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Ci zaraz utre to zobaczysz Shine on Your Craaaaazy Diaaaaamond To zdrowie na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 29.09.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 1950, sam widzisz, że trzeba Jej nosa utrzeć dość słodzenia bo se tak cichutko siedzem i czytam i czytam i nie wiem, czy ktoś tutaj nie choruje na cukrzycę, tak tutaj słodko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.09.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 A co majagadac ? Ze brzydko Zreszta ja nawet rozumiem ,ze komus sie nie podoba , no i jesli to co? Nie boj , ugotuje Ci grochowa Wojtek mnie nauczyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 29.09.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 czymam Cie za słowo a Majster niech sobie przygotuje zestaw pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.09.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 J Nie smiem Wasci wykorzystac Tak poza tym to nie powiem co bym powiedziala , ale fajnie jest i tak sobie wpadam po dolewki [Prosze sie privow nie spodziewac] i sie ciesze , ze mam taka ladna lazienke . Wiem , bo w niej siedzimy ps. albo nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 29.09.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 w pozycji horyzontalnej trudno pisać na klawiaturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 29.09.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 puk puk. dzień dobry. Można na chwilkę? Ładnie tutaj cieszę się, ze tak wam sprawnie idzie. to nie przeszkadzam Do widzenia. O, jak ładnie drzwi się zamykają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.09.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 w pozycji horyzontalnej trudno pisać na klawiaturze a wcale , ze nie Capri Nie masz pojecia jak sie ciesze , ze do mnie zajrzalas Drzwi sa tylko przymkniete , mazna zajrzec w kazdej chwili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 29.09.2007 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Jakbym nie musiala to nie zawieralabym tej znajomosci. Z drugiej strony grzecznie sie przedstawic . Nie sadze jednak , zebys miala zamiar angazowac sie w sprawy wsi. Z tym , ze kazdy swiadczy po sobie I badz tu czlowieku madry Jakos od razu przypomnialo mi sie "nie chcem, ale muszem" rrmi, czyli co? Lazienka juz doszla? Ze zaplytkowana to juz wiem, ale cala tez pomalowana? Jesli tak, to Kochaniutka smigaj po akcesoria A moze juz zakupilas No dobra, a teraz napisz jak to sie maluje drzwi po hamerykansku, bo jakos nie doczytalam abys przepis zdradzala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.09.2007 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Amber Mam jeszcze kilka mykow w rekawie , jak zrobie to powiem Pomalowane wszystko ,akcesoria w pogotowiu do podlaczenia , trzeba wode zakrecic , wiec moze jutro Przy Niedzieli , o my grzeszni A co to jeszcze nie spi ???? Jak tam ? Gotowi ? Moze zajrze jutro do Cie Kurczakowy znajde z daleka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 29.09.2007 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 A co to jeszcze nie spi ???? Wiesz, ze ja nocny Marek Pewnie jeszcze postrasze godzine, albo dwie ... Jak tam ? Gotowi ? Moze zajrze jutro do Cie Kurczakowy znajde z daleka No prawie gotowi ... pozostalo nam jeszcze troche rzeczy do przewiezienia. Niby nic, a z kazdej szafki cos jeszcze wyciagam ... w sumie chyba ze dwa - trzy kursy autem trzeba obrocic I jutro odkurzacz kupic ... moj wlasnie wyzional ducha Zapraszam! Chociaz jutro jeszcze bede w rozjazdach miedzy dwoma domami, ale od poniedzialku to juz na zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 29.09.2007 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Zapraszam! Chociaz jutro jeszcze bede w rozjazdach miedzy dwoma domami, ale od poniedzialku to juz na zawsze Wow , jak to pieknie brzmi. Na zawsze Zamierzalam Cie zdybac pomiedzy kursami Jak potrzebujesz cos podwiezc daj znac . O corci nie wspomne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 29.09.2007 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Wow , jak to pieknie brzmi. Na zawsze No prawie na zawsze Cholera wie co przyszlosc przyniesie Zamierzalam Cie zdybac pomiedzy kursami Jak potrzebujesz cos podwiezc daj znac . O corci nie wspomne Dzieki za chec pomocy. Teraz to juz mamy drobiazgi, wiec upchamy do bagaznika. Nie mniej zastanawiajace jest ilez to rzeczy czlowiek potrafi zmagazynowac. A wierz mi, nie naleze do "kolekcjonerek" i latwo rozstaje sie z przedmiotami i ubraniami nieprzydatnymi. Mimo wszystko "obroslam" w przyleglosci BTW w domu powinnam byc rano (jak wstaniemy i sie zapakujemy) czyli gdzies ok. 12.00 - 13.00, potem czeka nas kurs po odkurzacz (musze kupic jak najszybciej poniewaz nie mam sie jak wyzywac na pobudowlanych paprochach ) i wieczorem kolejny kursik z reszta rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.09.2007 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Amber, no to gratki! Kiedy parapetówkę urządzasz? Może i dla mnie się znajdzie jakiś kieliszeczek czegoś dobrego? Rrmisia, masz dzisiaj tupot białych mew? Czekam z niecierpliwością na fotki z łazienki, jestem w niej zakochana i jak przyjadę to w niej zamieszkam na czas pobytu u Was! Drzwi faktycznie pięknie się otwierają. Ja bym im zostawiła słoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 30.09.2007 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Amber Nowy odkurzacz , fiu fiu , Ty masz fajnie Trzymam kciuki calyn dzien za przeprowadzke Dpsia Zeby mewy to nie , ale mysz sie gdzies tlucze Na szczescie te inne drobne radosci pomagaja to jakos przezyc Tak ladnie farba pachnie u nas juz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.09.2007 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Dpsia Zeby mewy to nie , ale mysz sie gdzies tlucze Na szczescie te inne drobne radosci pomagaja to jakos przezyc Tak ladnie farba pachnie u nas juz A pokażesz jak to wyglada? Pokażesz? Proszę, pokaż! Pokaż! Spać prawie nie mogłam od tej Twojej łazienki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts