Magi77 15.10.2008 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 ależ ona ma oczęta śliczna dziewuszka domek nie gorszy i w środku i na zewnątrz prezentuje się bardzo dobrze cieszę się, że kominek już skończony Aniu ale nam się udały te córcie Twoje fotki też widziałam Cudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lorena 16.10.2008 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 WOW dla niuni dla kominka, dla neptunka i całokształtu. Muszę przyznać że kominek zaskakujący, a cegła poprostu cudna (i fachowic/kominkowiec też niezły) . Buziaki dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 16.10.2008 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 WOW dla niuni dla kominka, dla neptunka i całokształtu. Muszę przyznać że kominek zaskakujący, a cegła poprostu cudna (i fachowic/kominkowiec też niezły) . Buziaki dla wszystkich. dziękuję, dziękuję, dziękuję aż się zawstydziłam a fachowiec rzeczywiście godny polecenia buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
małaMI 17.10.2008 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2008 Cudna dzidzia. kominek też niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 18.10.2008 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Cudna dzidzia. kominek też niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 18.10.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Magi -super! Jak ja Ci zazdroszczę już gotowych: kominka, domku no i dzieciaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 18.10.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Magi -super! Jak ja Ci zazdroszczę już gotowych: kominka, domku no i dzieciaczka Kaśka, Ty weź sie do roboty z tym dzieciaczkiem a nie zazdrościsz naokoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 18.10.2008 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Magi -super! Jak ja Ci zazdroszczę już gotowych: kominka, domku no i dzieciaczka Domek, to jeszcze do końca nie gotowy kominkowi brakuje kinkietów ale dzieciaczki to już gotowe na 100% Jeszcze trochę i u Ciebie będziemy to wszystko podziwiać Ale od zazdroszczenia, to dzieciaczki się nie rodzą Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 18.10.2008 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2008 Magi -super! Jak ja Ci zazdroszczę już gotowych: kominka, domku no i dzieciaczka Kaśka, Ty weź sie do roboty z tym dzieciaczkiem a nie zazdrościsz naokoło Dobrze powiedziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.10.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Magi -super! Jak ja Ci zazdroszczę już gotowych: kominka, domku no i dzieciaczka Kaśka, Ty weź sie do roboty z tym dzieciaczkiem a nie zazdrościsz naokoło Dobrze powiedziane ale ja nie mogę.. bo ta #%@&*% praca ale za rok -dwa -pomyślę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.10.2008 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Nie namawiam, ja już swoje mam. Widzę tylko że są osoby, które tak odkładały a teraz jak chcą nie mogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.10.2008 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Widzę tylko że są osoby, które tak odkładały a teraz jak chcą nie mogą. ja też niestety znam takie przypadki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 19.10.2008 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Ja niestety też znam takie przypadki Nam też się zeszło rok, zanim zaciążyłam więc nie jest łatwo zwłaszcza jak bardzo się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.10.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Najlepiej zdać sie na przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 19.10.2008 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Najlepiej zdać sie na przypadek Racja Tylko, że jak już się planuje babe, to trudno o przypadek, bo w głowie jedna myśl siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.10.2008 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Ja mówię właśnie o takiem Przed-Planowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 19.10.2008 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2008 Ja mówię właśnie o takiem Przed-Planowaniem No tak Wpadłam właśnie do Twojego wątku. Pamiętam, że na pierwszej stronie wkleiłas zdjęcia kuchni, które mi się bardzo podobały Widzę szybkie postępy Oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.10.2008 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Dzięki Dalej jakoś idzie, optymistą trza być, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 20.10.2008 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Dzięki Dalej jakoś idzie, optymistą trza być, nie? No trza trza ......... zwłaszcza, że jak się powiedziało A, to trza powiedzieć B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 21.10.2008 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Ja niestety też znam takie przypadki Nam też się zeszło rok, zanim zaciążyłam więc nie jest łatwo zwłaszcza jak bardzo się chce ja mam dwie kolażanki, co ponad rok im zeszło.. a trzecia do tej pory próbuje .. wszystkie jesteśmy z jednego roku mówią, że im starsza dziewczyna tym trudniej jest zajść w ciążę, jeśli to pierwszy raz. Ja się niestety muszę troszkę z tym zgodzić, bo jest mi żal tych koleżanek, zwłaszcza tej ostatniej, co nic jej nie wychodzi. A jak ją namawiałam kilka lat temu, to ona miała czas... a teraz martwi się, że starą mamą będzie, jeśli wogóle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts