Magi77 21.10.2008 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 No niestety tak to bywa że im bardziej się chce, to tym bardziej nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 22.10.2008 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Dzień dobry Nie wiem, czy to faktycznie sprawa "chcenia". Taka jest natura, żyjemy w szybkim i coraz bardziej sztucznym świecie i to wszystko ma na nasz organizm wpływ. Pomyślcie, że lat 50 temu kobiety jeszcze w okolicy 50-tki rodziły kolejne, zdrowe dzieci. A teraz? młode 30-tki i nie mogą ani jednej ciąży donosić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.10.2008 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Dzień dobry Nie wiem, czy to faktycznie sprawa "chcenia". Taka jest natura, żyjemy w szybkim i coraz bardziej sztucznym świecie i to wszystko ma na nasz organizm wpływ. Pomyślcie, że lat 50 temu kobiety jeszcze w okolicy 50-tki rodziły kolejne, zdrowe dzieci. A teraz? młode 30-tki i nie mogą ani jednej ciąży donosić.. Witaj Niestety świat się ciągle zmienia i to niekoniecznie w dobrym kierunku Jak rodziłam Dominikę, to niestety na ginekologii, to co drugi przypadek niedonoszona ciąża w bardzo wczesnym etapie Moje 2 koleżanki miały już 2 poronienia i w zasadzie nie wiadomo dlaczego A są w moim wieku Chociaz jak przypomnę sobie szopki z przyjęciem do szpitala, bo nigdzie nie było miejsc i po 20 kobiet czekających na ktg, to wiadać że równowaga jest zachowana Ale jednocześnie zdaję sobie sprawę z tego, że miałam dużo szczęscia, bo jak już zaszłam w ciążę, to wszystko potoczyło się gładko i bez większych problemów A nie każdemu jest to niestety dane Ale jak to powiedział ksiądz jednej z moich koleżanek, widocznie Bóg dla niej wyznaczył inną drogę Dobrze, że go nie posłuchała, jest w ciąży i oby wytrwała do końca Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.10.2008 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Dzień dobry Nie wiem, czy to faktycznie sprawa "chcenia". Taka jest natura, żyjemy w szybkim i coraz bardziej sztucznym świecie i to wszystko ma na nasz organizm wpływ. Pomyślcie, że lat 50 temu kobiety jeszcze w okolicy 50-tki rodziły kolejne, zdrowe dzieci. A teraz? młode 30-tki i nie mogą ani jednej ciąży donosić.. to Ci powiem, że w mojej malutkiej wsi trzecia pani po 40tce w tym roku urodziła zdrowiutkie dzieciątko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 23.10.2008 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Dzień dobry Nie wiem, czy to faktycznie sprawa "chcenia". Taka jest natura, żyjemy w szybkim i coraz bardziej sztucznym świecie i to wszystko ma na nasz organizm wpływ. Pomyślcie, że lat 50 temu kobiety jeszcze w okolicy 50-tki rodziły kolejne, zdrowe dzieci. A teraz? młode 30-tki i nie mogą ani jednej ciąży donosić.. to Ci powiem, że w mojej malutkiej wsi trzecia pani po 40tce w tym roku urodziła zdrowiutkie dzieciątko... A co U Ciebie Aniu?? Jak Nadusia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 23.10.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 u mnie to na razie częste goście są.. z zaskoczki zwłaszcza A Nadusia ma chyba delikatne kolki.. codziennie koło 15tej, 16tej , gdzieś ze dwie godziny mi się pręży i popłakuje . I tylko na rękach się w miarę uspokaja Koperek i Espumisan są dość często w użyciu Nie codziennie, bo nie wolno, ale co drugi czy co trzeci dzień musi dostać, jak już jest bardzo źle . Pocieszam się, że w niedzielę juz będzie miesiąc, jeszcze ze dwa i powinno być lepiej A tak po za tym, to jest na razie spokojniutka, dużo śpi, potem sporo podje i leży sobie spokojnie na czuwaniu... A Twoja jak się ma? Śpicie razem, czy mała w łóżeczku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.10.2008 04:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Dzień dobry Nie wiem, czy to faktycznie sprawa "chcenia". Taka jest natura, żyjemy w szybkim i coraz bardziej sztucznym świecie i to wszystko ma na nasz organizm wpływ. Pomyślcie, że lat 50 temu kobiety jeszcze w okolicy 50-tki rodziły kolejne, zdrowe dzieci. A teraz? młode 30-tki i nie mogą ani jednej ciąży donosić.. to Ci powiem, że w mojej malutkiej wsi trzecia pani po 40tce w tym roku urodziła zdrowiutkie dzieciątko... brawo! cieszyć się trzeba i kibicować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 26.10.2008 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 u mnie to na razie częste goście są.. z zaskoczki zwłaszcza A Nadusia ma chyba delikatne kolki.. codziennie koło 15tej, 16tej , gdzieś ze dwie godziny mi się pręży i popłakuje . I tylko na rękach się w miarę uspokaja Koperek i Espumisan są dość często w użyciu Nie codziennie, bo nie wolno, ale co drugi czy co trzeci dzień musi dostać, jak już jest bardzo źle . Pocieszam się, że w niedzielę juz będzie miesiąc, jeszcze ze dwa i powinno być lepiej A tak po za tym, to jest na razie spokojniutka, dużo śpi, potem sporo podje i leży sobie spokojnie na czuwaniu... A Twoja jak się ma? Śpicie razem, czy mała w łóżeczku? Moja Mała też ma problemy z brzuszkiem nie są to typowe kolki, ale czasami mocno krzyczy i się pręży Też jej daję espumisan i czasmi herbatkę koperkową do picia, ale tylko z łyżeczki Ogólnie jest grzeczna, tylko strasznie ruchliwa Fajnie "gada" i mocno podnosi główkę Po kąpaniu usypia w łóżeczku i śpi w nim do pierwszego przebudzenia (koło 2 zazwyczaj), a potem biorę ją do nas i śpimy nawet do 9-10 Aniu Wszystkiego najlepszego dla Nadii, bo to już dziś miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.10.2008 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 trzymasz rękę na pulsie miesiąc już, miesiąc ale leci.. Moja też jest grzeczna, na razie jeszcze nie ruchliwa, nie gada ale główkę tez juz konkretnie podnosi i trzyma.. już gdzieś od tygodnia I też śpi w łóżeczku, zazwyczaj sama zasypia, a nad ranem po drugim karmieniu (koło 6tej) już jej nie odnoszę do łóżeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.10.2008 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 trzymasz rękę na pulsie miesiąc już, miesiąc ale leci.. Moja też jest grzeczna, na razie jeszcze nie ruchliwa, nie gada ale główkę tez juz konkretnie podnosi i trzyma.. już gdzieś od tygodnia I też śpi w łóżeczku, zazwyczaj sama zasypia, a nad ranem po drugim karmieniu (koło 6tej) już jej nie odnoszę do łóżeczka No widziałam u Ciebie w wątku jaka duża Dziewczynka i jak ładnie główkę trzyma Dominisia też po kąpaniu i cycaniu sama usypia w łóżeczku, ale im jest starsza tym krócej śpi w łóżeczku, a potem już ją biorę do nas Z przewijaka już zrezygnowałam, bo tak się odpycha i wierci, że dla spokojności wolę ją na łóżku przebierać. Guga, śmieje się w głos, jest fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 16.11.2008 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2008 Zaniedbałam ostatnio swój wątek, bo jakoś mi na wszystko czasu brakuje W domku nic się nie zmienia, za to Dominika rośnie jak na drożdzach Skończyła już 3 miesiące Chrzciny załatwione na 25 grudnia, trzeba się rozejrzeć za ubrankiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.11.2008 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 jaka ona śliczna a jakie ma włoski moja to nawet w połowie takich mieć nie będzie na 3 miesiące ślicznie wygląda, mały aniołek ja juz ubranko załatwiłam, a nawet dwa i becik tez mam, więc będzie małej ciepło wczoraj się jeszcze zorientowałam, że bucików nie mamy... i trzeba po świece jechać.. mikołaj się zbliża, wielki dzień dla małej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.11.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 http://images36.fotosik.pl/31/fc53ef0cf235a8d3.jpg cała mamusia normalnie... będzie laska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 18.11.2008 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 jaka ona śliczna a jakie ma włoski moja to nawet w połowie takich mieć nie będzie na 3 miesiące ślicznie wygląda, mały aniołek ja juz ubranko załatwiłam, a nawet dwa i becik tez mam, więc będzie małej ciepło wczoraj się jeszcze zorientowałam, że bucików nie mamy... i trzeba po świece jechać.. mikołaj się zbliża, wielki dzień dla małej No właśnie do mikołaja coraz bliżej, będzie wielki dzień Ja w przyszłym tygodniu jadę kupić ubranko, bo trzeba wydatki w czasie rozłożyć Święta za pasem, prezenty, Wika ma w styczniu uodziny wszystko na raz zresztą jak co roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia.a 18.11.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Jak dla mnie bomba, tylko nie wiem czy nie będzie a ciemno troszkę E tam ciemno (są 2 okna ) Te beżowe to bardzo blade są- sama zobacz: http://images13.fotosik.pl/120/54bbce6a67795564.jpg Kocham te płytki Jeszcze tylko muszę męża przekonac bo on nie lubi zielonego dziewczyny, jakiej firmy są te płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 19.11.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Jak dla mnie bomba, tylko nie wiem czy nie będzie a ciemno troszkę E tam ciemno (są 2 okna ) Te beżowe to bardzo blade są- sama zobacz: http://images13.fotosik.pl/120/54bbce6a67795564.jpg Kocham te płytki Jeszcze tylko muszę męża przekonac bo on nie lubi zielonego dziewczyny, jakiej firmy są te płytki? na moje oko, to Bambo Paradyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 19.11.2008 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Potwierdzam -to bambus z paradyża to ja miałam na niego kiedyś taką straszną ochotę -ale jakoś mi minęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.11.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 dzień dobry, gdzie te zdjęcia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.11.2008 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 dzień dobry, gdzie te zdjęcia?? No muszę trochę popstrykać, bo się zaniedbałam ostatnio Byłam na zakupkach na Bazarze Różyckiego i kupiłam Małej ubranko do chrztu. Sukieneczkę, futerko, spodenki i czapusię też futrzaną cudo Już nie mogę się doczekac, źeby Ją w to ubrać Aniu A jak Wasze przygotowania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 28.11.2008 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 ubranko mamy, dziś zaczęłam porządki (teraz mam przerwę na kawkę...), wieczorem muszę już zrobić listę zakupów i torta zamówić a przylazłam do Ciebie, żebyś Ty polazła ( ) do mnie, bo Nadia bierze udział w konkursie Bebiko. O głosik prosimy, bo każdy się liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts