Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój Neptunek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć Magi :lol:

Hej hej hej :lol:

Okropna pogoda co??

Ale dobra dla Twojego ogródka :lol:

U mnie też wtreszcie trawka zaczęła wschodzić :lol: :lol: :lol:

Moja trawka to już taka, że ją nawet widać :lol:

Pada mi tak akuratnie - gorzej, że ma w weekend też lać, a ja mam masę roślinek do posadzenia :roll:

Cześć Magi :lol:

Hej hej hej :lol:

Okropna pogoda co??

Ale dobra dla Twojego ogródka :lol:

U mnie też wtreszcie trawka zaczęła wschodzić :lol: :lol: :lol:

Moja trawka to już taka, że ją nawet widać :lol:

Pada mi tak akuratnie - gorzej, że ma w weekend też lać, a ja mam masę roślinek do posadzenia :roll:

Ciekawe, że wschodząca trawka może człowiekowi tyle radości sprawić :lol: :roll: :wink:

Będziecie chodzić z nią na polowania na grubą zwierzynę :roll: :wink:

Nie nie :p

Kupilismy ją jako psiaka domowego :p

Zresztą pan, który ją nam sprzedał nie chciał jej oddać w ręce myśliwego :roll:

Chociaż las za płotem i dziki też się pojawiają :roll: :wink: :roll:

Cześć

Z własnego doświadczenia wiem i ostrzegam, że psa myśliwskiego nie da się nijak oduczyć polowania. Miałam kiedyś wyżła- przecudny i przemądry pies ale żaby i inne stwory leśne miałam regularnie przynoszone.

Teraz mamy mieszańca ale z husky ma bardzo dużo i niestety nadal uszy strzyże nawet na widok kur, choć wie że jej nie wolno.

No i - takiego psa jest taki, że musi sie wybiegać dużo, w przeciwnym razie niszczy sprzęty w mieszkaniu. Dużo, w sensie duuuuuużo... :lol:

ale piękny psiak, prawie tak ładna jak moja :wink: :lol:

Będziecie chodzić z nią na polowania na grubą zwierzynę :roll: :wink:

Nie nie :p

Kupilismy ją jako psiaka domowego :p

Zresztą pan, który ją nam sprzedał nie chciał jej oddać w ręce myśliwego :roll:

Chociaż las za płotem i dziki też się pojawiają :roll: :wink: :roll:

Cześć

Z własnego doświadczenia wiem i ostrzegam, że psa myśliwskiego nie da się nijak oduczyć polowania. Miałam kiedyś wyżła- przecudny i przemądry pies ale żaby i inne stwory leśne miałam regularnie przynoszone.

Teraz mamy mieszańca ale z husky ma bardzo dużo i niestety nadal uszy strzyże nawet na widok kur, choć wie że jej nie wolno.

No i - takiego psa jest taki, że musi sie wybiegać dużo, w przeciwnym razie niszczy sprzęty w mieszkaniu. Dużo, w sensie duuuuuużo... :lol:

ale piękny psiak, prawie tak ładna jak moja :wink: :lol:

Jak na razie nasza psica poluje na wszelkiego rodzaju robactwo :lol: i bardzo dobrze :p Na razie jest nie zaszczepiona przeciw wściekliźnie, więc za dużo z nią nie wychodzę, ale wczoraj pierwszy poważny spacer zaliczyłyśmy :p

W domu, poza sikaniem, jak na razie nie stwarza większych problemów :p dziś nawet przespała całą noc bez sikania :lol:

Zobaczymy jak to będzie dalej :lol:

Pozdrowionka

Dalej będzie dobrze, bo to mądry pies :lol:

Jak macie styczność z innymi psami, a pewnie na spacerach jest ich mnóstwo to jeszcze polecam zaszczepienie na nosówkę. Teraz jest okres, kiedy lisy wychodzą z lasów i są psy, które spedzają czas w lesie czy pod lasem więc istnieje prawdopodobieństwo, że może zachorować.

Mojej teściowej psa ledwo odratowali więc ja wolę dmuchać na zimne.