Magi77 27.05.2009 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Hej Magi Psinka prześliczna Magi, czy mogłabyś zmniejszyć trochę zdjęcie w avatarze, bo jest za duże i strona się rozjeżdża No właśnie to robię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.05.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Hej Magi Psinka prześliczna Magi, czy mogłabyś zmniejszyć trochę zdjęcie w avatarze, bo jest za duże i strona się rozjeżdża No właśnie to robię Nio ale teraz piękna psica Twoja zniknęła zupełnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.05.2009 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Hej Magi Psinka prześliczna Magi, czy mogłabyś zmniejszyć trochę zdjęcie w avatarze, bo jest za duże i strona się rozjeżdża No właśnie to robię Nio ale teraz piękna psica Twoja zniknęła zupełnie no udało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.05.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Magi, cóż to za piękność w Twoim avatarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.05.2009 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Magi, cóż to za piękność w Twoim avatarze? A to Lunka Nasz piesek Posokowiec hanowerski Wiktorynki prezent przedkomunijny Jest z nami od niedzieli Kochana ale strasznie psotna jak to szczeniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.05.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Cześć Magi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.05.2009 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Cześć Magi Hej hej hej Okropna pogoda co?? Ale dobra dla Twojego ogródka U mnie też wtreszcie trawka zaczęła wschodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 27.05.2009 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Magi, psinka przecudna !!!!! Takie szczeniaczki są do schrupania ja marzę o retriwerze i jak tylko się przeprowadzimy na swoje, to takiego kupię dziewczynkom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 27.05.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Cześć Magi Hej hej hej Okropna pogoda co?? Ale dobra dla Twojego ogródka U mnie też wtreszcie trawka zaczęła wschodzić Moja trawka to już taka, że ją nawet widać Pada mi tak akuratnie - gorzej, że ma w weekend też lać, a ja mam masę roślinek do posadzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.05.2009 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Magi, psinka przecudna !!!!! Takie szczeniaczki są do schrupania ja marzę o retriwerze i jak tylko się przeprowadzimy na swoje, to takiego kupię dziewczynkom My też myśleliśmy o retriwerze, ale wolałam psiaka z krótszą sierścią Kiedyś sobie może sprawimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.05.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Będziecie chodzić z nią na polowania na grubą zwierzynę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.05.2009 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Będziecie chodzić z nią na polowania na grubą zwierzynę Nie nie Kupilismy ją jako psiaka domowego Zresztą pan, który ją nam sprzedał nie chciał jej oddać w ręce myśliwego Chociaż las za płotem i dziki też się pojawiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.05.2009 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Cześć Magi Hej hej hej Okropna pogoda co?? Ale dobra dla Twojego ogródka U mnie też wtreszcie trawka zaczęła wschodzić Moja trawka to już taka, że ją nawet widać Pada mi tak akuratnie - gorzej, że ma w weekend też lać, a ja mam masę roślinek do posadzenia Ciekawe, że wschodząca trawka może człowiekowi tyle radości sprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.05.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 u mnie jak zaczęła kiełkować to aż skakałam z radości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.05.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 u mnie jak zaczęła kiełkować to aż skakałam z radości... No ja się dziś gapiłam jak sroka w gnat Ale w końcu wygapiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 27.05.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 teraz będzie codzień ładniejsza, prawie na komunię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.05.2009 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 teraz będzie codzień ładniejsza, prawie na komunię Prawie A komunia coraz bliżej a ja nie mam co na siebie włożyć Muszę na zakupy, a tak jakoś nie mam do tego serca Uciekam spać dobrej nocki wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.05.2009 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Będziecie chodzić z nią na polowania na grubą zwierzynę Nie nie Kupilismy ją jako psiaka domowego Zresztą pan, który ją nam sprzedał nie chciał jej oddać w ręce myśliwego Chociaż las za płotem i dziki też się pojawiają Cześć Z własnego doświadczenia wiem i ostrzegam, że psa myśliwskiego nie da się nijak oduczyć polowania. Miałam kiedyś wyżła- przecudny i przemądry pies ale żaby i inne stwory leśne miałam regularnie przynoszone. Teraz mamy mieszańca ale z husky ma bardzo dużo i niestety nadal uszy strzyże nawet na widok kur, choć wie że jej nie wolno. No i - takiego psa jest taki, że musi sie wybiegać dużo, w przeciwnym razie niszczy sprzęty w mieszkaniu. Dużo, w sensie duuuuuużo... ale piękny psiak, prawie tak ładna jak moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.05.2009 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Będziecie chodzić z nią na polowania na grubą zwierzynę Nie nie Kupilismy ją jako psiaka domowego Zresztą pan, który ją nam sprzedał nie chciał jej oddać w ręce myśliwego Chociaż las za płotem i dziki też się pojawiają Cześć Z własnego doświadczenia wiem i ostrzegam, że psa myśliwskiego nie da się nijak oduczyć polowania. Miałam kiedyś wyżła- przecudny i przemądry pies ale żaby i inne stwory leśne miałam regularnie przynoszone. Teraz mamy mieszańca ale z husky ma bardzo dużo i niestety nadal uszy strzyże nawet na widok kur, choć wie że jej nie wolno. No i - takiego psa jest taki, że musi sie wybiegać dużo, w przeciwnym razie niszczy sprzęty w mieszkaniu. Dużo, w sensie duuuuuużo... ale piękny psiak, prawie tak ładna jak moja Jak na razie nasza psica poluje na wszelkiego rodzaju robactwo i bardzo dobrze Na razie jest nie zaszczepiona przeciw wściekliźnie, więc za dużo z nią nie wychodzę, ale wczoraj pierwszy poważny spacer zaliczyłyśmy W domu, poza sikaniem, jak na razie nie stwarza większych problemów dziś nawet przespała całą noc bez sikania Zobaczymy jak to będzie dalej Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.05.2009 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Dalej będzie dobrze, bo to mądry pies Jak macie styczność z innymi psami, a pewnie na spacerach jest ich mnóstwo to jeszcze polecam zaszczepienie na nosówkę. Teraz jest okres, kiedy lisy wychodzą z lasów i są psy, które spedzają czas w lesie czy pod lasem więc istnieje prawdopodobieństwo, że może zachorować. Mojej teściowej psa ledwo odratowali więc ja wolę dmuchać na zimne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts