Magi77 28.05.2009 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Dalej będzie dobrze, bo to mądry pies Jak macie styczność z innymi psami, a pewnie na spacerach jest ich mnóstwo to jeszcze polecam zaszczepienie na nosówkę. Teraz jest okres, kiedy lisy wychodzą z lasów i są psy, które spedzają czas w lesie czy pod lasem więc istnieje prawdopodobieństwo, że może zachorować. Mojej teściowej psa ledwo odratowali więc ja wolę dmuchać na zimne. Ma wszystkie szczepienia, brakuje tylko wścieklizny, bo musimy odczekać tydzień jak się zaaklimatyzuje w naszym domku, żeby szczepionka dobrze zadzialała. Wczoraj ją odrobaczyłam. Idzie ku lepszemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.05.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 To super fajjnie mieć psa,nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.05.2009 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 To super fajjnie mieć psa,nie? No pewnie, że fajnie Zawsze o tym marzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.05.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Hejka to mówisz, że ciężko z takim szczeniaczkiem a ja to swoją jeszcze nad morze zabieram, więc prawie tak jakbym z dwójką malutkich dzieci jechała właśnie Rasia prowadzi negocjacje, żeby chociaż do 19 czerwca u obecnej właścicielki jeszcze pomieszkała trawa będzie Ci roooosła, że hohoho bo tak leje a na Komunię coś kupisz, masz jeszcze tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 29.05.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Doberek mówię mimo tej pogody...... Zmykam bo smigam do lekarza z córeczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 29.05.2009 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Hejka to mówisz, że ciężko z takim szczeniaczkiem a ja to swoją jeszcze nad morze zabieram, więc prawie tak jakbym z dwójką malutkich dzieci jechała właśnie Rasia prowadzi negocjacje, żeby chociaż do 19 czerwca u obecnej właścicielki jeszcze pomieszkała trawa będzie Ci roooosła, że hohoho bo tak leje a na Komunię coś kupisz, masz jeszcze tydzień No to rzeczywiście nie będzie Ci latwo Taki mały pies wymaga sporo opieki, chociaż nasza jak nie sika, to w zasadzie większych problemów nie sprawia Noce są w porządku A na ciuchy ruszam we wtorek do Maximusa muszę coś upolować Trawa poszła jak szalona prawie słychać jak rośnie Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 29.05.2009 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Doberek mówię mimo tej pogody...... Zmykam bo smigam do lekarza z córeczką Doberek doberek Pogoda barowa ale trawka rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 30.05.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Doberek mówię mimo tej pogody...... Zmykam bo smigam do lekarza z córeczką Doberek doberek Pogoda barowa ale trawka rośnie Magi - byłam w Raju i trawka owszem chyba rośnie ale pod wodą, bo tyle napadało że woda stoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.06.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 cześć Magi, jak tam przygotowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.06.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Hej Magi jak nowy tydzień ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 01.06.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Doberek mówię mimo tej pogody...... Zmykam bo smigam do lekarza z córeczką Doberek doberek Pogoda barowa ale trawka rośnie Magi - byłam w Raju i trawka owszem chyba rośnie ale pod wodą, bo tyle napadało że woda stoi Witaj witaj U nas też trawka pod wodą ale naszczęście rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 01.06.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 cześć Magi, jak tam przygotowania? Hejka Na razie przygotowań brak Dopiero zacznie się czwartek-piątek Jutro ruszam sobie na jakieś zakupki ciuchowe mam nadzieję, że coś mi się uda kupić Dzisiaj zaczęły się próby w kościele Dajemy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 01.06.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Hej Magi jak nowy tydzień ? No witaj Zaniedbałam przez weekend forum W sobotę miałam gości, a wczoraj leniuchowaliśmy Na ten tydzień też ma sporo planów, głownie związanych z komunią, chociaż przygotowania zaczniemy pewnie gdzieś od czwartku Pozdrawiam i w miarę możliwości będę się pokazywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.06.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 pochwal się zakupami jutro, napewno coś fajnego upolujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.06.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Doberek ja też ostatnio trochę mam odwyku od FM a jak będzie psina to pewno zupełnie nie będę miała czasu zaglądać ale buziaczki zostawiam i miłych łowów zakupowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 06.06.2009 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Witajcie Wpadłam na chwilkę w trakcie komunijnych przygotowań Ciuch kupiłam Jestem bardzo zadowolona Codziennie przez tydzień mieliśmy próby, dzisiaj spowiedź Zaraz lecę do fryzjera i na zakupy Czasu na wszystko brakuje, ale dobrze, że to już jutro Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu poczytam co u Was słychać Trzymajcie kciuki, głównie za pogodę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 06.06.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Trzymajcie kciuki, głównie za pogodę Pozdrawiam Czymamy!!!! żeby się wszystko udało! a potem prosimy o fotorelację z imprezki -i foty "komunistki" i mamy w "ciuchu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.06.2009 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Magi, życzę udanej imprezy jutro oraz aby pogoda dopisała Ściskam mocno kciuki i buziaki dla was zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.06.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2009 Witajcie Wpadłam na chwilkę w trakcie komunijnych przygotowań Ciuch kupiłam Jestem bardzo zadowolona Codziennie przez tydzień mieliśmy próby, dzisiaj spowiedź Zaraz lecę do fryzjera i na zakupy Czasu na wszystko brakuje, ale dobrze, że to już jutro Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu poczytam co u Was słychać Trzymajcie kciuki, głównie za pogodę Pozdrawiam kciuki trzymamy a potem na relację czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 08.06.2009 20:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2009 Witajcie Komunia się udała Pogoda na szczęście dopisała, choć na początku było bardzo zimno Wika zadowolona Ja też, bo to już za nami Oby przeżyć jeszcze biały tydzień Miały być fotki ale fotosik odamawia współpracy imageshack też Podrzućcie jakiś inny program do wjklejania zdjęć, to może się uda Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts