78mysz 19.11.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 jeśli Mała lubi plastyczne zabawki to ciastolina jest świetna, farby, do czytania bajeczki-moja lubi świat małej księżniczki od dawna.Magi jak to Miśka się niczym nie bawi, coś chyba robi cały dzien? Musisz szukać zabawek rozwojowych i zachęcać ją, oczywiście nic na siłe, ale pokazuj jej różne rzeczy. Może kostium małej wróżki, małe dziewczynki lubią się przebierać. moze huśtawke do pokoju, materac gimnastyczny, to musi być coś specjalnie dla niej. Moja Mała to ogląda po raz kolejny upiora w operze, wysiedzi cały spektakl na pupie, no ale jest jakby troche starsza, moze do teatru ją wziąść ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ed-mar 19.11.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Witaj Magi Ja też mam podobny problem z prezentami. Na początku grudnia mam wypłatę więc chcę jak najszybciej leciec na zakupy, cobym nie wydła po drodze na niepotrzenbne rzeczy. Moja starsza córka ma 7 lat i też nie chcę jej kupowac zabawek, ale jednak to "coś" dziecinnego by się przydało, tylko co??? A dla młodszej co kupiłaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 19.11.2009 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Ja wczoraj zaszczepiona zastrzykiem kasy pognałam po prezenty. W sumie niewiele kupiłam, a wydalam wszystko co miałam przeznaczone Nie mam pomysłu na prezent dla Wiktorii Na zabawki to już jest za duża, bo w zasadzie niczym się nie bawi. Myślałam o czyś z ciuchów, ale jak dostanie same ciuchy pod choinkę to nie będzie zadowolona. Kupiłam jej kosmetyki hello kity z fajną kosmetyczką, ale chciałabym coś jeszcze. Pomóżcie Witaj!! a ile ma lat Twoja córcia?? Wiktoria w styczniu skończy 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 19.11.2009 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 jeśli Mała lubi plastyczne zabawki to ciastolina jest świetna, farby, do czytania bajeczki-moja lubi świat małej księżniczki od dawna.Magi jak to Miśka się niczym nie bawi, coś chyba robi cały dzien? Musisz szukać zabawek rozwojowych i zachęcać ją, oczywiście nic na siłe, ale pokazuj jej różne rzeczy. Może kostium małej wróżki, małe dziewczynki lubią się przebierać. moze huśtawke do pokoju, materac gimnastyczny, to musi być coś specjalnie dla niej. Moja Mała to ogląda po raz kolejny upiora w operze, wysiedzi cały spektakl na pupie, no ale jest jakby troche starsza, moze do teatru ją wziąść ? dobrze mówisz tylko Wika już nie jest mała ma 10 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 19.11.2009 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Witaj Magi Ja też mam podobny problem z prezentami. Na początku grudnia mam wypłatę więc chcę jak najszybciej leciec na zakupy, cobym nie wydła po drodze na niepotrzenbne rzeczy. Moja starsza córka ma 7 lat i też nie chcę jej kupowac zabawek, ale jednak to "coś" dziecinnego by się przydało, tylko co??? A dla młodszej co kupiłaś??? No właśnie ja dostałam premię w pracy i dlatego od razu poleciałam na zakupy, bo potem to ani premii ani zakupów Młodszej czyli Dominice kupiłam Dzbanuszek na klocuszek , dostanie też zestaw sprzątaczki z odkurzaczem od moje mamy i jakąś lalę bobaska od babci Wiktoria jak miała 7 lat to kochała nad życie littlest pet shop, zresztą do tej pory jak się pojawiają nowe figurki, to jeszcze kupujemy Dostała wtedy pod choinkę pościel Winx, taki duży zestaw pet shopa, co z ciuchów napewno i chyba grę zaczarowane drzewko. W zeszłym roku dostała geomagi, latające ufo, samochód zdalnie sterowany(taki dziewczyński), bieliznę, czapkę z szalikiem i pamiętnik na hasło. Ten pamiętnik to porażka, więc nie polecam. Teraz tak się zastanawiam nad pościelą Hanny Montany co świeci w ciemnościach, albo naklejkami na ściany (kwiaty, motyle itp.), wczoraj w H&M oglądałam sukienki, ale nic mnie nie urzekło, albo cena była wysoka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 19.11.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Magi, może jakąś grę dla całej rodziny ale dziecinną trochę? monopol, scrable albo coś podobnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.11.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Cześć Magi moje dzieci namietnie w Osadników grają (w Empiku kupione) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 20.11.2009 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Magi, może jakąś grę dla całej rodziny ale dziecinną trochę? monopol, scrable albo coś podobnego? Monopol i scrable mamy. Myślałam o grze Kocham Cię Polsko, bo bardzo wszyscy lubimy ten program Mam jeszcze trochę czasu do zastanowienia i czekam jeszcze na propozycje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 20.11.2009 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Cześć Magi moje dzieci namietnie w Osadników grają (w Empiku kupione) Nie wiem co to osadnicy, ale zaraz poszperam w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 20.11.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 jeśli Mała lubi plastyczne zabawki to ciastolina jest świetna, farby, do czytania bajeczki-moja lubi świat małej księżniczki od dawna.Magi jak to Miśka się niczym nie bawi, coś chyba robi cały dzien? Musisz szukać zabawek rozwojowych i zachęcać ją, oczywiście nic na siłe, ale pokazuj jej różne rzeczy. Może kostium małej wróżki, małe dziewczynki lubią się przebierać. moze huśtawke do pokoju, materac gimnastyczny, to musi być coś specjalnie dla niej. Moja Mała to ogląda po raz kolejny upiora w operze, wysiedzi cały spektakl na pupie, no ale jest jakby troche starsza, moze do teatru ją wziąść ? dobrze mówisz tylko Wika już nie jest mała ma 10 lat o rety myślalam, ze o młodszej mówisz Magi. Ale wtopa Jako dzieisęcioletnia panna dostałam od mikołaja kolczyki -koła i cieszyłam sie jak gooopia.A Twoja panna to nie mówi co by chciała dostac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 20.11.2009 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 jeśli Mała lubi plastyczne zabawki to ciastolina jest świetna, farby, do czytania bajeczki-moja lubi świat małej księżniczki od dawna.Magi jak to Miśka się niczym nie bawi, coś chyba robi cały dzien? Musisz szukać zabawek rozwojowych i zachęcać ją, oczywiście nic na siłe, ale pokazuj jej różne rzeczy. Może kostium małej wróżki, małe dziewczynki lubią się przebierać. moze huśtawke do pokoju, materac gimnastyczny, to musi być coś specjalnie dla niej. Moja Mała to ogląda po raz kolejny upiora w operze, wysiedzi cały spektakl na pupie, no ale jest jakby troche starsza, moze do teatru ją wziąść ? dobrze mówisz tylko Wika już nie jest mała ma 10 lat o rety myślalam, ze o młodszej mówisz Magi. Ale wtopa Jako dzieisęcioletnia panna dostałam od mikołaja kolczyki -koła i cieszyłam sie jak gooopia.A Twoja panna to nie mówi co by chciała dostac? Nic się nie stało Wika nie ma przekutych uszu, więc kolczyki odpadają i właśnie ona nie bardzo sama wie co chce. Coś tam brzdąka o Polly Pocket, tym nowym zestawie, ale ja wiem że pobawi się tym tydzień i rzuci do szafki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.11.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 cześć Magi widzę, że już szalejesz z Mikołajem my wybieramy sie w niedziele na jakieś zakupy tylko ja mam małe dzieci to mniejszy problem pościel dla Wiki to dobra myśl, a może jakieś puzzle (jak lubi), jakąś książkę dziewczęcą, bilety do kina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 20.11.2009 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 cześć Magi widzę, że już szalejesz z Mikołajem my wybieramy sie w niedziele na jakieś zakupy tylko ja mam małe dzieci to mniejszy problem pościel dla Wiki to dobra myśl, a może jakieś puzzle (jak lubi), jakąś książkę dziewczęcą, bilety do kina No hejka Fajnie, że jesteś Widziałam u Ciebie, że ze zdrówkiem Nadii lepiej, to bardzo dobrze że znasz przyczynę, to łatwiej leczyć. Wiktorii chyba kupię tą pościel i myślę o tej nowej książce o przygodach Mikołajka Zobaczę jeszcze Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.11.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 ja na razie planuję, że Dawidkowi kupimy drogę z parkingiem z Wadera, bo jedną już ma i lubi, dokupimy mu jeszcze, będzie miał co układać i stojącą tablicę do pisania, tylko nie wiem, czy na kredę czy na pisaki Nadusi to coś grającego planuję, bo lubi. Zabawki z Fishera (bo ten garnuszek co kupiłaś to pewnie z tego) odpadają, mam żyrafę na te klocki, klocki edukacyjne i żółwia (co się go młotkiem pierze ), wszystko leży i zero zainteresowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 20.11.2009 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 ja na razie planuję, że Dawidkowi kupimy drogę z parkingiem z Wadera, bo jedną już ma i lubi, dokupimy mu jeszcze, będzie miał co układać i stojącą tablicę do pisania, tylko nie wiem, czy na kredę czy na pisaki Nadusi to coś grającego planuję, bo lubi. Zabawki z Fishera (bo ten garnuszek co kupiłaś to pewnie z tego) odpadają, mam żyrafę na te klocki, klocki edukacyjne i żółwia (co się go młotkiem pierze ), wszystko leży i zero zainteresowania moja też ma tą żyrafę i ją lubi, to może i dzbanuszek jej podpasuje Dominika bardzo lubi lalki bobasy. Ma po Wice ale to jest chu chu i jest bardzo ciężka. Na pewno muszę jej kupić takiego bobaska, ale mniejszego i lżejszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 20.11.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Nadia dostała wózek dla lalek na roczek i bardzo go lubi. Bobasów też już ma sporo, więc wozi co chwile inną lalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.11.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 23.11.2009 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witam się poniedziałkowo Wika już czuje się lepiej, ale postanowiłam jeszcze do końca tygodnia potrzymać ją w domu. Jeszcze trochę kaszle i jest osłabiona. Ale za to siedząc w domu zaczęła podrzucać pomysły co by jej mógł przynieść Mikołaj. Pościel Hanny Montany jak najbardziej, płytę Miley Cyrus albo Seleny Gomez i film na DVD Czarodzieje z Veverly Place Jestem uratowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 23.11.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witam się poniedziałkowo Wika już czuje się lepiej, ale postanowiłam jeszcze do końca tygodnia potrzymać ją w domu. Jeszcze trochę kaszle i jest osłabiona. Ale za to siedząc w domu zaczęła podrzucać pomysły co by jej mógł przynieść Mikołaj. Pościel Hanny Montany jak najbardziej, płytę Miley Cyrus albo Seleny Gomez i film na DVD Czarodzieje z Veverly Place Jestem uratowana to się Mikołaj cieszy, że wie co ma kupić dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 23.11.2009 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witam się poniedziałkowo Wika już czuje się lepiej, ale postanowiłam jeszcze do końca tygodnia potrzymać ją w domu. Jeszcze trochę kaszle i jest osłabiona. Ale za to siedząc w domu zaczęła podrzucać pomysły co by jej mógł przynieść Mikołaj. Pościel Hanny Montany jak najbardziej, płytę Miley Cyrus albo Seleny Gomez i film na DVD Czarodzieje z Veverly Place Jestem uratowana to się Mikołaj cieszy, że wie co ma kupić dzień dobry No cieszy się cieszy, bo już mnie głowa bolała co kupić tej swojej starszej córci doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts