Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój Neptunek

Recommended Posts

jeśli Mała lubi plastyczne zabawki to ciastolina jest świetna, farby, do czytania bajeczki-moja lubi świat małej księżniczki od dawna.Magi jak to Miśka się niczym nie bawi, coś chyba robi cały dzien? Musisz szukać zabawek rozwojowych i zachęcać ją, oczywiście nic na siłe, ale pokazuj jej różne rzeczy. Może kostium małej wróżki, małe dziewczynki lubią się przebierać. moze huśtawke do pokoju, materac gimnastyczny, to musi być coś specjalnie dla niej.

Moja Mała to ogląda po raz kolejny upiora w operze, wysiedzi cały spektakl na pupie, no ale jest jakby troche starsza, moze do teatru ją wziąść ?

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Magi

Ja też mam podobny problem z prezentami. Na początku grudnia mam wypłatę więc chcę jak najszybciej leciec na zakupy, cobym nie wydła po drodze na niepotrzenbne rzeczy.

Moja starsza córka ma 7 lat i też nie chcę jej kupowac zabawek, ale jednak to "coś" dziecinnego by się przydało, tylko co???

A dla młodszej co kupiłaś???

Ja wczoraj zaszczepiona zastrzykiem kasy pognałam po prezenty. W sumie niewiele kupiłam, a wydalam wszystko co miałam przeznaczone :roll: :roll: :roll:

Nie mam pomysłu na prezent dla Wiktorii :roll:

Na zabawki to już jest za duża, bo w zasadzie niczym się nie bawi.

Myślałam o czyś z ciuchów, ale jak dostanie same ciuchy pod choinkę to nie będzie zadowolona.

Kupiłam jej kosmetyki hello kity z fajną kosmetyczką, ale chciałabym coś jeszcze.

Pomóżcie :D

Witaj!! :p

a ile ma lat Twoja córcia??

Wiktoria w styczniu skończy 10 lat.

jeśli Mała lubi plastyczne zabawki to ciastolina jest świetna, farby, do czytania bajeczki-moja lubi świat małej księżniczki od dawna.Magi jak to Miśka się niczym nie bawi, coś chyba robi cały dzien? Musisz szukać zabawek rozwojowych i zachęcać ją, oczywiście nic na siłe, ale pokazuj jej różne rzeczy. Może kostium małej wróżki, małe dziewczynki lubią się przebierać. moze huśtawke do pokoju, materac gimnastyczny, to musi być coś specjalnie dla niej.

Moja Mała to ogląda po raz kolejny upiora w operze, wysiedzi cały spektakl na pupie, no ale jest jakby troche starsza, moze do teatru ją wziąść ?

dobrze mówisz tylko Wika już nie jest mała :roll:

ma 10 lat :p

Witaj Magi

Ja też mam podobny problem z prezentami. Na początku grudnia mam wypłatę więc chcę jak najszybciej leciec na zakupy, cobym nie wydła po drodze na niepotrzenbne rzeczy.

Moja starsza córka ma 7 lat i też nie chcę jej kupowac zabawek, ale jednak to "coś" dziecinnego by się przydało, tylko co???

A dla młodszej co kupiłaś???

No właśnie ja dostałam premię w pracy i dlatego od razu poleciałam na zakupy, bo potem to ani premii ani zakupów :roll: :roll: :roll:

Młodszej czyli Dominice kupiłam Dzbanuszek na klocuszek :p , dostanie też zestaw sprzątaczki z odkurzaczem od moje mamy i jakąś lalę bobaska od babci :p

Wiktoria jak miała 7 lat to kochała nad życie littlest pet shop, zresztą do tej pory jak się pojawiają nowe figurki, to jeszcze kupujemy :roll: Dostała wtedy pod choinkę pościel Winx, taki duży zestaw pet shopa, co z ciuchów napewno i chyba grę zaczarowane drzewko.

W zeszłym roku dostała geomagi, latające ufo, samochód zdalnie sterowany(taki dziewczyński), bieliznę, czapkę z szalikiem i pamiętnik na hasło. Ten pamiętnik to porażka, więc nie polecam.

Teraz tak się zastanawiam nad pościelą Hanny Montany co świeci w ciemnościach, albo naklejkami na ściany (kwiaty, motyle itp.), wczoraj w H&M oglądałam sukienki, ale nic mnie nie urzekło, albo cena była wysoka :roll:

o rety myślalam, ze o młodszej mówisz Magi. Ale wtopa :oops:

Jako dzieisęcioletnia panna dostałam od mikołaja kolczyki -koła i cieszyłam sie jak gooopia.A Twoja panna to nie mówi co by chciała dostac?

o rety myślalam, ze o młodszej mówisz Magi. Ale wtopa :oops:

Jako dzieisęcioletnia panna dostałam od mikołaja kolczyki -koła i cieszyłam sie jak gooopia.A Twoja panna to nie mówi co by chciała dostac?

Nic się nie stało :p :p :p

Wika nie ma przekutych uszu, więc kolczyki odpadają i właśnie ona nie bardzo sama wie co chce. Coś tam brzdąka o Polly Pocket, tym nowym zestawie, ale ja wiem że pobawi się tym tydzień i rzuci do szafki :roll:

cześć Magi :D

widzę, że już szalejesz z Mikołajem :lol:

my wybieramy sie w niedziele na jakieś zakupy :roll:

tylko ja mam małe dzieci to mniejszy problem :wink:

pościel dla Wiki to dobra myśl, a może jakieś puzzle (jak lubi), jakąś książkę dziewczęcą, bilety do kina :roll:

cześć Magi :D

widzę, że już szalejesz z Mikołajem :lol:

my wybieramy sie w niedziele na jakieś zakupy :roll:

tylko ja mam małe dzieci to mniejszy problem :wink:

pościel dla Wiki to dobra myśl, a może jakieś puzzle (jak lubi), jakąś książkę dziewczęcą, bilety do kina :roll:

No hejka :p

Fajnie, że jesteś :p

Widziałam u Ciebie, że ze zdrówkiem Nadii lepiej, to bardzo dobrze że znasz przyczynę, to łatwiej leczyć.

Wiktorii chyba kupię tą pościel i myślę o tej nowej książce o przygodach Mikołajka :p Zobaczę jeszcze :p

Buziaki :p

ja na razie planuję, że Dawidkowi kupimy drogę z parkingiem z Wadera, bo jedną już ma i lubi, dokupimy mu jeszcze, będzie miał co układać :lol:

i stojącą tablicę do pisania, tylko nie wiem, czy na kredę czy na pisaki :wink:

Nadusi to coś grającego planuję, bo lubi.

Zabawki z Fishera (bo ten garnuszek co kupiłaś to pewnie z tego) odpadają, mam żyrafę na te klocki, klocki edukacyjne i żółwia (co się go młotkiem pierze :wink: :lol: ), wszystko leży i zero zainteresowania :roll:

ja na razie planuję, że Dawidkowi kupimy drogę z parkingiem z Wadera, bo jedną już ma i lubi, dokupimy mu jeszcze, będzie miał co układać :lol:

i stojącą tablicę do pisania, tylko nie wiem, czy na kredę czy na pisaki :wink:

Nadusi to coś grającego planuję, bo lubi.

Zabawki z Fishera (bo ten garnuszek co kupiłaś to pewnie z tego) odpadają, mam żyrafę na te klocki, klocki edukacyjne i żółwia (co się go młotkiem pierze :wink: :lol: ), wszystko leży i zero zainteresowania :roll:

moja też ma tą żyrafę i ją lubi, to może i dzbanuszek jej podpasuje :p

Dominika bardzo lubi lalki bobasy. Ma po Wice ale to jest chu chu i jest bardzo ciężka. Na pewno muszę jej kupić takiego bobaska, ale mniejszego i lżejszego.

Witam się poniedziałkowo :lol: :lol: :lol:

Wika już czuje się lepiej, ale postanowiłam jeszcze do końca tygodnia potrzymać ją w domu. Jeszcze trochę kaszle i jest osłabiona. Ale za to siedząc w domu zaczęła podrzucać pomysły co by jej mógł przynieść Mikołaj. Pościel Hanny Montany jak najbardziej, płytę Miley Cyrus albo Seleny Gomez i film na DVD Czarodzieje z Veverly Place :p Jestem uratowana :p :p :p

Wika już czuje się lepiej, ale postanowiłam jeszcze do końca tygodnia potrzymać ją w domu. Jeszcze trochę kaszle i jest osłabiona. Ale za to siedząc w domu zaczęła podrzucać pomysły co by jej mógł przynieść Mikołaj. Pościel Hanny Montany jak najbardziej, płytę Miley Cyrus albo Seleny Gomez i film na DVD Czarodzieje z Veverly Place :p Jestem uratowana :p :p :p

to się Mikołaj cieszy, że wie co ma kupić :lol:

dzień dobry :D

to się Mikołaj cieszy, że wie co ma kupić :lol:

dzień dobry :D

No cieszy się cieszy, bo już mnie głowa bolała co kupić tej swojej starszej córci :roll:

doberek :p