Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój Neptunek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

http://www.solis.net.pl/pictures/user/sylwester-2008-2009.jpg

Dużo radości dnia codziennego, spełnienia marzeń co do jednego. Miłości takiej, że świat nie widział, zdrowia takiego, co nikt nie słyszał. Pieniędzy tyle, że nie wiesz ile, a wszystko to w tę radosną chwilę -Życzy Kachna28

Wiesz, ze teraz zaczyna się najgorszy czas? pierwsze miłosci, tradzik, fałszywe koleżanki i jeszcze ten bunt... :roll: koszmar dla młodej psychiki a dla mamy jeszcze gorsze :roll:

wiem wiem :roll:

mam nadzieję, że uda nam się to przejść w miarę bezboleśnie. Wiktoria jest grzeczna, rozsądna i dojrzała jak na swój wiek, może więc dorastanie nie zrobi z niej potwora :roll: :wink: :roll:

Buziole :D dla córeczki niech rośnie zdrowo na pociechę Mamusi :D :D :D

dorastanie jest okropne :-? ................ dla rodziców w szczególności

moje starsze dziewczątka (13 i 12 rocznikowo :wink: - w tym wieku się jeszcze dodaje lat :lol: ) mówią mi ze one są kochane w porównaniu z ich koleżankami :o .............i mają rację :roll: ............... jak patrzę na niektóre dzieciaki to jestem przeciwniczką bezstresowego wychowania :-?

Buziole :D dla córeczki niech rośnie zdrowo na pociechę Mamusi :D :D :D

Dziękuję bardzo

dorastanie jest okropne :-? ................ dla rodziców w szczególności

moje starsze dziewczątka (13 i 12 rocznikowo :wink: - w tym wieku się jeszcze dodaje lat :lol: ) mówią mi ze one są kochane w porównaniu z ich koleżankami :o .............i mają rację :roll: ............... jak patrzę na niektóre dzieciaki to jestem przeciwniczką bezstresowego wychowania :-?

no właśnie ja też uważam, że moja Wika różni się od swoich koleżanek, jest bardziej dojrzała i stonowana :p mam nadzieję, że tak zostanie :p

Nie chcę prorokować źle, ale ja byłam grzeczniutka do 14-go r.ż. potem...jakby coś we mnie wlazło..sama nie wiem co, ale dłuuugo to trwało. I wczesniej tez byłam w miarę dojrzała, spokojna bardzo, najlepsza uczennica w klasie..i jeszcze siostrę odchowałam. Ja mam na razie 5-latkę ale już widzę w niej charakterek mamusi i spodziewam sie najgorszego w przyszłosci. Teraz najbardziej lubie jak moja śpi, taka słodziutka jest wtedy :lol: :lol:

Nie chcę prorokować źle, ale ja byłam grzeczniutka do 14-go r.ż. potem...jakby coś we mnie wlazło..sama nie wiem co, ale dłuuugo to trwało. I wczesniej tez byłam w miarę dojrzała, spokojna bardzo, najlepsza uczennica w klasie..i jeszcze siostrę odchowałam. Ja mam na razie 5-latkę ale już widzę w niej charakterek mamusi i spodziewam sie najgorszego w przyszłosci. Teraz najbardziej lubie jak moja śpi, taka słodziutka jest wtedy :lol: :lol:

mi odbiło dopiero w wieku 19 lat :roll:

wcześniej chyba za bardzo bałam się mojej mamy :roll:

szybko mi fanaberie wybijała z głowy :roll:

Wiesz, ze teraz zaczyna się najgorszy czas? pierwsze miłosci, tradzik, fałszywe koleżanki i jeszcze ten bunt... :roll: koszmar dla młodej psychiki a dla mamy jeszcze gorsze :roll:

no jak zwykle :p tylko byś straszyła i straszyła :p

cze wszystkim :)

MAgi przekaż córci serdeczności urodzinowe :lol: