DarioAS 31.12.2009 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://zatoka-zen.com/wp-content/uploads/happy-new-year.jpg cudne zdjęcia, piękne masz te kobietki po mamusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 31.12.2009 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 Dziękuję za życzenia I ja wszystkim życzę szampańskiej zabawy i szczęśliwego Nowego Roku http://e-kartki.net.pl/kartki/58/2/d/2499.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 31.12.2009 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://www.solis.net.pl/pictures/user/sylwester-2008-2009.jpgDużo radości dnia codziennego, spełnienia marzeń co do jednego. Miłości takiej, że świat nie widział, zdrowia takiego, co nikt nie słyszał. Pieniędzy tyle, że nie wiesz ile, a wszystko to w tę radosną chwilę -Życzy Kachna28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 31.12.2009 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2009 http://idacdonikad2.blox.pl/resource/SzczesliwegoNowegoRoku09.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 01.01.2010 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 dobry wieczor, sliczne swiateczne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 02.01.2010 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2010 Magi, jeszcze świętujesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 04.01.2010 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 dobry wieczor, sliczne swiateczne fotki witam się poniedziałkowo Cieszę się że Ci się podobają fotki, za rok będziemy Twoje podziwiać z Helenką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 04.01.2010 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Magi, jeszcze świętujesz?? ja wcale nie świętowałam spędziliśmy wieczór przed telewizorem, a po fajerwerkach grzecznie poszliśmy spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 04.01.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 a dzis juz w pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 04.01.2010 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 a dzis juz w pracy? tak niestety poniedziałki są najgorsze, ale jak już miną to z górki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.01.2010 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Moja starsza córcia Wiktoria kończy dziś 10 lat Wszystkiego najlepszego córciu http://www.ekartki.pl/cards_files/2/2045_baloniki_serduszka.gif Ale mam starą córkę, a ja taka młoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.01.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Oby Córci kolejne 10 lat minęło bezstresowo Wszystkiego najlepszego!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.01.2010 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Oby Córci kolejne 10 lat minęło bezstresowo Wszystkiego najlepszego!!!!!! dziękuję w imieniu córci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.01.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Wiesz, ze teraz zaczyna się najgorszy czas? pierwsze miłosci, tradzik, fałszywe koleżanki i jeszcze ten bunt... koszmar dla młodej psychiki a dla mamy jeszcze gorsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.01.2010 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Wiesz, ze teraz zaczyna się najgorszy czas? pierwsze miłosci, tradzik, fałszywe koleżanki i jeszcze ten bunt... koszmar dla młodej psychiki a dla mamy jeszcze gorsze wiem wiem mam nadzieję, że uda nam się to przejść w miarę bezboleśnie. Wiktoria jest grzeczna, rozsądna i dojrzała jak na swój wiek, może więc dorastanie nie zrobi z niej potwora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.01.2010 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Buziole dla córeczki niech rośnie zdrowo na pociechę Mamusi dorastanie jest okropne ................ dla rodziców w szczególności moje starsze dziewczątka (13 i 12 rocznikowo - w tym wieku się jeszcze dodaje lat ) mówią mi ze one są kochane w porównaniu z ich koleżankami .............i mają rację ............... jak patrzę na niektóre dzieciaki to jestem przeciwniczką bezstresowego wychowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.01.2010 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Buziole dla córeczki niech rośnie zdrowo na pociechę Mamusi Dziękuję bardzo dorastanie jest okropne ................ dla rodziców w szczególności moje starsze dziewczątka (13 i 12 rocznikowo - w tym wieku się jeszcze dodaje lat ) mówią mi ze one są kochane w porównaniu z ich koleżankami .............i mają rację ............... jak patrzę na niektóre dzieciaki to jestem przeciwniczką bezstresowego wychowania no właśnie ja też uważam, że moja Wika różni się od swoich koleżanek, jest bardziej dojrzała i stonowana mam nadzieję, że tak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.01.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Nie chcę prorokować źle, ale ja byłam grzeczniutka do 14-go r.ż. potem...jakby coś we mnie wlazło..sama nie wiem co, ale dłuuugo to trwało. I wczesniej tez byłam w miarę dojrzała, spokojna bardzo, najlepsza uczennica w klasie..i jeszcze siostrę odchowałam. Ja mam na razie 5-latkę ale już widzę w niej charakterek mamusi i spodziewam sie najgorszego w przyszłosci. Teraz najbardziej lubie jak moja śpi, taka słodziutka jest wtedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.01.2010 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Nie chcę prorokować źle, ale ja byłam grzeczniutka do 14-go r.ż. potem...jakby coś we mnie wlazło..sama nie wiem co, ale dłuuugo to trwało. I wczesniej tez byłam w miarę dojrzała, spokojna bardzo, najlepsza uczennica w klasie..i jeszcze siostrę odchowałam. Ja mam na razie 5-latkę ale już widzę w niej charakterek mamusi i spodziewam sie najgorszego w przyszłosci. Teraz najbardziej lubie jak moja śpi, taka słodziutka jest wtedy mi odbiło dopiero w wieku 19 lat wcześniej chyba za bardzo bałam się mojej mamy szybko mi fanaberie wybijała z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 05.01.2010 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Wiesz, ze teraz zaczyna się najgorszy czas? pierwsze miłosci, tradzik, fałszywe koleżanki i jeszcze ten bunt... koszmar dla młodej psychiki a dla mamy jeszcze gorsze no jak zwykle tylko byś straszyła i straszyła cze wszystkim MAgi przekaż córci serdeczności urodzinowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts