Magi77 13.01.2010 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Witajcie dziewczynki Ja teraz urodziny Wiki zrobiłam na słodko, ale później podałam najnormalniejsze w świecie zapiekanki z bagietki i z tartym serem i pieczarkami. Zniknęły natychmiast Zrobiłam też sałatkę z sałaty lodowej, ogórka zielonego, pomidorów, cebuli, grillowanej piersi z kurczaka i fety. Zrobiłam sosik winegret i było pycha. A na sylwka zrobiłam parówki zawijane w ser żółty i ciasto francuskie. Też pycha A jak robię domową imprezkę, to u mnie zawsze jest jakaś sałatka, jajka w majonezie albo faszerowane, tatar, łosoś wędzony, wędlinka i sery. A jakiś czas temu sąsiadka podrzuciła mi fajny przepis na piersi z kurczaka. Tylko nie pamiętam czy już nie pisałam przepisu, bo robiłam je do Wiki na komunię. W razie co przypominam piersi się przyprawia przyprawą do kurczaka, albo jak kto lubi, układa się je na spodzie blachy do pieczenia. Wierzch smaruje się majonezem, na to usmażone z cebulką pieczarki i na to tarty żółty ser. Do pieca i koniec. Pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.01.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Czesc Normalnie skopiowałam sobie ja wiem, że nienajlepiej to o mnie świadczy jako o gospodyni ale wiesz, od czego ma sie koleżanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 13.01.2010 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Czesc Normalnie skopiowałam sobie ja wiem, że nienajlepiej to o mnie świadczy jako o gospodyni ale wiesz, od czego ma sie koleżanki kopiuj na zdrówko ja też sobie podpatruje na forum różne przepisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 13.01.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 ten przepis na piersi - super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 13.01.2010 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 ten przepis na piersi - super no super naprawdę są pyszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 14.01.2010 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 wklejam sobie ku pamięci przepis na paszteciki od Anjamen ser hochland z pieczarkami (w przepisie jest ten z plasterkami ja daje topiony) ciasto francuskie mrozone 15 dag mielonego miesa wolowego (ja daje z indyka) 1 cebula 1 strak papryczki chili (ja daje tylko przyprawe) 10dag pieczarek sol pieprz (oregano-nie daje) jajko sol pieprz ciasto rozmrozic, cebule posiekac, papryke pokroic w kostke, a pieczarki na plasterki, mieso przesmazyc na oleju dodac pokrojone warzywa poddusic farsz przyprawic sola, pieprzem i oregano, przestudzic plasterki sera pokroic w kostke dodac do farszu i wymieszac. ( ja dodaje topiony jak jeszcze farsz jest na gazie) ciasto podzielic na prostokaty, na kazdym klasc farsz, brzegi posmarowac bialkiem i skleic (ja robie ksztalty rozne - rozki, albo pierozki, co mi tam wyjdzie paszteciki ulozyc na blasze i posmarowac je zoltkiem, piec okolo 20 minut w 220 stopni a i trzeba pamietac ze ciasta francuskiego nie piecze sie na sreberku tylko na zwyklym papierze do pieczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.01.2010 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Układłam dla siebie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 14.01.2010 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 na zdrowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.01.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 No Magi poszlalałaś z ozdobami swiatecznymi Synuś to Twój? a nawet jak nie to Wszystkiego Naj, Naj dla małego jubilata!!!!!!!! P.S, pokoik Wiktorii pieknie urzadzony, kolorki w sam raz dla małej damy, roletke w kuchni mamy taka samą a i sypialnia kolorystycznie podbna do mojej Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 14.01.2010 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 To były 10 urodziny Wiktorii a ten chłopczyk to nasz chrześniak i też chciał dmuchać świeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.01.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 no to tym bardziej Sto Lat dla Wiktorii!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 14.01.2010 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 no to tym bardziej Sto Lat dla Wiktorii!!!!!!!! dzięki ale mam "starą" córcię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.01.2010 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 ale mam "starą" córcię boś młoda ja mam w domu 19-latka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 14.01.2010 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 ale mam "starą" córcię boś młoda ja mam w domu 19-latka niestety czas tak szybko leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.01.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Dzieńdoberek przesyłka do odebrania http://th.interia.pl/40,befa357191426382/slonko.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 14.01.2010 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Dziękuję Toluś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 14.01.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 nie ma za co odbija się teraz w płytkach tarasu i parkiecie salonu i wręcz oślepia, ale niech tam, wszystko mu wybaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 14.01.2010 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 nie ma za co odbija się teraz w płytkach tarasu i parkiecie salonu i wręcz oślepia, ale niech tam, wszystko mu wybaczę nooo tak piękny dziś dzień a ja siedzę w robocie i mi świeci słoneczko w monitor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.01.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 oj, dacie tego słonka troszkę.. az mi się cieplej zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 14.01.2010 13:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 oj, dacie tego słonka troszkę.. az mi się cieplej zrobiło no teraz to się już akurat schowało za chmurki ale proszę mówisz i masz http://www.fotosearch.pl/thumb/UNC/UNC246/u17714739.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts