Magi77 19.01.2010 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 doberek jak zdrowko? doberek Dzięki zdrówko OK Zrobiłam w weekend paszteciki z Twojego przepisu, trochę zmodyfikowałam, ale muszę powiedzieć że były pyszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.01.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 fajnie ze smakowaly, chyba tez zrobie bo mi smaka narobilas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.01.2010 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 a jak zmodyfikowalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 19.01.2010 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 a jak zmodyfikowalas? dałam zamiast serka topionego sos grzybowy i ser pleśniowy z ziołami, bo to miałam w domu. i podlałam trochę winka, bo miałam pod ręką. Moja Wika pożarła 3,5 pasztecika, a nie były małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 19.01.2010 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 he he dobre. a ja je robie takie malutkie trojkaciki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 19.01.2010 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 he he dobre. a ja je robie takie malutkie trojkaciki moje też były trójkąciki, tylko że nie malutkie nie chciało mi się z małymi bawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.01.2010 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 19.01.2010 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Cześć cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 19.01.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 witam się u Ciebie i ja http://www.zwierciadlo.pl/uploads/images/kuchnia/od_kuchni_12_2007.jpg witam Ciebie i ja o jakie pyszności przyniosłaś od razu mi się gęba cieszy wlasnie dlatego przyniosłam dzięki to jak tego 4 lutego się wybierasz do mnie?? kurcze ja myslalam ze to weekend... a ja bez auta teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.01.2010 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 a jak zmodyfikowalas? dałam zamiast serka topionego sos grzybowy i ser pleśniowy z ziołami, bo to miałam w domu. i podlałam trochę winka, bo miałam pod ręką. Moja Wika pożarła 3,5 pasztecika, a nie były małe Ja tez podlalam winkiem. I czosnku troche dodalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.01.2010 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2010 Ale ze co? jakieś złe przeczucia? wiesz co nie wiem do końca sama po trochu napięta atmosfera w pracy i ciężkie czasy finansowe w sumie można powiedzieć, że inni mają większe zmartwienia, ale i tak jest mi ostatnio ciężko hejka kurcze pamiętam co mówiłaś jak się u Rasi widziałyśmy i miałam nadzieję, że już się trochę polepszyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 20.01.2010 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 witam się u Ciebie i ja http://www.zwierciadlo.pl/uploads/images/kuchnia/od_kuchni_12_2007.jpg witam Ciebie i ja o jakie pyszności przyniosłaś od razu mi się gęba cieszy wlasnie dlatego przyniosłam dzięki to jak tego 4 lutego się wybierasz do mnie?? kurcze ja myslalam ze to weekend... a ja bez auta teraz no niestety nie weekend, ale może uda Ci się zabrać z dziewczynami. a skąd będziesz jechać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 20.01.2010 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 a jak zmodyfikowalas? dałam zamiast serka topionego sos grzybowy i ser pleśniowy z ziołami, bo to miałam w domu. i podlałam trochę winka, bo miałam pod ręką. Moja Wika pożarła 3,5 pasztecika, a nie były małe Ja tez podlalam winkiem. I czosnku troche dodalam. ja też czosneczku dodałam pycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 20.01.2010 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Ale ze co? jakieś złe przeczucia? wiesz co nie wiem do końca sama po trochu napięta atmosfera w pracy i ciężkie czasy finansowe w sumie można powiedzieć, że inni mają większe zmartwienia, ale i tak jest mi ostatnio ciężko hejka kurcze pamiętam co mówiłaś jak się u Rasi widziałyśmy i miałam nadzieję, że już się trochę polepszyło no niestety nie, ale ciągle liczę, że los się w końcu odmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.01.2010 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Czesc Magi, ja też wierzę że i u mnie bedzie lepiej, wiec trzymamy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 20.01.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 no niestety nie weekend, ale może uda Ci się zabrać z dziewczynami. a skąd będziesz jechać?? z okolic Galerii Mokotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 20.01.2010 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Czesc Magi, ja też wierzę że i u mnie bedzie lepiej, wiec trzymamy kciuki trzymamy z całej siły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 20.01.2010 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 no niestety nie weekend, ale może uda Ci się zabrać z dziewczynami. a skąd będziesz jechać?? z okolic Galerii Mokotów no to ja nie pomogę, ale myślę, że z Dziewczynami byś się mogła zabrać. musicie się dogadać jak One jadą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.01.2010 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Ale ze co? jakieś złe przeczucia? wiesz co nie wiem do końca sama po trochu napięta atmosfera w pracy i ciężkie czasy finansowe w sumie można powiedzieć, że inni mają większe zmartwienia, ale i tak jest mi ostatnio ciężko hejka kurcze pamiętam co mówiłaś jak się u Rasi widziałyśmy i miałam nadzieję, że już się trochę polepszyło no niestety nie, ale ciągle liczę, że los się w końcu odmieni to ja trzymam kciuki żeby się odmieniło przecież zawsze po latach chudych następują tłuste doberek Wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 20.01.2010 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Ale ze co? jakieś złe przeczucia? wiesz co nie wiem do końca sama po trochu napięta atmosfera w pracy i ciężkie czasy finansowe w sumie można powiedzieć, że inni mają większe zmartwienia, ale i tak jest mi ostatnio ciężko hejka kurcze pamiętam co mówiłaś jak się u Rasi widziałyśmy i miałam nadzieję, że już się trochę polepszyło no niestety nie, ale ciągle liczę, że los się w końcu odmieni to ja trzymam kciuki żeby się odmieniło przecież zawsze po latach chudych następują tłuste doberek Wszystkim mam taką nadzieję doberek Pasiulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts