Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój Neptunek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

7 lat tłustych i 7 lat chudych.

U mnie własnie jakis czas temu tłuste odeszły.. :-?

no to tak ja u mnie :( :( :(

wczoraj pojechałam na zakupy, w zasadzie kupiłam towary pierwszej potrzeby i kilka rzeczy na babci urodziny. Z chemii to tylko proszek do prania (Ariel w promocji), żadnych kosmetyków, żadnych słodyczy i wydałam 350 zł :roll: :evil: :roll:

Ze swojej pensji to kupuję tylko żarcie i tankuję samochód. Nie stać mnie nawet na jedną parę butów i na fryzjera :roll: :evil: :roll:

Deski do prasowania do tej pory nie kupiłam, bo nie ma skąd wysupłać 200 zł :roll: :evil: :roll:

Nie wiem ile jeszcze miesięcy jestem w stanie pociągnąć, bo nerwy mam już cieniutkie jak niteczka :roll: :cry: :roll:

Dobrze że przeszłam na dietę, to przynajmniej mniej jem :wink:

oj pytałaś o przypowiesć o 7 krowach tłustych i 7 krowach chudych, to piszę, nie?

Nie można sobie nawet ponarzekać :(

a idę..

Dobra, dobra, nigdzie nie idz tylko juz lepiej walnij ta banie i przestan sie dreczyc, bo to nic nie da... :roll:

no każdy to niestety wie, ale gorzej z zastosowaniem w praktyce :roll:

ja jestem z natury optymistką, ale powoli przestaję sobie radzić z tą sytuacją :cry:

nie bardzo umiem liczyć każdy grosz, a do tego jestem od jakiegoś czasu zmuszona :cry: :cry: :cry:

http://www.dziennik.pl/files/archive/00160/FR_normal_shutterst_160416e.jpg

WIem, że czasem jest ciężko... Ja jednak zdawałam sobie z tego sprawę, że porywając się z motyka na słońce, łatwo nie będzie. Jestem gotowa na wyrzeczenia i może łatwiej mi będzie zrezygnowac z niektórych rzeczy ;d

Głowa do góry!!! Za sieden lat znowu tłuste lata :wink:

http://www.dziennik.pl/files/archive/00160/FR_normal_shutterst_160416e.jpg

WIem, że czasem jest ciężko... Ja jednak zdawałam sobie z tego sprawę, że porywając się z motyka na słońce, łatwo nie będzie. Jestem gotowa na wyrzeczenia i może łatwiej mi będzie zrezygnowac z niektórych rzeczy ;d

Głowa do góry!!! Za sieden lat znowu tłuste lata :wink:

dzięki :D

ja też wiedziałam na co się porywam, tylko nie pomyślałam że będzie się to wiązało z wyrzeczeniem się prawie wszystkiego :cry:

ja jestem z natury optymistką, ale powoli przestaję sobie radzić z tą sytuacją :cry:

nie bardzo umiem liczyć każdy grosz, a do tego jestem od jakiegoś czasu zmuszona :cry: :cry: :cry:

jakbym sama to pisała...

bo i le to może jeszcze trwać???

Cześć :D

jakbym sama to pisała...

bo i le to może jeszcze trwać???

no właśnie ile??

... spokojnie... :)

to przez zimę mamy takie czane myśli.... nie powiem, że wiosną będzie lepiej finansowo, bo tego nie wiem, ale przynajmniej będzie słoneczko i kwiaty... i ogródkiem się człowiek zajmie i mu przejdzie :)

... spokojnie... :)

to przez zimę mamy takie czane myśli.... nie powiem, że wiosną będzie lepiej finansowo, bo tego nie wiem, ale przynajmniej będzie słoneczko i kwiaty... i ogródkiem się człowiek zajmie i mu przejdzie :)

prawda, ja nie moge sie doczekac jak bede mogla dopiescic swoje rabatki z przodu domu :D

wezme Helenke w wozeczku i bedziemy dzialac :D