malgos2 20.01.2010 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Ile bylo tych krow tlustych i chudych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.01.2010 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 7 lat tłustych i 7 lat chudych. U mnie własnie jakis czas temu tłuste odeszły.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.01.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 A ta znowu z tym dolem chodzi i go rozprzestrzenia... A poszla... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 20.01.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 oj pytałaś o przypowiesć o 7 krowach tłustych i 7 krowach chudych, to piszę, nie? Nie można sobie nawet ponarzekać a idę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.01.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 oj pytałaś o przypowiesć o 7 krowach tłustych i 7 krowach chudych, to piszę, nie? Nie można sobie nawet ponarzekać a idę.. Dobra, dobra, nigdzie nie idz tylko juz lepiej walnij ta banie i przestan sie dreczyc, bo to nic nie da... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 21.01.2010 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 7 lat tłustych i 7 lat chudych. U mnie własnie jakis czas temu tłuste odeszły.. no to tak ja u mnie wczoraj pojechałam na zakupy, w zasadzie kupiłam towary pierwszej potrzeby i kilka rzeczy na babci urodziny. Z chemii to tylko proszek do prania (Ariel w promocji), żadnych kosmetyków, żadnych słodyczy i wydałam 350 zł Ze swojej pensji to kupuję tylko żarcie i tankuję samochód. Nie stać mnie nawet na jedną parę butów i na fryzjera Deski do prasowania do tej pory nie kupiłam, bo nie ma skąd wysupłać 200 zł Nie wiem ile jeszcze miesięcy jestem w stanie pociągnąć, bo nerwy mam już cieniutkie jak niteczka Dobrze że przeszłam na dietę, to przynajmniej mniej jem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 21.01.2010 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 oj pytałaś o przypowiesć o 7 krowach tłustych i 7 krowach chudych, to piszę, nie? Nie można sobie nawet ponarzekać a idę.. Dobra, dobra, nigdzie nie idz tylko juz lepiej walnij ta banie i przestan sie dreczyc, bo to nic nie da... no każdy to niestety wie, ale gorzej z zastosowaniem w praktyce ja jestem z natury optymistką, ale powoli przestaję sobie radzić z tą sytuacją nie bardzo umiem liczyć każdy grosz, a do tego jestem od jakiegoś czasu zmuszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 21.01.2010 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 http://www.dziennik.pl/files/archive/00160/FR_normal_shutterst_160416e.jpg WIem, że czasem jest ciężko... Ja jednak zdawałam sobie z tego sprawę, że porywając się z motyka na słońce, łatwo nie będzie. Jestem gotowa na wyrzeczenia i może łatwiej mi będzie zrezygnowac z niektórych rzeczy ;d Głowa do góry!!! Za sieden lat znowu tłuste lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 21.01.2010 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 http://www.dziennik.pl/files/archive/00160/FR_normal_shutterst_160416e.jpg WIem, że czasem jest ciężko... Ja jednak zdawałam sobie z tego sprawę, że porywając się z motyka na słońce, łatwo nie będzie. Jestem gotowa na wyrzeczenia i może łatwiej mi będzie zrezygnowac z niektórych rzeczy ;d Głowa do góry!!! Za sieden lat znowu tłuste lata dzięki ja też wiedziałam na co się porywam, tylko nie pomyślałam że będzie się to wiązało z wyrzeczeniem się prawie wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 21.01.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 dzien doberek przybiegłam sie przywitac i o humorek spytac bo muj humor taki sobie jak pomysle o tej zimie co w Polsce jest to nic tylko usiąśc i płakac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 21.01.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 no każdy to niestety wie, ale gorzej z zastosowaniem w praktyce ja jestem z natury optymistką, ale powoli przestaję sobie radzić z tą sytuacją nie bardzo umiem liczyć każdy grosz, a do tego jestem od jakiegoś czasu zmuszona jakbym sama to pisała... bo i le to może jeszcze trwać??? Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 21.01.2010 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 dzien doberek przybiegłam sie przywitac i o humorek spytac bo muj humor taki sobie jak pomysle o tej zimie co w Polsce jest to nic tylko usiąśc i płakac hejka humorek niestety nie najlepszy ale to już od jakiegoś czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 21.01.2010 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 no każdy to niestety wie, ale gorzej z zastosowaniem w praktyce ja jestem z natury optymistką, ale powoli przestaję sobie radzić z tą sytuacją nie bardzo umiem liczyć każdy grosz, a do tego jestem od jakiegoś czasu zmuszona jakbym sama to pisała... bo i le to może jeszcze trwać??? no właśnie ile?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.01.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 nie dolowac mi sie tu. ja pisalam u siebie ze w tym miesiacu nie zaplacilismy za gaz bo nie starczylo uszy do gory, niedlugo wyplata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 21.01.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 gdybym tylko gazu nie zapłaciła tez bym się nie dołowała wypłata bedzie ,ale i kaska z niej juz dawno przeznaczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 21.01.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 nie dolowac mi sie tu uszy do gory, niedlugo wyplata. Z której jak zwykle nie da się wszystkiego opłacic Ale faktycznie cieszmy się tym co mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 21.01.2010 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 No właśnie teraz jest tak że człowiek 3/4 miesiąca czeka na wypłatę, a jak ją dostanie, to i tak niewiele może za nią kupić chcę podwyżki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 21.01.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 ... spokojnie... to przez zimę mamy takie czane myśli.... nie powiem, że wiosną będzie lepiej finansowo, bo tego nie wiem, ale przynajmniej będzie słoneczko i kwiaty... i ogródkiem się człowiek zajmie i mu przejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.01.2010 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Magi jak chcesz podwyzki to przygotuj sie na rozmowe i idz do szefa.szefowej i powiedz. ja juz w ciazy wywalczylam niezla podwyzke i premie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 21.01.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 ... spokojnie... to przez zimę mamy takie czane myśli.... nie powiem, że wiosną będzie lepiej finansowo, bo tego nie wiem, ale przynajmniej będzie słoneczko i kwiaty... i ogródkiem się człowiek zajmie i mu przejdzie prawda, ja nie moge sie doczekac jak bede mogla dopiescic swoje rabatki z przodu domu wezme Helenke w wozeczku i bedziemy dzialac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts