Magi77 27.01.2010 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 A może ja przywołam Cię takimi smakołykami:)) http://wgrajfoto.pl/pokazfoto/img0110/deser20ow20pan20du1b530.jpg smakołykami nigdy nie pogardzę dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.01.2010 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Magi, niewyspana? przyłóż głowę na półgodzinną drzemkę i niech Ci się coś fantastycznego przyśni http://www.prezent.pomysl.com/ready/344_b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.01.2010 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Magi, niewyspana? przyłóż głowę na półgodzinną drzemkę i niech Ci się coś fantastycznego przyśni http://www.prezent.pomysl.com/ready/344_b.jpg Dzięki Toluś Ty mnie zawsze potrafisz rozśmieszyć A niewyspana to ja jestem ostatnio ciągle Dominika ciągle ząbkuje i kiepsko śpi w nocy, a potem ja chodzę nieprzytomna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.01.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Hm...no dobra, w takim razie Dominisi trzeba zafundować ferie zimowe na Podlasiu, jak się tak przez tydzień ciotka tola nie będzie wysypiać to przecież świat się nie skończy, tak? Pakuj jej plecak, nie zapomnij o piżamce i książeczkach do czytania. Pozwolę jej chodzić we wszystkich moich butach na obcasach, nakładać całą dostępną biżuterię, malować oczy na niebiesko i słuchać Dody na okrągło. (z tym ostatnim to przesadziłam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.01.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Tola wyslę Ci moje 3 gwiazdeczki będą zachwycone w zamian upieką ciasteczka, wysprzątają cały dom w tych szpilkach oczywiście aaaaaaaaaa i przeczytają książeczki Dominisi w pelnym makijażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.01.2010 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Hm...no dobra, w takim razie Dominisi trzeba zafundować ferie zimowe na Podlasiu, jak się tak przez tydzień ciotka tola nie będzie wysypiać to przecież świat się nie skończy, tak? Pakuj jej plecak, nie zapomnij o piżamce i książeczkach do czytania. Pozwolę jej chodzić we wszystkich moich butach na obcasach, nakładać całą dostępną biżuterię, malować oczy na niebiesko i słuchać Dody na okrągło. (z tym ostatnim to przesadziłam ) Wiesz co jakbym wysyłała Dominisię do Ciebie na ferie, to bym się zabrała razem z nią tylko szkoda że nie mam teraz urlopu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.01.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Tu też dzieci wysłyłają na ferie? Ja juz zrobiłam to w poniedziałek i bosko i leniwie mi jest A na podlasiu jest fantastyczna zima Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 27.01.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Wiesz co jakbym wysyłała Dominisię do Ciebie na ferie, to bym się zabrała razem z nią aaaa, to malowanie oczu na niebiesko Cię skusiło, tak? Aniawmuratorze, dobra, pakuj też swoje gwiazdeczki, biorę wszystkie zapomniałam dodać, że paznokcie na czerwono też sobie strzelimy, sztuczne rzęsy i brokat na loki, jak karnawał, to karnawał Wiolasz, a Ty się tak nie chcichraj, bo Cię w sanie zapakuję przy -34 pięęękna zima na Podlasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.01.2010 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Wiesz co jakbym wysyłała Dominisię do Ciebie na ferie, to bym się zabrała razem z nią aaaa, to malowanie oczu na niebiesko Cię skusiło, tak? bez dwóch zdań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 27.01.2010 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Aniawmuratorze a Ty się wybierasz do mnie 4 lutego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 27.01.2010 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 taka ciocia Tola to skarb dla dzieci doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.01.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 Aniawmuratorze a Ty się wybierasz do mnie 4 lutego? planuję ślubny wraca w sobotę to go poinformuję daj namiary na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.01.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2010 taka ciocia Tola to skarb dla dzieci doberek wielgaśny skarb buziaki Tola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.01.2010 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 taka ciocia Tola to skarb dla dzieci doberek doberek Tola to jest jeden wielki skarb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.01.2010 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Aniawmuratorze a Ty się wybierasz do mnie 4 lutego? planuję ślubny wraca w sobotę to go poinformuję daj namiary na priv adres wysłałam i opis dojazdu również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.01.2010 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Wiolasz, a Ty się tak nie chcichraj, bo Cię w sanie zapakuję przy -34 pięęękna zima na Podlasiu Ja sie Tola podlaskiej zimy nie boję, z taką zimą przez 22 lata żyłam za pan brat Kiedyś też takie zimy byly, tylko nikt o tym w telewizji nie trąbił. A do szkoły trzeba było iść na piechotę i jakoś nikt nie bał sie mrozów. Ale wtedy cieplejsze buty robili, kożuszki i futerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.01.2010 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Wczoraj wieczorem jednym tchem przeczytałam Trzepot skrzydeł Grocholi. Powiem Wam, że już dawno w takim tempie nie przeczytałam książki i żeby zrobiła na mnie takie wrażenie Byłam zszokowana przeżyciami tej kobiety, ten terror w domu psychiczny i fizyczny, coś strasznego Szkoda tylko, że dopiero strata dziecka uświadomiła jej, że pora uciekać Popłakałam się na koniec oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.01.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Muszę przeczytać.. moze własnego męża docenię w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.01.2010 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 ja też, może otrzeźwieje wtedy i się zlituje nad swoim małżem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.01.2010 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Muszę przeczytać.. moze własnego męża docenię w końcu warto przeczytać i z podobnego tematu Kiedyś byłam księżną. http://merlin.pl/Kiedys-bylam-ksiezna_Jacqueline-Pascarl-Gillespie/browse/product/1,597229.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts