Magi77 28.01.2010 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 ja też, może otrzeźwieje wtedy i się zlituje nad swoim małżem daj mu szansę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.01.2010 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 A tak w zasadzie, to nie wiem czemu nie wpisałam u siebie zaproszenia na 4 lutego Nie będę zapraszać każdego z osobna, więc jak ktoś ma ochotę to zapraszam do siebie na zlocik 4 lutego, tylko godzina jeszcze nie ustalona. Proszę o wpis na listę obecności Jak na razie zaklepane 1.Zuzanka 2. Pasie z Zu, 3. Lidszu, 4. Malutka z Córcią 5. Aniawmuratorze - da jeszcze znać 6. BetaGreta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.01.2010 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Przywitać się przylazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.01.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Olga wszelki duch... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.01.2010 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Cichojta, po kryjomu łażę, bo mi się draństwo po firmie szwenda i w monitor zagląda Ale zaczynam nadganiać zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.01.2010 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Przywitać się przylazłam to fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.01.2010 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Cichojta, po kryjomu łażę, bo mi się draństwo po firmie szwenda i w monitor zagląda Ale zaczynam nadganiać zaległości pogoń draństwo dzień bez forum, to dzień stracony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 28.01.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Cichojta, po kryjomu łażę, bo mi się draństwo po firmie szwenda i w monitor zagląda Ale zaczynam nadganiać zaległości pogoń draństwo dzień bez forum, to dzień stracony Jakbym tylko mogła, to bym trwale pogoniła, ale niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.01.2010 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 taka ciocia Tola to skarb dla dzieci doberek doberek Tola to jest jeden wielki skarb wariatki wy moje, buziaki zasypuje nas, jak przestanę zaglądać na forum to przyjeżdżajcie z pomocą i mnie odkopujcie Już wolę ten siarczysty mróz i słońce, niż ten padający śnieg i zamiecie. Miasto praktycznie nieprzejezdne i cały czas pada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.01.2010 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 taka ciocia Tola to skarb dla dzieci doberek doberek Tola to jest jeden wielki skarb wariatki wy moje, buziaki zasypuje nas, jak przestanę zaglądać na forum to przyjeżdżajcie z pomocą i mnie odkopujcie Już wolę ten siarczysty mróz i słońce, niż ten padający śnieg i zamiecie. Miasto praktycznie nieprzejezdne i cały czas pada. Toluś u nas jest podobnie Warszawa biała i ciągle pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 28.01.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 ale w Warszawie dużo mniej śniegu niż u nas, więc dacie radę, u nas nie ma gdzie go gromadzić, klęska normalnie, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.01.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Doberek właśnie skończyłam odśnieżać już nie ma gdzie tego cholerstw składować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.01.2010 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 ale w Warszawie dużo mniej śniegu niż u nas, więc dacie radę, u nas nie ma gdzie go gromadzić, klęska normalnie, no no musimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.01.2010 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2010 Doberek właśnie skończyłam odśnieżać już nie ma gdzie tego cholerstw składować no u nas też góry się przed domem porobiły a babcia przed chwilą dzwoniła, że tak nawiało na taras, że nie może okna otworzyć, żeby psa wypuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 29.01.2010 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 A tak w zasadzie, to nie wiem czemu nie wpisałam u siebie zaproszenia na 4 lutego Nie będę zapraszać każdego z osobna, więc jak ktoś ma ochotę to zapraszam do siebie na zlocik 4 lutego, tylko godzina jeszcze nie ustalona. Proszę o wpis na listę obecności Jak na razie zaklepane 1.Zuzanka 2. Pasie z Zu, 3. Lidszu, 4. Malutka z Córcią 5. Aniawmuratorze - da jeszcze znać 6. BetaGreta Fajnie się zapowiada Podeślij mi też namiary. Gdyby Lidzia nie dała rady (tfu,tfu) to będę coś kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 31.01.2010 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2010 spotkanko będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 01.02.2010 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 A tak w zasadzie, to nie wiem czemu nie wpisałam u siebie zaproszenia na 4 lutego Nie będę zapraszać każdego z osobna, więc jak ktoś ma ochotę to zapraszam do siebie na zlocik 4 lutego, tylko godzina jeszcze nie ustalona. Proszę o wpis na listę obecności Jak na razie zaklepane 1.Zuzanka 2. Pasie z Zu, 3. Lidszu, 4. Malutka z Córcią 5. Aniawmuratorze - da jeszcze znać 6. BetaGreta Fajnie się zapowiada Podeślij mi też namiary. Gdyby Lidzia nie dała rady (tfu,tfu) to będę coś kombinować namiary wysłane do miłego zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 01.02.2010 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 spotkanko będzie? no ma być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 01.02.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 cześć przyszłam powiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 01.02.2010 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 cześć przyszłam powiedziec cześć cześć nie mam dziś w pracy czasu na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts