Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój Neptunek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A tak w zasadzie, to nie wiem czemu nie wpisałam u siebie zaproszenia na 4 lutego :roll: Nie będę zapraszać każdego z osobna, więc jak ktoś ma ochotę to zapraszam do siebie na zlocik 4 lutego, tylko godzina jeszcze nie ustalona.

Proszę o wpis na listę obecności :D

Jak na razie zaklepane :D

1.Zuzanka

2. Pasie z Zu,

3. Lidszu,

4. Malutka z Córcią

5. Aniawmuratorze - da jeszcze znać :)

6. BetaGreta

ja niestety z żalem muszę się wypisac, młodemu cos lekarz wysluchal na oskrzelach :( dopiero w piątek bedziemy mogli wychylic nos na dwor :(

nie chce krakac, ale pewnie spotkam sie z Wami u mnie :) jak tylko snieg troche zejdzie i temperatura pozwoli pobiegac po domu (jeszcze bez okien).

A tak w zasadzie, to nie wiem czemu nie wpisałam u siebie zaproszenia na 4 lutego :roll: Nie będę zapraszać każdego z osobna, więc jak ktoś ma ochotę to zapraszam do siebie na zlocik 4 lutego, tylko godzina jeszcze nie ustalona.

Proszę o wpis na listę obecności :D

Jak na razie zaklepane :D

1.Zuzanka

2. Pasie z Zu,

3. Lidszu,

4. Malutka z Córcią

5. Aniawmuratorze - da jeszcze znać :)

6. BetaGreta

ja niestety z żalem muszę się wypisac, młodemu cos lekarz wysluchal na oskrzelach :( dopiero w piątek bedziemy mogli wychylic nos na dwor :(

nie chce krakac, ale pewnie spotkam sie z Wami u mnie :) jak tylko snieg troche zejdzie i temperatura pozwoli pobiegac po domu (jeszcze bez okien).

no to szoda bardzo :(

w każdym razie zdroweczka życzę Synciowi.

Godzina jeszcze nie ustalona, ale ja myślałam, żebyście wpadły koło 11-12 :)

Zresztą ja się dostosuję :)

Mi pasi, ale ja i tak się do Zuzy dostosuję :)

O, to ja się muszę z Lidzią zgadać.

Znając życie pewnie bliżej 12tej :roll:

Malutka_ bardzo mi przykro, że Cię nie będzie :(

oj nawet nie wiecie jak mi przykro. tak sie nastawialam:(

jeszcze do tego maja wymieniac gazomierze w czwartek wiec na pewno nie uda mi się wyrwac.

melduje iż spotkanko się odbyło w bardzo damskim towarzystwie bo nawet pies to suka :lol:

same kobitki i mase tematów, ciasto do wyboru do koloru, piękne słonko, za oknami cudna okolica w domu pieknie i przestrzennie :wink: :wink: :wink:

Dziękuję gospodyni oraz przybyłym koleżankom za bardzo miłe pogaduchy :D

Magi - piekny dom, piekna okolica, nawet szybko się jedzie więc kochana przestań kobminować ( wiesz co :wink: ) :wink: