aka z Ina 01.02.2010 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 przyjdzie pora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.02.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Berek Madzia ja na 99% będę u Ciebie bez swojej Zu i przyjadę z Zuzanką, bo małż ma wolne i jedzie z małą do swoich rodziców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 02.02.2010 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Berek Madzia ja na 99% będę u Ciebie bez swojej Zu i przyjadę z Zuzanką, bo małż ma wolne i jedzie z małą do swoich rodziców Fajnie, że będziesz ale szkoda, że bez Zu Dziewczynki by się pobawiły. Ale to nic jeszcze się pewnie nie raz spotkają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.02.2010 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Czy godzina spotkania już ustalona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 02.02.2010 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 A tak w zasadzie, to nie wiem czemu nie wpisałam u siebie zaproszenia na 4 lutego Nie będę zapraszać każdego z osobna, więc jak ktoś ma ochotę to zapraszam do siebie na zlocik 4 lutego, tylko godzina jeszcze nie ustalona. Proszę o wpis na listę obecności Jak na razie zaklepane 1.Zuzanka 2. Pasie z Zu, 3. Lidszu, 4. Malutka z Córcią 5. Aniawmuratorze - da jeszcze znać 6. BetaGreta ja niestety z żalem muszę się wypisac, młodemu cos lekarz wysluchal na oskrzelach dopiero w piątek bedziemy mogli wychylic nos na dwor nie chce krakac, ale pewnie spotkam sie z Wami u mnie jak tylko snieg troche zejdzie i temperatura pozwoli pobiegac po domu (jeszcze bez okien). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.02.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Czy godzina spotkania już ustalona? no właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 02.02.2010 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Godzina jeszcze nie ustalona, ale ja myślałam, żebyście wpadły koło 11-12 Zresztą ja się dostosuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 02.02.2010 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 A tak w zasadzie, to nie wiem czemu nie wpisałam u siebie zaproszenia na 4 lutego Nie będę zapraszać każdego z osobna, więc jak ktoś ma ochotę to zapraszam do siebie na zlocik 4 lutego, tylko godzina jeszcze nie ustalona. Proszę o wpis na listę obecności Jak na razie zaklepane 1.Zuzanka 2. Pasie z Zu, 3. Lidszu, 4. Malutka z Córcią 5. Aniawmuratorze - da jeszcze znać 6. BetaGreta ja niestety z żalem muszę się wypisac, młodemu cos lekarz wysluchal na oskrzelach dopiero w piątek bedziemy mogli wychylic nos na dwor nie chce krakac, ale pewnie spotkam sie z Wami u mnie jak tylko snieg troche zejdzie i temperatura pozwoli pobiegac po domu (jeszcze bez okien). no to szoda bardzo w każdym razie zdroweczka życzę Synciowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.02.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Godzina jeszcze nie ustalona, ale ja myślałam, żebyście wpadły koło 11-12 Zresztą ja się dostosuję Mi pasi, ale ja i tak się do Zuzy dostosuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.02.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Godzina jeszcze nie ustalona, ale ja myślałam, żebyście wpadły koło 11-12 Zresztą ja się dostosuję Mi pasi, ale ja i tak się do Zuzy dostosuję O, to ja się muszę z Lidzią zgadać. Znając życie pewnie bliżej 12tej Malutka_ bardzo mi przykro, że Cię nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 02.02.2010 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Godzina jeszcze nie ustalona, ale ja myślałam, żebyście wpadły koło 11-12 Zresztą ja się dostosuję Mi pasi, ale ja i tak się do Zuzy dostosuję O, to ja się muszę z Lidzią zgadać. Znając życie pewnie bliżej 12tej Malutka_ bardzo mi przykro, że Cię nie będzie oj nawet nie wiecie jak mi przykro. tak sie nastawialam:( jeszcze do tego maja wymieniac gazomierze w czwartek wiec na pewno nie uda mi się wyrwac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 03.02.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 czesc Laseczki, milego spotkania jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 03.02.2010 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 czesc Laseczki, milego spotkania jutro Dzięki Będzie miłe na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 03.02.2010 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Mam nadzieję, że nie zasypie nam dróg dojazdowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 03.02.2010 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Mam nadzieję, że nie zasypie nam dróg dojazdowych. też mam taką nadzieję, chociaż jak na razie nie było problemów z dojazdem do mnie. W razie co to dzwońcie. Ja uciekam niedługo z pracy, więc jakby co to poproszę o kontakt na fona. Do juterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.02.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 Hejka i do juterka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.02.2010 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Fajnie macie że się spotkacie ściskam Was mocno wypijcie za mnie kawusię Magi następnym razem nie odpuszczę i dotrę do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 04.02.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Aniu, weźmiesz mnie na ramę jadąc do Magi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.02.2010 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 hej, już po czy jeszcze w trakcie spotkanka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.02.2010 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 melduje iż spotkanko się odbyło w bardzo damskim towarzystwie bo nawet pies to suka same kobitki i mase tematów, ciasto do wyboru do koloru, piękne słonko, za oknami cudna okolica w domu pieknie i przestrzennie Dziękuję gospodyni oraz przybyłym koleżankom za bardzo miłe pogaduchy Magi - piekny dom, piekna okolica, nawet szybko się jedzie więc kochana przestań kobminować ( wiesz co ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts