malgos2 04.02.2010 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Ale Wam fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.02.2010 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Aniu, weźmiesz mnie na ramę jadąc do Magi? drydnę dzwonkiem jak podjadę bądź gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.02.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Ale Wam fajnie. takie to pożyją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.02.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2010 Maggi, bardzo się cieszę, że udało nam się w końcu spotkać i zobaczyć twój domek . Spędziłam baaardzo miłe popołudnie w cudownym towarzystwie fajoskich babeczek Domek prześliczny i okolica również A nawet się nie spodziewałam, że mam taki fajny dojazd do ciebie (i ty do mnie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.02.2010 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Cześć Dziewczynki Jak ja Was lubię Już od samego rana mi się mordka śmieje Aniawmuratorze Szkoda, że nie udało Ci się dotrzeć, ale liczę na Ciebie następnym razem Toluś, Wiola i Małgoś mój dom zawsze stoi dla Was otworem, więc mówcie tylko kiedy wpadacie Lidszu, Zuzanka, Pasie i Beta Greta dziękuję Wam bardzo za przemiłe spotkanie, cieszę się, że do mnie dotarłyście Musimy to powtarzać częściej Najwyżej zużyję wszystkie dni urlopu Buziaki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.02.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Czesc Oj Magi, moze kiedyś A urlop jest po to, aby dobrze wypocząć wiec bierz i baw się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.02.2010 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Czesc Oj Magi, moze kiedyś A urlop jest po to, aby dobrze wypocząć wiec bierz i baw się Cześć No co? Może kiedyś uda Ci się wyrwać na objazd Stolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.02.2010 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Na razie do Krakowa nie mogę się wyrwać a to o wieeele bliżej mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 05.02.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 dzien doberek widze ze mile spotkanko sie odbyło u Ciebie szkoda ze jak tak daleko jestem bo bym chetnie wpadła na kaweczke do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.02.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Hejka Dziękuje za wczoraj było baaardzo milutko Magi masz naprawdę fajny domek i już mówiła Zuzanka nie kombinuj i zapraszam z rewizytą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.02.2010 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 dzien doberek widze ze mile spotkanko sie odbyło u Ciebie szkoda ze jak tak daleko jestem bo bym chetnie wpadła na kaweczke do Ciebie ja zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.02.2010 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Hejka Dziękuje za wczoraj było baaardzo milutko Magi masz naprawdę fajny domek i już mówiła Zuzanka nie kombinuj i zapraszam z rewizytą Już małża uprzedziłam, że najprawdopodobniej 20 wybywam z domku na macanie kominka Duża buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.02.2010 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Na razie do Krakowa nie mogę się wyrwać a to o wieeele bliżej mnie ale jak się w końcu wyrwiesz to i do nas zawitasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.02.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Hejka Dziękuje za wczoraj było baaardzo milutko Magi masz naprawdę fajny domek i już mówiła Zuzanka nie kombinuj i zapraszam z rewizytą Już małża uprzedziłam, że najprawdopodobniej 20 wybywam z domku na macanie kominka Duża buźka ja już też mojemu powiedziałam o zlociku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 05.02.2010 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Wpadłam szybciutko aby podziękować za miłe spotkanie. W tak miłym gronie szybciutko zleciał nam czas. A z Lidzią załapałyśmy się na podwójny obchód po domu. Dom śliczny, duuuży i pięknie położony. Gospodyni przemiła, córcia urocza a sunia całuśna I już wiem, że chcę podłogówkę. Dużo lepiej czułam się w pomieszczeniach z podłogówką. Także do zobaczenia na następnym spotkanku, macanku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.02.2010 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Wpadłam szybciutko aby podziękować za miłe spotkanie. W tak miłym gronie szybciutko zleciał nam czas. A z Lidzią załapałyśmy się na podwójny obchód po domu. Dom śliczny, duuuży i pięknie położony. Gospodyni przemiła, córcia urocza a sunia całuśna I już wiem, że chcę podłogówkę. Dużo lepiej czułam się w pomieszczeniach z podłogówką. Także do zobaczenia na następnym spotkanku, macanku Dzięki Ci kochana Do miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 05.02.2010 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Zazdroszczę Wam dziewczyny. Fajnie tak wspólnie poplotkowac " na żywo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 05.02.2010 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Zazdroszczę Wam dziewczyny. Fajnie tak wspólnie poplotkowac " na żywo" fajnie fajnie bardzo miło spędzony czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 08.02.2010 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 08.02.2010 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Miłego dnia Dziękuję i wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts