Magi77 08.02.2010 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Ale miałam przerąbany weekend Dominika coś mi od paru dni chorowała, ale w sumie nic wielkiego się nie działo, a w piątek wieczorem wymiotowała, potem w sobotę znowu było ok, a przed snem znowu wymioty Bardzo jej ropiały też oczka Na szczęście już wczoraj było dobrze. Do tego ja ledwo żyję, mam katar i kaszel, że nos odpada i płuca wyrywa I tyle z weekendu, posprzątałam, poprasowałam, pozdychałam i dziś znowu do roboty Na szczęście z Małą już lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 08.02.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 wymioty strasznie osłabiają ... duzo sily zycze Dominisi. moze moglabys na kilka dni L4 wziac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 08.02.2010 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 wymioty strasznie osłabiają ... duzo sily zycze Dominisi. moze moglabys na kilka dni L4 wziac? Dziękujemy Jakoś nie zauważam u swojego dziecka braku sił Bardziej mi tych sił brakuje Ale co tam, będzie lepiej za parę dni. Nie biorę L4 na razie, wolę zostawić sobie na gorsze czasy taką możliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 08.02.2010 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 wymioty strasznie osłabiają ... duzo sily zycze Dominisi. moze moglabys na kilka dni L4 wziac? Dziękujemy Jakoś nie zauważam u swojego dziecka braku sił Bardziej mi tych sił brakuje Ale co tam, będzie lepiej za parę dni. Nie biorę L4 na razie, wolę zostawić sobie na gorsze czasy taką możliwość rozsądek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 08.02.2010 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 wymioty strasznie osłabiają ... duzo sily zycze Dominisi. moze moglabys na kilka dni L4 wziac? Dziękujemy Jakoś nie zauważam u swojego dziecka braku sił Bardziej mi tych sił brakuje Ale co tam, będzie lepiej za parę dni. Nie biorę L4 na razie, wolę zostawić sobie na gorsze czasy taką możliwość rozsądek... kalkulacja.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.02.2010 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Ale miałam przerąbany weekend Dominika coś mi od paru dni chorowała, ale w sumie nic wielkiego się nie działo, a w piątek wieczorem wymiotowała, potem w sobotę znowu było ok, a przed snem znowu wymioty Bardzo jej ropiały też oczka Na szczęście już wczoraj było dobrze. Do tego ja ledwo żyję, mam katar i kaszel, że nos odpada i płuca wyrywa I tyle z weekendu, posprzątałam, poprasowałam, pozdychałam i dziś znowu do roboty Na szczęście z Małą już lepiej A to się u Ciebie narobiło zdrówka obu Wam życzę a starsza wróciła już z wywczasów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.02.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Magi, kochana dziękuję że się do mnie wybrałaś trafiłaś bez problemu więc liczę że powtórzysz wyprawę w niedalekiej przyszłości i będziesz moim częstym gościem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.02.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Magi, bardzo miło było się znowu spotkać i mam nadzieję, że na wiosnę przyjedziesz do mnie z wizytą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.02.2010 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Czesc Pączki juz masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 11.02.2010 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 ja mamsmacznego http://img188.imageshack.us/img188/7136/paczki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.02.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 dobrerek, smacznego i zdrowka zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 11.02.2010 14:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Magi, kochana dziękuję że się do mnie wybrałaś trafiłaś bez problemu więc liczę że powtórzysz wyprawę w niedalekiej przyszłości i będziesz moim częstym gościem Nie ma za co Kochana Zawsze jest fajnie spędzić dzień w miłym towarzystwie więc na pewno jeszcze nie raz się do Ciebie wybiorę Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 11.02.2010 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Magi, bardzo miło było się znowu spotkać i mam nadzieję, że na wiosnę przyjedziesz do mnie z wizytą Wzajemnie Lidziu Oczywiście, że na wiosnę nie odpuszczę zobaczenia Topaza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 11.02.2010 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Czesc Pączki juz masz? Cześć cześć Właśnie niedawno wrócilam ze sklepu, więc się w pączki zaopatrzyłam Jednego pochłonęłam i na dziś koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 11.02.2010 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Betib dziękuję za pączucie wyglądają i smakują na pewno wybornie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 11.02.2010 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 dobrerek, smacznego i zdrowka zycze Wzajemnie Aniu i Helenko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 11.02.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Pozdrowionka zostawiam. Moja młodsza też chora Nie jakoś strasznie ale już kilka dni pokasływała a dzisiaj w nocy miała podwyższoną temp. więc ją zostawiłam. Jutro z rana wraca starsza to sobie posiedzimy razem w domku. A dzisiaj jeszcze teściowa wpada na oponki i faworki więc obżarstwo dopiero przede mną Zdrówka życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.02.2010 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Witam się poniedziałkowo Dziś już niestety musiałam wrócić do pracy, a tak mi było dobrze w domku. Dominika nie jest jeszcze do końca zdrowa, ale też nic nowego się nie wykluło Wczoraj zaserwowaliśmy sobie walentynkowy wypad do Pizzy Hut. Dominika została z babcią a my z Wiką pojechaliśmy pogrzeszyć Oj pojadłam sobie za cały miesiąc wyrzeczeń A od dziś znowu rygor Ale ważne że już widać efekty Miłego dzionka życzę wszystkim Beciu zdrówka dla córci życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.02.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 A od dziś znowu rygor czyli co, wedlowskiej czekolady z sorbetem malinowym nie przynosić, bo nie tkniesz, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.02.2010 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 doberek zdrówka dla Dominisi życzę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts