lidszu 26.02.2010 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 witam się weekendowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 26.02.2010 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2010 witam się weekendowo i ja się witam Odbierz priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 27.02.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 to ja się dziś witam sobotnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 27.02.2010 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2010 Dzien Dobry. Ja z tych co tylko podglądaja. ALe mogę pomóc z ciastem marchewkowym, tez lubie Piernik marchewkowy 4 jajka 2 szklanki cukru 2 szklanki mąki 1 i 1/4 szklanki oleju cukier waniliowy 2 łyżeczki proszku do pieczenia 2 łyżeczki sody 2 łyżeczki cynamonu 2 szklanki startej marchewki (2 duże marchewki starczą) orzechy pokrojone ale nie za drobno Jaja ubić z cukrem i cukrem waniliowy. Powoli ubijać dodając olej. Następnie łączymy masę z mąką, sodą, proszkiem do pieczenia i cynamonem. Łyżką łączymy masę z marchewką i orzechami. Blachę wyłożyć papierem do pieczenia i wylać na nią ciasto. Piec w temp. 180 stopni 40 min. Dzięki aneta-we Mój przepis jest bardzo podobny, o ile dobrze pamiętam Ja robie klasyczna amerykanska wersje z masa serowa na wierzchu. Idzie to tak: • 2 jajka • 1/4 - 1/2 szklanki brazowego cukru (dla mnie im mniej tym lepiej) • 1/2 szklanki oleju roslinnego (np. slonecznikowego) • 1 1/2 szklanki startej marchewki (3-4) • 2 lyzki stolowe soku pomaranczowego • 1/2 szklanki orzechow wloskich, pokruszonych • 1 1/4 szklanki maki • 1 lyczeczka proszku do pieczenia • 1 lyczeczka sody • 1/2 lyczeczki soli • 1/2 lyczeczki cynamonu • 1/2 lyczeczki galki muszkatulowej • 1 kawalek swiezego imbiru Na wierzch: • 250 gramow serka homogenizowanego • pol kostki masla • pol szklanki cukru pudru • 1 lyzeczka esencji waniliowej albo laska wanilii • szklanka uprazonych orzechow wloskich lub pekanow Wszystko wymieszac, wstawic do piekarnika, piec 30 min. w 180 stopniach, posmarowac na wierzchu i po bokach masa, udekorowac orzechami i finito. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.03.2010 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Doberek Marchewkowe Dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 01.03.2010 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Doberek poniedziałkowy Niedawno wpadłam do pracy z zakupami z Lidla Kupiłam super flanelową pościel i prześcieradło Filetowe w sam raz do mojej sypialni Jestem zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.03.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 hej, idę oblukać na necie, to tez może coś znajdę, wybiaram sie po kosz do Jyska bo mają promocję promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 01.03.2010 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 hej, idę oblukać na necie, to tez może coś znajdę, wybiaram sie po kosz do Jyska bo mają promocję promocji hejka ja też poluję na promocję promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.03.2010 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 dzień dobry gratki udanych zakupów pościelowych ja też powinnam coś kupić, ale chyba się wstrzymam do przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 01.03.2010 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 dzień dobry gratki udanych zakupów pościelowych ja też powinnam coś kupić, ale chyba się wstrzymam do przeprowadzki zawsze mniej gratów do przewożenia ja już wypatrzyłam tą pościel 2 tyg temu na stronie Lidla i specjalnie poleciałam kupić, bo kolorki super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 01.03.2010 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Hej KOchana co tam słychac ,mam nadzieje ze pogoda i u Ciebie dopisuje ,bo u mnie tak ,a humorek mi tez dopisuje jak sobie pomyslę że juz za 9 tygodni bedę w Polsce i zobacze w koncu swój domek pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 01.03.2010 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 Hej KOchana co tam słychac ,mam nadzieje ze pogoda i u Ciebie dopisuje ,bo u mnie tak ,a humorek mi tez dopisuje jak sobie pomyslę że juz za 9 tygodni bedę w Polsce i zobacze w koncu swój domek pozdrawiam cieplutko Hejka No u nas też dziś świeci słoneczko, tylko strasznie wieje Zresztą ja dziś w pracy, więc mi obojętnie jaka jest pogoda Cieszę się razem z Tobą, że zobaczysz swój domek i życzę dobrej pogody Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.03.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 A Ty Kochana przyjedziesz zezmalzem czy solo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 01.03.2010 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 A Ty Kochana przyjedziesz zezmalzem czy solo? ja to solo małż zostanie z dziećmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.03.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 A Ty Kochana przyjedziesz zezmalzem czy solo? ja to solo małż zostanie z dziećmi To dobrze, chlopy nam nie sa do niczego potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 01.03.2010 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2010 A Ty Kochana przyjedziesz zezmalzem czy solo? ja to solo małż zostanie z dziećmi To dobrze, chlopy nam nie sa do niczego potrzebne. no właśnie też tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 02.03.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 milego popoludnia Madziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 02.03.2010 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2010 doberek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.03.2010 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Witanko poranne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 04.03.2010 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2010 Witanko poranne doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts