nia 20.09.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Wymyśliłam sobie, że w pralni zainstaluję zlew do prania ręcznego. Musi być głęboki - chociaż 30cm głębokości.Podpatrzyłam coś takiego na kempingach we Włoszech i było super.Czy nie wiecie gdzie można coś takiego kupić? Szukam i szukam i znaleźć nie mogę.Do tej pory znalazłam tylko http://www.kolo.com.pl/produkt_sku_1064.html ale jest koszmarnie drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anSi 20.09.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Znalazłam - też z Koła, znacznie tańszy od tego powyżej http://www.kolo.com.pl/produkt_sku_3722.html albo taki: http://www.kolo.com.pl/graf/pliki/nowosci_2004//nova_top_005230_pd.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duch07 20.09.2006 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Ja coś takiego zrobiłem z najmniejszej wanny,tej na długość 1m lub 1,2m. Dla mojej małży idealne rozwiazanie.Zrobiłem podmurówke tak że brzeg wanny jest jest na około 90-100 cm.Pod wanną zrobiło sie jeszcze miejsce na różne szpargały lub środki piorące,kto co woli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 20.09.2006 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 też myslę o takim zlewie 2-komorowym, żeby coś przeprać, namoczyć koło pralki a zeby nie schylać. Na dzień dzisiejszy planuję pralkę w kotłowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 20.09.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 a ja mysle o wykorzystaniu zlewu kuchennego z 2 komorami i ociekaczem jak mi juz nie bedzie potrzebny w taraźniejszej kuchni-nierdzewka -może być? może i szafka mu stara jeszcze posłuzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 20.09.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Roca ma dwa modele zlewów typowych do pralni, ceramiczne ze specjalną "tarą" do ugniatania prania, jak jestes zainteresowana to pisz, nie są drogie ale nie sądzę aby ktoś coś więcej o nich wiedział bo nowi przedstawiciele ciency są w Roce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sunao 20.09.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Kupiłem ostatnio w LM taki zlew z nierdzewki . Cena ok 270 PLN. Ma od razu uformowaną tarę na przedniej ściance i jest dosyć głęboki. Pozdrawiam, Sunao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 20.09.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 a ja mysle o wykorzystaniu zlewu kuchennego z 2 komorami i ociekaczem jak mi juz nie bedzie potrzebny w taraźniejszej kuchni-nierdzewka -może być? może i szafka mu stara jeszcze posłuzy pewnie, że może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 20.09.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 W Ikei ze stali nierdzewnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertus 20.09.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Ja coś takiego zanabyłem również w Leroy M. Cena jakieś niecałe 300 zł. Jest głęboki (jakieś 30 cm) 90x90 cm, ja jego oryginalne przeznaczenie to zdaje się brodzik pod prysznic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 20.09.2006 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Poszukaj w supermarketach budowlanych - praktycznie w każdym jest coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wbrat 20.09.2006 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 Do tej pory znalazłam tylko http://www.kolo.com.pl/produkt_sku_1064.html ale jest koszmarnie drogi. właśnie doczytałem cenę tego.... cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 20.09.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2006 W Castoramie widzialam taki stalowy, ale nie pamietam ceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nia 22.09.2006 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2006 dziękuję Wszystkim za pomoc, na pewno skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marylka12 27.09.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 ja mam w pralni zamiast zlewu pralniczego wannę z olkusza o długości 1 metr. Postawiłam ją na odpowiednio wysoko żeby się nie schylać, nie pamiętam ile kosztowała dokładnie ale wydaje mi się że coś koło 100 zl. Moja znajoma ma zlew pralniczy, stalowy z tarą i nie jest zadowolona ponieważ tak ma umiejscowiony korek że piorąc wyciąga go i ucieka jej woda z proszkiem - czyste marnotraswto. Nie wiem jekiej firmy jest jej zlew ale może warto zwrócic na to uwagę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duch07 27.09.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 ja mam w pralni zamiast zlewu pralniczego wannę z olkusza o długości 1 metr. Postawiłam ją na odpowiednio wysoko żeby się nie schylać, nie pamiętam ile kosztowała dokładnie ale wydaje mi się że coś koło 100 zl. Moja znajoma ma zlew pralniczy, stalowy z tarą i nie jest zadowolona ponieważ tak ma umiejscowiony korek że piorąc wyciąga go i ucieka jej woda z proszkiem - czyste marnotraswto. Nie wiem jekiej firmy jest jej zlew ale może warto zwrócic na to uwagę. Nareszcie ktoś zrobil podobne rozwiązanie jak ja Uważam je za tanie i wygodne a wykonanie obudowy wcale nie jest kłopotliwe.Mozna dodatkowo wykorzystac przestrzeń pod wanną Pisałem już o tym wyżej w tym temacie.Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hela32 28.09.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Wymyśliłam sobie, że w pralni zainstaluję zlew do prania ręcznego. Musi być głęboki - chociaż 30cm głębokości. Podpatrzyłam coś takiego na kempingach we Włoszech i było super. Czy nie wiecie gdzie można coś takiego kupić? Szukam i szukam i znaleźć nie mogę. Do tej pory znalazłam tylko http://www.kolo.com.pl/produkt_sku_1064.html ale jest koszmarnie drogi. Wejdz na google i poszukaj - komory gospodarcze, chyba o to chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nuxe 20.07.2017 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2017 Chciałabym prosić o pomoc w aranżacji pralni i wyborze zlewu. Pomieszczenie jest wąskie, małe i do tego są w nim schody na poddasze. Okazało się też, że hydraulicy puścili rurę odpowietrzającą w rogu gdzie ma być zlew, no i pod grzejnikiem umieścili skrzynkę z rurami od c.o. - słowem totalna ciasnota. Ponieważ pralka nie zmieści się do łazienki, więc muszę zawalczyć o tę pralnię i oczywiście o zlew do prana ręcznego. Suszarka to już pewnie nie wejdzie. Znalazłam przykładowy zlew, przydałaby się też szafka. Mąż uważa, że lepiej kupić zlew kuchenny - głównie ze względu na ociekacz i szafkę w komplecie. Nie chcemy szaleć z kosztami więc skłaniamy się ku trochę tańszym produktom. W zlewie ze zdjęcia przy korku jest łańcuszek - mam wątpliwości czy to dobry pomysł? Jaki zlew szukać: ceramiczny czy blaszany? Czy bateria powinna być umywalkowa czy raczej podtynkowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.07.2017 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 ja mam zlew kuchenny - komplet szafki i zlewu z baterią kosztował w promocji marketowej coś koło 200 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nuxe 21.07.2017 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2017 Elfir, skorzystamy z Twojej rekomendacji dla zlewu kuchennego. A jak wpasować zlew w kontekście tej mega rury - zabudować ją jakoś? Pralnia wygląda tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts