Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja widzę salon 25m
Zwróc uwagę, że są dwie wersje Zosi, z większym i mniejszy salone. Wersja wieksza ma salon 37m2, uważam, że jak na tanią parterówke to naprawdę jest spory. Zejdź troszke niżej strony i szukaj wersji B :) IZA30 a teraz z wiekszym salonem podoba Ci sie Zosia?? Ps napisałam o tym wcześniej, nie wiem czemu nikt nie doczytał..... Edytowane przez bagusia
IZA 30 czy widziałaś projekt Antek II wersja B, 100,9 m pow.uż. można częściowo bądż całkowicie zamknąć kuchnię,jest jeszcze wersja A i C.

Odpada.Ma ślepą łazienkę :(

A ja jestem fanką Saszy II! http://pprojekt.pl/projekt1091-sasza_ii.html

Super domek! Jedyne, co bym zmieniła, to wejscie do spiżarni z tego małego korytarzyka. Wtedy kuchnia byłaby ustawniejsza.

Dla nas za duży, szkoda...

Edytowane przez olinek okrąglinek
a ja jestem fanką saszy ii! http://pprojekt.pl/projekt1091-sasza_ii.html

super domek! Jedyne, co bym zmieniła, to wejscie do spiżarni z tego małego korytarzyka. Wtedy kuchnia byłaby ustawniejsza.

Dla nas za duży, szkoda...

to samo.ślepa łazienka.ale projekt rzeczywiście łanyy ;)

to samo.ślepa łazienka.aleQUOTE]

Przy założeniu, że kotłownia jest w pom. gosp. tak jak w projekcie, zrezygnowałabym z garazu. Wtedy łazienka byłaby z oknem. Jest mi on potrzebny (garaż) tylko po to, żeby z tyłu zrobic kotłownię. A na garaż przeznaczyłabym osobny budynek, dwu-stanowiskowy.

Jak się dostawi garaż,to nie będzie okna w łazience,a łazienka ma 7m i okno musi być,może lepiej postawić garaż wolnostojący,dla mnie garaż przy domu czy jak w niektórych projektach w bryle budynku to zbędny luksus,rozumiem,że to wielkość działki sprawia,że musi być tak a nie inaczej,pozdr....
Jak się dostawi garaż,to nie będzie okna w łazience,a łazienka ma 7m i okno musi być,może lepiej postawić garaż wolnostojący,dla mnie garaż przy domu czy jak w niektórych projektach w bryle budynku to zbędny luksus,rozumiem,że to wielkość działki sprawia,że musi być tak a nie inaczej,pozdr....

Też byłam zwolenniczką straszną garażu przy domu,ale coraz bardziej odchodze od tego,nie chodzi o loksus,ale o oddzielenie go po prostu od domu,ale jak tu męza jeszcze przekonać?ostatnio probuję od stronu placenia podatku, nie ważne czy on jest w bryle czy w podwórku tyle samo się płaci.U nas to jest stawka 7 ,o5 z m.Koszmar.

Gość krewetka

to ja chyba jeszcze bardziej wybredna niz tomek

-parterówka do 140m, z poddaszem do adaptacji na strych ( a wiec schody, nie w salonie)

-garaż 2 stanowiskowy z lewej strony domu

- również z lewej strony salon

-zamknięta kuchnia

-3 sypialnie

-spiżarka, pomieszczenie na pralnie, pom gospodarcze

najbliżej mi do http://archiprojekt.com.pl/projekty_domow_69.html ( choć tu salon z prawej strony ale okno balkonowe ma na lewa stronę)

jakieś propozycje?

Dwustanowiskowy blacha plus styro na zewnątrz i tynk pod kolor domu ,dach jak na domu.20tys powinno starczyć ,może 25 z jakimś szczególnym wypasem.Różnicy nie widać na zewnątrz.Za reszte (75-80tys)kup nowe auto.Albo jednostanowiskowy w tej technologii z wiatą,jeszcze taniej.Minus to wyższy pod od nieruchomości ,ale może to się zmieni ,albo da się coś wymyślić ,że niby z domem.Coś by wymyślił pewnie bo dla mnie szkoda tyle kasy ,tylko po to by nie odśnieżać auta rano.

Najserdeczniejsze życzenia

pięknych, niezapomnianych Świąt Bożego Narodzenia,

które przyniosą radość i wzruszenie,

oraz wzajemną życzliwość i optymizm w nadchodzącym Nowym Roku!