Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja polecam też z Biura Lipińskich.

Będziemy budować "mniejszą wersję" LMB 27 - LMB 31B (z garażem). Myslimy o częściowej adaptacji strychu (pralnia w pionie łazienki, strych po lewej, pokój "wakacyjny" po prawej). Schody na strych będą dwuzabiegowe, żelbetowe kosztem WC i częściowo pomieszczenia gospodarcaego i pokoju - muszą mieć około 210 cm szerokości).

http://www.ciepledomy.pl/13143.xml?keys=1&page=3

Prostszego i tańszego nie znajdziesz - dm-11 pracowni BAUHERR SA , http://www.dom-parterowy.pl - pow. 105 m kw, brak scian działowych, na życzenie wiązary kratowe, kubatura 285 m sześc., garaż można dobudować z prawej strony pod przedłużeniem dachu, lekko go obniżając a okno kuchni przenosząć na inną ścianę. Nie mów tylko że widziałeś prostszy w konstrukcji dach.

wczesniej nie zauwazylem ze to mozna poprzewijac po stronie :)

Faktycznie projekt wyglada bardzo prosto i o to chodzilo

Poniewaz nie bardzo sie jeszcze znam, to moze podpowiesz mi, czemu sa trzy kominy na dachu (domyslam sie ze jeden to komin wlasciwy, a dwa pozostale to jakas wentylacja?)

Nie bardzo podobaja mi sie te odkryte belki po bokach dachu , ale pewnie tak ma byc. Jak wyglada sprawa zagospodarowania takiego poddasza w jakiejs odleglej przyszlosci?