Asiula7771 01.10.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 Mówi się, ze dwa miesiące po urodzinach sa najlepsze. ale u mnie jest odwrotnie!!! Od urodzin - 7 wrzesnia jest coraz gorzej!!!Straciłam pracę, mam nową do której musze daleko jeździc i godziny mi nie pasuja, wyrzuciłam ekipe a nastepna mnie olewa i jeszcze musze wydac moje koty!!!!TRAGEDIA!!!!Pokłady entuzjazmu, optymizmu i radośći życia oraz poczucia humoru mam na wyczerpaniu. Gonie w pietkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufinek 02.10.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Poniedziałek nie cierpię poniedziałków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.10.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 wkurza mnie dzisiaj ze mi pomalowali pokoj w pracy i wali farbą teraz że aż głowa boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.10.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 wkurza mnie dzisiaj ze mi pomalowali pokoj w pracy i wali farbą teraz że aż głowa boli Pawson, chcesz, to wyślę do Ciebie moją dawną sąsiadkę....tak wali potem, że po jej wyjściu będziesz niebiosom dziękował za wspaniały zapach świeżej farby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 02.10.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Poniedziałek nie cierpię poniedziałków JA TEŻ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Oczy mi się nie chcą otworzyć, dzieci korzystaja i rozwalają pokój do góry nogami kawa nie pomaga I w każdy poniedziałek obiecuję sobie: "Dziś idę spać o 20- tej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.10.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 wkurza mnie dzisiaj ze mi pomalowali pokoj w pracy i wali farbą teraz że aż głowa boli Pawson, chcesz, to wyślę do Ciebie moją dawną sąsiadkę....tak wali potem, że po jej wyjściu będziesz niebiosom dziękował za wspaniały zapach świeżej farby dzieki ... ale juz chyba zostane przy farbie ... od tego tylko glowa boli a od niej to sie pewnie moze pozygac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.10.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 wkurza mnie dzisiaj ze mi pomalowali pokoj w pracy i wali farbą teraz że aż głowa boli Pawson, chcesz, to wyślę do Ciebie moją dawną sąsiadkę....tak wali potem, że po jej wyjściu będziesz niebiosom dziękował za wspaniały zapach świeżej farby dzieki ... ale juz chyba zostane przy farbie ... od tego tylko glowa boli a od niej to sie pewnie moze pozygac No nie wiem małżonek sowicie korzystał z jej wdzięków rano przed wyściem do pracy, po powrocie i kilka razy w nocy, o czym ona informowała cały blok wydając ze swych ponętnych ust piski, jęki, krzyki i tym podobne odgłosy Po czym wpadała do mnie na kawkę, powodując u mnie mdłości nie tylko z powodu smrodliwego fetoru, który rozsiewała.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.10.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 No nie wiem małżonek sowicie korzystał z jej wdzięków rano przed wyściem do pracy, po powrocie i kilka razy w nocy, o czym ona informowała cały blok wydając ze swych ponętnych ust piski, jęki, krzyki i tym podobne odgłosy Po czym wpadała do mnie na kawkę, powodując u mnie mdłości nie tylko z powodu smrodliwego fetoru, który rozsiewała.......... juz ci wspolczuje odwiedzin ... a jak sie jeszcze okaze ze przy kawce paplała o swoich doznaniach z nocy to nawet zapłacze nad twoim biednym losem ..... PS. to da sie tyle razy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 02.10.2006 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 I w każdy poniedziałek obiecuję sobie: "Dziś idę spać o 20- tej" To musisz sobie obiecać w niedzielę. Będzie lepiej No nie wiem małżonek sowicie korzystał z jej wdzięków rano przed wyściem do pracy, Twój czy jej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.10.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 No nie wiem małżonek sowicie korzystał z jej wdzięków rano przed wyściem do pracy, Twój czy jej? ja bym sie tak niezagalopowywał w żartach bo może przestać byc smieszno .... pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xena z Xsary 02.10.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 ja piernicze, ja mam zły dzieńdostawca więxby mnie wyrolował, co skutkuje tym, że ucieknie mi moj wykonawca i zostane z reką w nocniku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.10.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 No nie wiem małżonek sowicie korzystał z jej wdzięków rano przed wyściem do pracy, po powrocie i kilka razy w nocy, o czym ona informowała cały blok wydając ze swych ponętnych ust piski, jęki, krzyki i tym podobne odgłosy Po czym wpadała do mnie na kawkę, powodując u mnie mdłości nie tylko z powodu smrodliwego fetoru, który rozsiewała.......... juz ci wspolczuje odwiedzin ... a jak sie jeszcze okaze ze przy kawce paplała o swoich doznaniach z nocy to nawet zapłacze nad twoim biednym losem ..... PS. to da sie tyle razy ?? Zgadłeś...to był jej ulubiony temat Ad. Ps. Widocznie się da oj z mężem próbowalim, ale nie dalim rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.10.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 No nie wiem małżonek sowicie korzystał z jej wdzięków rano przed wyściem do pracy, po powrocie i kilka razy w nocy, o czym ona informowała cały blok wydając ze swych ponętnych ust piski, jęki, krzyki i tym podobne odgłosy Po czym wpadała do mnie na kawkę, powodując u mnie mdłości nie tylko z powodu smrodliwego fetoru, który rozsiewała.......... juz ci wspolczuje odwiedzin ... a jak sie jeszcze okaze ze przy kawce paplała o swoich doznaniach z nocy to nawet zapłacze nad twoim biednym losem ..... PS. to da sie tyle razy ?? Zgadłeś...to był jej ulubiony temat Ad. Ps. Widocznie się da oj z mężem próbowalim, ale nie dalim rady widać sąsiad to jakiś straszny harpagant jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 02.10.2006 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Siedziałam do 1:00 w nocy na kompie bo oczywiscie nie mogę spac przez to nasze GWC i grzebie wciąż na necie. Jak już się położyłam spać to mój synuś się obudził i nie zamierzał jużzasnąć. Jak go w końcu zmordowałam i uśpiłam to zaczęły mi latać nad uchem komary Kiedy na wpół przytomna spojrzałam rano w lustro na swoim czole ujrzałam TRUPA i krew , to był KOMAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Evva 04.10.2006 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 Dziś jestem wk....na na maxa. Jadąc do pracy myślałam że zaraz wyjdę z samochodu i wyciągnę kierowca dzwigu przez okno.... - tak mnie wnerwił!!! Na jego szczęście powstrzymałam się I w ogóle wszystkie urządzenie techniczne mi się dziś psują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Enio 08.10.2006 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 A ja za późno przeczytałem na forum że się cegieł w ławy na wkłada za nic w świecie, no i mam cegły w ławach. Teraz sobie wyobrażam jak się to dziadostwo rozpuszcza, zbrojenie rdzewieje, chata się wali, ablo ściany pękają...Dopiero zaczynam, a już takie wpadki ;( Do tego jutro do roboty rano trzeba wstać (dziś niedziela).. Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e.kala 09.10.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 A ja jestem strasznie wściekła ponieważ: czwartek silki nie mapiątek silki nie madzisiaj poniedziałek silki nie ma Ciągle jedzie z Iławy, kurde nie wiedziałam, że Iława tak daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 09.10.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 A ja jestem strasznie wściekła ponieważ: czwartek silki nie ma piątek silki nie ma dzisiaj poniedziałek silki nie ma Ciągle jedzie z Iławy, kurde nie wiedziałam, że Iława tak daleko. moze jedzie na rowerze ,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
modulor 09.10.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2006 tylko dzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.10.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2006 A ja mam dzisiaj zły dzień bo mnie strasznie gardło napierdziela. Może ktoś zna jakiś złoty środek na gardło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts