JoShi 16.04.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2007 Mam jeszcze pytanie o tekst pod miniaturkami. Najczęściej pokazuje się "Powiększ zdjęcie". Widziałam też, że w tym miejscu niektórzy umieszczają własne podpisy. Czy można wymienić "Powiększ zdjęcie" na dowolny podpis? Programik podeślę, ale to o czym piszesz, to się jakos inaczej robi, bo to chyba z fotosika miniaturka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 17.04.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 JoShi czytałam Twój dziennik, potem gdzieś mi przepadł, ale znalazłam i w końcu przemówię: Ślicznie, prześlicznie! Gratuluję pomysłów, ich realizacji i przede wsystkim tak zdolnego męża!! Pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na kolejne zdjęcia, zwłaszcza łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 17.04.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na kolejne zdjęcia, zwłaszcza łazienki Dzieki za odwiedziny i miłe słowo. Łazienka to już mi się po nocach śni. Co z tego, kiedy pieniądze ciągle na kontach wierzycieli, a mąż szuka pracy. Ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylviaW 20.04.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Witaj Bardzo fajnie Wam idzie. Domek ładny i dookoła też już zagospodarowane. Gratulacje Chciałam Ci powiedzieć, że wszystko w życiu dzieje sie po coś i później to zrozumiesz. Gdyby udało Ci się poczytać "Potęgę podświadomości" Josepha Murphy'ego, ta książka ( i wiele innych) pomogły mi nabrać dystansu do tego co się dzieje. Ja też przeszłam takie zmiany, że mąż stracił pracę, potem pracowaliśmy oboje ale cieżko i za małe pieniądze. W pewnym momencie otrząsnęliśmy się, udało nam się zmienić pracę, nie zarabiamy może kokosów ale po drugie tyle i pracuje nam się o wiele lepiej. Każdego dnia powtarzałam sobie "Opatrzność (może być Bóg- zależy w co się wierzy) zaspakaja wszystkie moje potrzeby" i tak jest. Życzę Ci wszystkiego dobrego. I jeszcze jedno: "Zanim się czemuś oddasz, zawsze jest wahnie, Szansa by się wycofać, Zawsze nieudolność. Przy każdej inicjatywie i akcie tworzenia Jest jedna elementarna prawda, Której nieświadomość zabija nieprzebrane nadzieje I niezliczone plany: Że kiedy całkowicie się czemuś poświęcisz, Opatrzność też wykona swój ruch. Wszystko się wtedy zdarzy, aby Ci pomóc, Co inaczej by się nie zdarzyło. Z decyzji wypływa cały strumień zdarzeń, Przynosząc z korzyścią dla Ciebie najrozmaitsze Wypadki, spotkania i rzeczy, O których nikt by nie śnił, że mu się przydarzą. Cokolwiek robisz lub marzysz, że możesz to zrobić - Zacznij tylko W zdecydowaniu drzemie geniusz, siła i magia. Zacznij teraz." Faust J.W.Goethe ps. sorki, że tak długo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 20.04.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Serdecznie Ci dziękuję za miłe słowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.04.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 JoShi, teraz już tylko zdrowia życzę i wytrwałości. Wszystko zawsze ma swój koniec. To złe też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 27.04.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 JoShi udało się i teraz może być już tylko dobrze i jeszcze lepiej! A swoją drogą cały czas wierzyłam w Rysia! Co do ogrodu, widzę że nie próżnowaliście. I ta lawenda... I nadal czekam na łazienki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 04.05.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Jak fajnie sie robi u was w ogrodzie! I jaki sprytny pomysl na skorki- szkoda, ze pojecia nie mam jakwygladaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.05.2007 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Hej niepotrzebnie pisałam o tym zdrowiu no ale ....oby jak najkrócej i najmniej bolało... a pomysł na skorki-znane mi jako szczypawki- rewelacyjny. Nawet nie wiedziałam, że takie to pożyteczne stworzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 04.05.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Iga skorek wygląda tak: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/90/Forficula_auricularia.jpg/473px-Forficula_auricularia.jpg Tak jak pisałam w dzienniku, bywają pożyteczne, ale bywają również szkodliwe. Ja jednak wolę skorki niż mszyce wiolasz niestety mam już wyniki prześwietlenia. Zmiażdżył mi się krążek między kręgami L5 a S1. Po niedzieli do neurologa i jakaś rehabilitacja, może rezonans w celu wykluczenia wysunięcia krążka. Na razie ciągle nie mogę siedzieć. Po niedzieli będę walczyć o dostanie się do neurologa. Jak się łatwo nie da polecę prywatnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 05.05.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 JoShi sprytnie to wymysliłaś z tą doniczką i szczypawkami, pisz o efektach . Życzę zdrówka i dalszych postępów budowlano - ogrodowych! Joshi, a w którym miejscu zaplanowałaś warzywiak, bo na Twoim planie zagospodarowania terenu wokół domu nie zauważyłam go? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 05.05.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 JoShi sprytnie to wymysliłaś z tą doniczką i szczypawkami, pisz o efektach . Wcale nie wymyśliłam, tylko ściągnęłam z "Działkowca". Po usunięciu najbardziej oblężonych gałązek sytuacja sie ustabilizowała. Przynajmniej na razie nie widz konieczności stosowania chemii. a w którym miejscu zaplanowałaś warzywniak, bo na Twoim planie zagospodarowania terenu wokół domu nie zauważyłam go? Na razie warzywniak jest na samym końcu działki, na prawo od miejsca gdzie zaplanowałam budynek gospodarczy. Jest to jedyne miejsce, gdzie choć popołudniu jest trochę cienia, co mam nadzieję uchroni mi warzywka przed suszą. Gdzie będzie później nie wiem, wszystko będzie zależało od tego jak będzie się rozwijał mój ogród. PS. Dziękuję za życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iga9 05.05.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Tez zycze duzo zdrowia i szybkiej poprawy! No i dostepu do lekarza A widze, ze to nasza szczypawka Nawet nie wiedzialam, ze to to myszyce pozera. Twoje sposoby zapamietam - do wykorzystania w przyszlym ogrodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 11.05.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 JoShi a co tu tak cicho u Ciebie? W dzienniku ostatni wpis z 30 kwietnia?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 11.05.2007 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Bo mi się kręgosłup rozsypał i na razie całą naszą energię i pieniądze pochłania stawianie mnie na nogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.06.2007 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Joshi - życzenia szybkiego powrotu do zdrowia !!!!pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 11.06.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2007 Joshi - życzenia szybkiego powrotu do zdrowia !!!! pozdrawiam Serdeczne dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 18.06.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 i jak tam ? zdrówko lepsze? do 2 w nocy walczyliście z tą wodą imponujecie mi bardzo tym że tak dużo potraficie zrobić sami.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 18.06.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 i jak tam ? zdrówko lepsze? Ze zdrówkiem juz lepiej, ale robię co mogę, zeby mi się polepszyło. Jak zresztą widać w dzienniku jestem w stanie myśleć i asystować Rysiowi. A z tą wodą to tak długo się zeszło właśnie przez tą fatalną pomyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 16.07.2007 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2007 no dobre z tą wodą drzwi zewnętrzne bardzo ładne - dawno nie widziałam białych drzwi - ale są super! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts