ewusia 08.04.2003 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 Każdy z Was na poczatek budował taki domek-myślę że jest to nieuniknione jak sie nie chce się mieć działkę użyźnioną naturalnie http://www.afternight.com/smiles/nono.gif. Ponieważ mój miły nie bardzo lubi "prace ręczne" potrzebuję więc rady jak taki domek wybudować. A może są gotowe w sprzedaży? Jak Mu narysuję dokładnie co i jak to myślę że się spręży i zrobi to dobrze. Ale sama nie bardzo wiem jak się do tego zabrać Pomożecie? [ Ta wiadomość była edytowana przez: ewusia dnia 2003-04-08 08:30 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noga 08.04.2003 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 Za gotowy domek drewniany winszują w ogłoszeniowych gazetkach cóś ze 300 zet. Nie jest to chyba wygórowana cena, bo po zakończeniu użytkowania można odsprzedać następnym szczęśliwcom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bela 08.04.2003 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 Jak ja się dowiadywałam w ubiegłe lato, to taki nowy "domek" kosztował 400 zł i nawet miałam go kupić, ale moja ekipa się pośpieszyła i sami sobie zbili i nawet stoi do tej pory...Ale jak już niektórzy wiedzą, mam już szambo i nawet podłączone do rury z domu - tylko na razie nic nie ma w domu, to może przenieśc tam "domek". Żartuję...Proponuję kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 08.04.2003 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 Popatrz np. pod http://www.domex-koczyk.com.pl. oni to sprzedaja po 500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bela 08.04.2003 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 Ale ładne domki... Bez serduszek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 08.04.2003 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 Bela, a gdzie można takie cudo kupić? W marketach nie widziałam, możesz podpowiedzieć gdzie Ty sie dowiadywałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila 08.04.2003 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 a ja mam taki domek z przeznaczeniem, że bedzie nam służył na działce letniskowej długie lata,więc zostal zrobiony przez fachowca(stolarza)z deski sosnowej i jest bardzo elegancki(ha,ha.w ubiegłym roku zdążyłm go tylko posmarować pokostem, więc po zimie muszę go juz solidnie zakonserwować.koszt robocizny z materiałem ok.1000zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agamon 08.04.2003 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2003 Ja swój dostałem w prezencie od .. teściowej Z tego co wiem to zamówiła u wiejskiego stolarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rml2 09.04.2003 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 Ja mam zrobiony przez wiejskiego stolarza złota rączkę - zapłaciłem 3 lata temu 600 zł ale zrobił mi drzwi bez serduszka i główna deskę do siedzenia z dębu. Naprawdę bomba-tylko zimą tyłek sie kurczy z zimna - ale to juz nie wina stolarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyszt17 09.04.2003 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 Ewusia, możesz zamówić konstrukcję z drewna u stolarza (koszt 100-150zł), a potem dać się wykazać mężowi - obicie deskami i malowanie naprawdę nie jest trudne. Trochę grosza i satysfakcja zostanie.Krzysztof. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 09.04.2003 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2003 Dzieki wszyskim za zaiteresowanie, najbardziej pasuje mi propozycja krzyszt17. Masz rację i na pewno tak zrobie Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts