MalinaMalina 25.09.2006 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Nie lubię pożegnań , no ale przyszła na mnie już pora. Dzisiaj jestem tylko na chwilkę w pracy a więc z Wami musze się pożegnać. Jestem na rlopie przez najbliższe 2 tygodnie a potem to już wyjeżdżamy. Okaząło się ze w pracy nie mogę wziąć na czas wyjazdu urlopu bezpłatenego, a więc żegnam się również z moją pracą. Bardzo fajnie mi sie z Wami gawędziło. W Polsce będę dopiero na święta i wtedy okaże się czy to będzie zarazme powrót do Polski czy już tylko odwiedziny. Aha i jeszcze jedną wiadomością chcę się z Wami podzielić na do widzenia NAJPRAWDOPODOBNIEJ JESTEM W CIĄŻY (test pozytywny). A więc w przyszłym roku malinki znowu obrodzą Wszystkim budjącym życzę powodzenia, wszytskim załamanym głowa do góry a wszystkim w dobrym humorku oby tak dalej. Trzymajcie się MalinaMalina (a tak naprawdę Monika Malinowska) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 25.09.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Nie lubię pożegnań , no ale przyszła na mnie już pora. Dzisiaj jestem tylko na chwilkę w pracy a więc z Wami musze się pożegnać. Jestem na rlopie przez najbliższe 2 tygodnie a potem to już wyjeżdżamy. Okaząło się ze w pracy nie mogę wziąć na czas wyjazdu urlopu bezpłatenego, a więc żegnam się również z moją pracą. Bardzo fajnie mi sie z Wami gawędziło. W Polsce będę dopiero na święta i wtedy okaże się czy to będzie zarazme powrót do Polski czy już tylko odwiedziny. Aha i jeszcze jedną wiadomością chcę się z Wami podzielić na do widzenia NAJPRAWDOPODOBNIEJ JESTEM W CIĄŻY (test pozytywny). A więc w przyszłym roku malinki znowu obrodzą Wszystkim budjącym życzę powodzenia, wszytskim załamanym głowa do góry a wszystkim w dobrym humorku oby tak dalej. Trzymajcie się MalinaMalina (a tak naprawdę Monika Malinowska) Moniko ,życzę Ci spełnienia marzeń i dojścia do sukcesu w szybkim tempie.Trzymaj się cieplutko i nie zapominaj o tych co na....."Forumie Muratorka"Acha i jak sie urodzi maluch to powiedz mu koniecznie o tym wlaśnie forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 25.09.2006 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Żegnamy, pozdrawiamy i zapraszamy z wizytą!!!! Trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 25.09.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Trzymaj się ciepło i zajrzyj tu czasem - przecież Austria to nie koniec świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 25.09.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Malinko, Twój nick Ci to wywróżył Teraz to już naprawdę jest Ciebie podwójnie Pozdrawiam Cię bardzo bardzo ciepło i życzę wszystkiego najlepszego, a co najważniejsze, zdrowego dzieciątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.09.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Trzymajcie się Malinki I piszcie z Austrii , w Tyrolu wszak nie tylko jodłują i piwko piją Buziaczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.09.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 25.09.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Nie lubię pożegnań , no ale przyszła na mnie już pora. Dzisiaj jestem tylko na chwilkę w pracy a więc z Wami musze się pożegnać. Jestem na rlopie przez najbliższe 2 tygodnie a potem to już wyjeżdżamy. Okaząło się ze w pracy nie mogę wziąć na czas wyjazdu urlopu bezpłatenego, a więc żegnam się również z moją pracą. Bardzo fajnie mi sie z Wami gawędziło. W Polsce będę dopiero na święta i wtedy okaże się czy to będzie zarazme powrót do Polski czy już tylko odwiedziny. Aha i jeszcze jedną wiadomością chcę się z Wami podzielić na do widzenia NAJPRAWDOPODOBNIEJ JESTEM W CIĄŻY (test pozytywny). A więc w przyszłym roku malinki znowu obrodzą Wszystkim budjącym życzę powodzenia, wszytskim załamanym głowa do góry a wszystkim w dobrym humorku oby tak dalej. Trzymajcie się MalinaMalina (a tak naprawdę Monika Malinowska) GRATULACJE !!! ( to z powodu przyszlego potomstwa) POWODZENIA!! ( a to z powodu wyjazdu). Miła i szczera z Ciebie osoba, zyczę duzo szczęscia , pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.09.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Zycze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 25.09.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Gratuluję potomka trzymam kciuki żeby wszystko się dobrze udalo i zyczę powodzenia w Austrii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 25.09.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Trzymajcie się Malinki I piszcie z Austrii , w Tyrolu wszak nie tylko jodłują i piwko piją Buziaczki A ja w innym troche brzmieniu - Maxtorka - super avatar!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MalinaMalina 25.09.2006 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 jestem już w domku i odpoczywam, nie mogłam się powstrzymać zeby z Wami jeszcze dziś nie poklikać, dzięki wszystkim za ciepłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 25.09.2006 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Malinko, jak już sie zadomowisz tam, na wygnaniu, to napisz do nas. Powodzenia!! I gratuluję upraw (czyli maliniaka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 25.09.2006 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Gratuluję potomka trzymam kciuki żeby wszystko się dobrze udalo i zyczę powodzenia w Austrii a skąd wiesz, że po Tomku owocu, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.09.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 Gratuluję potomka trzymam kciuki żeby wszystko się dobrze udalo i zyczę powodzenia w Austrii a skąd wiesz, że po Tomku owocu, powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts