selimm 25.09.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 prosze bardzo o porady ... tylko nie kitujcie mi tu cos o lekarzu ! - nie byłem, nie chodze i nie bede chodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 25.09.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Zakładam, że grzańca już próbowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.09.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 - nie byłem, nie chodze i nie bede chodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 25.09.2006 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Mi ktoś radził okład na głowę....z surowych ziemniaków (mniemam że obranych ) Nie wiem, nie próbowałam Kupiłam w aptece "Ibuprom zatoki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.09.2006 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 - nie byłem, nie chodze i nie bede chodził no co ? samce juz tak mają .....igła to ała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.09.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 - nie byłem, nie chodze i nie bede chodził no co ? samce juz tak mają .....igła to ała no wiem... ale lekarz to przeciez nie zawsze igła nie chodzisz tylko do tych co kuja czy tak ogolnie do wszystkich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 25.09.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 prosze bardzo o porady ... tylko nie kitujcie mi tu cos o lekarzu ! - nie byłem, nie chodze i nie bede chodził Inhalacje. Do inhalatora ( jak nie masz mozesz uzyc talerza) wlewasz gorącą wodę i dodajesz kilka kropoli olejku sosnowego. Napar wdychasz.Olejek sosnowy udraznia przewody oddechowe. Mozesz kilka kropel olejku dodac do kapieli . Mascią tymiankową lub wlasnie olejkiem sosonowym, mozesz smarować nozdrza ( zewnętrznie oczywiscie). Mozesz tez na noc zrobic sobie w pokoju gdzie spisz inhalacje - do garnka z goraca woda dodajesz ziele rumianka ( kilka lyzek stolowych), kilka kropli azulanu, kilka kropel jodyny. Niesiesz to do pokoju, stawiasz na kuchence elektrycznej i gotujesz, co chwila meszając az woda się wygotuje. Pokoj musi byc zamkniety abys cala noc wdychal napar. To naprawdę działa. Moi dziadkowie byli zielarzami Aha mozna tez wpsikiwac do nosa wodę morską - kupisz w aptece, nazywa się sterimar ( jakos tak). To jest w aerozolu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.09.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 mozesz smarować nozdrza ( zewnętrznie oczywiscie). ja przepraszam ze sie smieje ale (nie wiem czemu rozbawil mnie ten wyraz - ehhh glupawka ) .... tak sobie wyobraziłam teraz... Selimma smarujacego nozdrza ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 25.09.2006 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Dzieki ....a gdzie ten olej mam kupić ? Zielona wogle nie chodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 25.09.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 prosze bardzo o porady ... tylko nie kitujcie mi tu cos o lekarzu ! - nie byłem, nie chodze i nie bede chodził Inhalacje. Do inhalatora ( jak nie masz mozesz uzyc talerza) wlewasz gorącą wodę i dodajesz kilka kropoli olejku sosnowego. Napar wdychasz.Olejek sosnowy udraznia przewody oddechowe. Mozesz kilka kropel olejku dodac do kapieli . Mascią tymiankową lub wlasnie olejkiem sosonowym, mozesz smarować nozdrza ( zewnętrznie oczywiscie). Mozesz tez na noc zrobic sobie w pokoju gdzie spisz inhalacje - do garnka z goraca woda dodajesz ziele rumianka ( kilka lyzek stolowych), kilka kropli azulanu, kilka kropel jodyny. Niesiesz to do pokoju, stawiasz na kuchence elektrycznej i gotujesz, co chwila meszając az woda się wygotuje. Pokoj musi byc zamkniety abys cala noc wdychal napar. To naprawdę działa. Moi dziadkowie byli zielarzami Aha mozna tez wpsikiwac do nosa wodę morską - kupisz w aptece, nazywa się sterimar ( jakos tak). To jest w aerozolu. Dobrze godo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 25.09.2006 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Dzieki ....a gdzie ten olej mam kupić ? Zielona wogle nie chodze Wszystko kupisz w sklepie zielarskim Olejek nie olej Ta inhalacja pokojowa jest super. Od razu lepiej sie oddycha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.09.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 prosze bardzo o porady ... tylko nie kitujcie mi tu cos o lekarzu ! - nie byłem, nie chodze i nie bede chodził nie bądź dureń. ja tez tak nie chodziłam. Niewyleczone zatoki uszkodziły mi ucho wewnętrzne. A lekarz przepisze ci antybiotyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 25.09.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 prosze bardzo o porady ... tylko nie kitujcie mi tu cos o lekarzu ! - nie byłem, nie chodze i nie bede chodził nie bądź dureń. ja tez tak nie chodziłam. Niewyleczone zatoki uszkodziły mi ucho wewnętrzne. A lekarz przepisze ci antybiotyk. Ma rację Majka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 25.09.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Sel to pojdzie ale chyba w zaparte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 25.09.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Też polecam inhalacje. A jak nie wychodzisz i nie ma Ci kto przynieść tego olejku, to nawet zwykła gorąca woda w garnku, nad którym się pochylisz rozgrzeje te zatoki, zobaczysz jakie to fajne. Zatoki w taką pogodę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 25.09.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Bardzo dobra jest lampa Solux. Do kupienia w niektórych aptekach, albo sklepach ze sprzętem medycznym (ja dałam 100zł) Pomaga też na katar, przeziębienia, bóle reumatyczne...... Szczerze polecam. Moja ciotka miała przepisane na zatoki naświetlania tą lampą 15 min codziennie przez 2 tygodnie. Oprócz tego brała też jakieś leki, PRZEPISANE PRZEZ LEKARZA. Obecnie zdrowa jak ryba Ja leczyłam m.in. tą lampą, porazenie nerwu trójdzielnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 25.09.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Podaję sposób, który wyciągnął mnie z tego: 1. Uszyj płócienny woreczek zamykany ściąganym sznureczkiem. (wym 7 cm x 20 cm) 2. Mocno rozgrzej na suchej patelni pół kilo soli 3. Wsyp do woreczka 4. Połóż się na wznak i trzymaj gorący woreczek na oczach, minimum 0,5 godz dziennie (najlepiej wieczorem) Na początku będzie zbyt gorący, więc zawiń go w coś dodatkowo. A tu masz starszy wątek z innymi pomysłami:http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=43254 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 25.09.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Podaję sposób, który wyciągnął mnie z tego: 1. Uszyj płócienny woreczek zamykany ściąganym sznureczkiem. (wym 7 cm x 20 cm) 2. Mocno rozgrzej na suchej patelni pół kilo soli 3. Wsyp do woreczka 4. Połóż się na wznak i trzymaj gorący woreczek na oczach, minimum 0,5 godz dziennie (najlepiej wieczorem) Na początku będzie zbyt gorący, więc zawiń go w coś dodatkowo. A tu masz starszy wątek z innymi pomysłami: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=43254 Wyobrażam sobie, jak Selimm realizuje punkty 2-4. Ale czy zrealizuje pkt 1??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 25.09.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 prosze bardzo o porady ... tylko nie kitujcie mi tu cos o lekarzu ! - nie byłem, nie chodze i nie bede chodził selimm... bez kitu idź do innego lekarza,np. U mnie ta Pani nazywa sie SERWINKA. To taka która leczy niekonwencjonalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 25.09.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Podaję sposób, który wyciągnął mnie z tego: 1. Uszyj płócienny woreczek zamykany ściąganym sznureczkiem. (wym 7 cm x 20 cm) 2. Mocno rozgrzej na suchej patelni pół kilo soli 3. Wsyp do woreczka 4. Połóż się na wznak i trzymaj gorący woreczek na oczach, minimum 0,5 godz dziennie (najlepiej wieczorem) Na początku będzie zbyt gorący, więc zawiń go w coś dodatkowo. A tu masz starszy wątek z innymi pomysłami: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=43254 Wyobrażam sobie, jak Selimm realizuje punkty 2-4. Ale czy zrealizuje pkt 1??? tia........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts