Wowka 10.10.2003 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2003 Instrukcja obsługi telefonu Przycisk HOLD służy do uaktywnienia funkcji HOLD Na konserwie z błękitka (pamięta to ktoś jeszcze? ) Konserwa z błękitka. Składniki: błękitek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jurg 11.10.2003 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2003 Historyczne:Zdjęcie kina w Warszawie po 13 grudnia 1981 r. - ogromny afisz z tytułem filmu "CZAS APOKALIPSY", a przed kinem stojący wojskowy SKOT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 18.10.2003 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2003 I jeszcze wojskowe: Jak sobie pościelesz - to będzie alarm! Może być też nie wojskowe: Jak sobie pościelesz, to mnie zawołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 18.10.2003 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2003 A nawiazując do historii:na plakacie z okazji rewolucji październikowej z portretem Lenina i podpisem "Lenin w październiku" ktoś dopisał "A koty w marcu". I drugi historyczny akcencik z Wrocławia, plakat nawiązujacy do ziem odzyskanych podpisany "Wrocław Twoje miasto, Odra Twoja rzeka" uzupełniono tekścikiem "K... Twoja mać" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 19.10.2003 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2003 Dobre :D !!! Z Marca '68: Robotnicy do fabryk !!! Studenci do nauki !!! Pasta do zębów !!! Napis z lata '80 "Zabrania się zabraniać" Tekst ze stanu wojennego: "Zima wasza, wiosna nasza.... a lato...Muminków W szkole, pod plakatem z wizerunkiem wodza rewolucji i tekstem "UCZYĆ SIĘ !! - LENIN" ktoś dopisał "LENIĆ SIĘ - UCZEŃ" Z murów: Polska dla Polaków Słonina dla słoni a na warszawskiej Woli "Wola dla Wolaków" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 24.10.2003 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2003 Historyczne: Zdjęcie kina w Warszawie po 13 grudnia 1981 r. - ogromny afisz z tytułem filmu "CZAS APOKALIPSY", a przed kinem stojący wojskowy SKOT. W podobnej scenerii widziałem w Szczecinie transparent "Wejście smoka". Ostatnio, podczas wizyty Billa Gates'a w Polsce - plakaty filmu "Kill Bill". Jak o tym wspomniałem na forum komputerowym, o mało mnie nie zlinczowano. Dowiedziałem się, że jestem półgłówek i [biiiip], bo Bill wspomaga biednych, finansuje badania nad AIDS itp. Ma jednak przyjaciół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dziuba 27.10.2003 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2003 Moje dzisiejsze pytanie: Jak się nazywał ten trzeci facet w tym duecie? Do kota: Rudy, przestań miauczeć i powiedz w końcu o co ci chodzi?? Do drugiego kota: Czy ty myślisz, że ja będę siedzieć na kiblu tak długo aż się wyśpisz??? No i na koniec moja złota myśl z pracy: Nie ma wpływy, nie ma wypływu więc to nie ma wpływu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
super gacek 29.10.2003 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2003 Panie przewodniczacy stan mojej wiedzy na dzisiaj nie pozwala mi przypomniec sobie z kim rozmawiałem......Komisja śledcza i Michnik Pies mojego sąsiada wabi sie sekretarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 07.11.2003 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2003 usłyszane dzisiaj - na głośne kichnięcie: "- Na szczęście.. na szczęście ci mordy nie rozerwało" O Kamasutrze - obawiam sie że zrozumiemy i nas tez będzie miliard... I starocie z "Listy przebojów dla oldboyów": *Sześć mieszkanek Lubiąży jest od wczoraj w ciąży... * W Terespolu wynaleziono kaszankę w aerozolu... "Wysłuchaliście eposu O gajowym z Kampinosu Który, gdy już nie miał służby Sypiał z żoną swego drużby" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joskul 08.11.2003 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2003 Miejsce- stacja benzynowa gdzieś w Niemczech, bliżej Polski. Na dystrybutorze metalowa, przytwierdzona tabliczka, z napisem (wyłącznie po polsku): NAJPIERW PŁACIĆ POTEM DALEJ JECHAĆ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 11.11.2003 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 Teksty żywnościowe: * Lanszmit [luncheon meat] * Jabłka "Czępion" :D:D [oryginał, dziś widziałem] * Jabłka "Łelsy" [a w jaskiniowcach to była Łylma ] * "Towar macany nalezy do macanta po uiszczeniu stosownej zapłaty" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 11.11.2003 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 Teksty żywnościowe: * Jabłka "Czępion" :D:D [oryginał, dziś widziałem] A ja widzialam jablka "Szampion", pewnie ten sam gatunek tylko czy niektorzy nie myla tego z szamponem do wlosow? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 11.11.2003 22:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2003 ...i to jabłkowym :D:D ["Szampion" tez widziałem, ale nie był tak "debeściarski" ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 12.11.2003 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 W nadmorskim kurorcie sklepik, a w nim "TFARUK na wage" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia Jasia 12.11.2003 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 i pytanie off - gdzie jest dział DOWCIPY? wcięło mi zupełnie... Linka proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 12.11.2003 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2003 i pytanie off - gdzie jest dział DOWCIPY? wcięło mi zupełnie... Linka proszę nie ma sprawy http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=7652&start=1140 mam pewne obawy, ze nie tylko ty nie mozesz znalezc tego watku - jest dawno nieodswiezany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 14.11.2003 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 W nadmorskim kurorcie sklepik, a w nim "TFARUK na wage" Na jednym z targowisk w czasach, gdy kwitła sprzedaż "z polówki" widziałem CHERBATĘ i CIPSY ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 14.11.2003 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 kiedyś z powodów ortograficznych nie kupiłam łódek kórzych - bałam się obrazić sklepową w jedynym w okolicy sklepiku, a z pewnością "przy okazji" nie powstrzymałabym się od komentarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.11.2003 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 Baner na Instytucie Głuchoniemych w W-wie, lata 60'te "Imperialistom Amerykańskim mówimy NIE!"Więzienie na Klęczkowskiej, Wrocław lata 60'te baner "Byliśmy , jesteśmy, bedziemy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 14.11.2003 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2003 Jeden z prezenterów popisał się, nadając teledysk [ach, co za słowo] Danuty Rinn; gdy Rinn się spytała: -Ojej, a skąd to macie ? - odparł: - Z wykopalisk... Z vlepek: "Kwas pruski przypomina mi w smaku migdały, tyle że nie na długo" "Personifikacja walczy z rasizmem" Prywatny: "Ej, Nazgulka, teraz wiem! Ty tylko pozowałaś!" I debeściak: rysuneczek kibla, i podpis: "Przygarnij klopka" :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts