Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Uśmiechnij się :-)))

kuleczka

Recommended Posts

Fajnie czasem przeczytać/usłyszeć dobry dowcip :wink:

Jeśli macie coś fajnego- wklejajcie :D

Na początek mam to:

"Facet wraca w nocy do domu.

Z kieszeni wystaje mu wejściówka do agencji towarzyskiej.

Żona w płacz i pyta czemu ty mi to robisz. Dbam o dom, gotuję, przątam, dzieciakami się zajmuje. Czemu Ty chodzisz na te dziwki.? On na to:

- kochanie wiesz jak ja z nimi uprawiam sex to one tak fajnie jęczą a Ty......

-No a gdybym ja jęczała to nie chodziłbyś do tego burdelu? On na to -No wtedy nie! No więc wieczorem zaczyna się gra wstępna -mąż żonę całuje a ta odrywa usta od jego ust i pyta:

- mam już jęczeć?

- NIE, poczekaj - facet schodzi do parteru, napalony już jak nie wiem co

a ta znów:

- MAM JUŻ JĘCZEĆ?

- NIEEEE, poczekaj....kochają się, wreszcie dochodzi i szepcze:

- "o teraz jęcz jęcz!"

Ona:

- " Na życie mi brakuje, znów za gaz podnieśli, nie mam za co jutro kupić na obiad............."

JEJ pamiętnik:

"Sobota wieczorem... wydał mi się trochę dziwny. Umówiliśmy się na drinka w barze. Ponieważ całe popołudnie byłam z koleżankami na zakupach, myślałam, że to może moja wina... dotarłam trochę z opóźnieniem, ale on nic nie powiedział. Żadnego komentarza. Rozmowa była jakaś spięta, więc ja proponowałam pójść w inne miejsce, bardziej spokojne, intymne. W drodze do ładnej restauracji on dalej był dziwny. Był jakiś nieobecny. Próbowałam go rozbawić i zaczęłam się zastanawiać czy to moja wina czy nie! Pytałam czy coś nie tak zrobiłam, on powiedział, że nie mam z tym nic wspólnego, ale jego odpowiedź nie była przekonująca. Później w drodze do domu objęłam go i powiedziałam, że go bardzo kocham, ale on dał mi tylko zimny pocałunek bez żadnego słowa. Nie wiem jak tłumaczyć jego zachowanie, nic nie powiedział... nie powiedział, że mnie kocha... bardzo sie tym martwię! W końcu byliśmy w domu; w tamtej chwili byłam pewna, że on chciał mnie zostawić; próbowałam z nim rozmawiać, ale on włączył telewizor i oglądał coś zanurzony w myślach, chcąc jakby powiedzieć, że wszystko się skończyło... W końcu poddałam się i poszłam spać. Ale dziesięć minut później, niespodziewanie on też przyszedł do łóżka; i o dziwo oddał moje pieszczoty; i kochaliśmy się, mimo że cały czas był jakiś zimny, jakby daleko ode mnie. Próbowałam rozmawiać znowu o naszej sytuacji, o jego zachowaniu, ale on już spał. Zaczęłam płakać i płakałam całą noc aż zasnęłam. Jestem pewna, że on myśli o innej, moje życie jest takie trudne."

JEGO pamiętnik:

"Wisła przegrała... ale przynajmniej był sex!"

Dwóch przyjaciół wybrało się do baru na drinka. Jeden z nich zagląda do szklanki i woła do drugiego:

- Stary! Pierwszy raz widzę kostkę lodu z dziurką!

Drugi smętnym głosem odpowiada:

- Mało widziałeś. Ja z taką żyje od 15 lat...

Sprzeczka małżeńska. Żona do męża rozkazującym tonem:

- Natychmiast wychodź spod tego stołu! - Nie wyjdę! - Mówię Ci wyłaź!

- Nie wyjdę! - Wyłaź ty tchórzu! - Nie wyjdę! Chłop musi mieć swoje zdanie!

Mąż wraca do domu lekko niewyraźny

Ż: Piłeś?

M: No coś ty, ani kropelki

Ż: Przecież widzę, że ledwie stoisz na nogach. Przyznaj się. Piłeś?

M: Nie piłem

Ż: Powiedz Gibraltar

M: Piłem.

Rozmawiaja trzy babcie. Pierwsza mówi:

- Mój wnuczek będzie chyba lekarzem, bo ciągle robi lalkom zastrzyki. Druga babcia na to:

- A mój to chyba na ogrodnika pójdzie, bo ciągle w ogródku przesiaduje. Na to chwali się trzecia babcia:

- A mój to na pewno zostanie szewcem albo pilotem, bo ciągle wącha klej i mówi: Ale odlot!

• 3 weeks później...
Też się uśmiałem aż przyszła refleksja. Gdzie ja żyję?

W Szwecji tez zagladają do łóżek i to od lat, jeśli para mieszka ze sobą i spędza jakąs tam srednią roczną -nocna razem- to jest traktowana jako małżeństwo nielegalne i skutkuje to m.in. zmniejszeniem kasy np dla samotnej matki- ile u nas jest takch par. A co z podwójnym becikowym-? jeśli ona ma meldunek gdzie indziej to bieże kasę i on gdzie indziej to też bieże. Może ten pomysl to nie jest taki zły ale IVRP nic dobrego jeszcze nie wymysliła. No bo II -ga Szwecja to nie będzie, na pewno coś zepsuja.

II Szwecja? niech będzie, ale V RP to jak V kolumna. To już Leppiej V RP - Recydywa

III, IV, V już mi się mylą te numerki :)

W każdym razie leppiej było by zrobić nowe wybory i to z zastrzeżeniem, że obecni nie mają prawa kandydować. No, może niektórzy...

• 3 months później...