kuleczka 25.09.2006 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Fajnie czasem przeczytać/usłyszeć dobry dowcip Jeśli macie coś fajnego- wklejajcie Na początek mam to: "Facet wraca w nocy do domu. Z kieszeni wystaje mu wejściówka do agencji towarzyskiej. Żona w płacz i pyta czemu ty mi to robisz. Dbam o dom, gotuję, przątam, dzieciakami się zajmuje. Czemu Ty chodzisz na te dziwki.? On na to: - kochanie wiesz jak ja z nimi uprawiam sex to one tak fajnie jęczą a Ty...... -No a gdybym ja jęczała to nie chodziłbyś do tego burdelu? On na to -No wtedy nie! No więc wieczorem zaczyna się gra wstępna -mąż żonę całuje a ta odrywa usta od jego ust i pyta: - mam już jęczeć? - NIE, poczekaj - facet schodzi do parteru, napalony już jak nie wiem co a ta znów: - MAM JUŻ JĘCZEĆ? - NIEEEE, poczekaj....kochają się, wreszcie dochodzi i szepcze: - "o teraz jęcz jęcz!" Ona: - " Na życie mi brakuje, znów za gaz podnieśli, nie mam za co jutro kupić na obiad............." JEJ pamiętnik: "Sobota wieczorem... wydał mi się trochę dziwny. Umówiliśmy się na drinka w barze. Ponieważ całe popołudnie byłam z koleżankami na zakupach, myślałam, że to może moja wina... dotarłam trochę z opóźnieniem, ale on nic nie powiedział. Żadnego komentarza. Rozmowa była jakaś spięta, więc ja proponowałam pójść w inne miejsce, bardziej spokojne, intymne. W drodze do ładnej restauracji on dalej był dziwny. Był jakiś nieobecny. Próbowałam go rozbawić i zaczęłam się zastanawiać czy to moja wina czy nie! Pytałam czy coś nie tak zrobiłam, on powiedział, że nie mam z tym nic wspólnego, ale jego odpowiedź nie była przekonująca. Później w drodze do domu objęłam go i powiedziałam, że go bardzo kocham, ale on dał mi tylko zimny pocałunek bez żadnego słowa. Nie wiem jak tłumaczyć jego zachowanie, nic nie powiedział... nie powiedział, że mnie kocha... bardzo sie tym martwię! W końcu byliśmy w domu; w tamtej chwili byłam pewna, że on chciał mnie zostawić; próbowałam z nim rozmawiać, ale on włączył telewizor i oglądał coś zanurzony w myślach, chcąc jakby powiedzieć, że wszystko się skończyło... W końcu poddałam się i poszłam spać. Ale dziesięć minut później, niespodziewanie on też przyszedł do łóżka; i o dziwo oddał moje pieszczoty; i kochaliśmy się, mimo że cały czas był jakiś zimny, jakby daleko ode mnie. Próbowałam rozmawiać znowu o naszej sytuacji, o jego zachowaniu, ale on już spał. Zaczęłam płakać i płakałam całą noc aż zasnęłam. Jestem pewna, że on myśli o innej, moje życie jest takie trudne." JEGO pamiętnik: "Wisła przegrała... ale przynajmniej był sex!" Dwóch przyjaciół wybrało się do baru na drinka. Jeden z nich zagląda do szklanki i woła do drugiego: - Stary! Pierwszy raz widzę kostkę lodu z dziurką! Drugi smętnym głosem odpowiada: - Mało widziałeś. Ja z taką żyje od 15 lat... Sprzeczka małżeńska. Żona do męża rozkazującym tonem: - Natychmiast wychodź spod tego stołu! - Nie wyjdę! - Mówię Ci wyłaź! - Nie wyjdę! - Wyłaź ty tchórzu! - Nie wyjdę! Chłop musi mieć swoje zdanie! Mąż wraca do domu lekko niewyraźny Ż: Piłeś? M: No coś ty, ani kropelki Ż: Przecież widzę, że ledwie stoisz na nogach. Przyznaj się. Piłeś? M: Nie piłem Ż: Powiedz Gibraltar M: Piłem. Rozmawiaja trzy babcie. Pierwsza mówi: - Mój wnuczek będzie chyba lekarzem, bo ciągle robi lalkom zastrzyki. Druga babcia na to: - A mój to chyba na ogrodnika pójdzie, bo ciągle w ogródku przesiaduje. Na to chwali się trzecia babcia: - A mój to na pewno zostanie szewcem albo pilotem, bo ciągle wącha klej i mówi: Ale odlot! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 25.09.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Fajnie czasem przeczytać/usłyszeć dobry dowcip Jeśli macie coś fajnego- wklejajcie - A wklejacie?? - Wklejamy! - Wklejają!! http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=7652&highlight=dowcipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.09.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2006 ciekawe co nasza policja by powiedziała na taka rejestrację:http://img220.imageshack.us/img220/3924/cid000901c6e0a92bae83f00800a8c0ecieslingu6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin_Łódź 17.10.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 też rejestracja, tylko trochę innego rodzaju http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3687639.html Tylko do teakiego tematu to się nadaje. Bardzo mnie rozbawiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 17.10.2006 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 też rejestracja, tylko trochę innego rodzaju http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3687639.html Tylko do teakiego tematu to się nadaje. Bardzo mnie rozbawiło. Tiaaa... Proszę dobrze zlokalizować wyłącznik światła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.10.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 też rejestracja, tylko trochę innego rodzaju http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3687639.html Tylko do teakiego tematu to się nadaje. Bardzo mnie rozbawiło. Ręce opadają, nie wiadomo czy się smiać czy płakać. W każdym razie tez się nieźle ubawiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.10.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Też się uśmiałem aż przyszła refleksja. Gdzie ja żyję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.10.2006 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Też się uśmiałem aż przyszła refleksja. Gdzie ja żyję? Jak to gdzie....w IV RP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.10.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Też się uśmiałem aż przyszła refleksja. Gdzie ja żyję? Jak to gdzie....w IV RP IV to była za poprzedniej koalicji...teraz to już conajmniej V No tak ale koalicja zdublowana..cholera wie jak to klasyfikować??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 17.10.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 IV bis. A może "IV RP - Reaktywacja" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.10.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Reaktywacja brzmi nieźle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 17.10.2006 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 W Szwecji tez zagladają do łóżek i to od lat, jeśli para mieszka ze sobą i spędza jakąs tam srednią roczną -nocna razem- to jest traktowana jako małżeństwo nielegalne i skutkuje to m.in. zmniejszeniem kasy np dla samotnej matki- ile u nas jest takch par. A co z podwójnym becikowym-? jeśli ona ma meldunek gdzie indziej to bieże kasę i on gdzie indziej to też bieże. Może ten pomysl to nie jest taki zły ale IVRP nic dobrego jeszcze nie wymysliła. No bo II -ga Szwecja to nie będzie, na pewno coś zepsuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna99 17.10.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 IV bis. A może "IV RP - Reaktywacja" Wyczytane: "IV RP - Recydywa". Mnie się podoba!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.10.2006 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 II Szwecja? niech będzie, ale V RP to jak V kolumna. To już Leppiej V RP - Recydywa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.10.2006 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 III, IV, V już mi się mylą te numerki W każdym razie leppiej było by zrobić nowe wybory i to z zastrzeżeniem, że obecni nie mają prawa kandydować. No, może niektórzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blablaluga 18.10.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Za III było tak normalnie i po polsku nam zakład sprzedali taniej niz wartość aut służbowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 16.02.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2007 dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amanita 17.02.2007 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2007 http://img100.imageshack.us/img100/1412/walnq5.jpg Wielka szkoda! Noooo...że tylko jeden dzień http://images2.fotosik.pl/7/y6i0h8qj8enjp5wz.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts