ma 16.04.2003 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2003 a ja jestem tlumaczem, ale glownie pania domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaga2 16.04.2003 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2003 z zamiłowania naukowiec, ale przytłoczona prozą życia - obecnie praktyk.Pozdrawiam,Gaga2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 17.04.2003 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2003 Jeszcze jeden budowlaniec.........hydraulik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anam 18.04.2003 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 A ja jestem położną, ponieważ mój mąż "Niezły" zapomniał,że ma drugą połówkę, przedstawiam się sama. Chociaż nie wypowiadam się na Forum, często tu zaglądam. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie szczególnie Teskę i życzę Wesołych Świąt. _________________ [ Ta wiadomość była edytowana przez: Anam dnia 2003-04-18 16:52 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 18.04.2003 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 ZUS STORY Byłem dziś w ZUS-ieO, Jezusie!Pół dnia tam byłem.Cud, że przeżyłem. - Hm, proszę Pana, w tej deklaracjiW kodzie pocztowym nie mamy spacji.- Skąd ja mam wiedzieć, gdzie wstawić kreskę?- Musi wypełnić Pan raz jeszcze. Więc wypisuję jeszcze raz.Nic się nie stało. Ja mam czas. - A tutaj, o, w słowie "składkę"Ogonek wyszedł poza kratkę.Mamy komputer (mądra maszyna),Tego ogonka nie przetrzyma.Był tu przedwczoraj taki klient, Wstawił ogonek, a za chwilęKomputer wysiadłI do dzisiajZnaleźć nie można trzech milionów.I komu to potrzebne, komu? Więc wypisuję jeszcze raz.Nic się nie stało. Ja mam czas. - O, tu jest błąd! Fundusz wypadkowyMamy od wczoraj całkiem nowy.Wzrosło o dwa przecinek trzy.Musi Pan zmienić, przykro mi. - Lecz kiedy byłem tu poprzednio Wisiała kartka, tam, przede mną,że wypadkowy po staremua teraz zmiana, no i czemu? - Kartka na ścianie, że tak powiem,jest dokumentem nieurzędowym.A składka wzrosła, to jest fakt.Musi Pan zmienić, nie, czy tak? Więc wypisuję jeszcze raz.Nic się nie stało. Ja mam czas. Po wypełnieniu sześciokrotnympostanowiłem być bezrobotnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 18.04.2003 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 Kolejny prawnik do kolekcji. Pozdrawiam pozostałych. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 18.04.2003 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2003 AGACKA to o ZUS-ie świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.04.2003 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2003 OSÓWKA...a czemuż to gebusia sie smieje?? :smile: masz miłe wspomnienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.04.2003 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2003 ANAM dzięki bardzo za zyczenia.... zerknij na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Osówka 21.04.2003 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2003 Tak, nasza położna ( bo rodziliśmy razem) była fantastyczna. Cała akcja była największą przygodą w naszym życiu. Co prawda do budowy przygotowujemy się dłużej i dokładniej, ale nie ma przy nas kogoś takiego, komu moglibyśmy tak totalnie i ślepo zaufać. Dlatego zawsze podziwiam dobre położne. Chyba nawet nie wiedzą, jakie mają dożywotnio miejsce w pamięci matek.Poważny pean mi się udał, ale zasługujecie nań. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 22.04.2003 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2003 Coś widzę, że branża elektryczna jest niewidoczna wśród obecnych, więc odmeldowuję się elektryk-elekroenegetyk, choc teraz bardziej księgowy niż elektryk. Takie to czasy, gdzie wazniejsze są cyferki niż wszystko inne. A moja małżowina pedagog walczący z dzisiejszą "trudna młodzieżą" wbijajac im wiedzę w łepetyny.PozdrawiamLeszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
greg 23.04.2003 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2003 Ja pozdrawiam informatyków - jestem wdrożeniowcem (jedna z odmian informatyka ) i elektryków - mam pokrewne wykształcenie. Moja żona z wykształcenia automatyk a z zawodu również informatyk i pracujemy w jednej firmie. Ale na szczęście w firmie rzadko się spotykamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PANTHER 23.04.2003 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2003 Jestem analitykiem medycznym, a moja lepsza połowa elektronikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 24.04.2003 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2003 Wiatm na forum całą brać elektryczną.PozdrawiamLeszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TommyT 24.04.2003 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2003 witam, Tomek-hm ciężko określić, elektronik spec. teletransmisja, handlowiec, a od 10lat informatyk(?): sieci lokalne, serwis urządzeń, drukarek , oraz dużych skanerów do dokumentów, no i ktoś kto się nazywa helpdesk manager , z zamiłowań niespełniony fotografik Ola- księgowa- samodzielna już nawet Asia(córka)- uczennica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miazgociąg 25.04.2003 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2003 A ja już to gdzieś pisałem jestem dentystą , moja żonka też .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 28.04.2003 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2003 On 2003-04-26 00:31, miazgociąg wrote: A ja już to gdzieś pisałem jestem dentystą , moja żonka też .Pozdrawiam To już wiem, skąd ta xywka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.04.2003 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2003 A ja jestem gosposią domową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jaga35 28.04.2003 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2003 A ja chciałabym być gospodynią domową ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 28.04.2003 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2003 A ja mam taką w domu...... Wiecie jakie to fajne??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts