Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od redakcji: wybory miss i mistera na forum

Redakcja

Recommended Posts

Szanowni Forumowicze,

usunęliśmy temat - nie możemy zgodzić się na bezprawne wykorzystywanie wizerunku osób, które w dobrej wierze zamieściły swoje zdjęcie na forum, a które bez ich zgody kopiuje się je w celach robienia rankingu. Niedopuszczalne jest kopiowanie tych zdjęć poza forum.

Prosimy niktspecjalny o zaniechanie takich działań.

Pozdrawiamy

• Odpowiedzi 87
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Słuszna decyzja :D

Przecież nikt z osób ujawniających się w temacie "gęby....." nie miał ma myśli udziału w jakimś rankingu, czy konkursie piękność. Dlatego też usunęłam moje fotki z wyżej wymienionego tematu, niestety nie zniknęły z "wyborów miss" ponieważ niktspecjalny przekopiował zdjecia na swój prywatny album :-? :roll:

No proszę!!

Było jednak tak jak się spodziewałem, cała robota za plecami zainteresowanych osób :o :o :o

No, ale to oczywiście ja zgrzeszyłem brakiem kultury...

Oj, nagrabił sobie Pan, Panie niktspecjalny (coś w tym jest) :wink:

Pozdrawiam serdecznie i życzę więcej wyobraźni przy tworzeniu nowych pomysłów.Bo urozmaicanie forum to akurat rzecz chwalebna, prosze tylko o więcej rozwagi. :)

rowniez baaaardzo prosze o usuniecie moich fotek z prywatnego albumu :wink:

no i szczegolnie fotki y_nota (to ten lysy w bandyckich okularach) - tu wiem ze na 100% nie zyczyłby sobie straszyc tam (ani tu) swoja geba :wink: :D

wierze w jak najbardziej dobre intencje organizatora ale.... fotki do zabawy w "konkursie" mozna bylo spokojnie skopiowac z postow na forum muratora (wczesniej pytajac czy ktos chce byc wogole oceniany :)) ... nie bardzo rozumiem sens wrzucania ich na prywatny album :wink:

wierze w jak najbardziej dobre intencje organizatora ale.... fotki do zabawy w "konkursie" mozna bylo spokojnie skopiowac z postow na forum muratora (wczesniej pytajac czy ktos chce byc wogole oceniany :)) ... nie bardzo rozumiem sens wrzucania ich na prywatny album :wink:

Racja. Intencje były dobre, ale po cholerę ns wrzucał fotki do ogólniedostepnego albumu na fotosiku? shit, głupio wyszło :(

a z tym kasowaniem zdjęć w "gębach" nie przesadzajta...

MEDOUSA Sp. z o.o.

44-200 Rybnik

ul. Wiejska 2

KRS 240344

NIP 642-29-09-871

REGON 240150601

Dajcie mi szanse na obrone a nie od razu szafot mi przygotowujecie.

Jest to firma która ma mi odpowiedziec jak fotki w zaznaczeniu "prywatne" i tylko do mojego wgladu na czas kompletowania do wyborów ujrzały swiatło dzienne dla ogółu.

To takie "proste" i "nijakie".Posłuchaliście Redakcji nie wysłuchawszy najbardziej zainteresowanej osoby.

Redakcja chyba zapomniała ,że był post w którym Prosiłem o zgode kazdego z forumowiczow na wklejone bez ich zgody fotki.

Jezeli tak bardzo narozrabialem to wszystkich przepraszam nie mam nic w tej chwili na swoje usprawiedliwienie zważywszy na fakt ,że Redakcja wystawila mi naganną opinie mowiąc kto ja jestem i kim zostane potem.Dała już dowód raz z podwójnym moim wcieleniem i ,że zmienianiem nicków.Jak widzicie zostaje przy tym okropnym niktspecjalny.

Jeszcze raz wszystkich przepraszam ale uważam ,że nie tak zalatwia sie bardzo powazne problemy.Jest mi tylko przykro ,że tak znowu zostalem potraktowany.

chcieliście potwora to macie.

Na koniec pozwole sobie wkleić (po otrzymaniu) opinie w/w firmy.To tylko tak dla zasady ,nie dla wybielania.

Z poważaniem niktspecjalny

To takie "proste" i "nijakie".Posłuchaliście Redakcji nie wysłuchawszy najbardziej zainteresowanej osoby.

Najbardziej zainteresowani to są Ci, których fotki BEZ PYTANIA O ZGODĘ powklejałeś na serwer poza Forum :evil:

Wystarczyło - jeśli już musiał być taki specjalny wątek - wkleić fotki korzystając z ich adresów istniejących TU, na Forum.

Redakcja chyba zapomniała ,że był post w którym Prosiłem o zgode kazdego z forumowiczow na wklejone bez ich zgody fotki.

Post factum. Trochę późnawo.

Jeszcze raz wszystkich przepraszam ale uważam ,że nie tak zalatwia sie bardzo powazne problemy.

No właśnie.

Ale jeszcze masz szansę.

Jak Ci już przejdzie obrażenie na cały świat dookoła, to weź się za kasowanie na fotosik.pl.

Najbardziej zainteresowani to są Ci, których fotki BEZ PYTANIA O ZGODĘ powklejałeś na serwer poza Forum :evil:

Wystarczyło - jeśli już musiał być taki specjalny wątek - wkleić fotki korzystając z ich adresów istniejących TU, na Forum.

Post factum. Trochę późnawo.

Jeszcze raz wszystkich przepraszam ale uważam ,że nie tak zalatwia sie bardzo powazne problemy.

No właśnie.

Ale jeszcze masz szansę.

Jak Ci już przejdzie obrażenie na cały świat dookoła, to weź się za kasowanie na fotosik.pl.

Tak myślalem,,, tylko nie wiedzialem kto pierwszy podsumuje ten temat.

O czym Ty mi piszesz? wcale nie jestem obrażony na caly swiat.Jest mi głupio ,że nie mialem szansy i mozliwości wytłumaczenia.

Zaraz sie zacznie ...To jakas moda na sensacje na forum i podkrecanie przez takich jak Ty .Lubisz to to...to dalej ulzyj sobie juz do tego przywyklem .Fotki muszą tak zostac za co juz przepraszalem jak o dowod.Nie przesadzaj Ciebie tam nie ma.Wiec Ciebie nie dotyczy.Daj inny szanse sie wypowiedziec .I skończmy z tym "obrazalstwem" to takie ptros..... :D

Zdjecia usuniete.I to by było na tyle.

Brawo !

I szacunek :D

oszczędź sobie tego na koniec i prosze nic już nie mów do mnie.Czy to możesz uszanować?

Szacunek-----to:cześć,poważanie,poszanowanie,uznanie. Ja ci go oddaje kolego.

Ja też - teraz.

Zrobiłeś to, o co Cię prosiło kilka osób - i bardzo dobrze.

"Uznanie" to najlepsze słowo.

I wedle życzenia :D

Brawo !

oszczędź sobie tego na koniec i prosze nic już nie mów do mnie.Czy to możesz uszanować?

Ja też - teraz.

Wiesz co kolego ...jest tu tylko jedna mała róznica,że ja zrobilem to bo chcialem a Ty bo musiałeś.

I to jest juz koniec tej rozmowy.

I wedle życzenia
tak wedle mojego życzenia.

Brawo !

Ja też - teraz.

Wiesz co kolego ...jest tu tylko jedna mała róznica,że ja zrobilem to bo chcialem a Ty bo musiałeś.

I to jest juz koniec tej rozmowy.

I wedle życzenia
tak wedle mojego życzenia.

Ciekawe...

..bo jakoś sobie nie przypominam, bym to ja wyciągał cudze foty poza Forum ;)

..więc i musu chyba nie miałbym szczególnego ;)