Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Od redakcji: wybory miss i mistera na forum

Redakcja

Recommended Posts

powiedziałem pas.......ale widac ty kolego nie rozumiesz co to koniec.Nic sobie nie przypominaj ....pamiętaj to co masz słusznie zapomnieć.

o tym, czy i kiedy kończę, decyduję ja

ale jak widzę, Ty dalej nie kumasz o co chodziło większości ludzi w tym wątku :lol:

Musu nie potrzeba ....trzeba czasu ,żebyś zrozumiał ,że jesteś ..............em.

Klawiatura Ci coś szwankuje ;)

Kiedy ty na taką skale cos napiszesz?

Zacznij ode mnie to fajny klimat.

Żeby pisać to trzeba mieć O CZYM :lol:

w każdej skali ;)

choć trzeba przyznać, że lotność Twych uwag poraża

to jednak o wiele za mało, nawet na taką niewielką ścianę :lol:

wiesz co? Kolego widze ,że ani prosbą ,bo i jej nie potrafisz uszanować.To może sposobem indian "szczepu arapacho " on ponoć skutkuje na takich jak ty.Koniec i pass ,odnosił sie do mojej skromnej osoby a nie do ciebie.Nie mam ochoty na rozmowe z tobą i tyle. Pisanie "poematow" typu

ale jak widzę, Ty dalej nie kumasz o co chodziło większości ludzi w tym wątku :lol:

lub

zostaw dla siebie.

Skróty myślowe typu niewielką ścianę zostaw sobie no chyba ,że autorowi chodziło o to ,żebym sie o nią zabił.

Pozwole sobie przy tej okazji zdecydować za siebie twoim sposobem.Nieżycze sobie kontynuowania dalszej polemiki, ktorej nie ma i nie było.

I magiczne słowo : za ,ktore cie przepraszam ...odwal sie ode mnie.

Klawiatura stara ale jara,wyczuwa co komu pisane.

P.S.

Ile razy będziesz mi to jeszcze wytykal i przypominal ,że jestem beee?

Powiedziałem wszystkim zainteresowanym przepraszam i zrobilem to co wypadało zrobić i tyle kolego.Bo to wyglada troszku "jak dzik w pomidory"

nio to logicznie ,rzecz biorac bo czas nagli ja spadam . :evil: :evil: :evil:

• Odpowiedzi 87
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

N.S... nie narzekaj , ostatnio nic nie pisze na Ciebie

ale skoro nalegasz to.... :wink:

przytuliłes sobie pewną fotke , ktorą wykasowałem osobiscie z forum -o czym Ty doskonale wiedziałeś ! ...ale pomimo tego dalej wisiała w mystrach i Twoim prywatnym albumie

Tak na marginesie ...przecież to nie Ty byłeś na tej focie.Wszyscy na około o tym bębnili ,że: to nie selimm.Więc w czym rzecz żądłaty??? :D :D :D

Don Kichot, nie tak nerwowo :-?

Wykasowałeś fotki i jest ok. Po co te klótnie i spory.

Chłopaki idźta na piwo, albo lepiej na krzynkę piwa :wink: i przestańcie rzucać mięsem :evil:

W kwestii obrażania kobiet:

Goni_Mnie_Peleton nieco przesadził z tym łajdaczeniem się :-?

Jabko jest jaki jest, ale na pewno nie obraża kobiet. Przynajmniej nie natknęłam się na jakąs Jego obraźliwą wypowiedź :roll:

doprawdy sie nie natknelas? moze dlatego ze te najbardziej obrzydliwą to skasowala redakcja na prosbe kobiety, ktora urazil ( dla jasnosci - to nie bylam ja). Redakcja usunela to zanim wiekszosc zdazyla przeczytac.

Duzo racji przyznaję Goni Mnie Peleten - owi i Ponuremu.

Niktspecjalny nie potrzebnie wdajesz sie chyba w te slowne obrazanki.

To az nie wypada gosciowi w Twoim wieku.

Nie chciales zle i to sie liczy. Kazdy popelnia bledy, sztuka nie jest ich nie popelnianie ale ich nie powtarzanie. Ty chcesz naprawic blad i to sie liczy i to jest ok.

Trzymaj sie cieplo.

Don Kichot, nie tak nerwowo :-?

Wykasowałeś fotki i jest ok. Po co te klótnie i spory.

Chłopaki idźta na piwo, albo lepiej na krzynkę piwa :wink: i przestańcie rzucać mięsem :evil:

W kwestii obrażania kobiet:

Goni_Mnie_Peleton nieco przesadził z tym łajdaczeniem się :-?

Jabko jest jaki jest, ale na pewno nie obraża kobiet. Przynajmniej nie natknęłam się na jakąs Jego obraźliwą wypowiedź :roll:

doprawdy sie nie natknelas? moze dlatego ze te najbardziej obrzydliwą to skasowala redakcja na prosbe kobiety, ktora urazil ( dla jasnosci - to nie bylam ja). Redakcja usunela to zanim wiekszosc zdazyla przeczytac.

Duzo racji przyznaję Goni Mnie Peleten - owi i Ponuremu.

Niktspecjalny nie potrzebnie wdajesz sie chyba w te slowne obrazanki.

To az nie wypada gosciowi w Twoim wieku.

Nie chciales zle i to sie liczy. Kazdy popelnia bledy, sztuka nie jest ich nie popelnianie ale ich nie powtarzanie. Ty chcesz naprawic blad i to sie liczy i to jest ok.

Trzymaj sie cieplo.

Widzisz a nie można tak cieplutko jak Ty?

można ide się pobić w piersi.Ale ,ale jetem jeszcze młody ..hehehe

pa pa :D

kuleczka nie pisalem o obrazaniu , co najwyzej o pogardliwym traktowaniu. Zreszta jabko sam zaczal.

Nie watpie , ze jabko ma swoje wielbicielki ("laski" - tak je czesto nazywa) ....

Byc moze i Ty sie do nich zaliczasz.

Ale wierz mi , znam takie kobiety od ktorych odbilby sie jak pileczka od sciany ze swoimi tekstami. I to wlasnie , z wielka uciecha (bo jabko smieszny jest) staram sie mu uswiadomic od jakiegos czasu.

Nie mysl tylko , ze ja uparlem sie go pouczac. Sam sie jabko mnie o swoj "problem" ciagle pyta. On ma ubaw i ja mam ubaw. Byc moze on wie to co ja , a ja to co on , o kobietach oczywiscie :D :D :D 8)

Rozne mozna sobie wybrac grupy docelowe :wink:

Niestety, muszę Cię rozczarować, nie zaliczam się do szacownego grona

jak to ująłeś "lasek" wielbicielek Jabka :roll: , chociaż bardzo go lubię. Twoja wypowiedź jest obraźliwa, co potwierdza moją opinię o Twojej osobie :-?

...

Nie watpie , ze jabko ma swoje wielbicielki ("laski" - tak je czesto nazywa) ....

Byc moze i Ty sie do nich zaliczasz.

...

Człowieku my się o gołe nie znamy, nigdy sięnawet nie widzieliśmy przelotem

Piszemy żartobliwe posty na jednym forum

...

Twoja wypowiedź jest obraźliwa, co potwierdza moją opinię o Twojej osobie :-?

Więc daj sobie już spokój Peletonie

...

Jabko jest jaki jest, ale na pewno nie obraża kobiet....

...

Niestety ... nie zaliczam się do szacownego grona

jak to ująłeś "lasek" wielbicielek Jabka :roll: , chociaż bardzo go lubię.....

Kulka to już dwa razy.

Wystarczy bo jeszcze ktoś, coś pomyśli :roll:

Forumowicze siacysdziwni są w wyciaganiu wniosków 8)

meritum dysputy polega na akceptacji lub nie naszego postulatu

a Ty sie zachowujesz jakbys tu same neologizmy nasze czytał

Teraz ty?ślepy jesteś??czy ktoś inny cie z rana uządlił?Już to zaakceptowałem i ten postulat i wszystko z nim zwiazane.

Fotka twoja też nie istnieje i oco tobie idzie .Selimm dajmy juz temu spokój.

Nazywaj mnie jak chcesz i wytykaj co chcesz ale zapomnijmy już o tej sprawie. :evil: bo poprosze zlą na mnie

Redakcje, żeby mi dała jakąs fajniejszą ksywe od tej twojej żądlatej.

Teraz ty?ślepy jesteś??czy ktoś inny cie z rana uządlił?Już to zaakceptowałem i ten postulat i wszystko z nim zwiazane.

Nazywaj mnie jak chcesz i wytykaj co chcesz ale zapomnijmy już o tej sprawie. :evil: bo poprosze zlą na mnie

:o od kiedy koty mają żądła ?

wiesz co? Kolego widze ,że ani prosbą ,bo i jej nie potrafisz uszanować.To może sposobem indian "szczepu arapacho " on ponoć skutkuje na takich jak ty.Koniec i pass ,odnosił sie do mojej skromnej osoby a nie do ciebie.Nie mam ochoty na rozmowe z tobą i tyle.

No to trzeba było na tym pozostać.

Ponieważ jednak były potem różne słowa kierowane do mnie - mimo Twej deklaracji "Nie mam ochoty na rozmowe z tobą" - to chcę się do nich odnieść.

Pisanie "poematow" typu

lub

zostaw dla siebie.

Skróty myślowe typu niewielką ścianę zostaw sobie no chyba ,że autorowi chodziło o to ,żebym sie o nią zabił.

1. poematy troszkę inaczej wyglądają :lol:

2. nie wiem, skąd taka myśl, nie życzę Ci źle, więc nie martw się tak bardzo ;)

Pozwole sobie przy tej okazji zdecydować za siebie twoim sposobem.Nieżycze sobie kontynuowania dalszej polemiki, ktorej nie ma i nie było.

Jakiś błąd logiczny.

Czegoś, czego nie było, nie można kontynuować.

I magiczne słowo : za ,ktore cie przepraszam ...odwal sie ode mnie.

Klawiatura stara ale jara,wyczuwa co komu pisane.

1. nie przywalam się, więc o co biega ? odpisuję na Twoje słowa kierowane do mnie, to wszystko. A to chyba nie jest Twoje prywatne forum, gdzie mógłbyś dopuszczać - bądź nie - ludzi do pisania na dowolny temat.

2. klawiatura może tak, ale "czuj" się na niej kończy ;)

P.S.

Ile razy będziesz mi to jeszcze wytykal i przypominal ,że jestem beee?

Powiedziałem wszystkim zainteresowanym przepraszam i zrobilem to co wypadało zrobić i tyle kolego.Bo to wyglada troszku "jak dzik w pomidory"

Niczego Ci nie wytykam i nie wypominam.

Nie jesteś "beee", tylko zrobiłeś "beee" [normalne, każdemu się zdarza] i napisałem posta, że mi się to bardzo nie podoba, potem zrobiłeś "cacy" [jak sam piszesz "to co wypadało zrobić"] i napisałem, pełen uznania dla Ciebie, że jest OK, bo spodobało mi się to bardzo.

Fajnie że przeprosiłeś, ale - pomimo że podano Ci kilka razy, o co ludzie mieli pretensje i w jaki sposób cytować zdjęcia z tego Forum, by pretensji nie mieli - wciąż się o to pytasz, niestety - nie przebierając w słowach. A sposób jest podany nie raz na I stronie tego wątku.

Jak to od kiedy? Od Czernobyla! Nie wiesz?

Jak to od kiedy? Od Czernobyla! Nie wiesz?

A kolega :

mały to już był na świecie??? :D

od kiedy koty mają żądła ?
na wet nie wiesz jakie.Za króciutki jesteś ,żeby to załapać.To problem na inny topik.Tam będziesz mógł wypłynąć a nawet zamiałczeć ,skoro lubisz te zwierzaki. :D :D :D