Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Ja też chcę stanowisko sekretarza stanu!

ddoommiinniikk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 53
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ja chcę być ministrem od wyjazdów zagranicznych, ale tylko tych do ciepłych krajów...Hiszpania, Grecja, Kanary, Seszele........ :lol:

Oczywiście poproszę własny samolot i osobistego pilota 8) 8) 8)

Tak na prawdę to wcale nie jest mi do śmiechu, zresztą napisałam już co nieco w temacie "co was wkurza" :evil: :evil: :evil:

Ja chcę być ministrem od wyjazdów zagranicznych, ale tylko tych do ciepłych krajów...Hiszpania, Grecja, Kanary, Seszele........ :lol:

Oczywiście poproszę własny samolot i osobistego pilota 8) 8) 8)

I karte kredytowa zeby urzadzac przyjecia urodzinowe w knajpie.

Tak na prawdę to wcale nie jest mi do śmiechu, zresztą napisałam już co nieco w temacie "co was wkurza" :evil: :evil: :evil:

Cos mi sie obilo o uszy o jakiejs demonstracji w Warszawie. Ktos cos wie ?

A co! Jak w rządzie jest tyle wolnych stanowisk... W ostateczności mogę być doradcą premiera ds. niewiadomojakich.

(to na kanwie ostatnich wydarzeń z p. Renatą B. w roli głównej)

A masz jakas sprawe w sadzie? Zostales skazany? Jestes swiezo po maturze? Komornik Cie sciga? Moze masz chociaz jakies kurwiki w oczach?

Jesli nie , to kiepsko widze twoje szanse na jakiekolwiek wolne stanowisko. Mamy przeciez tanie panstwo .... dobrze chociaz , ze i tanie linie :wink: