Zochna 27.09.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Sekretarz stanu wybierany jest z klucza partyjnego a nie merytorycznego.......wiec pewnie nie zajmuje sie niczym To w takim razie, mam nadzieję, że nikogo nie obrażę, członkowie Samoobrony naprawdę najlepiej się nadają. bardzo misie to podsumowanie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.09.2006 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Bezrobotny inteligent przyjmie dobrze płatna posadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.09.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 tomek1950 - ale dobrze byloby zeby jakis kredycik do umorzenia jeszcze posiadal , albo przynajmniej weksel no i wyrok sadowy, chociaz jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 27.09.2006 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Swoja drogą piękna, zjawiskowa posłanka z sianem w głowie i kurwikami w oczach, przyjaciółka Anana Cofana nieźle dała czadu PiS się zachowuje jak małe dziecko w banku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.09.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Kredycik mam nielichy i nie wiem czemu go spłacam Kilka razy stawałem przed kolegium d/s wykroczeń, raz to nawet za próbę obalenia ustroju PRL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 27.09.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Kredycik mam nielichy i nie wiem czemu go spłacam Kilka razy stawałem przed kolegium d/s wykroczeń, raz to nawet za próbę obalenia ustroju PRL. Spłacasz dlatego ze nie nosisz czerwono-białego krawatu. A nie nosisz go dlatego że obalałeś PRL podczas gdy Andrzej z wielkim posłuszeństwem należał do PZPR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Goni_Mnie_Peleton 27.09.2006 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Bezrobotny inteligent przyjmie dobrze płatna posadę Jesli masz jakies obsesje , to szanse na posade sa spore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zochna 27.09.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Kredycik mam nielichy i nie wiem czemu go spłacam Kilka razy stawałem przed kolegium d/s wykroczeń, raz to nawet za próbę obalenia ustroju PRL. no ja tez nie wiem niedopuszczalne jest splacanie kredytu obawiam sie , ze to Cie dyskfalifikuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 27.09.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Kaczyński J. - orędzie"rok 2006 to najlepszy rok ostatniego 17-lecia; mamy powody do dumy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.09.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Swoja drogą piękna, zjawiskowa posłanka z sianem w głowie i kurwikami w oczach, przyjaciółka Anana Cofana nieźle dała czadu PiS się zachowuje jak małe dziecko w banku. ... i... jeszcze ladnie tancuje a tak swoja droga - nie wiem jak was ale mnie to strasznie drazni ze nagle ostoja praworzadnosci zostala osoba oskarzona o falszerstwa wyborcze.... ehhh jedni warci drugich... ps. jabko - a jak sie zachowuje dziecko w banku?:D:D:D ja nie mam dzieci to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.09.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Bezrobotny inteligent przyjmie dobrze płatna posadę Jesli masz jakies obsesje , to szanse na posade sa spore. Obsesji nie mam, ale pracy od pół roku też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 27.09.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Kaczyński J. - orędzie "rok 2006 to najlepszy rok ostatniego 17-lecia; mamy powody do dumy" Oreedzie bylo cudowne. Typowe "Kwa, kwa kwa..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.09.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Kaczyński J. - orędzie "rok 2006 to najlepszy rok ostatniego 17-lecia; mamy powody do dumy" Oreedzie bylo cudowne. Typowe "Kwa, kwa kwa..." Przypominało przemówienia Gierka, ale on był wyższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 27.09.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 ... ehhh jedni warci drugich... ps. jabko - a jak sie zachowuje dziecko w banku?:D:D:D ja nie mam dzieci to nie wiem Oczywiście że jedni warci drugich. Najgorsze właśnie jest to że PO i każda inna partia dokładnie tak samo "zdobywałoby" większość. Mimo to jak będą wybory to nie mam na kogo głosować i niestety muszę na Tuska - a tylko zeby Lepper miał procentowo mniej. Dziecko w banku ?? Biega, krzyczy i biegnie po cukierki postawione na tacy przy kasie. Większe cwaniaki sięgają pod spódnice kasjerki A największe cwaniaki typu PSL, SLD idą po cichu wprost do sejfu korzystając z krzyku "dziecka". Ciekawe tylko kto jest bardziej niebezpieczny dla państwa - dzieci czy ciche cwaniaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 27.09.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Kaczyński J. - orędzie "rok 2006 to najlepszy rok ostatniego 17-lecia; mamy powody do dumy" Oreedzie bylo cudowne. Typowe "Kwa, kwa kwa..." Przypominało przemówienia Gierka, ale on był wyższy. Tomek teraz to zapomnij o cieplej posadce w rzadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 27.09.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 A dla mojej żony chcę stanowiska premiera! A ja nie chcę nic! Wczoraj do mojej łajw podjechało dwóch "polytyków gmynnych" proponując jej udział w wyborach " dobre rozeznanie terenu, poważanie ludzi" itp bzdury, ale ich pogoniła ( w sumie). Karwa idą wybory, a ludkom z tzw "sfer" odpier... palma na maksa! Oni chyba naprawdę myślą, że ludzie dalej są tak tępi jak kiedyś? Wystarczy rzucić hasło o wolności czy inne bzdety, a wszyscy wybiorą TĄ osobę (pamiętacie Tymińskiego?). Dobrze, że do mnie znów nie startowali, bo akurat miałem siekierkę w ręku i mogłoby być krwawo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 27.09.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Kaczyński J. - orędzie "rok 2006 to najlepszy rok ostatniego 17-lecia; mamy powody do dumy" Oreedzie bylo cudowne. Typowe "Kwa, kwa kwa..." Przypominało przemówienia Gierka, ale on był wyższy. Tomek teraz to zapomnij o cieplej posadce w rzadzie Coś chyba znajdę poza rządem. Mogę zostać np. kasjerką w hipermarkecie PS2 "Bo tak proszę państwa się stało, że życie przerosło kabaret" PS. Jestem pełen podziwu dla tych kobiet które tam pracują. To potwornie ciężka i stresująca praca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 27.09.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Kaczyński J. - orędzie "rok 2006 to najlepszy rok ostatniego 17-lecia; mamy powody do dumy" Oreedzie bylo cudowne. Typowe "Kwa, kwa kwa..." Raczej "kwa, kwa, kwa..." przemieszane z kłapaniem dziobem i mieleniem ozorem w gębie. Treść ta sama co zwykle bleeeee........ Kiedy skończy się ta farsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 27.09.2006 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 A co! Jak w rządzie jest tyle wolnych stanowisk... W ostateczności mogę być doradcą premiera ds. niewiadomojakich. (to na kanwie ostatnich wydarzeń z p. Renatą B. w roli głównej) A masz jakas sprawe w sadzie? Zostales skazany? Jestes swiezo po maturze? Komornik Cie sciga? Moze masz chociaz jakies kurwiki w oczach? Jesli nie , to kiepsko widze twoje szanse na jakiekolwiek wolne stanowisko. Mamy przeciez tanie panstwo .... dobrze chociaz , ze i tanie linie No, nie spełniam żadnego z warunków, ale szybko mogę to nadrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 27.09.2006 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2006 Kaczyński J. - orędzie "rok 2006 to najlepszy rok ostatniego 17-lecia; mamy powody do dumy" Oreedzie bylo cudowne. Typowe "Kwa, kwa kwa..." Przypominało przemówienia Gierka, ale on był wyższy. Prezes publicznej telewizji ostatnio znalazł się w niełasce, bo podczas zagranicznych wizyt braci delegował do obsługi medialnej wyższych dziennikarzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts